سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از پاسخگویی
یعنی در اصل الان دستگاه من جیتگ نیست و هزیته ای الکی دادم
فقد یسک بازی هارو به صورت کپی میخونه
و یک سوال شما میدونین هزینه جیتگ کردن الان چنده و الان ممکنه بتونم جیتگ کنم دستگاه رو؟
خواهش میکنم امیر جان //در مورد هزینه جی تگ من 150 هزار میگیرم از مشتری البته فقط از شهر خودم دستگاه برای تعمیر و جیتگ قبول میکنم//ولی توی تهران دیگه نباید از 200 هزار بالاتر باشه توی این سایت بودن کسانی که اهل تهران بودند که برای جی تگ راهنمایی شون کردم به پاساژ لباف طبقه پایین 180 هم قبول کردند.خیلی کار ببره 1 ساعت...حتما قبل از جی تگ برای امنیت بیشتر شماره سریال دستگاتو از توی تنضیمات یادداشت کن .در محل شماره سریال دستگاتو چک کن بعد از جی تگ //چرا که بری بیرون دیگه کاری نمیتونی بکنی///سوالی بود در خدمتم با ارزوی موفقیت

خواهش میکنم امیر جان //در مورد هزینه جی تگ من 150 هزار میگیرم از مشتری البته فقط از شهر خودم دستگاه برای تعمیر و جیتگ قبول میکنم//ولی توی تهران دیگه نباید از 200 هزار بالاتر باشه توی این سایت بودن کسانی که اهل تهران بودند که برای جی تگ راهنمایی شون کردم به پاساژ لباف طبقه پایین 180 هم قبول کردند.خیلی کار ببره 1 ساعت...حتما قبل از جی تگ برای امنیت بیشتر شماره سریال دستگاتو از توی تنضیمات یادداشت کن .در محل شماره سریال دستگاتو چک کن بعد از جی تگ //چرا که بری بیرون دیگه کاری نمیتونی بکنی///سوالی بود در خدمتم با ارزوی موفقیت
آها خیلی ممنون از پاسخگوییتون

سلام میشه من رو راهنمایی کنید من وقتی میخوام بازی دانلود داخل کنسول ایکس باکس ۳۶۰ خود با این ارور مواجه میشم لطفا کمکم کنید ارور 8000700D کنسولم جیتگ نیست ممنونم

سلام میشه من رو راهنمایی کنید من وقتی میخوام بازی دانلود داخل کنسول ایکس باکس ۳۶۰ خود با این ارور مواجه میشم لطفا کمکم کنید ارور 8000700D کنسولم جیتگ نیست ممنونم
سلام اریا جان دلیلش اینه که دستگات جی تگ نیست..//بازی های دانلود شده روی دستگاه های جی تگ نشده جواب نمیده سوالی بود در خدمتم

خواهش میکنم مهدی جان //نظر تعمیرکار شیرازی چی بود؟؟؟
سلام
گفتند اگرسی پی یو باشه که ارزش تعمیر نداره ولی اگر نمیدونم یه آی سی دیگه بود اسمشوگفت یادم نیست اون باشه یه حدود 800تومانی میشه ولی بازهم مشخص نیست جواب بده
من هم قبول نکردم تا ببینم کی میتونم بیارمش تهران

سلام
گفتند اگرسی پی یو باشه که ارزش تعمیر نداره ولی اگر نمیدونم یه آی سی دیگه بود اسمشوگفت یادم نیست اون باشه یه حدود 800تومانی میشه ولی بازهم مشخص نیست جواب بده
من هم قبول نکردم تا ببینم کی میتونم بیارمش تهران
مهدی جان ی چیزی گفته خودش هم نمیتونه گارانتی کنه //به غیر از CGPU دیگه چی میتونه باشه . دستگاه تو به ناند اوریجینال خودش نیاز داره تا به حالت قبل برگرده///ولی حتما ی سر ببرش تهران//من ی احتمال میدم که تو برای اپدیت دستگا جی تگت از اپ دیت رسمی ماکروسافت استفاده کرده باشی که دستگات بهم ریخته..البته حدس میزنم//چرا که برای دستگاههای جی تگ نباید از اپدیت رسمی ماکروسافت استفاده کرد موقعی میتونی از اپدیت رسمی استفاده کنی که با اپدیت دستگات شمارش یکی باشه..نه بالاتر///از دستم ناراحت نشی این فقط ی حدس دوست عزیز

