سوالات و مشکلات PSP

با کابل تونستم چند تا عکس بریزم و برای بازی هم فکر کنم باید بازی رو تو فایل ایزو کپی کنم ولی نمی دونم چرا آهنگ ها رو تا نصفه بیشتر پخش نمی کنه ...یعنی مشکل از رممه یا mp3 رو ساپورت نمی کنه . گاهی وقتها هم برای عکسا هم گیر می کرد ولی آهنگ رو تا نصفه پخش می کنه .
اگه جواب بدید ممنون می شم.

100% رمت خرابه

این جمله رو از من تو ذهنت داشته باش :

همه رم های سندیسک خرابن مگه خلافش ثابت بشه

100% رمت خرابه

این جمله رو از من تو ذهنت داشته باش :

همه رم های سندیسک خرابن مگه خلافش ثابت بشه

رمم سندیسک نیست ...سونی هستش و به ادعای یارو اصل هم هستش ... دو تا بازی پر حجم هم ریخت و بازی به راحتی اجرا شد فقط نمی دونم چرا mp3 رو نمی ریزه ...
نمی دونم شاید اشکال از رمم باشه ولی جایی خوندم که انگار mp3 ساپورت نمی کنه ... البته تا نصفه فایل رو پر می کرد و بعد یه ارور می داد تو خود کامپیوتر ... تو خود پی اس پی هم نوشت که برو فلان چیز رو آف کن و این کارو کردم ولی درست نشد . البته آهنگ رو تا نصفه پخش می کنه ولی بعدش نه .
لطفا راهنمایی کنید.

دوستان من امشب بالاخره psp slim رو گرفتن ... می تونید بصورت جامع توضیح بدید که چطوری می شه بازی روش ریخت ... تو کارتن من که فقط شارژ بود و باتری ...همین ... البته یه کابل یواس پی هم خریدم ...می خواستم ببینم با کابل می شه بازی ریخت یا باید رم ریدر تهیه کنم ... ببخشید من اطلاعی ندارم ... نمی دونم چه جوری باید عکس و موزیک و فیلم ریخت ...ممنون می شم توضیح کاملی بدید.
با تشکر

شما چند گرفتي؟؟؟

دوستان لطفا کمک کنن:
من بازی PES2008 رو ریختم ولی وقتی بازی رو باز میکنم صفحه سیاه میشه و هرچی هم که صبر میکنم تو بازی نمیره کنسول هم حتی خاموش نمیشه....
باید چکار کنم؟

آقا مهدی ریکاوری هم کردم ولی بازهم نشد....
فقط هم تو همین بازی مشکل دارم...

با سلام خدمت دوستان عزیز....

من قصد ایجاد یک تاپیک داشتم که انجمن اجازه ایجاد تاپیک جدید رو به من نداد...

23lnjgj.jpg

من به تازگی یک عدد PSP Slim - Daxter Box - Ice Silver خریدم (همانطور که در عکس میبینید) یک سری مشکلات باهاش داشتم از جمله چگونگی هک اون و تهیه و اجرا بازی های کپی (من در امریکا هستم) و یک سری سوال فنی دیگه داشتم که با سرچ خیلی هاش رو در انجمن پیدا کردم اما یک سری سوال برام باقی مونده که اینجا به مرور مطرح میکنم:

من برای اجرای فایلخای فلش مشکل دارم و نمیتونم تو PSP خودم فایلهای فلش رو ببینم (مثل ویدئو های یوتوب) قبل اینکه این پست رو بزنم اینجا رو هم مطالعه کردم اما در قسمت System Setting دستگاه من گزینه ای به نام گزینه ای به نام Enable Flash® Player وجود نداره!! (فریمورش هم به روزه) ، میخواستم بدونم چرا؟؟؟ مشکلی داره دستگاه؟ و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟!

