سوالات و مشکلات PSP

میخواستم بدونم برای share بازی کردن 2 نفر باید یک بازی رو جفتشون تو مموری داشته باشن ؟ خود بازی رو نمیشه share کرد ؟ بعد اینکه ورژن 2 دستگاه هم باید عین هم باشه ؟

بعضی از بازی ها باید روی 2تا مموری باشه اما بعضی از بازی ها مثل takken برای بازی شبکه روی یدونه مموری هم باشه وقتی share میکنی روی 2تا کنسول اجرا میشه ! داخل بازی وقتی به قسمت network بری اگر گزینه share داشته باشه میتونی این کار و انجام بدی !
معمولا تمام ورژن های بالای 3.00 مشکل خاصی با هم نداره !

سلام!
خیلی خوشحالم که بعد از مدتها یه پست توی این انجمن میدم!
اما سوالی دارم!
متأسفانه Lcd ی PSP من نابود شد!
میخواستم بدونم که چقدر هزینه داره درست کردنش!؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
یاعلی.

سلام!
خیلی خوشحالم که بعد از مدتها یه پست توی این انجمن میدم!
اما سوالی دارم!
متأسفانه Lcd ی PSP من نابود شد!
میخواستم بدونم که چقدر هزینه داره درست کردنش!؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
یاعلی.

اگر fat باشه 45000 تومان
اگر اسلیم باشه خیلی بد گیر میاد اما یگانه داره 90میده !!

اگر fat باشه 45000 تومان
اگر اسلیم باشه خیلی بد گیر میاد اما یگانه داره 90میده !!

میشه لطفا بگید از کجا میشه پیداش کرد با این قیمت ؟منظورم Fat?
شما نمی دونی این آنالوگ استیک خوده psp fat را از کجا میشه پیدا کرد؟دکمه ها را نمی گم خودش را می گم

سلام
من امروز بازی wining eleven 2008 رو با یه psp دیگه بازی کردم هر دو هم cso بودند ولی خیلیی زیاد وضع بازی خراب بود به عنوان مثال توپ یه جا زیر پای من بود ولی یک دفعه وسط زمین پیدا میکردیش و از این دست مشکلات .....
نمیدونم مشکل از نوع فایل بود یا چیز دیگه ....

سلام

من یه PSP اسلیم DAXTER EDITITION از کانادا برام فرستادن کپی خور هم نیست در حال حاضرم پی اس پی ثانویه برای کپی خور کردنش ندارم گویا باداشتن یه پاندورا باتری میشه بدون یه پی اس پی دیگه کپی خورش کنم.

حالا مشخصات کامل این پاندورا باتری چیه وقیمتش چنده ؟؟؟

باتری حال حاضرم هم 3.6 v و 1200 mAh است به اضافه یه مموری استیک 1 گیگ و کابل usb و یه مشت نرم افزار و کاستم فیرمویر

سلام
من یه مدتی بود که با psp *خودم بازی نکردم و دست بهش نذاشتم حدود 6 ماه
حالا که اومدم سرش احساس می کنم آنالوگش کمی سفت شده و وقتی که به سمت چپ یا راست میبرم سفته ولی به بالا یا پایین عادیه
باید چکار کنم؟

سلام
من یه مدتی بود که با psp *خودم بازی نکردم و دست بهش نذاشتم حدود 6 ماه
حالا که اومدم سرش احساس می کنم آنالوگش کمی سفت شده و وقتی که به سمت چپ یا راست میبرم سفته ولی به بالا یا پایین عادیه
باید چکار کنم؟
اگه با ps2 بازی میکردی که طبیعیه چون ps2 خیلی انالوگش نرم و روونه. ولی اگه واقعا خیلی سفت شده نمیدونم.شاید یه کم بازی کنی راه بیفته.:biggrin1:

سلام بچه ها.
من چند روز پیش در مورد وصل کردن PSP به تلویزیون پرسیدم و اگه خاطرتون باشه گفتید که تلویزیون CRT که ورودی Component داشته باشه می تونه گیم های PSP رو پخش کنه.
می خواستم خواهش کنم یه دونه عکس از ورودی Component روی تلویزیون ها بذارید تا من ببینم اصلا چیه و چه ریختیه؟:blushing:
در ضمن یه سوال کوچک دیگه:دو نفر که PSP دارند از چه طریق می تونند با هم یه بازی رو دو نفره بازی کنند؟ وسیله خاصی می خواد؟
ببخشید که انقدر مبتدیم ها! :blushing:

