![]()
بازی homebrew کانتر.
تعدادی از تغییرات ورژن 0.73:
* Added New Player Models all made by X3nophon
* Terrorists have Glock
* Counter-Terrorists have USP
* Added Bots Menu
* Added GG Maps Menu
* Added Fy Maps Page 2 Menu
* Added New Menu GFX by X3nophon
* Added New Sniper Crosshair by X3nophon
* Bots are using player models
* Spawnpoint fixed
Weapons:
* Added M4A1
* Added M3 Super 90
* Added XM1014
* Added New Awp Modell
MAPS(made by SoTe):
* Added aim_ak-colt_pool
* Added fy_buzzkill
* Added fy_iceworld
* Added 00$
* Added aim_taliban
* Added aim_glocker
* Added gg_mini_dust2
* Added de_dust2
* Added de_prodigy
برای دانلود کلیک کنید.
حجم:17.5mg
منظورت رو درست متوجه نشدم ولی اگه منطورت اینه که برای اجراش باید مموری داشته باشی آره همینطوره چون موقعی که میخواد نصب کنه باید مموری داشته باشی که فایل رو روش دانلود کنه و بعد نصب کنه.اسکایپ چه ربطی به مموری داره؟
شما که اسلیم داری برای اجرای Hombrew ها باید از Time Machine استفاده کنی برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر برو:من این بازی رو دانلود کردم PSP Slim 3.71 M33-2 دارم.میخاستم بدونم که چه جوری میتونم این بازی رو اجرا کنم؟! تو تاپیک بازی های کم حجم یکی از دوستان گفتند که باید کرنل داشته باشی
میخواستم بدونم که این کرنل و homebrew چی هستند و برای اجرای این بازی اگه باید چیزی رو دانلود کنم لطفا لینکش رو بدید.یعنی مثلا بازی نسخه کرنل داره و من باید اون رو دانلود کنم؟
ببخشید من تازه PSP خریدم و یکم Noob م:blushing:
با تشکر
احتمال زیاد سخت افزاری مشکل پیدا کرده ببر جاهایی که تعمیر PSP میکنن نشون بده . مثل پاساژ لباف توی توپ خونهوایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
به دادم برسید
امروز داشتم بازی میکردم از دستم افتاد سوخت پی اس پیم
دکمه ی پاورشم خراب شد
میشه کمکم کنید
خیلی حالم گرفته
ممکنه دکمه WLAN خراب شده باشه. باید تعویض بشه. یه سر به جاهایی که تعمیر PِSP میکنن بزن و نشون بده. مثل لبافمن وقتی دکمه ی WLAN رو بالا می برم باز واسه فایل ترنسفر یا هر چیز دیگه میگه WLAN خاموشه
باید چی کار کنم؟
احتمال خیلی زیاد پیکسل های اون ردیف کلا سوخته. برو توی منوی ریکاوری ببین اونجا هم باز اون خط وجود داره؟با سلام
ببخشید این PSP من وسطش یه خط سیاه اومده . وسط مانیتورش . حالا نمی دونم چش شده . فکر می کنم پیکسلاش سوختند . البته من فکر زیاد می کنم . یه اطلاعات جامعی در مورد این مشکل بدین و بگین می شه کاریش کرد یا نه ... ؟؟؟!!!
پیش خودمونم بمونه زیاد از پی اس پیم لذت نمی برم اگه می شه بگین این PSP که 7 ماهه کار کرده و به جز این مشکلی دیگه نداره رو حدودا چند می خرند ؟؟؟ 280 تومن هم خریدمش ...
آقا یکی جواب بده ...
ال سی دی پی اس پی تو ایران چنده ؟
نه مشکل از PSP نیست. احتمال 99 درصد مشکل از رم هاست. الان 90 درصد رم های توی بازار آشغال هستند.من 4 تا مموری گرفتم.همش رو روی PSP که میندازم هیچی نشون نمیدن.یا اگه نشون میدن باز هم همش رو نشون نمیدن.
5 تا بازی ریختم 2 تاش رو نشون میده.آهنگ که ریختم تا چند ثانیه اولش رو می خونه بعد میگه فایل خرابه.برای Video هم همینطور.
مموری ها 2 تاشون ژاپنی هستن و 2 تاشون چینی.
چرا همچین مشکلی من دارم ؟ مشکل از منو ریکاوری یا همچین چیزی نیست ؟
نه مشکل از PSP نیست. احتمال 99 درصد مشکل از رم هاست. الان 90 درصد رم های توی بازار آشغال هستند.
یادمه یکی از بچه های دیگه این سایتم همین مشکل رو داشت و 5 بار رم رو برد عوض کرد تا یدونه سالم پیدا کرد.
حالا برای اینکه خیالت راحت بشه روی یه PSP دیگه هم این رم رو امتحان کن اگه بازم مشکل داشت رمها خراب هستند.
رم 4 گیگ اند؟
شما اگه امکانش برات هست این رمها رو روی یه PSP دیگه هم امتحان کن ببین بازم مشکل دارن یا نه.رم ها همه 2 گیگ هستن.متاسفانه تا الان 6 تا رم عوض کردم که همچین مشکلی داشتن.