مهدی جان ی چیزی گفته خودش هم نمیتونه گارانتی کنه //به غیر از CGPU دیگه چی میتونه باشه . دستگاه تو به ناند اوریجینال خودش نیاز داره تا به حالت قبل برگرده///ولی حتما ی سر ببرش تهران//من ی احتمال میدم که تو برای اپدیت دستگا جی تگت از اپ دیت رسمی ماکروسافت استفاده کرده باشی که دستگات بهم ریخته..البته حدس میزنم//چرا که برای دستگاههای جی تگ نباید از اپدیت رسمی ماکروسافت استفاده کرد موقعی میتونی از اپدیت رسمی استفاده کنی که با اپدیت دستگات شمارش یکی باشه..نه بالاتر///از دستم ناراحت نشی این فقط ی حدس دوست عزیز
سلام نه خواهش میکنم
کلیه مراحل رودرست رفتم
حواسم بود که نبایداز آپدیت خود مایکروسافت استفاده کنم
زنگ زدم به مالک قبلی دستگاه متاسفانه دستگاه رونمیدونست کجا جیتگ شده
یه سربفرستمش تهران تکلیف مشخص میشه

سلام نه خواهش میکنم
کلیه مراحل رودرست رفتم
حواسم بود که نبایداز آپدیت خود مایکروسافت استفاده کنم
زنگ زدم به مالک قبلی دستگاه متاسفانه دستگاه رونمیدونست کجا جیتگ شده
یه سربفرستمش تهران تکلیف مشخص میشه
سلام مهدی جان خودت میدونی گفتم فقط ی حدس بود//اره بفرستش تهران اونجا خیلی تعمیرکارا هستن که تجربه زیادی دارند//شاید شانس اوردی با شماره سریالش اونجا جی تگ کرده باشند کارت زود را بیوفته///به هر حال خودت باید بدونی ما درباره تعمیر کنسول بازی اموزشگاهی نداریم ..همش از تجربیات شخصی استفاده میشه//با ارزوی موفقیت

سلام عزیزان
یه سوال داشتم
بنده اسلیم ۴ گیگ دارم و وقتی درایوش رو باز کردم دیدم روی آی سی درایوش لیبل LTU2 چسبونده بودن ۲۰۲۰۰۹۱۷_۱۴۵۸۱۳.jpg
در چند مورد راهنمایی می خواستم
۱-یکی از فلش هام رو بعد از جدا کرد از دستگاه به کامپیوتر زدم و دارای فایل های نامعلوم بود اون هم باحجم کم برام عجیب بود چون فلش رو قبل از جدد کردن از کنسول توسط کنسول فرمت کرده بودم
۲-برای آپدیتش باید چی کار کنم و آیا می تونم به lt3 ارتقاش بدم
۳-راهی هست که بدونم بن شدم یا نه
یا بتونم آنلاین استفاده کنم
خیلی ممنونم از تیم بازی سنتر

• Like
Reactions: Bizhanl
سلام عزیزان
یه سوال داشتم
بنده اسلیم ۴ گیگ دارم و وقتی درایوش رو باز کردم دیدم روی آی سی درایوش لیبل LTU2 چسبونده بودن View attachment 166544
در چند مورد راهنمایی می خواستم
۱-یکی از فلش هام رو بعد از جدا کرد از دستگاه به کامپیوتر زدم و دارای فایل های نامعلوم بود اون هم باحجم کم برام عجیب بود چون فلش رو قبل از جدد کردن از کنسول توسط کنسول فرمت کرده بودم
۲-برای آپدیتش باید چی کار کنم و آیا می تونم به lt3 ارتقاش بدم
۳-راهی هست که بدونم بن شدم یا نه
یا بتونم آنلاین استفاده کنم
خیلی ممنونم از تیم بازی سنتر
با سلام دوست عزیز/در مورد سوال اول که مربوط به درایوت هست اون برچسب رو نزدند بلکه کلا بردشو تعویض کردند چرا که اگه تعویض نمیکردند شما قادر به بازی کردن از درایو نمیشدید //در اصل این برد رو بخاطر کپیخور شدن تعویض کردند که در کل اسم این بردها LTU2 هست و قفل ندارند //در مورد سوال فلش ..بله موقع فرمت کردن با ایکس باکس فایلهای مخفی درست میشوند که اشکالی نداره ولی اگه بخواهید اونهارو پاک کنید باید با کامپیوتر فرمت کنید//در مورد اپدیت کردن دستگاتون حتما متمعن باشید که دستگاتون جی تگ نباشه برای اینکه بفهمید دستگاتون جی تگ هست یا نه دستگاتونو با دکمه ایجکت روشن کنید اگه صفحه ابی رنگ امد دستگاتون جی تگ هست و برای اپدیتش شما باید به تعمیر گاه مراجعه کنید هرچند نیازی نیست و اگه دستگاتون جی تگ نبود خودتون میتونید دستگاتونو اپدیت کنید//در مورد اینکه دستگاتون بن شده یا نه باید اول بفهمید دستگاتون جی تگ هست یا نه تا نفهمیدید دستگاتون جی تگ هست یا نه به لایو وصل نشید///با عرض پوزش از اینکه دیر جواب دادم ///سوالی بود در خدمتم /با ارزوی موفقیت

