سوالات و مشکلات PSP

ممنون مهدی ولی تو اون سایته هم در مورد اجرا شدن یا نشدن فایل exe ننوشته.
یه سئواله دیگه هم داشتم .
من slim با 5-3.80 دارم کدوم theme ها رو میشه نصب کنم?:confused:
هم تم های فلش میتونی نصب کنی و هم تم هایی از نوع ptf که این نوع تم ها را درون پوشه تم کپی میکنی .
x :/ psp/theme

آره تمهای فلش دردسر داره و امکان بریک شدن pdp زیاد هست . (برای من یک بار بریک شد )
تمهای PTF تنوع زیادی دارند و امکان بریک شدن psp صفر است .
برای دانلود تم های ptf به لینک زیر مراجعه کن
لینک

سلام
یه سوال
من یه تم flash 0 ریختم روی psp slim 3.80 برای اولین بار بود روی slim تم flash 0 میریختم ولی قبلا روی fat زیاد ریخته بودم من ریختم حالا دیگه بالا نمیاد.یه صفحه سفید میاد بعد از چند ثانیه دستگاه خاموش میشه.
من یه backup هم گرفتم ولی وقتی ک÷ی میکنم بازم بالا نمیاد.
حالا بگید چیکار کنم من تازه این slim رو گرفتم.
اگر از زیکاوری ریست کنم درست میشه یا باید از پاندورا برم.
اصلا درست میشه.
ویرایش:
من از پاندورا رفتم از روش آقا مهدی که تو ساختن باتری ارور The game could not be starte میداد و از روش آقا ساسان هم رفتم باتری psp من که slim هست پاندورا نمیشه چون باتریش 1200 mah ولی من یه psp phat دارم که باتری اون ÷اندورا میشه.
میتونم از باتری phat برای slim استفاده کنم.
من پاندورا کردم و کذاشتم تو psp ولی بازم مثل قبل چند ثانیه روشن میمونه و بعد خاموش میشه.
نکنه mother board دستگاه آسیب دیده.
تو رو خدا هر کی بلده کمک کنه من تازه 2روزه این psp رو گرفتم.
PLZZZZZZZZZZ

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من FW دستگاهم 3.10 OE هست....برای این که بتونم بازی های جدید(البته برای من جدید) مثل LOGANS SHADOW و PRO STREET و PES 2008 و ........ رو بازی کنم باید به چه فریم وری آپگرید(دانگرید) کنم:blushing:؟؟؟؟

بدم بیرون بکنن حداقل و حداکثرش چقدر پول می گیرن؟؟؟

دوستان به يه مشکلی برخوردم.يکی از دوستان يه پی اس پی اسليم گرفته که بازی ها رو يا اجرا نميکرد يا وسط بازی ميهنگيد .خودم دوباره با پاندورا فريمور 3.71 آپديت 2 رو ريختم ولی همچنان مشکل باقی هستش.به نظرتون مشکل از کجا ميتونه باشه>؟؟

درود بر دوستان گرامی !

