سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیشه
تاریخ ۲۳-09-2014
والا من خودم xbox one s و ps4 و نینتندو سوییچ و ps vita و pspدارم و در همشون فقط بازی اورجینال دیجیتال خریدم ( من اصلا دیسک فیزیکی اعتقاد ندارم )متاسفانه انقدر بازی های عصر حاضر مضخرف شدن دیگه تمایل به خریدشون ندارم مثلاassassin s creed جدید و واچ داگ ز و خیلی های دیگه . این کنسول xbox 360 e رو هم به قصد اورجینال خریدم . فکر میکردم میتونم اون بازی هایی رو که مد نظر دارم بخرم ولی نشد در هر حال اشکال نداره این کنسول هم به کالکشنم اضافه میشه و کاری باهاش ندارم شاید برم یه ps3 هم بخرم چون خیلی دوست دارم بعضی بازی هاشو تجربه کنم در هر حال ببخشید مزاحم وقتتون شدم .
داداش دمت گرم این همه کنسول داری دنبال بازی خاص هستی ؟؟ کلکسیون باحالی داری و همون طوری که گفتی PS3 رو حتما اضافه کن و اگر تونستی یه دونه سلطان PS2 رو هم داشته باش . راستی منظورت از گیمر بازنشسته چی بود ؟؟ یادت باشه یه گیمر همیشه گیمر میمونه . و این که من خودم PS4 و 360 دارم که 360 بنده با برد فالکونه آیا صلاح میدونید بدم جیتگ کنن یا خیر ؟ تاریخ دستگاه هم اگر اشتباه نکنم بایستی 2008 باشه .

• Like
Reactions: tpouria
علی جان هزینشو من نمیدونم چقدر میشه شمارشو میدم همین الان باهاش صحبت کن//ادرسش هم تهران/توپ خونه/پاساژ شیرازی طبقه 2پلاک23 اقای میرضایی //شماره تلفن موبایل:09104708007
سپهر جان شرمنده که باز مزاحم شدم
درب دستگاه از قدیم یکم گیر بود الان دیگه هر کاری میکنم باز نمیشه،قبلا باید ی چاقو بغلش میزدم تا در میامد اما الان دیگه کلا گیره و در نمیاد
به نظرت نمیتونه از درش باشه؟

• Like
Reactions: tpouria
سپهر جان شرمنده که باز مزاحم شدم
درب دستگاه از قدیم یکم گیر بود الان دیگه هر کاری میکنم باز نمیشه،قبلا باید ی چاقو بغلش میزدم تا در میامد اما الان دیگه کلا گیره و در نمیاد
به نظرت نمیتونه از درش باشه؟
خواهش میکنم علی جان.نه عزیزم مشکل از درایوش نیست//اگه من گفتم که ببین درایوش کار میکنه یا اداپتورت چراغش سبزه یا قرمز برای این بود که ببینم اداپتورت سالمه یانه//راستی ی چیزی رو به خاطر بسپار موقع مراجعه به تعمیر کار نگو که دستگام به ریبال کردن احتیاج داره ممکنه دست به دستگات نزنه.چون فکر میکنه بردی جای دیگه نتونستند درستش کنند..فقط بگو اومدم روشن کنم اینطوری شد//با ارزوی موفقیت دوست عزیز

بخدا خیلی امیدوار بودم از هاردت یا اداپتورت باشه//چون اینا هم این مشکلو بوجود میارند//راستی اینطور که میگی دی وی دی درایوت گیر داشته پس چطور بازی میکردی؟؟اگه از هارد بازی میکردی بدون سی دی بازی دستگات جی تگ بوده دیگه

Last edited by a moderator:
داداش دمت گرم این همه کنسول داری دنبال بازی خاص هستی ؟؟ کلکسیون باحالی داری و همون طوری که گفتی PS3 رو حتما اضافه کن و اگر تونستی یه دونه سلطان PS2 رو هم داشته باش . راستی منظورت از گیمر بازنشسته چی بود ؟؟ یادت باشه یه گیمر همیشه گیمر میمونه . و این که من خودم PS4 و 360 دارم که 360 بنده با برد فالکونه آیا صلاح میدونید بدم جیتگ کنن یا خیر ؟ تاریخ دستگاه هم اگر اشتباه نکنم بایستی 2008 باشه .
واقعیتش تو ps3 دوست دارم بازی های resistance و kill zone و heavenly sword رو بازی کنم نمی دونم چرا ps4 این بازی ها رو ریجستر نکرد! نزدیک به ۵ بار ps2 خریدم بعد فروختم الان بازی هایی از ps2 دارم که هیچ کس تو خوابم نمیبینه . من یه مقدار سلیقه عجیب غریبه مثلا تو ps2 خیلی از genji و God hand لذت میبردم .اوایل از بازی های ژاپنی و jrpg خیلی خوشم می اومد ولی الان خدایی اشباع کاملم دلم به بازی نمیره!
شاید باورتون نشه درسته این کنسول ها در دستم هست اما بیشتر با pc وقت گذروندم .
در مورد jtag هیچ اطلاعاتی ندارم چون همیشه اورجینال کار کردم زیاد در این موارد تجربه ندارم

