سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله دقیقا کارهایی که گفتین رو انجان دادم.هم سی دی شو دارم و هم دانلودشو که هر دوتارو از مرکز بازی گرفتم.xbox360 s مدل 1439... تقریبا 8 تا.توی فیفا 21 که سی دس شو دارم تو قسمت کریر مود زمانی که میخوام برم برای بازی کردن قبل از شروع بازی ارور میده و اینکه توی ترکیب تیمم یه بازیکنی که هویتش نامشخصه وجود داره و یکی از بازیکنام حذف میشه.فقط اینکه از کجا باید بفهمم از کدام داشبورد استفاده میکنم.کامپیوتر هم دارم
خوبه دوست عزیز اینکه بدونی از چه داشبردی استفاده میکنی.فری استایل داریم //ارورا داریم//و خود داشبرد ایکس باکس//عکساشو نگاه کن 181578 181579 181580

خوبه دوست عزیز اینکه بدونی از چه داشبردی استفاده میکنی.فری استایل داریم //ارورا داریم//و خود داشبرد ایکس باکس//عکساشو نگاه کن 181578 181579 181580
راستی گفتی سی دی بازی رو هم داری میتونی با سی دی بازی کنی ببین اون مشکل تو کریر مود هست یا نه

فری استایل 3 هست...
با سی دی هم امتحان میکنم دقیقا همین مشکل رو داره

راستی گفتی سی دی بازی رو هم داری میتونی با سی دی بازی کنی ببین اون مشکل تو کریر مود هست یا نه
فری استایل 3 هست...

فری استایل 3 هست...
سلام دوست عزیز/دستگاتو خاموش کن /هارد دستگاتو خارج کن/باز با سی دی امتحانش کن//نگران نباش هاردتو بزنی سر جاش بازیهات هستند و مشکلی پیش نمیاد.....موقع زدن هارد هم دستگاتو خاموش کن اگه ایندفعه نشه بهت میگم مشکل در کجا هست...فعلا من از کارای ساده شروع میکنم//در ضمن شماره اپدیت داشبردتو هم دقیق اینجا بنویس//

سلام دوست عزیز/دستگاتو خاموش کن /هارد دستگاتو خارج کن/باز با سی دی امتحانش کن//نگران نباش هاردتو بزنی سر جاش بازیهات هستند و مشکلی پیش نمیاد.....موقع زدن هارد هم دستگاتو خاموش کن اگه ایندفعه نشه بهت میگم مشکل در کجا هست...فعلا من از کارای ساده شروع میکنم//در ضمن شماره اپدیت داشبردتو هم دقیق اینجا بنویس//
سلام اقا سپهر گل.اینکارو انجام میدم.شماره اپدیتاز کجا ببینم؟؟؟

سلام اقا سپهر گل.اینکارو انجام میدم.شماره اپدیتاز کجا ببینم؟؟؟
اقا بدون هارد هم امتحان کردم ولی نشد...

اقا بدون هارد هم امتحان کردم ولی نشد...
سلام برای دیدن اپدیت داشبرد باید به داشبرد اوریجینال رفت//عکسش پایین هست//فقط دقیق شماره اپدیت دستگاتو بفرست اگه تونستی عکسشو بفرست.مثل عکس پایین//و اینکه چرا بازی درست کار نمیکنه 2 مشکل هست /1 احتمالا بازیت مشکل داره 2/یا دستگات اپدیتش پایینه//این بازی خیلی جدیده//دوست عزیز به هیچ وجه دستگاتو خودت اپدیت نکن چون دستگات دچار مشکل میشه//بهترین کار اینه که این بازی رو خودم نصب کنم تا نتیجه کارو بهت بگم شما فقط عکس شماره اپدیت دستگاتو بفرست 181912

سلام برای دیدن اپدیت داشبرد باید به داشبرد اوریجینال رفت//عکسش پایین هست//فقط دقیق شماره اپدیت دستگاتو بفرست اگه تونستی عکسشو بفرست.مثل عکس پایین//و اینکه چرا بازی درست کار نمیکنه 2 مشکل هست /1 احتمالا بازیت مشکل داره 2/یا دستگات اپدیتش پایینه//این بازی خیلی جدیده//دوست عزیز به هیچ وجه دستگاتو خودت اپدیت نکن چون دستگات دچار مشکل میشه//بهترین کار اینه که این بازی رو خودم نصب کنم تا نتیجه کارو بهت بگم شما فقط عکس شماره اپدیت دستگاتو بفرستView attachment 181912
181927