دوستان قبل از هر چیز یک دیداری از این پست داشته باشند بد نیست ;)
بعضی تاپیک نوشته بودن که flash ها دردسر دارن و psp بچه ها رو brick کرده بود .درسته؟
این اتفاق با ptf هم ممکنه رخ بده ؟
دوست من
نه برای تمهای ptf این مشکل وجود نداره ... برای تمهای فلش هم اگر دقت کنید و هیچکدام از فایلهای flash0 تان را پاک نکنید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد .
فقط کپی از پوشه flash0 اصلی کنسولتان فراموش نشود ;)
سلام
یه سوال
من یه تم flash 0 ریختم روی psp slim 3.80 برای اولین بار بود روی slim تم flash 0 میریختم ولی قبلا روی fat زیاد ریخته بودم من ریختم حالا دیگه بالا نمیاد.یه صفحه سفید میاد بعد از چند ثانیه دستگاه خاموش میشه.
من یه backup هم گرفتم ولی وقتی ک÷ی میکنم بازم بالا نمیاد.
حالا بگید چیکار کنم من تازه این slim رو گرفتم.
اگر از زیکاوری ریست کنم درست میشه یا باید از پاندورا برم.
اصلا درست میشه.
ویرایش:
من از پاندورا رفتم از روش آقا مهدی که تو ساختن باتری ارور The game could not be starte میداد و از روش آقا ساسان هم رفتم باتری psp من که slim هست پاندورا نمیشه چون باتریش 1200 mah ولی من یه psp phat دارم که باتری اون ÷اندورا میشه.
میتونم از باتری phat برای slim استفاده کنم.
من پاندورا کردم و کذاشتم تو psp ولی بازم مثل قبل چند ثانیه روشن میمونه و بعد خاموش میشه.
نکنه mother board دستگاه آسیب دیده.
تو رو خدا هر کی بلده کمک کنه من تازه 2روزه این psp رو گرفتم.
PLZZZZZZZZZZ
دوست من
پاسخهای شما ( البته نسبت به دانسته های بنده ) :
  1. اگر کنسولتان روشن میشود و بعد از چند ثانیه خاموش میشود و داخل منوی ریکاوری میشود باید گفت کنسولتان Semi Braick شده و شم میتوانید با ورود به منوی ریکاوری و ورود به گزینه Advanced گزینه Format Flash1 and Reset Settings را انتاخب نمائید ... به احتمال %95 درست خواهد شد .
  2. شما باید Karnel 1.50 را در منوی زیکاوری و در لیست Configuration انتخاب نمائید تا کنسولتان بتواند از برنامه ها استفاده کند .
  3. خیر نمیتوانید از باطری Slim برای Fat یا برعکس استفاده کنید .
سلام دوستان

من FW دستگاهم 3.10 OE هست....برای این که بتونم بازی های جدید(البته برای من جدید) مثل LOGANS SHADOW و PRO STREET و PES 2008 و ........ رو بازی کنم باید به چه فریم وری آپگرید(دانگرید) کنم:blushing:؟؟؟؟
بدم بیرون بکنن حداقل و حداکثرش چقدر پول می گیرن؟؟؟
دوست من
پاسخهای شما ( البته نسبت به دانسته های بنده ) :
  1. شما با استفاده از cfw 3.71 m33-2 به بالا میتوانید این یازیهای جدید را اجرا و از آنها لذن ببرید ( برای موردی که گفتید میتوانید از این تاپیک و راهنماییهای مهدی و ساسان گرامی استفاده کنید ) .
  2. بیرون حد کم از شما مبلغی بالغ بر 10 تا 15 هزار تومان خواهند گرفت .
دوستان به يه مشکلی برخوردم.يکی از دوستان يه پی اس پی اسليم گرفته که بازی ها رو يا اجرا نميکرد يا وسط بازی ميهنگيد .خودم دوباره با پاندورا فريمور 3.71 آپديت 2 رو ريختم ولی همچنان مشکل باقی هستش.به نظرتون مشکل از کجا ميتونه باشه>؟؟
دوست من
پاسخهای شما ( البته نسبت به دانسته های بنده ) شما دو راه دارید :
  1. با مراجعه به این تاپیک و ملاحظه راهنماییهای ساسان گرامی کنسولتان را به cfw 3.90 m33-2 آپگرید کنید .
  2. با استفاده از راهنماییهای این تاپیک و با باطری پاندورا کنسولتان را به cfw 3.71 m33-2 برگردانید و با استفاده از راهنماییهای مهدی گرامی در این تاپیک و این فایل پیوست که برای شما آپلود کردم همان CFW را به cfw 3.71 m33-4 آپدیت کنید ( توصیه بنده برای راحتی در اجراء همه بازیها ) .
امیدوارم مشکلات دوستان حل و موارد بالا مورد استفاد شما قرار گیرد :love:

Attachments

سلام
میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه باهاش pixel های از کار افتاده رو درست کرد.من slim, دارم.
یه سوال دیگه آیا این سوختن یا از کار افتادن pixel ها طبیعی هست یا نه؟
مرسی

سلام
میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه باهاش pixel های از کار افتاده رو درست کرد.من slim, دارم.
یه سوال دیگه آیا این سوختن یا از کار افتادن pixel ها طبیعی هست یا نه؟
مرسی

پیکسل که بسوزه کاریش نمیشه کرد و درست شدنی نیست . طبیعی که نیست ولی پیش میاد .