اگه با ps2 بازی میکردی که طبیعیه چون ps2 خیلی انالوگش نرم و روونه. ولی اگه واقعا خیلی سفت شده نمیدونم.شاید یه کم بازی کنی راه بیفته.:biggrin1:

آره دقیقا با ps2 بازی می کردم
ولی psp هم دیگه خیلی آنالوگش سفت شده
بدم بیرون درستش می کنن؟

سلام . :love:

سلام بچه ها.
من چند روز پیش در مورد وصل کردن PSP به تلویزیون پرسیدم و اگه خاطرتون باشه گفتید که تلویزیون CRT که ورودی Component داشته باشه می تونه گیم های PSP رو پخش کنه.
می خواستم خواهش کنم یه دونه عکس از ورودی Component روی تلویزیون ها بذارید تا من ببینم اصلا چیه و چه ریختیه؟
در ضمن یه سوال کوچک دیگه:دو نفر که PSP دارند از چه طریق می تونند با هم یه بازی رو دو نفره بازی کنند؟ وسیله خاصی می خواد؟
ببخشید که انقدر مبتدیم ها!

سلام دوست عزيز .

اگه نماي دقيق Component AV Cable رو بخواي ميتوني تو دفترچه راهنماي خود PSP پيداش كني . كلاً شكل عجيبي نداره ... كاملاً شبيه همون فيش هاي معمولي صدا و تصويره اما تعدادش 5 تاس ( دوتا براي صداي كانال هاي چپ و راست و سه تا براي تصوير ).

component.jpg

اينم ورودي هاي Component AV Cable رو TV :

Picture%20509%20copy.jpg

البته فكر كنم ميتوني از فيش هاي معمولي سه تايي ( صداي كانال چپ ، صداي كانال راست ، تصوير ) استفاده كني اما تصوير مطلوبي نداشته باشي ... تو خود دفترچه PSP نوشته كه اين نوع كابل هاي تصوير Progressive رو نميتونن منتقل كنن ! .
در ضمن به احتمال زياد ميتوني تبديل Component AV Cable به AV Cable يا S Video Cable رو پيدا كني كه اين دو تاي آخري رو اكثر CRT TV ها Support ميكنن .

AV Cable :

product_image_91.jpg

41hYYSiiwfL._SL500_AA280_.jpg

دقيقاً همون سه تا فيشي كه تمام CRT TV ها Support ميكنن ...

S Video Cable :

image01.jpg

اون سرش كه شبيه فيش هاي معمولي نيست اين شكليه ( خروجي S Video ) :

hSVideoConnector.jpg

اينم فكر كنم يه نوع تبديل باشه كه Component AV Cable ( كابل هاي 5 تايي ) رو به AV Cable ( كابل هاي 3 تايي بسيار ساده صدا و تصوير ) تبديل ميكنه :

x1p4JHjVbcjTC_wokkoUxZ8PEhJPN2C1yBXDmTfLLWaAgbGeaKoHPUl1-JVAY7L9syjv_4qtDnj-6g8GbQ62sXeY6XBTxBjbWpSlPX7BOmPuw7nVUoMRDxwy8-vtcLFg-HGzXyyaVmWWnKQqWH4qZqFuw

راستي براي بازي كردن دو نفره با دوتا PSP هيچ وسيله خاصي لازم نيست فقط بايد بازي اين قابليت رو داشته باشه كه تو Main Menu بازي مشخصه ... قبلش هم بايد WLAN رو با استفاده از دكمه اي كه بالاي PSP قرار داره روشن كني ... در كل همه كارها به سادگي به وسيله خود PSP انجام ميشه .

آخرین ویرایش:
Thanx

سلام . :love:

سلام دوست عزيز .

اگه نماي دقيق Component AV Cable رو بخواي ...

بابا ایول! دستت درد نکنه بابت جواب کامل و مفصل.
43.gif

بذار بگیرم اسلیم رو ببینم با کدوم این روش ها بهتر جواب میده. البته فیلم رو با همون AV معمولی هم جواب میده، مشکل گیم است که ایشالله با یکی از همین روشها حل میشه.
قربانت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or