سوالات و مشکلات PSP

سلام!! من بدبخت يه كاري كردم توش موندم!! من مي خواستم تم ام رو عوض كنم از طريق flash 0 وقتي فايل تم رو كپي كردم و تموم شد از ريكاوري خارج شدم ولي تو سيستم نرفت و صفحه سياه موند بعد كه خواستم دوباره برم تو ريكاوري ديگه نه تو ريكاوري ميره نه تو سيستم همونجا break ميكنه يعني psp روشن ميشه اما قبل از اينكه صفحه بياد break مي كنه. نميدونم چيكار كنم 100 بار تا حالا باتريش رو در آوردم گذاشتم ولي حتي تو ريكاوري هم نميره:((:confused: ورژنم 3.71 هست خواهش ميكنم كمك كنيد:(

سلام!! من بدبخت يه كاري كردم توش موندم!! من مي خواستم تم ام رو عوض كنم از طريق flash 0 وقتي فايل تم رو كپي كردم و تموم شد از ريكاوري خارج شدم ولي تو سيستم نرفت و صفحه سياه موند بعد كه خواستم دوباره برم تو ريكاوري ديگه نه تو ريكاوري ميره نه تو سيستم همونجا break ميكنه يعني psp روشن ميشه اما قبل از اينكه صفحه بياد break مي كنه. نميدونم چيكار كنم 100 بار تا حالا باتريش رو در آوردم گذاشتم ولي حتي تو ريكاوري هم نميره:((:confused: ورژنم 3.71 هست خواهش ميكنم كمك كنيد:(

شما توی بخش آموزش PSP برید و آموزش ساخت Dark Alex Unbreaker رو بخونید.یه باطری پاندورا مشکل شما رو حل میکنه...

من اگه خدا بخواد همین امروز و فردا قصد خرید psp رو دارم ولی یه مشکلی که هستش اینه که من از سخت افزار پی اس پی تا اونجایی که تو سایت مطالعه کردم چیزی سر در نیاوردم . حس می کنم یه کم پیچیده س (البته من کلا تو این امور یه کم زیادی ناواردم)
اگه اصول یاد گرفتن همه چیز پی اس پی مشکله قیدشو بزنم ؟
...
ضمنا می خواستم بپرسم مطمئن ترین جا واسه خرید و البته ارزون ترین جا کجاس و الان حدود قیمت اسلیم چقدره و نسبت به کنسول های دیگه درصد خرابیش چقدره؟
ممنون می شم جوابمو بدین.

سلام
من یک مشکلی با این browser پی اس پی دارم ! البته خودش نه ها! جاوا و فلاشش !
من یک بازی انلاین همیشه بازی میکنم که تحت جاوا هست (web-based هست) وقتی از توی پی اس پی میارمش کادر دورش میاد ولی خودش نمیاد !
کسی میتونه کمک کنه که چجوری میتونم اون بازی رو بیارم؟
برای احتیاط این لینک سایت بازی هست :
www.runescape.com

من اگه خدا بخواد همین امروز و فردا قصد خرید psp رو دارم ولی یه مشکلی که هستش اینه که من از سخت افزار پی اس پی تا اونجایی که تو سایت مطالعه کردم چیزی سر در نیاوردم . حس می کنم یه کم پیچیده س (البته من کلا تو این امور یه کم زیادی ناواردم)
اگه اصول یاد گرفتن همه چیز پی اس پی مشکله قیدشو بزنم ؟
...
ضمنا می خواستم بپرسم مطمئن ترین جا واسه خرید و البته ارزون ترین جا کجاس و الان حدود قیمت اسلیم چقدره و نسبت به کنسول های دیگه درصد خرابیش چقدره؟
ممنون می شم جوابمو بدین.

PSP چیز پیچیده ای نداره.سیستمش که کار باهاش خیلی راحت هست.چیز خاصی نداره.

برای خرید هم شرکت Parto رو پیشنهاد می کنم که توی این سایت یکی از کهنه کارترین فروشندگان PSP هست.قیمت اسلیم اگر نسبت به عید تغییر نکرده باشه الان 230-240 باید باشه... خرابیش هم نسبت به کنسول های دیگه نمیشه گفت کمتر یا بیشتر هست.چون بستگی داره چه نوع خرابی باشه.اگر از نظر سیستمش میگی که خرابیش خیلی کمه و ایجاد شدن خیلی از مشکلات برای سیستمش با باطری پاندورا قابل حل هست.
همین رو بهت بگم که ازش خسته نمیشی.

این هم تاپیک فروش شرکت پرتو : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919&page=67

سلام دوستان
مشکل من در رابطه با نشون دادن تصویر از تلویزیونه فیلم و شو ها رو می تونم از tv ببینم ولی بازی ها رو میگه باید بری رو component و وقتی این کارو میکنم تصویر سیاه میشه و کجو کوله حالا من چیکار کنم

سلام
من میخام از یکی از بچه های سایت pspشو بخرم اما مشکل اینه که pspش صورتی هستش میخواستم ببینم میشه رنگشو عوض کرد؟ اگه میشه خرجش چقدره؟

سلام دوستان
مشکل من در رابطه با نشون دادن تصویر از تلویزیونه فیلم و شو ها رو می تونم از tv ببینم ولی بازی ها رو میگه باید بری رو component و وقتی این کارو میکنم تصویر سیاه میشه و کجو کوله حالا من چیکار کنم
سلام دوست من به احتمال زیاد tv شما hd نیست و دلیل این قضیه هم همینه
شما بازی هارو به صورت رنگی فقط بر روی hdtv متیونی اجرا کنی.

سلام
من میخام از یکی از بچه های سایت pspشو بخرم اما مشکل اینه که pspش صورتی هستش میخواستم ببینم میشه رنگشو عوض کرد؟ اگه میشه خرجش چقدره؟
سلام
بله میشه اما فقط قاب جلو.خرجشم 15-25 تومنه.بستگی به فروشنده داره

سلام
من بازی Great Battles of Rome رو هر کاری کردم cso , iso رو امتحان کردم ولی اصلاً نشون نمیده icon مربوط به بازی رو ..... تنظیمات ریکاوری هم ok هست ...

سلام
من بازی Great Battles of Rome رو هر کاری کردم cso , iso رو امتحان کردم ولی اصلاً نشون نمیده icon مربوط به بازی رو ..... تنظیمات ریکاوری هم ok هست ...
دو تا احتمال وجود داره
1.بازی که داری مشکل داره. ---> برای اینکه مطمئن بشی بازی مشکل نداره یه نسخه دیگه بازی رو از جای دیگه تهیه کن و اونو بریز توی مموری.
2.مموری دستگاهت خرابه. ---> برای اینکه مطمئن بشی مموری مشکلی نداره این بازی رو روی یه PSP دیگه یا یه مموری دیگه امتحان کن اگه بازم مشکل داشت پس اشکال از فایل بازی هست. (ممکنه بد دانلود شده باشه یا ...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or