سلام
یه سوال دارم
یادمه روی فرمویر های قدیمی که بازی رو اجرا میکردن باید یه umd هم توی کنسول میذاشتن تا بازی اجرا بشه
میخوام بدونم الان هم اینطوریه؟فرم ویر ها بالاتر از 3.51 هم اینجورین؟
ممون

سلام
یه سوال دارم
یادمه روی فرمویر های قدیمی که بازی رو اجرا میکردن باید یه umd هم توی کنسول میذاشتن تا بازی اجرا بشه
میخوام بدونم الان هم اینطوریه؟فرم ویر ها بالاتر از 3.51 هم اینجورین؟
ممون
تقریبا با اومدن m33 نیاز به UMD به طور کلی از بین رفت
شما با قرار دادن UMD Mode بر روی Sony NP9660 دیگه نیازی به گزاشتن UMD نداری.

با سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1-برای شروع استفاده از PSP چه کارهایی باید انجام داد؟(مثلا بکاپ گرفتن ، فرمت مموری دیسک و ... لازم است؟)
2- نرم افزارهای داخل psphacks و qj تست شده هستند؟ اصلا خود یک نرم افزار در حالت عادی می تواند یک PSP را بریک کند مثلا با اجرای نرم افزار با کرنل 1.5 روی اسلیم؟
3- کابل A/V اسلیم برای تلویزیون (همان سه فیشی) همان کابل دوربین هاست؟
4-آیا هیچ امکاناتی برای ضبط صدا دارد؟
5-چرا در آپدیت به ورژن رسمی سونی امکان بریک وجود ندارد؟

با سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1-برای شروع استفاده از PSP چه کارهایی باید انجام داد؟(مثلا بکاپ گرفتن ، فرمت مموری دیسک و ... لازم است؟)
2- نرم افزارهای داخل psphacks و qj تست شده هستند؟ اصلا خود یک نرم افزار در حالت عادی می تواند یک PSP را بریک کند مثلا با اجرای نرم افزار با کرنل 1.5 روی اسلیم؟
3- کابل A/V اسلیم برای تلویزیون (همان سه فیشی) همان کابل دوربین هاست؟
4-آیا هیچ امکاناتی برای ضبط صدا دارد؟
5-چرا در آپدیت به ورژن رسمی سونی امکان بریک وجود ندارد؟
سلام
1.برای شروع ابتدا باید psp شما کپی خور شده باشه.همچنین مموری مثل تمامی دستگاه های دیگه باید فرمت بشه.بعد از این کارا شما به راحتی با کپی کردن بازی ها بر روی مموری استیک میتونی بازی کنی.

2.اکثر نرم افزار هایی که قرار میگیرن روی سایت ها بصورت بتا هست و بهطور کامل اجرا نمیشه.من به شما پیشنهاد میکنم از همین برنامه هایی که بچه ها تو این انجمن میزارن استفاده کنی.
هیچ برنامه ای تا هنگامی که با فلش های دستگاه سرو کار نداشته باشه باعث بریک شدن دستگاه نمیشه.
3.کابل هایی که برای اسلیم تولید شده انواع و اقسام مختلفی دارن.اما خیر اون کابلی نیست که برای دوربین یا چیزه دیگه ای باشه.کلن سونی برای هر وسیله یه کابل مخصوص طراحی میکنه.
4.بله شما از دو طریق میتونی صدا ضبط کنی.1) از طریق یه ویسله ی جانبی(!این!)
2)از طریق یک هدست که فعلا فقط برای اسلیم تولید شده.

5.چون شما هیچ کار غیر قانونی انجام نمیدی.ولی وقتی شما میخوای یه CF بریزی رو دستگاه باید تمامی فایل های فلش 0 رو با فایل های فلش 0 هک شده که هکر ها دستکاری کردن عوض کنی.البته به این سختیا هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or