سوالات و مشکلات PSP

سلام به همه دوستان و اقا مهدی عزیز
من تازه یه psp slim خریدم و در مورد برنامه هاش چیز زیادی نمیدونم اگه میشه در مورد سه تا برنامه زیر یه توضیح واسم بدید که اصلا چی هستند؟
Time machine
IR_SHELL
e_loader

اگه جایی هم هست که همه رو توضیح داده لطفا معرفی کنید.

سلام به همه دوستان و اقا مهدی عزیز
من تازه یه psp slim خریدم و در مورد برنامه هاش چیز زیادی نمیدونم اگه میشه در مورد سه تا برنامه زیر یه توضیح واسم بدید که اصلا چی هستند؟
Time machine
IR_SHELL
e_loader

اگه جایی هم هست که همه رو توضیح داده لطفا معرفی کنید.

سلام دوست من
برنامه ی اول یک نوع شبیه ساز فریمور و کرنل 1.5 هست که توسط دارک الکس برای اجرای برنامه های Homebrew ساخته شد.
برنامه ی دوم یه برنامه ی همه کاره هست که تمامی کارهای XMB بعلاوه بسیاری امکانات دیگه مثل کنترل TV رو انجام میده.همچنین مفید ترین برنامه ی psp هست.
e_loader هم تقریبا تا قبل از ارئه ی Dark_Alex's Time Machine مورد استفاده قرار میگرفت و با اون میشد بعضی از Homebrew ها رو اجرا کرد.
برای هر کدوم هم تاپیک مشخص وجود داره.

کسی میدونه نقشه GPS شهرهای ایران برای PSP وجود داره یا نه؟
اگر هست از کجا میشه تهیه کرد؟
نقشه های GPS که برای موبایل هست روی PSP امکان استفاده داره یا نه

کسی میدونه نقشه GPS شهرهای ایران برای PSP وجود داره یا نه؟
اگر هست از کجا میشه تهیه کرد؟
نقشه های GPS که برای موبایل هست روی PSP امکان استفاده داره یا نه
ایران هست ولی شهر ها رو نداره نیست،
نقشه gps موبایل هم هست ولی فرمتش فرق میکنه
یه راهی هست که میتونی خودت نقشه بکشی به فرمت خود psp تبدیل کنی ولی به همین راحتی نیست

سلام
بچه ها الان فریمور دستگاه من 3.8 هستش . اگه بخوام اونو 3.9 کنم باید برنامه ir _shell را هم ورژن جدیدش رو بریزم.
اگه اینطوریه اخرین ورژنش چنده؟

سلام.
آقا من یه بازی که فشرده بود (RAR) رو اکسترکت کردم اما محتویاتش به جای یه ایمیج این بود که تو عکس ملاحظه میفرمایید. اینو چطوری باید به ایمیج تبدیل کنم ؟
بازی هم Syphon ****** Dark Mirror هست.
dq0qch.jpg

سلام.
آقا من یه بازی که فشرده بود (RAR) رو اکسترکت کردم اما محتویاتش به جای یه ایمیج این بود که تو عکس ملاحظه میفرمایید. اینو چطوری باید به ایمیج تبدیل کنم ؟
dq0qch.jpg
سلام
با استفاده از برنامه هایی مثل UMDGEN و Yacc میتونی به فرمت های ISO و cso تبدیل کنی.;)

سلام
بچه ها الان فریمور دستگاه من 3.8 هستش . اگه بخوام اونو 3.9 کنم باید برنامه ir _shell را هم ورژن جدیدش رو بریزم.
اگه اینطوریه اخرین ورژنش چنده؟
جدید ترین ورژنش RShell3.9 هست.
IRShell روی 3.90 هم جواب میده فقط یه Patch هست اونو باید دانلود کنی. (حجمش خیلی کمه)
سلام.
dq0qch.jpg
مصطفی بازی Syphon Fil*ter هست؟
البته این بازی نسخه iso اش هم هست که راحت بدون دردسر اجرا میشه.
اسلیم داری یا فت؟
الان اون سه تا فولدر رو دقیقا به همون صورت در root (شاخه اصلی) کپی کن. بعد برو توی PSP اجراش کن.
اگه اجرا نشد برو داخل فولدر psp\Game بعد اون دوتا فولدر رو کپی کن داخل Game150. (کرنل رو هم قبلش روی 1.5 بذار.)

