residentevil4
کاربر سایت
سلام منم یه کمک کوچولو میخوام !
من یکی دو تا UMD ISO فیلم دارم که توشون (با درایو مجازی) دو تا فایل هست :
UMD_VIDEO
(این یه پوشه هست که کلی اصلاعات دیگه هم توشه !)
UMD_DATA.BIN
اینا رو چه جوری باید توی PSP ببینم ؟
هرکاری کردم نشد !
شما فایل هارو کجا کپی میکردی دوست من؟دوستان سلام من ديروز يكي از دوستام يه dvd بازي هايpsp رو خريده بود اومد گفت برام بريز تو psp (اخه خودش كابل نداره) بعد كه dvd رو باز كرديم هرچي توش بود پسوند imagefile داشت و وقتي هم ميريختم تو psp اجرا نميشد لطفا كمك كنيد بگيد dvd اشكال داره يا فايل ها بايد تبديل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
همین کار رو کردم !دوست عزیز شما باید خود فایل ISO مربوط به Video رو توی پوشه ی ISO\Video در مموری کارد کپی کنید و بعد فیلم رو از PSP مشاهده کنید .
![]()
منم همين كارو كردم ولي اجرا نشدشما فایل هارو کجا کپی میکردی دوست من؟
بازی ها باید تو پوشه ی ISO کپی بشه(پوشه ی ISO تو شاخه ی اصلی مموری(root)قرار داره اگه چنین فولدری نیست یکی بساز بعد بازی ها رو توش کپی کن )
3.72 اریجینال سونی هست یا Custom Firmware M33 ؟حالا یه سوال من بپرسم من الان یه psp دارم که ورژنش 3.72 هستش اگه میشه بگید که برای آبگرید و کپی خور کردنش چیکار باید بکنم؟
کلی گشتم ولی واسه این 3.72 چیزی پیدا نکردم ممنون میشم توضیح بدید.
خوب ببین تو قسمت security (توی کنسول Access Point) یه سری گزینه هست مثل wep یا wpa یا wpa2 و...
که اگه رو یکیشون تنظیم شده باشه مثل همین wep شما باید با اون دستگاه یا وسیله ای که میخوای وارد Access Point یا یجورایی کانکتش بشی یه کد ورود بهش بدی تا اجازه ی کانکت شدن بده. مثلا اگه wep باشه و روی 64 بیت تنظیم شده باشه (البته یه سری تنظیمات هم داره) اون کدی که توی Access Point تعریف شده رو شما وارد اون دستگاه یا وسیله میکنی تا کانکت شه.
ممنون دوست عزیز.اریجینال سونی هست یا Custom Firmware M33 ؟
اگر اریجینال سونی هست باید به وسیله ی یه PSP کپی خور شده دیگه کپی خورش کنی. آقا ساسان به طور کامل توضیح داده : :arrowd:
آموزش Dark_Alex's Universal Unbricker
قسمت 5 رو بخون که داخل اسپویلر نیست.
اگر هم قبلا کپی خور شده و 3.72M33 هست یک راست میتونی به 3.95 آپگریدش کنی : :arrowd:
PSP Custom Firmware 3.95 GEN Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )
خواهش میکنم.از راهنمايي هاي ارزشمندت يك دنيا ممنونم .
فقط مشكلي كه من دارم اينه كه قسمت WALN Security Settings بر روي WPA-PSK TKIP تنظيم شده و براي WEP Key يه عبارت 8 كاراكتره ميخواد .... اما كدي كه من دارم 7 كاراكترس ...
همین کار رو کردم !
نشد !!!!
منم همين كارو كردم ولي اجرا نشد
مگه بازي ها نبايد پسوندشون ISO يا CSO باشه اما اين كه اون نيست اينا با NERO از فايل اصلي ايميج گرفتن حالا نميدونم بايد تبديل شه يا نه وقتي هم روشون كليك ميكنم ميره تو NERO تو قسمت رايت CD