سوالات و مشکلات PSP

گزینهی game sharing چجوری کار می کنه؟
دوست من این گزینه ی برای بعضی از بازی های مولتی پلیر به کار میاد,و به این صورت است که شما بازی رو روی یکی کنسول داری و به وسیله ی game sharing دوست شما هم میتونه با شما share بشه و با شما بازی کنه
البته همونطور که گفتم بعضی
چون هنوز بازی هایی زیادی این قابلیت رو ندارن
به طور مثال بازی tekken:DR این قابلیت رو داره;)

یه سوال.من adsl 256 دارم ولی نتونستم با هیچ دستگاهی باهاش بازی کنم ایکس باکسم که بن شد با ps3 هم که پینگم مزخرف بود.حالا با این حساب به نظر شما با این اینترنت میشه با psp و ds آنلاین زد؟خوب تو اینام پینگ مثل هموناست دیگه من الکی یه wifi نخرم

یه سوال.من adsl 256 دارم ولی نتونستم با هیچ دستگاهی باهاش بازی کنم ایکس باکسم که بن شد با ps3 هم که پینگم مزخرف بود.حالا با این حساب به نظر شما با این اینترنت میشه با psp و ds آنلاین زد؟خوب تو اینام پینگ مثل هموناست دیگه من الکی یه wifi نخرم
نه دوست من شما به راحتی میتونی بازی کنی
من بازی adsl 128KB به راحتی بازی میکردم.
اکثر بازی های psp از لحاظ پینگ مشکلی نداره

نه دوست من شما به راحتی میتونی بازی کنی
من بازی adsl 128KB به راحتی بازی میکردم.
اکثر بازی های psp از لحاظ پینگ مشکلی نداره

یعنی تو psp چیزی به اسم ping نیست؟یا هست ولی تو بازیا که نشونش میدن رنگش سبزه؟تو ds چطور؟من بیشتر برای umk ds وچن تا بازی psp می خوام.با kaillera داشتم با یه دوستم تو آمریکا umk3 بازی می کردم پینگ افتضاح بود.اونم حرف شمارو می زد می گفت تو ds با این کانکشن راحت میشه umk بازی کرد.می خواستم از یه ایرانیم اینو بشنوم آخه اونا که خبر از اینترنت ما ندارن:biggrin1:

من یه umd capcom puzzle world دارم سالم بود ولی یه دفعه نمی دونم چی شد وقتی میزارم تو دستگاه نمی خونش .وقتی هم تو دستگاه باشه دستگاه روشن شه فقط تصویر آبی نشون میده منوها رو نشون نمیده .نمیدونین دلیلش چیه؟

من ورژن 3.9m33-2 رو روي psp نصب كرده بودم. امروز توي سايت psp-hacks ديدم ورژن 3.93 رو واسه دانلود گذاشته غافل از اينكه هك نشده دانلود و بعد نصبش كردم. حالا مي خوام به همون ورژن قبليش يعني 3.9 برگردونم. لطفا يه راه غير پاندورا بگين. ممنون.

من یه umd capcom puzzle world دارم سالم بود ولی یه دفعه نمی دونم چی شد وقتی میزارم تو دستگاه نمی خونش .وقتی هم تو دستگاه باشه دستگاه روشن شه فقط تصویر آبی نشون میده منوها رو نشون نمیده .نمیدونین دلیلش چیه؟

یا از umd هست یا از umd reader بهتره یک umd دیگه بزاری داخل دستگاه ببینی بازم همینجوری میشه که اگر تونست umd جدید بخونه umd capcom puzzle world خراب شده اما اگر اون بازی جدید هم نخود reader مشکل پیدا کرده .

ببخشید ،
من یه سوال دارم درباره ویدئو در PSP که اون رو به MP4 PSP تبدیل می کنم ولی PSP نمی خونه چیکار کنم ؟

دوست عزیز زمانی که تبدیل می کنید 2 تا فایل ایجاد میشه.یکیش ویدئو اصلی هست که تبدیل شده که بسته به حجم ویدئو اصلی حجمش چند مگابایت هست.یه فایل دیگه هم هست که 4-5 کیلوبایت هست یا همون حدود.
در ضمن با PSPVideo9 حجمش رو تبدیل کن.

آیا میشه وبسایتی که به طور کامل ذخیره شده رو توی psp ذخیره کرد و بعد از قسمت مرورگر هر وقت نیاز بهش بود ازش استفاده کرد بدون کانکت شدن؟؟؟
اگه آره تو کدوم پوشه باید ریخته بشه
ممنون

آیا میشه وبسایتی که به طور کامل ذخیره شده رو توی psp ذخیره کرد و بعد از قسمت مرورگر هر وقت نیاز بهش بود ازش استفاده کرد بدون کانکت شدن؟؟؟
اگه آره تو کدوم پوشه باید ریخته بشه
ممنون
منظورت اینه که مثلا با PC یه سایتی رو باز کنی و بعد Save کنی و داخل PSP هر موقع خواستی ببینی؟

آره میشه. شما صفحه رو که ذخیره میکنی یه فایل html و یه فولدر برات میسازه اون دوتا رو کپی کن داخل مموری در PSP (مهم نیست کجا باشه هر جا دوست داشتی ولی برای راحتی در نوشتن آدرس میتونی توی رووت کپی کنی)

بعد مرورگر PSP رو اجرا کن و در قسمت آدرس بار آدرس اون فایل رو بده.

مثلا کپی کردی اینجا:
X:\1.html
اینو تایپ کن توی ادرس بار:
File:/1.html

اقایون این چیه PSARDumper و چکار میکنه ؟
برای Dump کردن فیرمور ها استفاده میشه. مثلا میخوای یه فایل خاصی رو از داخل فایل فیرموری که دانلود کردی بیرون بکشی از این برنامه استفاده میکنی.
در واقع برای decoding کردن فایل هایی که داخل firmware هست استفاده میشه.
بیشتر به درد اونایی که میخوان فیرمور رو هک کنن میخوره. چون میان فیرمور رو Dump میکنن بعد تغییرات رو توش اعمال میکنن و CFW رو میسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or