آخرین ویرایش:
یه PSP بریک شده دستم دارم با یه PSP سالم. بعد از قرار دادن باطری و مموری پاندورا توی PSP بریک شده و X زدن، شروع میکنه به ریختن فایلها در فلشها. اما هنگام ریختن فایلها در فلش0 روی کردن ارور میده.
این اروره: PSAR decode error . ارور در حالی میاد که تعداد زیادی از فایلها رو کپی کرده
چه کار کنم؟ کدوم فایل رو دوباره دانلود کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه چند مشکل با پی اس پیم دارم ( تازه خریدم )
یه اسلیم 3.90 m33-2 دارم :

1- رو این پی اس پی نمی تونم بعضی بازی ها رو اجرا کنم
( مثل GTA ها و PATAPON و .... )
اگه جواب اینه که باید فریمور رو عوض کنم بگید کدوم ورژن دیگه این مشکلات رو نداره که همون رو نصب کنم

2- من رو رم قبلیم بورن اوت رو اجرا می کردم
ولی رو رمی که الان دارم وقتی می خواستم بازی رو بریزم یه کاری پیش اومد که ریختن رو کنسل کردم و وقتی الان بازی رو ریختم و می خوام اجرا کنمش تو لودش می مونه
( رم کاملا سالم هست و هم از پیسی و هم از پی اس پی فرمتش کردم )

3- من لپتاپم WiFi داره با این می تونم به پی اس پی وصل بشم؟

4- این هدفون هایی که رادیو هم میگیرند این ویژگی گرفتن رادیو از امکانات هدفون هست
یا با هر هدفونی میشه رادیو گرفت؟

پیشاپیش ممنون ;)

سلام دوستان عزيز . :love:

من قصد دارم يه PSP Slim بخرم اما تقريباً هيچ اطلاعاتي ازش ندارم . ميشه كمي منو راهنمايي كنيد و بفرماييد كه موقع خريد به چه چيزهايي بايد توجه كنم . راستي من به ظرفيت RAM خيلي حساسم و مثلاً خيلي دوست دارم يه RAM 8 GB بگيرم اما مثل اينكه خيلي گرونه و بهم گفتن دوتا 4 GB بگير ... تازه شنيدم RAM تقلبي هم خيلي زياده و ... . يه سوال ديگه هم داشتم ... PSP فايلهاي Flash رو هم اجرا ميكنه ؟
چه نرم افزار هايي تا حالا براش ساخته شده و كدومشون روي اين Crack شده ها اجرا ميشه ...

خيلي خيلي ممنون . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه PSP بریک شده دستم دارم با یه PSP سالم. بعد از قرار دادن باطری و مموری پاندورا توی PSP بریک شده و X زدن، شروع میکنه به ریختن فایلها در فلشها. اما هنگام ریختن فایلها در فلش0 روی کردن ارور میده.
این اروره: PSAR decode error . ارور در حالی میاد که تعداد زیادی از فایلها رو کپی کرده
چه کار کنم؟ کدوم فایل رو دوباره دانلود کنم؟
یه اسلیم 3.90 m33-2 دارم :

1- رو این پی اس پی نمی تونم بعضی بازی ها رو اجرا کنم
( مثل GTA ها و PATAPON و .... )
اگه جواب اینه که باید فریمور رو عوض کنم بگید کدوم ورژن دیگه این مشکلات رو نداره که همون رو نصب کنم

