سوالات و مشکلات PSP

سلام . :love:

از راهنمايي هاي ارزشمندت يك دنيا ممنونم .

فقط مشكلي كه من دارم اينه كه قسمت WALN Security Settings بر روي WPA-PSK TKIP تنظيم شده و براي WEP Key يه عبارت 8 كاراكتره ميخواد .... اما كدي كه من دارم 7 كاراكترس ...

راستي يه Video Player خوب كه اكثر فايل هاي تصويري رو اجرا كنه براي FW 3.95 gen 2 ميخواستم ... ( پست قبليمو گم كردم :biggrin1: ) خواهشاً لينك بفرماييد .

در ضمن IR Shell مثل اينكه با FW 3.95 Gen 2 مشكل داره ... درسته ... نسخه جديد براي اين FW اومده ...

بازم ممنون .

Video Player لازم نیست دوست عزیز ، از XviD4PSP برای تبدیل ویدئو ها به ویدئو های قابل پخش روی PSP استفاده کنید .
ضمنا iRShell برای 3.95GEN هنوز نیمده .
;)

بجه ها من تازه يه دونه Slim خريدم.
ولي چرا انقدر اين دستگاه خشك و خالي است! از سوني بعيد بود! فقط دو تا راهنماي چيني و اينا توش بود!:confused:
نه يه راهنماي انگليسي نه يه Manual نه يه چيزي! تا اينجا من تنها چيزي كه از دستگاه ياد گرفتم اينه كه MP3 رو توي يه پوشه به اسم Music بريزيم پخش مي كنه! :laughing:
سوالاتي داشتم:
1. براي پخش ويدئوهاي تبديل شده (برنامه براي تبديل دارم) چه كار بايد كرد؟
2. بازي هاي كپي (كه هنوز هيچي نگرفتم) رو چه جوري بايد بازي كرد؟
3. Emulator بازي هاي سگا Genesis رو از تاپيك مربوطه دانلود كردم، ولي چه جوري بايد اجراش كرد؟
4. جايي رو سراغ داريد كه يه راهنما براي "كار كردن با دستگاه" به فارسي يا انگليسي نوشته باشه (نه راهنماي دكمه ها)؟
ممنون. :)
دوست عزیز شما احتمالا Slim & Lite خریدید که فقط PSP و شارژر توشه .
1 - ویدئو هایی که تبدیل کردید رو توی پوشه ی Video در مموری کارد کپی می کنید و بعد توی PSP از قسمت Video --> Memory Stick مشاهده می کنید ( برای تبدیل نرم افزار XviD4PSP پیشنهاد میشه ) .
2 - بازی های کپی با پسوند ISO و یا CSO هستند ، کپی می کنید توی پوشه ی ISO و بعد اجرا می کنید .
3 - هر Emulator و کلا هر برنامه ای روش نصب و استفاده ی جداگانه ای داره ، باید فایل Read Me ش رو مطالعه کنید ، موفق باشید .
;)

بجه ها من تازه يه دونه Slim خريدم.
ولي چرا انقدر اين دستگاه خشك و خالي است! از سوني بعيد بود! فقط دو تا راهنماي چيني و اينا توش بود!:confused:
نه يه راهنماي انگليسي نه يه Manual نه يه چيزي! تا اينجا من تنها چيزي كه از دستگاه ياد گرفتم اينه كه MP3 رو توي يه پوشه به اسم Music بريزيم پخش مي كنه! :laughing:
سوالاتي داشتم:
1. براي پخش ويدئوهاي تبديل شده (برنامه براي تبديل دارم) چه كار بايد كرد؟
2. بازي هاي كپي (كه هنوز هيچي نگرفتم) رو چه جوري بايد بازي كرد؟
3. Emulator بازي هاي سگا Genesis رو از تاپيك مربوطه دانلود كردم، ولي چه جوري بايد اجراش كرد؟
4. جايي رو سراغ داريد كه يه راهنما براي "كار كردن با دستگاه" به فارسي يا انگليسي نوشته باشه (نه راهنماي دكمه ها)؟
ممنون. :)
مبارک است.... بالاخره خریدی;)

در مورد سوال شماره 3::arrowd:
بازی های سگا SEGA را در پی اس پی PSP بازی کنید

سلام . :biggrin1:

sAsAn.K عزيز ... از راهنماييتون ممنون ... ولي آيا Plugin يا برنامه اي نيست كه تمام يا اكثر فرمت هاي تصويري رو مستقيماً روي PSP اجرا كنه ؟؟؟

