سوالات و مشکلات PSP

سلام
من resident evil 2 و3 رو رو psp ريختم ولي resident evil 2 رو كه اجرا ميكنم وقتي كه آرم ps1 رد ميشه ديگه هنگ ميكنه .
resident evil 3 هم تو ميره دموشم نشون ميده ولي همون لحظه اي كه دمو تموم ميشه هنگ ميكنه!
resident evil 1 همچين مشكلي نداشت نميدونم اشكال از چيه.
اسليم.
m33 3,70

کمک کمک کمک.......

:crying1::crying1::crying::crying::crying:سلام بچه ها ،من چند روز پیش داشتم با PSP یم ور می رفتم که یه دفعه نمیدونم چیکارش کردم که دیگه به محیط xmb نمی رفت ولی به محیط Recovery می رفت . من از ریکاوری این گزینه رو انتخاب کردم :Advenced------> Format flash 1 and reset settings یعنی در حقیقت Flash 1 رو فرمتش کردم:no::no::no: حالا دیگه نمیتونم گیم (نه با UMD نه با مموری )بازی کنم ، وقتی بازی اجرا میکنم این اررور رو میده:
The Game could not be started
(80020321)
خواهشا" هرکی میتونه کمکم کنه...... ممنونم
:confused::confused:راستی حالا من میتونم توو همین شرایط به ورژن 3.80 آپدیتش کنم، مشکلی پیش نمیاد ؟

:crying1::crying1::crying::crying::crying:سلام بچه ها ،من چند روز پیش داشتم با PSP یم ور می رفتم که یه دفعه نمیدونم چیکارش کردم که دیگه به محیط xmb نمی رفت ولی به محیط Recovery می رفت . من از ریکاوری این گزینه رو انتخاب کردم :Advenced------> Format flash 1 and reset settings یعنی در حقیقت Flash 1 رو فرمتش کردم:no::no::no: حالا دیگه نمیتونم گیم (نه با UMD نه با مموری )بازی کنم ، وقتی بازی اجرا میکنم این اررور رو میده:
(80020321)
:confused::confused:راستی حالا من میتونم توو همین شرایط به ورژن 3.80 آپدیتش کنم، مشکلی پیش نمیاد ؟
الان فریمورت چیه؟

PSP/COMMON

سلام بچه ها
تو این شاخه PSP/COMMON چندتا فایل ساخته شدخ که 1 gig از مموریمو اشغال کرده.
پاک هم نمیشه .:(
غیر از فرمت کردن کسی راهی واسه پاک کردنش بلده .
واسه کسی پیش اومده تا حالا .
ممنون میشم اگه کمک کنید

سلام دوستان !! من تازه 1 Psp slim از دبی با memory 4gig خریدم !!
میشه بگید من چه طوری میتونم هکش کنم؟>هک همون کپی خوره؟؟؟ چه طوری کپی خورش کنم ؟؟ اصلا شاید هم الان کپی خوره !!!
دیگه باید چه کارش کنم ؟؟؟؟ لطفاااااااااا !!!!!!!!!!

سلام دوستان !! من تازه 1 Psp slim از دبی با memory 4gig خریدم !!
میشه بگید من چه طوری میتونم هکش کنم؟>هک همون کپی خوره؟؟؟ چه طوری کپی خورش کنم ؟؟ اصلا شاید هم الان کپی خوره !!!
دیگه باید چه کارش کنم ؟؟؟؟ لطفاااااااااا !!!!!!!!!!
این چه وضع سوال پرسیدنه
اخه فدات شم جنس اورجینال از دوبی خریدی میخوای كپی خور باشه ؟!!!
كار شما نیست باید ببری بیرون 7 تومن میگیرن كپی خور میكنن
دیگه باید چه کارش کنم ؟؟؟؟
فعلا كپی خورش كن تا بقیش رو بگم .

سلام بچه ها
تو این شاخه PSP/COMMON چندتا فایل ساخته شدخ که 1 gig از مموریمو اشغال کرده.
پاک هم نمیشه .
غیر از فرمت کردن کسی راهی واسه پاک کردنش بلده .
واسه کسی پیش اومده تا حالا .
ممنون میشم اگه کمک کنید
اسم فایلش چیه ؟
میخوای پاكش كنی چه ERROR میده ؟

(80020321)
باید تو محیط xmb کلید select یا home را فشار دهی بعد تنضیمات را از umd به sony np.. تغیر بده

برای ERROR اول میتونی از برنامه UNLUCKER استفاده كنی ولی دومی احتمالا به خاطر حروف ناشناس هست
كه نمیزاره پاكش كنی از طریق NC تحت داس میشه ولی فكر نكنم فرمت رم PSP رو بشناسه .
البته من PSP ندارم وگرنه حتما راهش رو پیدا میكردم .

خب با این فریمور نمیتونی بازی اجرا کنی؟
مطمئنی کاره دیگه ای نکردی
چون حتی با فرمت فلش 1 هم همچین مشکلی پیش نمیاد.
:confused:ببخشید اقا احسان ولی من قبلا" بازی کپی اجرا میکردم تازه حالا با UMD هم بازی اجرا نمیشه :(در ضمن PSP یم توو آهنگ و فیلم مشکلی نداره،آره فقط فلش 1 رو فرمتش کردم. اگه من توو این شرایط ورژنش رو عوض کنم مشکلی پیش مییاد؟؟؟؟؟

آقا Samii فرمایش شمارو هم انجام دادم نشد، چیز دیگه ای به فکرتون نمیرسه بچه ها؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or