2- من رو رم قبلیم بورن اوت رو اجرا می کردم
ولی رو رمی که الان دارم وقتی می خواستم بازی رو بریزم یه کاری پیش اومد که ریختن رو کنسل کردم و وقتی الان بازی رو ریختم و می خوام اجرا کنمش تو لودش می مونه
( رم کاملا سالم هست و هم از پیسی و هم از پی اس پی فرمتش کردم )

3- من لپتاپم WiFi داره با این می تونم به پی اس پی وصل بشم؟

4- این هدفون هایی که رادیو هم میگیرند این ویژگی گرفتن رادیو از امکانات هدفون هست
یا با هر هدفونی میشه رادیو گرفت؟

پیشاپیش ممنون ;)
GTA رو من الان ندارم که امتحان کنم ولی با فیرمور های جدید کلا مشکل داره.
برای بقیه بازی ها هم یه سر به تاپیک زیر بزن ببین تنظیمان ریکاوری درسته یا نه؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

در مورد Burn out هم یدور از داخل PSP برو تو قسمت Settings بعد System setting و بعد Restore Defualt کن.
بعد اسم iso ـه بازی رو هم تغییر بده (یعنی یه چیزی غیر از اون که داشتی کپی میکردی و کنسل کردی وسطش) و بعد مموری رو فرمت کن و کپی کن داخل مموری ببین چه جوریاست.
Recovery رو هم دقیقا مثل زیر کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

در مورد لپ تاب هم کارت وایرلسش باید قابلیت تغییر به Access Point رو داشته باشه به تاپیک زیر برو:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6662

سلام دوستان عزيز .

من قصد دارم يه PSP Slim بخرم اما تقريباً هيچ اطلاعاتي ازش ندارم . ميشه كمي منو راهنمايي كنيد و بفرماييد كه موقع خريد به چه چيزهايي بايد توجه كنم . راستي من به ظرفيت RAM خيلي حساسم و مثلاً خيلي دوست دارم يه RAM 8 GB بگيرم اما مثل اينكه خيلي گرونه و بهم گفتن دوتا 4 GB بگير ... تازه شنيدم RAM تقلبي هم خيلي زياده و ... . يه سوال ديگه هم داشتم ... PSP فايلهاي Flash رو هم اجرا ميكنه ؟
چه نرم افزار هايي تا حالا براش ساخته شده و كدومشون روي اين Crack شده ها اجرا ميشه ...

خيلي خيلي ممنون .
Ram 8gig قیمتش بالا هست وگرنه خریدش به نظرم بهتره چون تقلبیش توی بازار مثل بقیه رم ها نیست. الان شما یه رم رو میخری بعد 5 بار میبری عوض میکنی تا یه چیز بدرد بخور پیدا کنی. اینو کاملا جدی میگم چون توی همین تاپیک ها رو اگه بگردی بچه هایی بودن که 6 بار بردن رم عوض کردن بازم رم مشکل داشته.
الان بری رم 4 گیگ رو قیمت کنی از 30 تومن پیدا میشه تا 80 تومن. خوب به نظرت این اختلاف قیمت برا چی هست؟

خلاصه در مورد رم خیلی دقت کن و حتما با فروشنده طی کن که رم حتما باید سالم باشه و حتی اگه تونستی مجبورش کن که رم رو یه بار برات کاملا پر از بازی کنه و بذاره داخل PSP بعد ببین همه بازی هایی که کپی کردی داخل PSP میاد؟ اگه چندتاش اومد و یه سریش نیومد بدون رم مشکل داره.

بله فایل های Flash رو اجرا میکنه.

در مورد نرم افزار هم تعداشون زیاده. اما در مورد نکته ای که اشاره کردی باید بگم که Homebrew ها روی ورژن های کپی خور شده اچرا میشه و روی PSP هایی که فیرمور اصل دارن اجرا نمیشن. در واقع اینا فقط برای فیرمور های هک شده نوشته میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or