Attachments

• photo_2020-11-21_19-22-06.jpg
    photo_2020-11-21_19-22-06.jpg
    48.3 KB · مشاهده: 2
درست دوست عزیز//اپدیت دستگات خیلی قدیمیه.به احتمال زیاد این اپدیت نزدیکای 2014 باشه//اپدیت در سال 2020 میشه 2.0.17559.0//باید منتظر باشی تا من این بازی رو نصب کنم روی دستگاهام نتیجشو زود میگم دوست عزیز/به هیج وجه دستگاتو اپدیت نکن//چراکه باید اول از اپدیتهای حک شده مخصوص دستگاهای جی تگ استفاده بشه بعد اپدیت مایکروسافت

درست دوست عزیز//اپدیت دستگات خیلی قدیمیه.به احتمال زیاد این اپدیت نزدیکای 2014 باشه//اپدیت در سال 2020 میشه 2.0.17559.0//باید منتظر باشی تا من این بازی رو نصب کنم روی دستگاهام نتیجشو زود میگم دوست عزیز/به هیج وجه دستگاتو اپدیت نکن//چراکه باید اول از اپدیتهای حک شده مخصوص دستگاهای جی تگ استفاده بشه بعد اپدیت مایکروسافت
باشه حتما.منتظر میمونم...
خیلی طول میکشه؟

دستت درد نکنه داداش.
اره دقت نکرده بودم.خخخخخخخخخخخ
بعد توضیح میدم اون شماره چرا غیر طبیعیه!!!!!فردا ی تماس بگیر احتمالا کسی بوده که دستگاه رو جی تگ کرده //میشه گفت سوعه استفاده کرده/که کار درستی نیست//احتمالا موقع جی تگ دستگاتو ویرایش کرده..که این کار درستی نیست//

بعد توضیح میدم اون شماره چرا غیر طبیعیه!!!!!فردا ی تماس بگیر احتمالا کسی بوده که دستگاه رو جی تگ کرده //میشه گفت سوعه استفاده کرده/که کار درستی نیست//احتمالا موقع جی تگ دستگاتو ویرایش کرده..که این کار درستی نیست//
هدفش از اینکار چی بوده؟چرا ویرایش کرده؟جی تگ دقیقا یعنی چی؟؟؟؟

هدفش از اینکار چی بوده؟چرا ویرایش کرده؟جی تگ دقیقا یعنی چی؟؟؟؟
ی قسمت کوچیکشو میگم باور کن کار دارم//هدفشون اینه که دستگاهایی که توی لایو بن میشند //برای برداشتن بن توی لایو باید کلا اطلاعات دستگاهو عوض کنند و پول خوبی هم میگیرند//به احتمال زیاد برای فروش ناند دستگات که همون فایل اوریجینال دستگات هست استفاده کرده//شاید هم دستگات قبلا بن شده برای دستگاه تو استفاده کرده از ی دستگاه دیگه که بن نشده//البته اینو بگم که کسانی که دستگاشون جی تگ هست نباید به لایو وصل بشند//چون مایکروسافت سریع دستگاهو بن میکنه//2 جور بن داریم/1 دیگه نمیشه به لایو وصل شد/2 دیگه نمیتوان افلاین هم بازی کرد//که اون موقع باید هزینه کنی برای خارج شدن از بن/یعنی از ی فایل سالم غیر بن برای دستگات استفاده میکنند

سلام خدمت دوستان عزیز
اگه میشه کمکم کنین
من xbox360 s دارم
تا روشنش گردم بازی بالا اومد یهویی تصویر رفت
دوباره خاموش روشنش کردم چراغ وسط پاور قرمز شد، اما چراغ های دورش اصلا روشن نمیشه، دکمه ی سینک و اجکت رو هم که فشار میدم چراغ ها به صورت سبز نمایش داده میشه، عکس هارو میزارم لطفا هر کی بلده کمک کنه

Attachments

• 52A6D4AA-0938-46F4-9FCD-E401F6EA2D76.jpeg
    52A6D4AA-0938-46F4-9FCD-E401F6EA2D76.jpeg
    220.3 KB · مشاهده: 4
  • 9B34F450-185E-4B90-B840-DD292A4B03A3.jpeg
    9B34F450-185E-4B90-B840-DD292A4B03A3.jpeg
    334.9 KB · مشاهده: 4
  • 2A68FCF4-A528-4F06-9829-CC704B0CD41F.jpeg
    2A68FCF4-A528-4F06-9829-CC704B0CD41F.jpeg
    308.5 KB · مشاهده: 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی