سوالات و مشکلات PSP

سلام .

بابا ایول! دستت درد نکنه بابت جواب کامل و مفصل.
بذار بگیرم اسلیم رو ببینم با کدوم این روش ها بهتر جواب میده. البته فیلم رو با همون AV معمولی هم جواب میده، مشکل گیم است که ایشالله با یکی از همین روشها حل میشه.
قربانت.

خواهش ميكنم دوست عزيز ...

حتماً‌يه PSP بگير چون نسبت به قيمتش خيلي خفنه !!! كاملاً درسته ...فيلم رو به راحتي ميشه با همون AV Cable هاي معمولي ديد اما براي بازي ها فكر كنم جوابگو نباشن ... در ضمن من شنيدم كه همين فيش هاي ساده كيفيت هاي متفاوتي دارن كه در تصوير نهايي تاثير گذاره ... و تو ايران هم كه خودت ميدوني بازار جنس هاي تقبلي و بنداز بنداز تركونده ... خلاصه تو خريدت خيلي دقت كن ... من پيشنهاد ميكنم از فروشگاه پرتو خريد كني چون هم خيلي حرفه اي هستن و هم كيفيت محصولاتشون خيلي بالاست ... اگه خودت يه سر بري منظورمو ميفهمي ... خلاصه خيلي دقت كن دوست عزيز . ;)

موفق باشي . :love:

يه راهنمايي ايي كمكي چيزي در راه خدااا بكنين

ببخشيد كه جاي مناسبي مطرح نكردم...بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.

سوال

من تازه psp گرفتم. تو بازیه winning eleven 2008 بدن با سر بازیکنارو پرک پرک نشون میده میخواستم بدونم مشکل از بازیه یا psp ؟ یه سوال دیگه دارم که اگه بخام واسه منوها دکمه ضربدر به جای دایره تایید باشه چی کار باید بکنم؟یه سوال دیگه تو بازیه تنیس حالت تیکه تیکه نشون دادن چیزها مثلا قاطی شدن بند سر نادال با موهاش واسه گرافیک بازیهای psp یا مشکل از خود بازیه؟و اینکه گیر کردن وسط بازیها ممکنه از چی باشه؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین

ببخشيد كه جاي مناسبي مطرح نكردم...بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.
فکر میکنم منظورتون برای PC باشه درسته؟اینجا بخش PSP هست ;)
من تازه psp گرفتم. تو بازیه winning eleven 2008 بدن با سر بازیکنارو پرک پرک نشون میده میخواستم بدونم مشکل از بازیه یا psp ؟ یه سوال دیگه دارم که اگه بخام واسه منوها دکمه ضربدر به جای دایره تایید باشه چی کار باید بکنم؟یه سوال دیگه تو بازیه تنیس حالت تیکه تیکه نشون دادن چیزها مثلا قاطی شدن بند سر نادال با موهاش واسه گرافیک بازیهای psp یا مشکل از خود بازیه؟و اینکه گیر کردن وسط بازیها ممکنه از چی باشه؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین

اون مشکل گرافیک بازی عادیه(زاید مشخص نیست باید دقت کنی)
برای عوض کردن اون دکمه ها به منوی ریکاوری برو(دکمه ی پاور رو ببر بالا 4 ثانیه نگه دار بعد دکمه ی R رو نگه دار و psp رو روشن کن)بعد به قسمت هک برو و بر روی اولین گزینه که عملکرد دکمه های ضربدر و دایره رو عوض میکنه کلیک کن.

psp من رو دستم موند

psp من کپی خور نیست psp دیگه ای هم نیست که کپی خورش کنم حالا چیکارکنم:unsure:

راه حل دیگه ای نیست؟؟؟

تو آبادان زندگی میکنم تمام بازار رو زیر پا گذاشتم اما حتی نمیدونن کپی خور چیه فقط psp میفروشن.

توروخدا کمک کنید

لطفا سریع کمکم کنید(حیاتی)

icon1.gif

امروز داداشم PSP Slimش رو رفت تو منو ریکاوری و... کلّی دست کاری کرد حالا:
1-جای دکمه ها عوض شده یعنی مثلا با Oاینترمیکنه و با Xخروج میده.
2-بازی ها رو اجرا نمیکنه و مینویسه
sad.gif
the game cound not be started(80020321
حالا کسایی که این مشکل رو داشتن و یا میدونن چیه به من کمک کنن.

psp من رو دستم موند

psp من کپی خور نیست psp دیگه ای هم نیست که کپی خورش کنم حالا چیکارکنم:unsure:

راه حل دیگه ای نیست؟؟؟

تو آبادان زندگی میکنم تمام بازار رو زیر پا گذاشتم اما حتی نمیدونن کپی خور چیه فقط psp میفروشن.