با سلام و تشکر از زحمات شما
خیر دستگاه جی تگ نیست چون برد کول رانر روش نصب نیست و صفحه اش هم آبی نمی شه
احتمال داره مالک قبلی به اینترنت متصل کرده و آپدیت کرده باشه
اگر آپدیت خاصی لازم داره لطفاً بفرمایید چجوری انجام بدم و آیا بعد از آپدیت قابلیت اتصال به اینترنت و لایو رادارد یاخیر
خیلی ممنون از سایت محشرتون

با سلام و تشکر از زحمات شما
خیر دستگاه جی تگ نیست چون برد کول رانر روش نصب نیست و صفحه اش هم آبی نمی شه
احتمال داره مالک قبلی به اینترنت متصل کرده و آپدیت کرده باشه
اگر آپدیت خاصی لازم داره لطفاً بفرمایید چجوری انجام بدم و آیا بعد از آپدیت قابلیت اتصال به اینترنت و لایو رادارد یاخیر
خیلی ممنون از سایت محشرتون
سلام دانیال جان دوست عزیز/دستگاه شما به احتمال زیاد LT3 هست//اینو میتونید از شماره اپدیت داشبردتون بفهمید//و اینکه چطور بدونید دستگاتون بن شده یا نه باید به لایو وصل بشید البته حتما قبل از این کار باید از بازیهایی استفاده کنید که بطور برنر مکس رایت شده باشند /بعد اقدام به وصل شدن به لایو بشید//اگه بازی برنر مکس داخل درایو بود به لایو وصل بشید //اگه این تصویر اومد معلوم میشه که دستگاتون BAN شده اگه نه که دستگاتون بن نشده//هشدار تا جای ممکن از لایو استفاده نکنید چرا که دردسرهای خودشو داره و حتی میتونه شمارو از بازی افلاین هم منع کنه البته این نظر منه شاید خودتون دوست داشته باشید به لایو وصل بشید//در ضمن اینکه میشه دستگاتونو از بن خارج کرد بله این امکان هست دستگاه باید به تعمیر گاه بره//سوالی بود باز در خدمتم 176391

آخرین ویرایش:
سلام کنسول ارکید جسپر دارم درایو کنسول مشکل داره و چراغ خاموش روشن وقت روشن بودن همش چشمک میزنه. چون کنسولم جیتگ هست نیازی ب درایو ندارم راهی نیست ک چراغ چشمک نزنه ؟ خیلی رو اعصابه
ممنون

سلام کنسول ارکید جسپر دارم درایو کنسول مشکل داره و چراغ خاموش روشن وقت روشن بودن همش چشمک میزنه. چون کنسولم جیتگ هست نیازی ب درایو ندارم راهی نیست ک چراغ چشمک نزنه ؟ خیلی رو اعصابه
ممنون
سلام دوست عزیز و گرامی//2 مشکل میتونه باشه 1 اینکه احتمالا تسمه درایو گشاد شده و نمیتونه درو تا اخر ببنده تا پلاتینها دستور دهنده قطع چراغ اتصال کنند تا دیگه چشمک نزنه//2 اینکه پلاتینارو گردو غبار گرفته و اتصال نمیکنند که دیگه چراغ چشمک نزنند// ی راه حل دکمه ایجکتو بزن درب درایو باز بشه بعد باز دکمه رو بزن بسته بشه موقعی که داره بسته میشه خودت با دست تا اخر حلش بده داخل چند بار این کارو بکن شاید همون بار اول درست بشه اگه نشد مشکل پلاتین داری که گردو غبار گرفته و مانع اتصال میشه//سوالی بود در خدمتم دوست عزیز 179844

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or