سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان خسته نباشید
۲ تا سوال داشتم
اولی : ایا xbox 360 جیتگ شده رو میشه به اینترنت وصل کرد مشکلی براش پیش نمیاد؟
دومی اینه که من با xbox میخوام فلش بهش وصل کنم و فیلم ببینم چجوری اینکارو بکنم،برنامه باید روش نصب بشه؟ اینم بگم من متاسفانه ب کامپیوتر دسترسی ندارم و اگه میشه با خود ایکس باکس دانلودش کنم لطفا راهنماییم کنین ممنون
سلام دوست عزیز /به هیچ وجه دستگاه جی تگ رو به اینترنت وصل نکن چراکه ایکس باکست بن میشه و احتمالش هم زیاده که حتی نتونی افلاین بازی کنی//در مورد ریختن فیلم روی فلش و تماشای فیلم این کار هم هیچ ارزشی نداره چرا که شما باید فیلم رو دانلود سپس با نرم افزار مخصوص فیلمو تبدیل کنید و خیلی هم زمان بره تبدیل کردن فیلم و تصویر بی کیفیت//شما میتونید فیلمو از روی سی دی در خود ایکس باکس اجرا کنید با کیفیت خوب//با ارزوی موفقیت دوست عزیز

با سلام دوباره
آیا این هارد رو میشه وصل کرد به ایکس باکس جیتگView attachment 185293
سلام دوست عزیز اگه 2.5 اینچی باشه میشه ولی اگه 3.5 اینچی باشه نمیشه چون بزرگ//البته من خودم از هارد 500 گیگ 3.5 اینچی بزرگ استفاده میکنم.ولی برای شما توصیه نمیشه شما باید از هاردی که استفاده میکنید 2.5 اینچی باشه که کوچیکه تازه باید ی قاب هم تهیه کنی عکس قاب هارد 2.5 اینچی پایین هست.روی هارد نوشته چند اینچه 185302 185303

دانلود نمیده که فقط تبلیغه
تبلیغ توش هست ولی باید بتونی فایلو برای دانلود بگیری به این جا مراجعه کن خودش توضیح داده/اول بازیتو انتخاب کن//چندبار تلاش کنی یاد میگیری 185966

دانلود نمیده که فقط تبلیغه
تونستی دانلود کنی//درسته ی کم گیج کنندست//ولی برای منم قبلا سخت بود//اونجایی که میزنی دانلود اولین صفحه ای که میاد باید تیک من ربات نیستمو بزنی اگه هی صفحه های تبلیغ اومد اونارو ول کن زود بیا همون صفحه اول تیک من ربات نیستمو بزنی تازه موفق شدی/زیر من ربات نیستم رو بزن که نوشته کنتینیو/باز تبلیغ میده اونارو ول کن باز برگرد همون صفحه اول که زده 5 ثانیه صبر کنید باید صبر کنی 5 ثانیه بشه صفر بعد گزینه گت لینکو بزن اگه باز تبلیغ اومد برگرد خود صفحه خودت که میبینی دانلود اومده تبلیغارو ببند شروع کن دانلود کن پارتهارو//اگه نمیتونی بگو تا بازی که میخوای برات بزارم اینجا تو فقط دانلود کن

درود بر دوستان گرامی.
نرم افزار آرورا از کجا باید دانلود کنم؟ من که زیر و رو کردم نتو، ولی جایی ندیدم واسه دانلود. اگه سایتی هست برای دانلود، بیزحمت بگین. سپاس فراوان

تونستی دانلود کنی//درسته ی کم گیج کنندست//ولی برای منم قبلا سخت بود//اونجایی که میزنی دانلود اولین صفحه ای که میاد باید تیک من ربات نیستمو بزنی اگه هی صفحه های تبلیغ اومد اونارو ول کن زود بیا همون صفحه اول تیک من ربات نیستمو بزنی تازه موفق شدی/زیر من ربات نیستم رو بزن که نوشته کنتینیو/باز تبلیغ میده اونارو ول کن باز برگرد همون صفحه اول که زده 5 ثانیه صبر کنید باید صبر کنی 5 ثانیه بشه صفر بعد گزینه گت لینکو بزن اگه باز تبلیغ اومد برگرد خود صفحه خودت که میبینی دانلود اومده تبلیغارو ببند شروع کن دانلود کن پارتهارو//اگه نمیتونی بگو تا بازی که میخوای برات بزارم اینجا تو فقط دانلود کن
این حل شد
فقط میشه یه آیدی بدی بیام فیلم بفرستم
هنوز شک دارم مشکل داشته باشه دستگاه
حیفه ۵۵۰ هزینه کنم مشکل برطرف نشه
افت فرم رو میگم چون بازی رو فلش نصب کردم هیچ فرقی ندیدم مثل اجرا تو دیسک بود
آیدی بده واست بفرستم دقیق ببینی
اگه حل نشدنی هستش رد کنم بره