توروخدا کمک کنید

سلام.
فکر کنم توی آبادان هم باید جایی پیدا بشه که کپی خور کنه، ولی اگه واقعا انقدر کمیابه می تونی یه توک پا (!) تا بوشهر بری پیش پیام. اون خیلی کارش درسته و به احتمال زیاد برات انجام میده.
اینجا هم تاپیکش است، می خوای از خودش بپرس. شاید اصلا یکی رو هم تو آبادان بشناسه بهت معرفی کنه. :)

سلام .

خواهش ميكنم دوست عزيز ...

حتماً‌يه PSP بگير چون نسبت به قيمتش خيلي خفنه !!! كاملاً درسته ...فيلم رو به راحتي ميشه با همون AV Cable هاي معمولي ديد اما براي بازي ها فكر كنم جوابگو نباشن ... در ضمن من شنيدم كه همين فيش هاي ساده كيفيت هاي متفاوتي دارن كه در تصوير نهايي تاثير گذاره ... و تو ايران هم كه خودت ميدوني بازار جنس هاي تقبلي و بنداز بنداز تركونده ... خلاصه تو خريدت خيلي دقت كن ... من پيشنهاد ميكنم از فروشگاه پرتو خريد كني چون هم خيلي حرفه اي هستن و هم كيفيت محصولاتشون خيلي بالاست ... اگه خودت يه سر بري منظورمو ميفهمي ... خلاصه خيلي دقت كن دوست عزيز . ;)

موفق باشي . :love:
دستت درد نکنه.
آره قابلیت هاش فوق العاده است به نسبت قیمتش. :cheesygri
در مورد فروشگاه خودم هم پرتو رو در نظر دارم، ولی قیمتشون یه کم بالاست (225). من پنجشنبه توپخونه بودم، و آخرین قیمتی که گرفتم 210 بود، با وجود اینکه نصف مغازه ها بسته بودند! پرتو هم توی سایت زده 210 ولی خود هومن توی تاپیکش زده 225! :((
قربانت. :)

سلام

امروز داداشم PSP Slimش رو رفت تو منو ریکاوری و... کلّی دست کاری کرد حالا
بازی ها رو اجرا نمیکنه و مینویسه
sad.gif

سلام
من امروز داشتم آهنگ گوش میدادم که یک دفعه PsP کند شد. خاموش روشن کردم دیدم بازم همون جوری.
چیکار باید کنم؟
تا حالا چنین اتفاقی برای کسی افتاده؟

امروز داداشم PSP Slimش رو رفت تو منو ریکاوری و... کلّی دست کاری کرد حالا
بازی ها رو اجرا نمیکنه و مینویسه
sad.gif
من یه بار برنامه SVCcapture را ریخته بودم( عکس گرقتن از صفحه) و وقتی پلاگینش رو فعال میکردم اینطوری میشد. اگه این برنامه رو ریختی پلاگینش رو غیر فعال کن.

icon1.gif

امروز داداشم PSP Slimش رو رفت تو منو ریکاوری و... کلّی دست کاری کرد حالا:
1-جای دکمه ها عوض شده یعنی مثلا با Oاینترمیکنه و با Xخروج میده.
2-بازی ها رو اجرا نمیکنه و مینویسه
sad.gif
شما تاپیک زیر رو سر بزن و هر چی گفته شده رو انجام بده درست میشه:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

سلام
من امروز داشتم آهنگ گوش میدادم که یک دفعه PsP کند شد. خاموش روشن کردم دیدم بازم همون جوری.
چیکار باید کنم؟
تا حالا چنین اتفاقی برای کسی افتاده؟
توی XMB کند شده یا توی بازی؟
یه دور مموری رو فرمت کن شاید درست بشه.

میخواستم بدونم جاهایی رو که مشخص کردم واسه گرافیک خود بازیه یا مشکل از بازیه یا هر چی دیگه؟
تا جایی که یادم میاد من همچین مشکلی نداشتم. شما یه کاری کن اگه بازی هات Cso هستن تبدیلشون کن به iso و سرعت CPU رو هم روی 333 بذار یه تست کن ببین مشکل حل نمیشه. اگه حل نشد یه نسخه دیگه از بازی رو تهیه کن و اونو اجرا کن ببین بازم مشکل وجود داره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or