ممنون.

a5f4wg.jpg

آخرین ویرایش:
من به تازگی یک عدد PSP Slim - Daxter Box - Ice Silver خریدم (همانطور که در عکس میبینید) یک سری مشکلات باهاش داشتم از جمله چگونگی هک اون و تهیه و اجرا بازی های کپی (من در امریکا هستم) و یک سری سوال فنی دیگه داشتم که با سرچ خیلی هاش رو در انجمن پیدا کردم اما یک سری سوال برام باقی مونده که اینجا به مرور مطرح میکنم:
من برای اجرای فایلخای فلش مشکل دارم و نمیتونم تو PSP خودم فایلهای فلش رو ببینم (مثل ویدئو های یوتوب) قبل اینکه این پست رو بزنم اینجا رو هم مطالعه کردم اما در قسمت System Setting دستگاه من گزینه ای به نام گزینه ای به نام Enable Flash® Player وجود نداره!! (فریمورش هم به روزه) ، میخواستم بدونم چرا؟؟؟ مشکلی داره دستگاه؟ و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟!
ممنون.
دوست عزیز خوش اومدی به سایت.

برای اینکه بتونی بازی های کپی رو اجرا کنی تاپیک زیر رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342

برای تهیه بازی های کپی هم شما اصلا مشکلی نداری فکر کنم چون اونور سرعت اینترنت بسیار خوب هست و راحت میتونی دانلود کنی. توی بخش Game که بری تاپیک برای دانلود بازی وجود داره.

برای فلش هم باید بگم که در PSP Slim به طور پیش فرض این گزینه فعال هست و شما فایل های فلش رو کپی کنی توی مموری دیسک و تست کن ببین اجرا میشه یا نه. من قبلا چند بار گفتم چه جوری فایل فلش اجرا کنین برای مثال میتونی پست زیر رو بخونی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=199909&postcount=1817

آخرین ویرایش:
رمم سندیسک نیست ...سونی هستش و به ادعای یارو اصل هم هستش ... دو تا بازی پر حجم هم ریخت و بازی به راحتی اجرا شد فقط نمی دونم چرا mp3 رو نمی ریزه ...
نمی دونم شاید اشکال از رمم باشه ولی جایی خوندم که انگار mp3 ساپورت نمی کنه ... البته تا نصفه فایل رو پر می کرد و بعد یه ارور می داد تو خود کامپیوتر ... تو خود پی اس پی هم نوشت که برو فلان چیز رو آف کن و این کارو کردم ولی درست نشد . البته آهنگ رو تا نصفه پخش می کنه ولی بعدش نه .
لطفا راهنمایی کنید.

سلام... در مورد اصل بودن رم زیاد خوش بین نباشید! به مقاله زیر مراجعه کنید:
راهنمای خرید مموری کارت سونی

منم فکر می کنم مموری ایراد داره... مگر اینکه عکس اون ثابت بشه...
اگه می تونی مموری رو توی یه پی اس پی دیگه تست کن... اگه بازم مشکل داشت سریعا به فروشنده مراجعه کنید!

دوستان لطفا کمک کنن:
من بازی PES2008 رو ریختم ولی وقتی بازی رو باز میکنم صفحه سیاه میشه و هرچی هم که صبر میکنم تو بازی نمیره کنسول هم حتی خاموش نمیشه....
باید چکار کنم؟
آقا مهدی ریکاوری هم کردم ولی بازهم نشد....
فقط هم تو همین بازی مشکل دارم...

سلام فکر کنم ایراد از بازی شما باشه...
چون خودم توی بازیPES2007 هم این مشکل رو داشتم
ورژن فریم ور شما چیه؟ زیاد قدیمی که نیست؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز خوش اومدی به سایت.

برای اینکه بتونی بازی های کپی رو اجرا کنی تاپیک زیر رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342

برای تهیه بازی های کپی هم شما اصلا مشکلی نداری فکر کنم چون اونور سرعت اینترنت بسیار خوب هست و راحت میتونی دانلود کنی. توی بخش Game که بری تاپیک برای دانلود بازی وجود داره.