درود بر دوستان گرامی.
نرم افزار آرورا از کجا باید دانلود کنم؟ من که زیر و رو کردم نتو، ولی جایی ندیدم واسه دانلود. اگه سایتی هست برای دانلود، بیزحمت بگین. سپاس فراوان
سلام دوست عزیز از این سایت دانلود کن مشکلی بود بپرس//Phoenix 186223

این حل شد
فقط میشه یه آیدی بدی بیام فیلم بفرستم
هنوز شک دارم مشکل داشته باشه دستگاه
حیفه ۵۵۰ هزینه کنم مشکل برطرف نشه
افت فرم رو میگم چون بازی رو فلش نصب کردم هیچ فرقی ندیدم مثل اجرا تو دیسک بود
آیدی بده واست بفرستم دقیق ببینی
اگه حل نشدنی هستش رد کنم بره
باشه دوست عزیز بفرست دقیق فیلم بازی رو

سلام در هر صورت بله//اما اپدیت دستگاه جی تگ به این راحتی نیست//که تو اپدیت اخرو دانلود کنی و دستگاتو اپدیت کنی//دستگاهای جی تگ باید اول اخرین اپدیت هک شده رو به درستی انجام بدند بعد از اپدیت رسمی مایکروسافت استفاده کنند//لطفا از این کار صرف نظر کن//دوستانی بودند که حتی اول از اپدیت هک شده استفاده کردند و دستگاشون قاطی کرده بود//تازه از این گذشته KV دستگات ویرایش شده به CONSOLE ID دستگات توجه کن شماره موبایل//2روز تحمل کن مغازها بستند من این بازی رو نصب کنم تا نتیجه کارو بگم//دوست عزیز اگه دستگاتو همینطوری اپدیت کنی جی تگ دستگاتو برای همیشه از دست میدی شاید هم بدتر از اینا
اقا سپهر سلام دوست عزیز خوبی؟
اقا این ارور fatal crash حل نشدمتاسفانه
قرار بود شما بازی رو بگیری
نتیجه نداد؟؟؟؟

اقا سپهر سلام دوست عزیز خوبی؟
اقا این ارور fatal crash حل نشدمتاسفانه
قرار بود شما بازی رو بگیری
نتیجه نداد؟؟؟؟
سلام دوست عزیز /بله من این بازی رو تهیه کردم و هم از روی سی دی بازی کردم و هم نصبش کردم //بله دوست عزیز فاتال کراش یکی از بزرگترین مشکلات این بازی هست //دلیلش هم فقط اینه که این بازی دستگاری شده فیفا 19 هست و هنوز هیچ سایت خارجی هم بهش اشاره نکرده که چطور مشکل حل بشه//به هر حال با عرض پوزش که دیر جواب دادم باز اگه اطلاعاتی پیدا کردم به شما خواهم گفت//نا گفته نمانه که مغازه فروشنده گفت که این بازی این مشکلو داره///با ارزوی موفقیت دوست عزیز

سلام. میشه زحمت بکشین و در مورد نصب آرورا یه توضیح بدین؟ یعنی باید توی پوشه ی خاصی بریزمش؟
سلام مجید جان دستگات جی تگه//اگه جی تگ//از کدوم داشبرد استفاده میکنید /freestyle3/original dashboard/در ضمن حتما متمعن باش دستگات جی تگه//برای فهمیدن دستگاه جی تگ موقعی که دستگاه خاموشه بازدن دکمه eject جلوی دستگاه ی صفحه ابی رنگ میاد xell در پایین تصویرش هست 187372 187373 187374

سلام من ایکس باکس رو دیروز روشن کردم یکم کار کردم باهاش (بازی نکردم میخواستم یه چیزی رو ببینم)
بعد یه بار خاموش کردم دوباره روشن کردم رو لوگوی ایکس باکس که موقع استارت‌آپ میاره گیر کرد و بعد دکمه پاور که تو حالت عادی سبز هست قرمز شد و یه صفحه سیاه اومد با عنوان XBOX ERROR که کد زیرش بود و .... که من ایکس باکس رو خاموش کردم
البته هنوز روشن نکردم و میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟

در ضمن داشبورد آرورا رو هم روش نصب کردم فک کنم حدود ۱۰ ماهی میشه داره بدون مشکل کار میکنه

سلام. میشه زحمت بکشین و در مورد نصب آرورا یه توضیح بدین؟ یعنی باید توی پوشه ی خاصی بریزمش؟

یه کانال یوتیوب بود که کامل توضیح داده بود الان یادم نیست ولی فکر کنم اسمش
Modded Warfare بود درست یادم نیست اگه پیدا کردم لینکش رو میدم خدمتتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or