بخدا خیلی امیدوار بودم از هاردت یا اداپتورت باشه//چون اینا هم این مشکلو بوجود میارند//راستی اینطور که میگی دی وی دی درایوت گیر داشته پس چطور بازی میکردی؟؟اگه از هارد بازی میکردی بدون سی دی بازی دستگات جی تگ بوده دیگه
علی جان دوست عزیز روش ریبول کردن CGPU به این شکله CGPU رو خارج میکنند بعد از اول ریبول میکنند..بسیار کار حساسی هست//دستگاش هم بسیار گرونه

نه جی تگ نبوده، درایور گیر داشت از اول هر سری که میخواستم بازش کنم ی چاقو میزدم بغلش بعد خودش در میامد

نه جی تگ نبوده، درایور گیر داشت از اول هر سری که میخواستم بازش کنم ی چاقو میزدم بغلش بعد خودش در میامد
به هر حال امیدوارم هرچه زودتر دستگات درست بشه علی جان دوست عزیز

نکنی بهتره ، برای برد فالکون زیاد جواب نیست جیتگ

• Like
Reactions: amin200200
به هر حال امیدوارم هرچه زودتر دستگات درست بشه علی جان دوست عزیز
سپهر جان حدودا نمیدونی چقدر هزینه داره
اصلا ارزش درست کردن داره یا نه

من این کنسولو ۵۰۰تومن خریدم قبلا اما ۱۰ بارم باهاش بازی نکردم همیشه تو کمد بوده،این سری موندیم خونه گفتیم تایم بیکاری بازی کنیم که اینجوری شد

داداش منظورت اینه که جواب نمیده کلا یا این که ممکنه دستگاهم به مشکل بربخوره ؟؟
سلام دوست عزیز برای جی تگ کردن دستگاتون هیچ مشکلی نخواهید داشت..تنها مشکلی که این نوع مدل مادربرد داره مشکل گرمایشی هست که با جی تگ کردن مشکل پابرجا خواهد بود/یعنی مثل قبل کار میکنه فقط همون مشکل گرمایشی رو خواهد داشت //منظور همون سه چراغه باید زیاد از این نوع دستگاه استفاده نکنید /با ارزوی موفقیت//

سلام علی جان چرا ارزش تعمیر نداره همین دستگاه الان قیمتش حدودا 3 میلیون تمنه دوست عزیز

من این کنسولو ۵۰۰تومن خریدم قبلا اما ۱۰ بارم باهاش بازی نکردم همیشه تو کمد بوده،این سری موندیم خونه گفتیم تایم بیکاری بازی کنیم که اینجوری شد
ریبول کردن دستگاه ی نوع ریسک نمیدونم چقدر هزینش//چیزی نمیخواد بهش اضافه کنه که فقط اون قطعه رو خارج میکنه بعد میزاره سرجاش همین

سپهر جان شرمنده
میخواستم بدونم هموز واسه xbox360
بازی جدید میاد به غیر از فوتبال
ممنون
فقط بازی فوتبال میاد //حالا میدونی چقدر بازی داره اینا برای دانلود این ادرس(Has buscado letra-t | GamesTorrents

فقط بازی فوتبال میاد //حالا میدونی چقدر بازی داره اینا برای دانلود این ادرس(Has buscado letra-t | GamesTorrents
دوست عزیز به هیچ وجه از مغازه دار دستگاه نخر//بیشتر از 90 درصدشون توی کلوپ عمرشونو کردند/و هستند این مغازه دارانی که اقدام به خرید میکنند و خبر ندارند که دستگاها کلوپی بودند//هر دستگاهی که میخری از خونه دار بخر نه از مغازه دار.البته این امکان هم هست که بعضی از دستگاهای خونه ای خریداری شده همون کلوپی بودند ولی باز درصدش پایین

سلام
احساس میکنم کنسولم یکم فرم ریتش پایین تره نسبت به فیلم های یوتیوب
مثلا تو جی تی آی وی افت فرم دارم تو شهر
بازی رو فلش ۱۶ گیگ نصب کردم با دیسک دوم هم اجرا میکنم تکسچر بعضی وقتا دیر لود میشه یه احساسی دیگه ای که دارم اینه واقعا کی۴یت بازی بیش از قدرت کنسوله نمیدونم چرا gta

کنسولم xbox 360 slim 4 gig
ساخت ۲۰۱۲
Lt3 هستش
دسته دوم گرفتم با امتیازاتی که داخلش دیدم کم استفاده شده بود طرف هم زیاد بارش نبود

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز برای جی تگ کردن دستگاتون هیچ مشکلی نخواهید داشت..تنها مشکلی که این نوع مدل مادربرد داره مشکل گرمایشی هست که با جی تگ کردن مشکل پابرجا خواهد بود/یعنی مثل قبل کار میکنه فقط همون مشکل گرمایشی رو خواهد داشت //منظور همون سه چراغه باید زیاد از این نوع دستگاه استفاده نکنید /با ارزوی موفقیت//
مرسی سپهر جان ، پس واسه جیتگ کردن مشکلی نداره ، نظر خودتون چیه ؟؟ ارزش داره جیتگ کنم یا نه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or