سوالات و مشکلات PSP

سلام اقا من چند وقت الافم يكي بگه اگه من بخوام 3.10 به ورژنهاي بالاتر تبديل كنم چيكار بايد بكنم . لازمه كه اون فايلي رو كه حجمش 27 مگابايت دانلود كنم با توجه به اين كه من اينترنت كم سرعت دارم.لطفاً هم اينجا جواب بديد حداقل يه كوچيك:confused:

چاره ای نیست باید دانلود کنید .

دوستان احتمالا اين سوال قبلا بارها پرسيده شده. اما باور كنيد كل فروم رو گشتم و پاسخش رو پيدا نكردم.
PSP من موقع بالا اومدن تمام بازيها يعني روي لوگوي شروع كه آرم PSP هست هنگ ميكنه و ديگه اتفاقي نميفته تا زماني كه دستگاه رو خاموش كنم.
راهي براي حل اين مشكل هست؟
ممنون

اقا واقعاً شرمنده تو نسب فيريمور ها ميگه
اگر از فريمور 1.5 استفاده ميكنيد اين مرحله رو انجام دهيد و اگر از فريمور هاي OE و SE استفاده ميكنيد به مرحله بعد برويد.
من با اين ورژن به مرحله بعد برم يا نه
ت

سلام.

یه سوال!؟؟؟
psp دسته دوم الان حدود قیمت چنده؟
اگه ساده باشه ولو پک باشه؟
اگه یه بازی اصل همراه با یه مموری 1 گیگ باشه؟
حداکثر قیمتی می خوره چند هست؟

اگه میشه زود جواب بدید خیلی فوری هست!!

ممنون

سلام.

یه سوال!؟؟؟
psp دسته دوم الان حدود قیمت چنده؟
اگه ساده باشه ولو پک باشه؟
اگه یه بازی اصل همراه با یه مموری 1 گیگ باشه؟
حداکثر قیمتی می خوره چند هست؟

اگه میشه زود جواب بدید خیلی فوری هست!!

ممنون
اقا من چرا هر تاپيكي كه در مورد psp باشه ميرم يه نفر اين سوال ميپرسه
اگه واقعاً طالبي اين كارا معني نداره؟برو از دو مغازه اول بپرس بعد از دوستان راهنمايي بگير:evil::sick:

دوستان احتمالا اين سوال قبلا بارها پرسيده شده. اما باور كنيد كل فروم رو گشتم و پاسخش رو پيدا نكردم.
PSP من موقع بالا اومدن تمام بازيها يعني روي لوگوي شروع كه آرم PSP هست هنگ ميكنه و ديگه اتفاقي نميفته تا زماني كه دستگاه رو خاموش كنم.
راهي براي حل اين مشكل هست؟
ممنون
شما تاپیک زیر رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669

الووووووووو چرا هيچ كس جواب نميده.
من الان ميخواستم ntfspro streat رو بازي كنم ميره تو بازه بعد مياره loading please wait ولي هرچي وا ميستم هيچي نميشه:confused:
باشه خودم جواب ميدم:cheesygri:عزيزم مشكل از فريمورت ورژن بالا ببري درست ميشه:biggrin1:

انصافاً ديگه اينو جواب بده اقا sasan.k شما واردي بگو
من 3.80m33 نصب كردم شما گفتي اين 1.50 نداره بايد خودتون بعدن نصب كنين من وقتي 3.52 نصب مي كردم يكي دانلود ونصب كردم با همين فايل ميشه نصب كرد اصلاً لازمه نصب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟:-"

سوال

می خوام یه هدفون واسه psp بگیرم چی بگیرم که صداش خوب باشه؟اخه واسه من s-120 sony از این چینی هاست.لطفا مدلشم بگین.همه میگن کریتیو خوبه اخه کریتیو کدوم مدلش؟مگه هدفون کریتیو به psp میخوره؟فیلیپس هم میگن خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or