سوالات و مشکلات PSP

سلام بر اساتيد و كاربران سايت.من psp slim دارم و تا امروز به كامپوتر كه وصل مي كردم تمام پوشه ها مرتب بود اما حالا 3 پوشه بيشتر نيست كه انگار داخلشون فايلهاي اجراييه و نمي دونم چه جوري بازي و عكس و اهنك بريزم .رم ريدر هم ندارم كمك كنيد .با خود پي اس پي رم رو فرمت كردم 2 تا دونه بازي و عكس و اهنگ هم پريد.كمك كمك

برای فرمت مموری setting>format memory
بعد با کابل USB 2 بازی ها در ISO و موزیک در MUSIC و عکس هم در picture و تم در psp/theme

سلام
یه چند تا سوال داشتم،
1- این کرنل 1.50 چیه ؟ به چه دردی میخوره؟ من که الان 3.90 دارم باید بریزم؟ فریور 1.50 این وسط اصلا چی کاره هست؟
2- فریمور اگه اصلی باشه چه جوری میشه Custom Frimware کرد؟ باید 1.50 بکنیش؟ چه جوری؟
3- اگه یه PSP رو بخوای آپدیت بکنی به 3.52 از هر ورژن پایین تری میشه؟ (مثلا نوشته بودید برای 3.90 کمتر از 3.52 نباشه)
4- آپدیت های فریم ور اسلیم با فت ها فرق میکنه؟ یعنی منی که الان آپدیت فت رو دارم باید دوباره برای اسلیم هم دانلود بکنم؟
5- تو تهران چند میگیرن یه PSP رو از 3.52 به 3.90 آپدیت کنن؟

سلام
یه چند تا سوال داشتم،
1- این کرنل 1.50 چیه ؟ به چه دردی میخوره؟ من که الان 3.90 دارم باید بریزم؟ فریور 1.50 این وسط اصلا چی کاره هست؟
2- فریمور اگه اصلی باشه چه جوری میشه Custom Frimware کرد؟ باید 1.50 بکنیش؟ چه جوری؟
3- اگه یه PSP رو بخوای آپدیت بکنی به 3.52 از هر ورژن پایین تری میشه؟ (مثلا نوشته بودید برای 3.90 کمتر از 3.52 نباشه)
4- آپدیت های فریم ور اسلیم با فت ها فرق میکنه؟ یعنی منی که الان آپدیت فت رو دارم باید دوباره برای اسلیم هم دانلود بکنم؟
5- تو تهران چند میگیرن یه PSP رو از 3.52 به 3.90 آپدیت کنن؟

1.کرنل 1.5 باعث میشه شما بتونی چیزایی که روی ورژن 1.5 اجرا میشدن رو روی این ورژن اجرا کنی.در کل سازگاری نرم افزارها رو یه مقدار بیشتر می کنه.
2.با باتری پاندورا باید این کار رو انجام بدی که مستقیما از فریمور اصلی به فریمور هک شده تبدیل میشه.
3.بله میشه از ورژن های پایین تر به 3.52 آپدیت کرد.
4.کلا یه سری امکانات هست که بر اساس برنامه نویسی درون فریمور بعد از شناسایی نوع PSP روش فعال میشه.آپدیت هایی که برای PSP عرضه میشه برای هر دو نوع یکی هست فقط روی هر کدوم ممکنه یه چیزی اضاف بشه که روی اون یکی اینطوری اضاف نشه...
5.حدودا 5 تا 10 هزار تومان باید بگیرن

سلام دوستان میگما میشه با اینفرارد PSP با 2 عدد PSP با هم بازی کرد؟؟؟؟؟:cool:

نیازی به اینفرارد نیست.
PSP امکان WiFi رو داره و شما می تونید 2 یا چند نفره بازی کنید.در ضمن نیاز به هیچ گونه سیمی نیست یا لازم نیست روبروی هم باشید.می تونید تا یه شعاع خاص پراکنده بشینید و بازی کنید.

سلام دوستان میخواستم بدونم که درگاه اینفراردی که فقط بر روی PSP فت موجود میباشد به درد چه کار هایی میخورد؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید:love::love::love:
برای استفاده به عنوان کنترل از راه دور وسایل صوتی و تصویری و همچنین برای تبادل فایل با موبایل

برای فرمت مموری setting>format memory
بعد با کابل USB 2 بازی ها در ISO و موزیک در MUSIC و عکس هم در picture و تم در psp/theme

سلام عزيز.اونو ه بلدم اما فولدري به حين نيست.تو PSPنشون نميده اما تو رم ريدر فولدر ها رو نشون ميده.
ورژن PSP من 3.60 است.

