سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط چرا بعد هر بار روشن شدن میره رو داشبرد اصلی
روی هارد سیو کردم
الان تو فری استایل به وای فای وصل شم
نمیپره کنسول
الان فری استایل و ایگزه منو رو داری؟؟

روی هارد سیو کردم
نمیپره کنسول
نه با وای فای وصل بشی توی فری استایل نمیپره اگه ی موقع وصل شدی اون شماره ای پی رو ندیدی از اول بورو توی فری استایل/اگه رفت توی داشبرد اصلی نترس ی موقع ازت خواس اپدیت کن قبول نکن

روی هارد سیو کردم
نمیپره کنسول
اینکه چرا وقتی دستگاتو روشن میکنی به طور اتوماتیک نمیره توی فری استایل دلیلش اینه که برنامه فری استایلتو نصب نکردی/باید نصب کنی تا موقع روشن کردن دستگاه به طور اتوماتیک بره توی داشبرد فری استایل/برای نصب فری استایل 3 باید از برنامه dashlunch استفاده کنی/به ی فایل کوچیک هم نیازه که اسمش lunch ini هست که باید در هارد کپی بشه نه داخل فایلها

آره
ساین این کن ادمکه بیاد دیگه

ساین این کن ادمکه بیاد دیگه
بورو داخل داشبرد اصلی /ببین شماره اپدیت داشبردت چنده /تا دستگاتو اپدیت کنیم//اصلا ی عکس از همون جا بگیر ببینم شماره دقیق داشبردت چنده//سرخود اپدیت نکنی دستگات بره هوا حتما نشون بده عکسشو

اینکه چرا وقتی دستگاتو روشن میکنی به طور اتوماتیک نمیره توی فری استایل دلیلش اینه که برنامه فری استایلتو نصب نکردی/باید نصب کنی تا موقع روشن کردن دستگاه به طور اتوماتیک بره توی داشبرد فری استایل/برای نصب فری استایل 3 باید از برنامه dashlunch استفاده کنی/به ی فایل کوچیک هم نیازه که اسمش lunch ini هست که باید در هارد کپی بشه نه داخل فایلها
بورو داخل داشبرد اصلی /ببین شماره اپدیت داشبردت چنده /تا دستگاتو اپدیت کنیم//اصلا ی عکس از همون جا بگیر ببینم شماره دقیق داشبردت چنده//سرخود اپدیت نکنی دستگات بره هوا حتما نشون بده عکسشو
داخل ساختن کارکتر میرم میزنم هیچی نمیاد

سلام دوستان من يه مشکل دارم
ببینید xbox360 من به wifi وصل نميشه ولي از طريق lan وصل ميشه.
دستگاهم جیتگه ولی توی برنامه aurora انلاين بازی میکنم.دیدم اداپتورای وای فای xbox360 به usb ميخوره ولی من خودم دانگل دارم (مخصوص xbox360 نيست) ولي با اون وصل نميشه
درایور میخواد؟! یا اصلا با دانگل وصل نمیشه؟!
کمک! :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or