برای فلش هم باید بگم که در PSP Slim به طور پیش فرض این گزینه فعال هست و شما فایل های فلش رو کپی کنی توی مموری دیسک و تست کن ببین اجرا میشه یا نه. من قبلا چند بار گفتم چه جوری فایل فلش اجرا کنین برای مثال میتونی پست زیر رو بخونی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=199909&postcount=1817

ممنون بابت پاسخ شما.... :blushing:

فقط یه چیزی با توجه به تجربه شما مموری چند مگابایتی مناسبتره برای PSP ؟ - راستی ضاهرا سونی یه سری مموری استیک مخصوص PSP زده :

Code:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=28843

که البته ضاهرا فرقی نداره با معمولیش....

ممنون.

ممنون بابت پاسخ شما.... :blushing:

فقط یه چیزی با توجه به تجربه شما مموری چند مگابایتی مناسبتره برای PSP ؟ - راستی ضاهرا سونی یه سری مموری استیک مخصوص PSP زده :

Code:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=28843

که البته ضاهرا فرقی نداره با معمولیش....

ممنون.
2 گیگ و 4 گیگ جفتش خوبه بسته به خودت داره که چه حجمی استفاده کنی.
اما اگه آمار بچه های این سایت رو بخوای بیشترشون 2 گیگ دارن و با 2 گیگ کمتر مشکل دارن تا 4 گیگ.
البته مموری هایی که تو ایران هست بگیر نگیر داره. چون تقلبی هستن. اگه مموری خوب گیر بیاری هیچ فرقی نمیکنه 8 گیگ هم راحت میتونی استفاده کنی.
ببخشید این "مود چيپ" برای کپی خور کردن PSP چیه دقیقا؟
خرید و فروشش غیر قانونیه؟
نصبش راحته؟
یه توضیح کلی میدید دربارش؟!
ممنون.
مود چیپ الان توی PSP چیز کاملا بدرد نخوری هست. چون با استفاده از Frimware راحت الان میشه کپی خور کردش.
اصلا احتیاجی به مود چیپ دیگه نیست.
نصبش اصلا راحت نیست چون روی مادربرد باید لحیم بشه و کار آدم عادی نیست.
توضیح کلی: مود چیپ ماله قدیما بود و روی PSP هایی که فیرمورشون بالای 1.5 بود نصب میشد و داخلش دو تا فیرمور داشت که یکیش 1.5 بود و با اون فیرمور که دستگاه رو بالا می آوردی به راحتی بازی های رو اجرا میکردی. چرا که اون موقع فقط بازی ها روی فیرمور 1.5 اجرا میشدن

اما الان دیگه کلا سیستم عوض شده دیگه از فیرمور 1.5 استفاده نمیشه و از CFW ها استفاده میشه که فیرمور های هک شده هستند و بازی رو مستقیم اجرا میکنن در صورتی که توی 1.5 باید از Loader ها برای اجرای بازی استفاده میشد

خلاصه اینکه الان دیگه اصلا از مود چیپ استفاده نمیشه و یه روش منسوخ شده هست. الان راحت ترین راه و بهترین راه ستفاده از روش Pandora Battery هست که توی پست قبلیم برات لینکش رو گذاشتم.

آخرین ویرایش:
میخواستم بدونم برای share بازی کردن 2 نفر باید یک بازی رو جفتشون تو مموری داشته باشن ؟ خود بازی رو نمیشه share کرد ؟ بعد اینکه ورژن 2 دستگاه هم باید عین هم باشه ؟

میخواستم بدونم برای share بازی کردن 2 نفر باید یک بازی رو جفتشون تو مموری داشته باشن ؟ خود بازی رو نمیشه share کرد ؟ بعد اینکه ورژن 2 دستگاه هم باید عین هم باشه ؟
آره
چرا میشه (مثله برنامه IRshell)
ورژن باید به اندازه ای باشه که بتونه اون بازیو اجرا کنه مثلا یه بازی به ورژن 3.90 احتیاج داره نمیشه با 3.80 بالا آورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or