سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من ایکس باکس رو دیروز روشن کردم یکم کار کردم باهاش (بازی نکردم میخواستم یه چیزی رو ببینم)
بعد یه بار خاموش کردم دوباره روشن کردم رو لوگوی ایکس باکس که موقع استارت‌آپ میاره گیر کرد و بعد دکمه پاور که تو حالت عادی سبز هست قرمز شد و یه صفحه سیاه اومد با عنوان XBOX ERROR که کد زیرش بود و .... که من ایکس باکس رو خاموش کردم
البته هنوز روشن نکردم و میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟

در ضمن داشبورد آرورا رو هم روش نصب کردم فک کنم حدود ۱۰ ماهی میشه داره بدون مشکل کار میکنه
سلام دوست عزیز دستگاتو روشن کن//ی عکس از اون ارور بفرست/مدل دستگاتم بنویس/درست میشه نگران نباش

سلام مجید جان دستگات جی تگه//اگه جی تگ//از کدوم داشبرد استفاده میکنید /freestyle3/original dashboard/در ضمن حتما متمعن باش دستگات جی تگه//برای فهمیدن دستگاه جی تگ موقعی که دستگاه خاموشه بازدن دکمه eject جلوی دستگاه ی صفحه ابی رنگ میاد xell در پایین تصویرش هستView attachment 187372View attachment 187373View attachment 187374
درود. دستگاه جی تگ هست. و از توی xex menu وارد فری استایل میشم و بازیها رو اجرا میکنم. برنامه آرورا دانلود و از حالت فشرده خارج کردم. ریختم توی هارد دستگاه ولی باز نمیشه. صفحه سیاه میشه و چیزی بالا نمیاد.

درود. دستگاه جی تگ هست. و از توی xex menu وارد فری استایل میشم و بازیها رو اجرا میکنم. برنامه آرورا دانلود و از حالت فشرده خارج کردم. ریختم توی هارد دستگاه ولی باز نمیشه. صفحه سیاه میشه و چیزی بالا نمیاد.
سلام مجید جان نیازی به نصب کردن نیست//شما باید فایل خارج شده رو که به این اسم هست Aurora 0.7b.1 - Release Packageکامل توی هارد قرارش بدید/نباید موقع انتقال فایل کامل به هارد ارور داشته باشی/برای انتقال به هارد از ایگزه منو استفاده کن /بعد از انتقال به ریشه هارد یادت باشه ریشه هارد نباید درون فایل دیگه قرار بدی//بعد از انتقال فایل به هارد باید این فایلها باشه/در تصویر زیر هست//من خودم امروز چک کردم مشکلی نداشت/اگه نشد بهم اطلاع بده/میتونی همون از ایگزه منو هم اجراش کنی 187560 187561

دوست عزیز روشن کردی ی عکس از ارور دستگات بفرست
روشن کردم
ایکس باکس بدون مشکل بالا اومد
ولی رفت تو داشبورد اصلی
نگاه کردم دیدم هیچ چیزی نیست
پروفایل ، بازیا ، عکسا و ...
بعد رفتم تو Storage و دیدم که اصلا هارد وصل نیست! یعنی هارد رو نشناخته

دستگاه رو خاموش کردم هارد رو بیرون آوردم و دوباره سر جاش قرار دادم و این بار شناخت و همه چیز رو مثل قبل بدون مشکل آورد و چنتا بازی رو تست کردم و سالم بود

نمیدونم قضیه چی بوده؟
داره خراب میشه؟
اگه شما بگید ممنون میشم

روشن کردم
ایکس باکس بدون مشکل بالا اومد
ولی رفت تو داشبورد اصلی
نگاه کردم دیدم هیچ چیزی نیست
پروفایل ، بازیا ، عکسا و ...
بعد رفتم تو Storage و دیدم که اصلا هارد وصل نیست! یعنی هارد رو نشناخته

دستگاه رو خاموش کردم هارد رو بیرون آوردم و دوباره سر جاش قرار دادم و این بار شناخت و همه چیز رو مثل قبل بدون مشکل آورد و چنتا بازی رو تست کردم و سالم بود

نمیدونم قضیه چی بوده؟
داره خراب میشه؟
اگه شما بگید ممنون میشم
سلام دوست عزیز /من همون موقع هم میخواستم بگم که بدون هارد امتحانش کن که 80 درصد احتمال میدادم هارد ی لحظه گیر داشته باشه//وخودت این کارو کردی یا به خودی خود برطرف شده جای هیچ گونه نگرانی نیست /با ارزوی موفقیت

سلام دوست عزیز /من همون موقع هم میخواستم بگم که بدون هارد امتحانش کن که 80 درصد احتمال میدادم هارد ی لحظه گیر داشته باشه//وخودت این کارو کردی یا به خودی خود برطرف شده جای هیچ گونه نگرانی نیست /با ارزوی موفقیت
خیلی ممنون
فقط یه سوال دیگه
چجوری میشه بازیای کنسولای دیگه مثل PS2 یا PS3 یا قدیمی‌تر روی ایکس‌باکس ۳۶۰ بازی
کرد؟

