سوالات و مشکلات PSP

می خوام یه هدفون واسه psp بگیرم چی بگیرم که صداش خوب باشه؟اخه واسه من s-120 sony از این چینی هاست.لطفا مدلشم بگین.همه میگن کریتیو خوبه اخه کریتیو کدوم مدلش؟مگه هدفون کریتیو به psp میخوره؟فیلیپس هم میگن خوبه.
دوست عزیز نیازی نیست تو هر تاپیکی که به psp مربوط میشه در این باره سؤال کنی,تو همون تاپیک اول که پرسیدی جواب دادم.
:nospam:;)

انصافاً ديگه اينو جواب بده اقا sasan.k شما واردي بگو
من 3.80m33 نصب كردم شما گفتي اين 1.50 نداره بايد خودتون بعدن نصب كنين من وقتي 3.52 نصب مي كردم يكي دانلود ونصب كردم با همين فايل ميشه نصب كرد اصلاً لازمه نصب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟:-"
اقا احسان اگه ميشه جواب اينو بده من اينو بدونم خيلي مشكلاتم حل يششه اقا sasan كه جواب نداد:(

من میخوام با psp به اینترنت وصل شم یکی بهم گفت میشه این adsl که داری با یه usb کوچیک یا یه hub Wireless دار تو خونت پخش کنی
می خواستم بدونم این کار شدنیه ؟ اگه هست اسم این وسایلش چیه؟

من میخوام با psp به اینترنت وصل شم یکی بهم گفت میشه این adsl که داری با یه usb کوچیک یا یه hub Wireless دار تو خونت پخش کنی
تا اونجايي كه من ميدونم ميگم:بعضي مودم ها هستن كه قابليت پخش wifi دارن و اطلاعات دريافتي از خط adsl رو به تبديل به امواج wifi‌ميكنن.اگه مودم تو اين قابليت داشته باشه ميتوني بدون usb بري اينترنت بي سيم يه دستگاه wifi max هم هست كه از اون هم ميتوني براي رفتن به اينترنت استفاده كني
يكي از بچه هاي سايت از مودم adsl خودش به اينترنت ميرفت نمي دونم ام فكر كنم اقا t_m_b_l ميتوني كمك بگيري:love:

نوشته شده توسط avesta
آره داداش میتونی! اسم وسیله اش رو که خودت گفتی!

سلام، آقا من رفتم یه رم 4 گرفتم این eror رو میداد : cannot copy : data erorr(cyclicredundanc). من فکر کردم ایراد از رم هستش دوباره رفتم عوضش کردم بازم همین پیغام رو میده وقتی که میخوام بازی های psp رو روش کپی کنم ولی آهنگ یا چیزای دیگه رو به راحتی کپی میکنه فرمتش هم کردم درست نشد. چی کار کنممم؟؟؟؟

سلام ببخشید میشه یزره بیشتر در ورد wifi max صحبت کنید من مودمم از اینجور چیزا نداره که وایلس پخش کنه
wifi max اگه به adsl وصل کنم دیگه نمیتونم از ایترنت برای کامپیوترم استفاده کنم؟

نه دوست عزیز Wifi max یک دستگاهی دقیقا شبیه این Flash Memory ها منظورم ظاهرش ولی کارش ارتباط وایرلس است با دستگاهی مثل PSP , لپتاب و...زمانی که شما روی دستکاه نصب می کنی و اینترنت را روی اون Share می کنی می تونی هم روی کامپیوترت استفاده کنی و هم روی psp چون همونطور که از سمش پیداست Share کردن یعنی به اشتراک گذاشتن البته به خیلی درد ها دیگه می خوره مثلا کنترل کردن Windows xp از طریق pspدر هر نقطه ای که از خانه باشی یا مثلا Data جابه جا کنی به جای استفاده از سیم USB.

سلام، آقا من رفتم یه رم 4 گرفتم این eror رو میداد : cannot copy : data erorr(cyclicredundanc). من فکر کردم ایراد از رم هستش دوباره رفتم عوضش کردم بازم همین پیغام رو میده وقتی که میخوام بازی های psp رو روش کپی کنم ولی آهنگ یا چیزای دیگه رو به راحتی کپی میکنه فرمتش هم کردم درست نشد. چی کار کنممم؟؟؟؟
شما يه بار با رم ريدر امتحان بكن بازي بريز رو مموري ببين باز ميكنه يانه .

سلام

سلام من یه مشکلی با PSP دارم من هر برنامه یا بازی که اجرا می کنم gameboot که می یاد هنگ می کنه و هیچ کاریش نمی توم بکنم اما راحت فیلم و آهنگ رو پخش میکنه. لطف کنین یه راهنمایی بکنین.

مشکل

سلام من یه مشکلی دارم وقتی psp رو خریدم فایلهای wma رو میخوند ولی یه بار ریست کردم دستگاه رو دیگه نمیخونه . Enable WMA Playback رو هم میزنم میخواد کانکت بشه بعدشم eror میده . و یه مشکل دیگه هم اینکه فایلهای تصویری که تبدیل میکنم از هر طرف یک سانت مشکی میشه یعنی ابعادش مربع میشه . یه راهنمایی کنید ممنون میشم . یا علی

و یه مشکل دیگه هم اینکه فایلهای تصویری که تبدیل میکنم از هر طرف یک سانت مشکی میشه یعنی ابعادش مربع میشه . یه راهنمایی کنید ممنون میشم . یا علی
خوب اين احتمالاً از برنامه ي مبدلت هستش يكي ديگش امتحان كن.
سلام من یه مشکلی دارم وقتی psp رو خریدم فایلهای wma رو میخوند ولی یه بار ریست کردم دستگاه رو دیگه نمیخونه . Enable WMA Playback رو هم میزنم میخواد کانکت بشه بعدشم eror میده .
برو از منوي recovery فعال كن ببين چي ميشه:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or