راستي در مورد Music Player چي ؟؟؟ يا Equlizer ؟؟؟

از همه دوستان ممنونم . :love:

از قسمت Settings --> System Settings --> Format Memory Stick یک بار مموری Stick رو فرمت کنید که دستگاه خودش Folder های مربوطه رو بسازه .
به My Computer برید .
به منوی Tools و سپس Folder Options برید و از قسمت View ، قسمت Hide extensions for known file types رو غیر فعال کنید .
فایل Image ای که گفتید رو ببینید دقیقا پسوندش چیه ، مثلا image.iso یا مثلا .nrg .
اگر .nrg هست که بعیده باید به ISO تبدیل کنید که اگر خواستید روشش رو بهتون میگم .
اگر ISO هست که کپی میکنید توی پوشه ی ISO توی مموری کارد و بعدشم از قسمت Game --> Memory Stick توی PSP بازی رو اجرا می کنید .
موفق باشید .
;)

پسوندش اينه :imagefile هيچ چيز ديگه اي هم دنبالش نيست
فكر نميكنم اشكال از مموري باشه اخه يه بازي توشه

پسوندش اينه :imagefile هيچ چيز ديگه اي هم دنبالش نيست
جل الخالق!
ببین شما با Alcohol 120% روی یه درایو مجازی mount اش کن. بعد ببین اگه محتویاتش واقعا به پی اس پی مربوطه، با همون Alcohol یه ایمیج ISO ازش بگیر. اگه ایمیج ISO نداد بهت با UltraISO اینکار رو انجام بده
ولی یه چیزی رو بدون! پسوند اون فایل imagefile نیست! مگه اینکه یکی دستی این کار رو انجام داده باشه که خیلی بعیده
موفق باشید

من چند بار سوال کردم ولی جوابی نگرفتم ؟
1-من وقتی PSP رو روشن میکنم لوگوی SONY نمیاد و سریع میره تو XMB ( ریکاوری هم دست کاری کردم ولی ...)
2-وقتی خاموش میکنم PSP رو اون چراغ سبز پاور 2 بار چشمک میزنه بعد خاموش میشه ؟

سلام . :love:

sAsAn.K عزيز ... از راهنماييتون ممنون ... ولي آيا Plugin يا برنامه اي نيست كه تمام يا اكثر فرمت هاي تصويري رو مستقيماً روي PSP اجرا كنه ؟؟؟

از همه دوستان ممنونم .

:biggrin1:

=================================

من چند بار سوال کردم ولی جوابی نگرفتم ؟
1-من وقتی PSP رو روشن میکنم لوگوی SONY نمیاد و سریع میره تو XMB ( ریکاوری هم دست کاری کردم ولی ...)
2-وقتی خاموش میکنم PSP رو اون چراغ سبز پاور 2 بار چشمک میزنه بعد خاموش میشه ؟

دوست عزيز ... فكر كنم شما PSP رو خاموش نميكني بلكه در حالت "آماده كار" قرار ميدي ... يعني به جاي Shutdown شما Standby ميكني ... براي ShutDown كردن بايد سوييج خاموش و روشن رو حدود 5 ثاينه ( يا بيشتر ) نگه داري تا PSP كاملاً ShutDown بشه ... اينطوري دفعه بعد كه روشنش ميكني اول لوگوي SCI مياد و بعد وارد XMB ميشه ...

در مورد سوال دوم هم بايد عرض كنم كه اون دو بار چشمك زدن چراغ پاور به معناي StandBy شدنه ... يعني PSP كاملاً ShutDown نشده ...

خلاصه براي خاموش كردن كامل PSP كمي سوييچ خاموش و روشن PSP رو بيشتر نگه دار و براي StandBy كردن كمتر ... خوبيه StandBy اينه كه ميتوني وسط بازي Stand By كني و PSP رو خاموش كني و دفعه بعد كه PSP رو روشن كردي ادامه بازي رو بري ... ( اي قضيه در مورد فيلم و ... هم صادقه )

سلام . :biggrin1:

از همه دوستان ممنونم . :love:
پلاگین که خیر موجود نیست ، ولی ورژن 4 که قراره منتشر شه ، ممکنه فرمت WMV رو هم ساپورت کنه .
Music Player که مال خود دستگاه عالی هست ، برای Equlizer هم میتونید از دکمه ی NOTE استفاده کنید ( همونی که عکس یه نت روش هست ) .

