این فرد آشناست میشناسیدش مورد اطمینان هستسلام مهدی جان دوست عزیز شما دستگاتونو جی تگ کنید تمام بازیها نصب میشوند و اهمیتی نداره که برنر مکس هست یا نه این خاصیت جی تگ کردن/بعد از نصب بازی هم نیازی به قرار دادن سی دی بازی نیست و شما با هارد بازی رو اجرا میکنید.حتی همین بازی جی تی ای وی//در مورد اینکه توی شهریار دستگاتو جی تگ کنی من اونجارو نمیشناسم//ولی هستند همکارانی که ادرسشون هست//تهران/توپخونه/پاساژ شیرازی/طبقه 2/پلاک 23/اقای میرضایی//شماره تماس/09104708007/اگه تصمیم گرفتی برای جی تگ ازش بخوا که ی هارد هم برات نصب کنه اینطور کارت بهتر انجام میشه//دستگات هم ترینیتی والاهالاست دستگاه خوبی هست اگه بهش بگی که خمیر سیلیکن CGPU رو هم تعویض کنه عمرشو تضمینتر میکنی.صدرصد خمیر سیلیکنش خشک شدهView attachment 183400
با سلام دوست عزیز و گرامی//برای امنیت بیشتر شماره سریال دستگاتونو از داخل سیستم ایکس باکس یاداشت یا عکس برداری کنید.//در مورد قیمت یا هزینه میتونید از خودش سوال کنید//ایشون فقط مثل من تعمیرکاره ولی با دستگاهای بالا و تجربه//پسرخاله من نیست دوست عزیز//موقع تحویل دستگاه همون جا شماره سریال دستگاتونو چک کنید//موفق باشیداین فرد آشناست میشناسیدش مورد اطمینان هست
قیمتی که میگه منصفانص؟
داشبرد فری استایل3/یا ارورا/میتونید 2 تاشونو هم نصب کنید/فری استایل برای شروع بهتره//ارورا ی کم پیچیدست ولی زود یاد میگیری//در مورد امکانات همون فری استایل فعلاکدوم داشبرد خیلی عالی تره امکاناتش واسه کنسول جیتگ شده
آخه شما گفتید فکر کردم میشناسیدبا سلام دوست عزیز و گرامی//برای امنیت بیشتر شماره سریال دستگاتونو از داخل سیستم ایکس باکس یاداشت یا عکس برداری کنید.//در مورد قیمت یا هزینه میتونید از خودش سوال کنید//ایشون فقط مثل من تعمیرکاره ولی با دستگاهای بالا و تجربه//پسرخاله من نیست دوست عزیز//موقع تحویل دستگاه همون جا شماره سریال دستگاتونو چک کنید//موفق باشید
به نظر من خوب گفته //این فقط نظر شخصی منه//احتمالا هارد 250 یا 300 گیگ//جیتگ هم که 200//هارد گرونه //دوست عزیز اگه من اینجارو معرفی کردم بخاطر اینه که مهارت و تخصص و دستگاهای خوبی نسبت به دیگران داره// میتونی از دیگر تعمیرگاها که خیلی هم زیاده استفاده کنی//اموال خودت تصمیم با خودته//رفتی بهش بگو ندارم احتمالا 500 راضی بشه/اینو توی گوشی نگو رفتی پیشش بگو//موفق باشی دوست عزیزآخه شما گفتید فکر کردم میشناسید
تو واتساپ پیام دادم با هارد ۵۵۰ تومن
گفت
خدایی خیلی اذیتت کردم اینقدر سوال کردمبه نظر من خوب گفته //این فقط نظر شخصی منه//احتمالا هارد 250 یا 300 گیگ//جیتگ هم که 200//هارد گرونه //دوست عزیز اگه من اینجارو معرفی کردم بخاطر اینه که مهارت و تخصص و دستگاهای خوبی نسبت به دیگران داره// میتونی از دیگر تعمیرگاها که خیلی هم زیاده استفاده کنی//اموال خودت تصمیم با خودته//رفتی بهش بگو ندارم احتمالا 500 راضی بشه/اینو توی گوشی نگو رفتی پیشش بگو//موفق باشی دوست عزیز
