سوالات و مشکلات PSP

سلام. من psp اسلیم گرفتم از پرتو فعلا که خوب بوده(از فروشگاه دنیایی بازی تو جمهوری)
الان میخوام فیرمورش رو آپدیت کنم این فیرمورهایی که آموزششون رو گزاشتید برای fat هست؟ یا اسلیم؟ اگه نیست جدیدترین فیرمور اسلیم چیه و آموزشش کجا هست؟
-----------------------------------------------------
در ضمن رم اصل سونی که خود دستگاه ساپورت میکنه و از نمایندگی سونی گرفتم قیمتش 59 هزار تومان بود.

درود بر دوست گرامی !

سلام. من psp اسلیم گرفتم از پرتو فعلا که خوب بوده(از فروشگاه دنیایی بازی تو جمهوری)
الان میخوام فیرمورش رو آپدیت کنم این فیرمورهایی که آموزششون رو گزاشتید برای fat هست؟ یا اسلیم؟ اگه نیست جدیدترین فیرمور اسلیم چیه و آموزشش کجا هست؟
-----------------------------------------------------
در ضمن رم اصل سونی که خود دستگاه ساپورت میکنه و از نمایندگی سونی گرفتم قیمتش 59 هزار تومان بود.
دوست من
  1. بله برای هر دو است و در تاپیکش ملاحظات آن نوشته شده ;)
  2. کارت حافظهتان چند گیگابایت است ؟

سلام
دوستان من بعد از تعمییر هم باز psp خاموش میشه! ایرادشم اتصالی هستش. اگر هم روشن بشه تا arrow keys رو بزنم خاموش میشه بدون قاب هم راحت کار می کنه ولی تا قابش رو بزارم هنگ می کنه.

نصب windows 95 ,98 , linux روی psp

سلام دوستان من کلی تاپیک تو سایت های خارجی در مورد این خبر دیدم .:eek:
کسی هست که عملی این کارو کرده باشه ؟
میشه توضیح بده ؟
ممنون.

ممنون از راهنمایت

ممنون از راهنمایت .
من لیسانس نرم افزار دارم و می دونم linux و windows چیه .
ضمناً window , linux رو شبیه سازی نکردن .یه شبیه سازه x86 برای پردازنه psp نوشتن .
می خواستم بدونم کسی نصب کرده و جواب گرفته ؟
exe اجرا می کنه یا نه ؟
بازم ممنون .;)

آخرین ویرایش:
نصب windows 95 ,98 , linux روی psp
سلام دوستان من کلی تاپیک تو سایت های خارجی در مورد این خبر دیدم .:eek:
کسی هست که عملی این کارو کرده باشه ؟
میشه توضیح بده ؟
ممنون.
ویندوز 98 رو نمیشه نصب کرد. اما 95 و لینوکس رو میشه نصب کرد که ارزش اصلا نداره و حدود 10 دقیقه فقط باید منتظر شی تا ویندوز 95 بیاد بالا.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر سر بزن: (ولی کلا ارزش نداره بهتره بیخیالش بشی)
http://www.hacker.co.il/psp/bochs/
سلام
دوستان من بعد از تعمییر هم باز psp خاموش میشه! ایرادشم اتصالی هستش. اگر هم روشن بشه تا arrow keys رو بزنم خاموش میشه بدون قاب هم راحت کار می کنه ولی تا قابش رو بزارم هنگ می کنه.
بهترین راه اینه که ببری پیش همون که تعمیر کردی. چون ما هیچ کدوم PSP ـتو ندیدیم که بخوایم نظری بدیم.

ممنون مهدی ولی تو اون سایته هم در مورد اجرا شدن یا نشدن فایل exe ننوشته.
یه سئواله دیگه هم داشتم .
من slim با 5-3.80 دارم کدوم theme ها رو میشه نصب کنم?:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or