;)

Thanks

دوست عزیز شما احتمالا Slim & Lite خریدید که فقط PSP و شارژر توشه .
1 - ویدئو هایی که تبدیل کردید رو توی پوشه ی Video در مموری کارد کپی می کنید و بعد توی PSP از قسمت Video --> Memory Stick مشاهده می کنید ( برای تبدیل نرم افزار XviD4PSP پیشنهاد میشه ) .
2 - بازی های کپی با پسوند ISO و یا CSO هستند ، کپی می کنید توی پوشه ی ISO و بعد اجرا می کنید .
3 - هر Emulator و کلا هر برنامه ای روش نصب و استفاده ی جداگانه ای داره ، باید فایل Read Me ش رو مطالعه کنید ، موفق باشید .
;)
دستت درد نكنه دوست من. :)
مبارک است.... بالاخره خریدی;)

در مورد سوال شماره 3::arrowd:
بازی های سگا SEGA را در پی اس پی PSP بازی کنید

سلام. ممنون. :biggrin1:
اين صفحه اي كه گذاشتي رو قبلا خونده بودم. توي گوگل به دنبال راهنماي پي اس پي سرچ كردم و اين رو آورد. Emulator معرفي شده عالي عمل مي كنه و تا به حال تقريبا بي نقص همه گيم هاي سگا رو اجرا كرده (فقط منهاي اين كه نمي دونم چرا توي منوي Options بازي شينوبي 2 و 3 نميره!:confused:) كه اون هم مهم نيست، كلا همه چي رو عالي اجرا مي كنه! ;)

سلام
من تازه psp گرفتم دوتا مشکل دارم
1_ اینکه psp من با ویندوز xp مشکل داره یعنی اینکه ویندوز می تونه درایو psp رو بشناسه ولی نمیتونم فایل رو جابه جا کنم و ویندوز ارور می ده در صورتی که با ویندوز vista هیچ مشکلی ندارم و به راحتی فایل هارو انتقال می دم
----------------------------------------------------------------
2_ من هرکاری کردم نتونستم pro street و pes 2008 رو با دوستم W lan بازی کنم
باید چه کار کنم من ؟ لطفا قدم به قدم راهنمایی کنید
ممنون

دستت درد نكنه دوست من. :)

سلام. ممنون. :biggrin1:
اين صفحه اي كه گذاشتي رو قبلا خونده بودم. توي گوگل به دنبال راهنماي پي اس پي سرچ كردم و اين رو آورد. Emulator معرفي شده عالي عمل مي كنه و تا به حال تقريبا بي نقص همه گيم هاي سگا رو اجرا كرده (فقط منهاي اين كه نمي دونم چرا توي منوي Options بازي شينوبي 2 و 3 نميره!:confused:) كه اون هم مهم نيست، كلا همه چي رو عالي اجرا مي كنه! ;)
سلام...
اتفاقا تو بازی بازي شينوبي 3 برای یکبار هم من به مشکل برخوردم!:confused:
البته چند تا شبیه ساز دیگه برای سگا هم هست ولی فکر نکنم به این برسه....;)
قابلیت سیو کردن بازی ها واقعا عالیست!:laughing:

سلام
من تازه psp گرفتم دوتا مشکل دارم
1_ اینکه psp من با ویندوز xp مشکل داره یعنی اینکه ویندوز می تونه درایو psp رو بشناسه ولی نمیتونم فایل رو جابه جا کنم و ویندوز ارور می ده در صورتی که با ویندوز vista هیچ مشکلی ندارم و به راحتی فایل هارو انتقال می دم
----------------------------------------------------------------
ممنون

احتمالا ویروس ندارید ؟
برای بازی کردن با Ad Hoc باید از توی بازی یک نفر Host بشه و دیگری اون یکی رو Join کنه .

موفق باشید .
;)

ممنون
در ادامه ی راهنمایی ساسان باید بگم که وقتی که بخواین با 2 یا چند psp به صورت شبکه بازی کنید باید wifi channel تمامی psp ها یکی باشه(حتی توصیه نمیشه روی اتوماتیک باشه)بهتره قبل از بازی یه نگاه بکنی ببینی channel تمام psp ها یکی هست یا نه,چون در غیر این صورت وقتی wifi شروع به scan کردن میکنه نمیتونه اون psp رو پیدا کنه ;)

سلام اقا من چند وقت الافم يكي بگه اگه من بخوام 3.10 به ورژنهاي بالاتر تبديل كنم چيكار بايد بكنم . لازمه كه اون فايلي رو كه حجمش 27 مگابايت دانلود كنم با توجه به اين كه من اينترنت كم سرعت دارم.لطفاً هم اينجا جواب بديد حداقل يه كوچيك:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or