دوست عزیز من چندین بار رفتم پیشش باهاش در مورد تعمیرات صحبت کردم بله بوده ادمایی که فرستادم پیشش//در مورد XCGPU هیچ وقت همچین چیزی ندیدم//بهترین کار اینه که اینو به اون بگی//من هرچی بگم مشکل از XCGPU نیست تو ی چیز دیگه میگی //بهش بگو افت فریم دارمبعد یه سوال دیگه هنوز شک دارم به ضعیف شدن gpu کسی تا بحال این مشکل واسش پیش نیومده
آخه من تو بازی ند فور اسپید موست وانتد
وقتی پلیس نزدیکم میشه افت فرم شدیدی دارم مخصوصا اگه ۴ ستاره هم بشه
اینا فکر نکنم به دیر لود شدن ربط داشته باشه
ولی موقع سرعت رفتن جاده لود نمیشه بعضی وقتا
کم لود میشه بعضی وقتا میفته تو چاله هوایی چون لود نمیشه
واقعا موندم مشکل از نصب نبودن دیسکه
یا ضعیف شدن gpu
یعنی هیشکی تو جهان این مشکل پیش نیومده واسش
فیلم های یوتیوب هم که ماشالا همه رو ول کنی ۲۴۰ فرم برثانیه اجرا میکنن با کیفیت ۸kبا ایکس باکس ۳۶۰
دوست عزیز این قطعه اضافی همون حافظه 4 گیگ داخلی هست /که برای بعضی دستگاها نصب میکنند شرکتها....راحت هم اگه روبه بالا بگشی در میاد//البته من نمیخوام این کارو بکنی چرا دستگاتو باز میکنی /این کار میتونه به دستگات صدمه بزنهچرا مادربرد این با عکسی که فرستادی فرق داره یه قطعه اضاف داره
باز کردم بفهمم جی تگ هست یا ال تی ۳ قبلا اینکارو کردمدوست عزیز این قطعه اضافی همون حافظه 4 گیگ داخلی هست /که برای بعضی دستگاها نصب میکنند شرکتها....راحت هم اگه روبه بالا بگشی در میاد//البته من نمیخوام این کارو بکنی چرا دستگاتو باز میکنی /این کار میتونه به دستگات صدمه بزنه
دوست عزیز بی خیال کم دستکاری کن دستگاتو/اونا مقاومت نیستند بلکه پتانسیومتر هستند ی کم بچرخونیش لنز میسوزه //عجب عجبباز کردم بفهمم جی تگ هست یا ال تی ۳ قبلا اینکارو کردم
درایو هم بازکردم مقاومتش انگار ۲ بوده فک کنم لنز ضعیف شده طرف قبلا داده تعمیر اونم مقاومتو کم کرده واسه افزایش قدرت لنز
یکم چرخیدم تو نت اینو گفته بودن که باید بین یه عددی باشه هرچی کمتر باشه قویتر کار میونه ولی نباید پایین تر از ۲ اهم باشهدوست عزیز بی خیال کم دستکاری کن دستگاتو/اونا مقاومت نیستند بلکه پتانسیومتر هستند ی کم بچرخونیش لنز میسوزه //عجب عجب
دوست عزیز هرچی توی نت میگند که نباید انجام داد//البته اموال خودته هر چی دوست داری بکنیکم چرخیدم تو نت اینو گفته بودن که باید بین یه عددی باشه هرچی کمتر باشه قویتر کار میونه ولی نباید پایین تر از ۲ اهم باشه
که کمی بیشتر از دو اهم بود
تو این اوضاع کرونا نمیشه رفت ناف تهراندوست عزیز هرچی توی نت میگند که نباید انجام داد//البته اموال خودته هر چی دوست داری بکن