سلام
من یه umd دمو داشتم که قبلا رو psp fat که داشتم میومد ولی حالا روی slim فقط قسمت دموی بازیاش میاد یعنی تیزر فیلم ها با شو ها که تو قسمت موزیک بود نمیاد چه خاکی بریزم بر سر؟

سلام
این تاپیک برای اینه که اگه سوالی دارین مطرح کنید و ...
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه به من
من یک psp خریدم ورژنش 3.90 البته در ایتالیا در خصوص فیلم و عکس مشکلی ندارم ولی هربازی را کپی میکنم در فولدر گیم ، پیغام corrupted data میدهد چه خاکی بر سرم کنم

دوستان لطفا کمک کنن:
من بازی PES2008 رو ریختم ولی وقتی بازی رو باز میکنم صفحه سیاه میشه و هرچی هم که صبر میکنم تو بازی نمیره کنسول هم حتی خاموش نمیشه....
باید چکار کنم؟

ميشه يه نفر ليست تلويزيون هاي HD رو بزاره(اون تلويزيون هايي كه اسليم بهشون وصل ميشه وتصوير بازي رو ميشه تو تلويزيون ديد)
يه سوال ديگه ميشه يه نفر كه فت داره با يه نفر كه اسليم داره به صورت شبكه باهم بازي كنن؟
و ئر آخر لطفا بگيد اين IRshell چه كار هايي انجام ميده ؟اصلاا چي چي هست اين؟

آخرین ویرایش:
سلام
من یه umd دمو داشتم که قبلا رو psp fat که داشتم میومد ولی حالا روی slim فقط قسمت دموی بازیاش میاد یعنی تیزر فیلم ها با شو ها که تو قسمت موزیک بود نمیاد چه خاکی بریزم بر سر؟
روی یه Psp دیگه هم تست کن اگه همینجوری بود UMD ات مشکل پیدا کرده. تمیزش کن شاید درست شه.
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه به من
من یک psp خریدم ورژنش 3.90 البته در ایتالیا در خصوص فیلم و عکس مشکلی ندارم ولی هربازی را کپی میکنم در فولدر گیم ، پیغام corrupted data میدهد چه خاکی بر سرم کنم
شما فیرمورت چی هست؟ 3.90 یا 3.90M33 ؟
اگه 3.90 هست باید کپی خورش کنی تا بازی های کپی رو اجرا کنه.
در تاپیک زیر همه چی توضیح داده شده:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342
دوستان لطفا کمک کنن:
من بازی PES2008 رو ریختم ولی وقتی بازی رو باز میکنم صفحه سیاه میشه و هرچی هم که صبر میکنم تو بازی نمیره کنسول هم حتی خاموش نمیشه....
باید چکار کنم؟
ریکاوری تنظیم هست؟
تاپیک زیر رو سر بزن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669
ميشه يه نفر ليست تلويزيون هاي HD رو بزاره(اون تلويزيون هايي كه اسليم بهشون وصل ميشه وتصوير بازي رو ميشه تو تلويزيون ديد)
يه سوال ديگه ميشه يه نفر كه فت داره با يه نفر كه اسليم داره به صورت شبكه باهم بازي كنن؟
و ئر آخر لطفا بگيد اين IRshell چه كار هايي انجام ميده ؟اصلاا چي چي هست اين؟
تلویزیون HD که 10 15 تا نیست که بخوایم اسم ببریم.
بله میشه. اسلیم و فت هیچ فرقی در اجرای بازی و بازی انلاین و... ندارن.
iRShell هم تاپیک زیر رو ببین میفهمی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11570

روی یه Psp دیگه هم تست کن اگه همینجوری بود UMD ات مشکل پیدا کرده. تمیزش کن شاید درست شه.

شما فیرمورت چی هست؟ 3.90 یا 3.90M33 ؟
اگه 3.90 هست باید کپی خورش کنی تا بازی های کپی رو اجرا کنه.
در تاپیک زیر همه چی توضیح داده شده:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342

مرسی از جوابتون
از کجا بفهمم 3.90 هست یا 3.90m33 . وقتی توی منوی system setting میرم نوشته 3.90=version . حالا آیا به یک PSP دیگر نیاز دارم یا نه. شما دو دستورالعمل نوشتید کدام بدرد من می خورد : تبدیل 3.90 به 3.90m33 یا اون یکی؟

دوستان من امشب بالاخره psp slim رو گرفتن ... می تونید بصورت جامع توضیح بدید که چطوری می شه بازی روش ریخت ... تو کارتن من که فقط شارژ بود و باتری ...همین ... البته یه کابل یواس پی هم خریدم ...می خواستم ببینم با کابل می شه بازی ریخت یا باید رم ریدر تهیه کنم ... ببخشید من اطلاعی ندارم ... نمی دونم چه جوری باید عکس و موزیک و فیلم ریخت ...ممنون می شم توضیح کاملی بدید.
با تشکر

با کابل تونستم چند تا عکس بریزم و برای بازی هم فکر کنم باید بازی رو تو فایل ایزو کپی کنم ولی نمی دونم چرا آهنگ ها رو تا نصفه بیشتر پخش نمی کنه ...یعنی مشکل از رممه یا mp3 رو ساپورت نمی کنه . گاهی وقتها هم برای عکسا هم گیر می کرد ولی آهنگ رو تا نصفه پخش می کنه .
اگه جواب بدید ممنون می شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or