سوالات و مشکلات PSP

ایول مهدی جان
مشکلم حل شد
واقعا کارت درسته :love::love::love:

البته برن اوت رو امتحان نکردم ولی GTA حل شد مشکلم

--------------

منم ازون کسایی هستم که 3تا رم 4 گیگ خریدم وهر 3 تاش خراب بودن :mad:
آخرش دیگه اعصابم خورد شد بیخیال شدم 2تا 2 گیگ گرفتم

یه سوال دیگه :
باید برای تعویض رم ، پی اس پی رو خاموش کرد یا اگه روشن هم باشه مشکلی نداره؟

یه سوال دیگه :
باید برای تعویض رم ، پی اس پی رو خاموش کرد یا اگه روشن هم باشه مشکلی نداره؟
بهتره خاموش کنی و عوض کنی.
ولی منم خودم بیشتر وقتا روشن هم این کارو کردم و مشکلی پیش نیومده البته نه وقتی که وسط بازی هستم و بازی هم داره از مموری خونده میشه. :) وقتی که توی xmb هستم و کاری هم با مموری ندارم
ولی خوب برای اینکه مشکلی پیش نیاد خاموش کن و عوض کن. زمانی نمیبره و ارزش هم نداره که بخواد به خاطرش رمت رو خراب کنی.

سلام
من یه هدفون واسه پی اس پی میخواستم بخرم.
اولش گفتم هدفون خودشو بگیرم ولی بعد دیدم دکمه های روی هدفون واسه من استفاده ای ندارن و رنگشم نمیخوام سفید باشه.
اگه هدفون خوبی سراغ دارین لطفا معرفی کنین .خودم که creative یا Sony مد نظرم هست.
یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که کلیپ های فلش رو چطوری رو پی اس پی اجرا کنم.برنامه خاصی میخواد یا باید توی فولدر خاصی کپی کنم؟!
بهترین برنامه Paint واسه پی اس پی رو هم می خواستم بدونم چیه.
اینم ورژن :PSP Slim 3.71 M-33
با تشکر

مصطفی بازی Syphon Fil*ter هست؟
البته این بازی نسخه iso اش هم هست که راحت بدون دردسر اجرا میشه.
اسلیم داری یا فت؟
الان اون سه تا فولدر رو دقیقا به همون صورت در root (شاخه اصلی) کپی کن. بعد برو توی PSP اجراش کن.
اگه اجرا نشد برو داخل فولدر psp\Game بعد اون دوتا فولدر رو کپی کن داخل Game150. (کرنل رو هم قبلش روی 1.5 بذار.)
سلام مهدی جان.
آره Syphon Fil*ter هست. راستش از یکی از بچه ها گرفتم که اینجوری بود و ایمیج نبود.
من PSP اسلیم دارم.
فکر نکنم اون روش دوم جواب بده چون ظاهرا کرنل 1.5 رو اسلیم نصب نمیشه درسته ؟
روش اول رو امتحان میکنم خبر میدم اجرا شد یا نه.
ممنون. :blushing:
--------------------------------------------------------------
راستی در مورد رم و این حرفا و مشکلاتی که وجود داره، من حدود 2 ماه پیش PSP گرفتم. Ice Silver گرفتم از توپخونه.
رم 2 گیگ هم گرفتم.
طرف گفت از این رم معمولیها که 100 دفه باید بیای عوض کنیم هم داریم 18 اما یه مدل دارم 25 که تضمینی بهت میدم.
یارو همونجا رمُ برام پر کرد و منم 15-20 دقیقه ای بازی کردم و چند بار از بازی خارج شدم دوباره رفتم تو بازی. سیو زدم و خاموش روشن کردم دستگاه رو. دیدم مشکلی نیست با یارو حساب کردم.
رمش هم قهوه ای رنگ هست.
البته نمیدونم طرف انداخته یا نه ! اما همینکه همون بار اول بدون هیچ مشکلی جواب داد واسه من کافیه. الانم هیچ مشکلی با رم ندارم و کاملا سالمه. ;)
در کل فکر کنم آدم 4-5 هزارتومن بیشتر پول بده همون بار اول و تضمینی ببره بهتره که 10 دفه برگرده و رمُ عوض کنه آخر سر هم میبینه 10 هزارتومن پول کرایه داده تا حالا و تازه کلی هم وقتش تلف شده، اعصابش هم خورد شده. ;)

سلام
كمك كنيد لطفا
داشتم با استفاده از اين آموزش http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342&page=14
مموري پاندورا مي ساختم اما وقتي برنامه ي PANDORA INSTALLER FOR 3.XX Kernel رو اجرا كردم و گفتش چند لحظه صبر كن ديگه هيچ اتفاقي نيفتاد
چي كار كنم؟ الان گذاشتم همينجوري بمونه؟ خاموش كنم پي اس پي رو؟

رم رو چه مدلی بخرم بهتره؟ می خوام یه 4 گیگ بگیرم

2 مارک بیشتر تو بازار نیست که یکی خود Sony هست و اون یکی SanDisk

اصولا و طبق تجربه سرعت SanDisk بهتر هست.اما من خودم Sony 4GB استفاده می کنم.

الان هم وضعیت مموری ها توی بازار خیلی خراب هست یعنی از 10 تا مموری 12 تاش خرابه و کار نمیده چون همشون China هستن.بهتر هست حتما قبل از خرید بگی مموری رو برات امتحان کنن. ;)

کمک کمک
من تازه 2 روزه psp گرفتم توی این تاپیک (پخش آهنگ در Psp هنگام بازي كردن و اجراي برنامه و Xmb )رفتمو کارایی که گفته بودن انجام دادم بعد که رفتم تو بازی هنگ کرد خاموشش کردم و دوباره خاستم روشن کنم جز صفحه سیاه چیزی نمیاد .ولی توی ریکاوری میره.
چیکارش باید بکنم

سلام . :love:

آقا مهدي عزيز از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم ... اما يه سوال برام پيش اومده ... مگه RAM ها گارانتي ندارن ؟؟؟ يعني گارانتي داراشونم آره ؟؟؟

سلام . :love:

آقا مهدي عزيز از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم ... اما يه سوال برام پيش اومده ... مگه RAM ها گارانتي ندارن ؟؟؟ يعني گارانتي داراشونم آره ؟؟؟

مموری ها همگی گارانتی تعویض دارن به شرطی که صدمه فیزیکی نبینن.

من الان 3 تا مموری دارم 2 تاش هم ژاپنی هست و مارک خود سونی که مشکل داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or