سوالات و مشکلات PSP

خواهش میکنم منو کمک کنید واقعا دیگه دیوونه شدم!!!!!!!!:confused::confused:
وقتی میخوام بازی رو از تو کامپیوتر بریزم تو PSP یه کم از Copy کردن که میگذره یکدفعه یه Error میده و مینویسه:

Cannot Copy Exit 2 :Cannot Find the specified file
Make sure your specify the correct name & file path

البته Exit 2 منظور بازی اش هست ولی برای همه ی بازی ها همین مشکل را دارد و همین طور برای ریختن فیلم یا آهنگ یا عکس هم همینطور

خواهش میکنم منو کمک کنید واقعا دیگه دیوونه شدم!!!!!!!!:confused::confused:
وقتی میخوام بازی رو از تو کامپیوتر بریزم تو PSP یه کم از Copy کردن که میگذره یکدفعه یه Error میده و مینویسه:

Cannot Copy Exit 2 :Cannot Find the specified file
Make sure your specify the correct name & file path

البته Exit 2 منظور بازی اش هست ولی برای همه ی بازی ها همین مشکل را دارد و همین طور برای ریختن فیلم یا آهنگ یا عکس هم همینطور
99% ایراد از مموری کارت شما است....

فکر نمیکنم چون همین 2 روز پیش خریدمش و اصل سونی هم هست و 4 گیگ
تو Next Gen هم که خریدم دادم به مغازهدار برام دو تا بازی روش ریخت و سالم بود

یکبار مموری با کامپیوتر فرمت کن بعدش بزار داخل psp یکبار هم با psp فرمت کن ببین درست میشه یا نه !

فکر نمیکنم چون همین 2 روز پیش خریدمش و اصل سونی هم هست و 4 گیگ
تو Next Gen هم که خریدم دادم به مغازهدار برام دو تا بازی روش ریخت و سالم بود
مگه این کارا رو انجام ندادی؟
یکبار مموری با کامپیوتر فرمت کن بعدش بزار داخل psp یکبار هم با psp فرمت کن ببین درست میشه یا نه !
در ضمن نسبت به اصل بودن رم خود چقدر اطمینان دارید؟
راهنمای خرید مموری کارت سونی

سلام دوستان چند وقته که وقتی توی پوشه ی MUSIC چه توی ریشه ی مموری چه توی PSP اهنگ با فرمت MP3میزارم قسمت موزیک XMB نمی شناسشون ولی IRSHELL پخش میکنه
مشکل از چیه؟
3.90 M33-3
بازیه HARVEST MOON رو هم نمیاره

سلام دوستان چند وقته که وقتی توی پوشه ی MUSIC چه توی ریشه ی مموری چه توی PSP اهنگ با فرمت MP3میزارم قسمت موزیک XMB نمی شناسشون ولی IRSHELL پخش میکنه
مشکل از چیه؟
3.90 M33-3
بازیه HARVEST MOON رو هم نمیاره

فکر میکنم مشکل از مموری باشه.چون من هم بارها به این مشکل با بعضی از مموری روبرو شدم.

PSP دوستم که تازه خریده دچار مشکل شده:
گفت در حال اتصال USB با PC بوده که از روی میز افتاده و ورودی USB از کار افتاده
توی USB Connection بعد از اینکه مینوسه کابل USB رو وصل کن و وصل کردن کابل USB ، به جای اینکه بنویسه: USB Mode مینویسه Please Wait
وقتی که دوربین PSP رو روش وصل می کنیم و به قسمت Camera میریم، ارور میده که دوربین وصل نیست.
باید چه کار کنیم؟

سلام دوستان میخواستم بدونم که درگاه اینفراردی که فقط بر روی PSP فت موجود میباشد به درد چه کار هایی میخورد؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید:love::love::love:

من باهاش عکس انتقال دادم بین 2 تا PSP اما ممکنه با برنامه های جانبی بشه کاری کرد... ;)

سلام بر اساتيد و كاربران سايت.من psp slim دارم و تا امروز به كامپوتر كه وصل مي كردم تمام پوشه ها مرتب بود اما حالا 3 پوشه بيشتر نيست كه انگار داخلشون فايلهاي اجراييه و نمي دونم چه جوري بازي و عكس و اهنك بريزم .رم ريدر هم ندارم كمك كنيد .با خود پي اس پي رم رو فرمت كردم 2 تا دونه بازي و عكس و اهنگ هم پريد.كمك كمك

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or