خیلی ممنون
فقط یه سوال دیگه
چجوری میشه بازیای کنسولای دیگه مثل PS2 یا PS3 یا قدیمی‌تر روی ایکس‌باکس ۳۶۰ بازی
کرد؟
سونی 3 فکر نمیکنم باشه/سونی 2 تست نکردم/ولی سونی یک هست

دستگاه رو جی تگ کردم گفتم خمیر سیلیکون رو عوض کرد ولی یه خبر بدی داد گفت سی پی یوت تایوانی هستش
تونستی رد کن
مگه تایوان چشه

دیشب به اون طرف که گفتید گفتم که میام ساعت ۲ رفتم نبود
هرچقدر زنگ زدم جواب نداد
چون راهم خیلی دوره تقریبا ۴۰ کیلومتر از تهران فاصله دارم
مجبور شدم پیش یکی دیگه اینکارو کنم
۶۵۰ با هارد جیتگ عوض کردن خمیر سلیکون

الان میخوام ایکس منو با فری استایل یه چیز دیگه هست که اسمشو نمیدونم نصب کنم راهنمایی میکنی

دستگاه رو جی تگ کردم گفتم خمیر سیلیکون رو عوض کرد ولی یه خبر بدی داد گفت سی پی یوت تایوانی هستش
تونستی رد کن
مگه تایوان چشه
سلام مهدی جان /ایشان زر مفت زده/ما 2 نوع xcgpu برای ایکس باکس 360 اسلیم و ایکس باکس وان داریم//کانادایی و تایوانی/ 187950 187951 187952

داداش هر وقت تونستی بگو
عجله ای نیست
همه رو نصب کردم
فقط چرا کاور بازی ها نیست
خوبه دیگه مهدی جان پس در حال حاضر چیکار میخوای بکنی؟فقط مشکل کاور بازی هست/برای گذاشتن کاور 2 حالت داریم در فری استایل1/3 دستی که حتما به کامپیوتر نیازه چون باید با هم هماهنگ بشه/2 بطور اتوماتیک روی بازی ها دکمه Y رو بزن روی ریفرش ارت ورک دکمه A رو بزن/البته بطور اتوماتیک بعضی موقع کار میکنه بعضی موقع کار نمیکنه//اینو هم بگم باید از کابل اینترنت در فری استایل استفاده بشه وگرنه این کار غیر ممکنه/ولی در ارورا بسیار خوب روی بازی انتخاب میکنی دانلود کاور میکنی برات با بهترین کیفیت دانلود میکنه/البته اینم به اینترنت نیازه منظورم همون کابل اینترنت که پشت دستگاه وصل میشه یادت باشه توی داشبرد اصلی به اینترنت وصل نشی اگه تصادفی در خود داشبرد ازت خواست اپدیت کن NO انتخاب کن اگه بله انتخاب کنی دستگات از بین میره/یعنی دیگه نمیتونی افلاین هم بازی کنی/البته خیلی تصادفی پیش میاد حواست باشه//شاید بگی از طریق وای فای چی میشه بله میشه ولی باید شماره ای پی خودتو اینجا ببینی در عکس زیر در فری استایل3/اگه دیدی بدون که میتونی در ارورا هم کاور بذاری/کابل اینترنت هم نصب کنی باید ای پی تو ببینی 188002

آخرین ویرایش:
خوبه دیگه مهدی جان پس در حال حاضر چیکار میخوای بکنی؟فقط مشکل کاور بازی هست/برای گذاشتن کاور 2 حالت داریم در فری استایل1/3 دستی که حتما به کامپیوتر نیازه چون باید با هم هماهنگ بشه/2 بطور اتوماتیک روی بازی ها دکمه Y رو بزن روی ریفرش ارت ورک دکمه A رو بزن/البته بطور اتوماتیک بعضی موقع کار میکنه بعضی موقع کار نمیکنه//اینو هم بگم باید از کابل اینترنت در فری استایل استفاده بشه وگرنه این کار غیر ممکنه/ولی در ارورا بسیار خوب روی بازی انتخاب میکنی دانلود کاور میکنی برات با بهترین کیفیت دانلود میکنه/البته اینم به اینترنت نیازه منظورم همون کابل اینترنت که پشت دستگاه وصل میشه یادت باشه توی داشبرد اصلی به اینترنت وصل نشی اگه تصادفی در خود داشبرد ازت خواست اپدیت کن NO انتخاب کن اگه بله انتخاب کنی دستگات از بین میره/یعنی دیگه نمیتونی افلاین هم بازی کنی/البته خیلی تصادفی پیش میاد حواست باشه//شاید بگی از طریق وای فای چی میشه بله میشه ولی باید شماره ای پی خودتو اینجا ببینی در عکس زیر در فری استایل3/اگه دیدی بدون که میتونی در ارورا هم کاور بذاری/کابل اینترنت هم نصب کنی باید ای پی تو ببینیView attachment 188002
فقط چرا بعد هر بار روشن شدن میره رو داشبرد اصلی
روی هارد سیو کردم
الان تو فری استایل به وای فای وصل شم
نمیپره کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or