سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی سپهر جان ، پس واسه جیتگ کردن مشکلی نداره ، نظر خودتون چیه ؟؟ ارزش داره جیتگ کنم یا نه ؟؟
سلام امین جان دوست عزیز//اینکه بخوای دستگاتو جی تگ کنی حدودا 150 تا 170 خرجشه//همونطور هم که قبلا گفتم این مدل مادربرد مشکل گرمایشی دارند و هر لحظه احتمال 3 چراغ شدنشون وجود داره/این مشکل در4 مدل مادربرد وجود داشت xenon/zephyr/opus/falcon//فکر میکنم تا حالا 90 دصد این چهار مدل 3 چراغ شدن .و عمرشون تموم شده/مایکروسافت برای از بین بردن این مشکل مادر برد جسپرو روانه بازار کرد که تاریخ ساختش اخرای 2008 و در نهایت2009 بود/و واقعا مشکل گرمایش حل شد و البته به قول خودمون خرکار هم هست/اگه در تصویر زیر به تاریخ ساخت دقت کنی شاید دستگات جسپر باشه.البته اگه تاریخو در نظر نگیری ی شکاف در قسمت ورودی برق وجود داره که نشان دهنده جسپر بودن دستگاست//اگه دستگات جسپر بود نگهش دار اگه نه خرج الکی برای جی تگ نکن زود بفروش بره تا 3 چراغ نشده کار دستت نداده/البته این نظر شخصی منه //صلاحیت عمل با خودته دوست عزیز 183068

کسی راه حلشو میدونه gpu بنظرتون آسیب دیده
سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه فکر کنی علت افت فریم در CGPU دستگات نه دوست عزیز //3 بارفلشتو کلییر کش کن احتمالا بهتر بشه اگه نشه مشکل از فلشت هست که جنس خوبی نداره و سرعتش پایینه//به نظرم ی هارد تهیه کنی بهتره//در ضمن تنضیمات تصویرتو هم بزار روی 1080i این هم میتونه کمکت کنه برای بهبود افت فریم عزیز 183069

سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه فکر کنی علت افت فریم در CGPU دستگات نه دوست عزیز //3 بارفلشتو کلییر کش کن احتمالا بهتر بشه اگه نشه مشکل از فلشت هست که جنس خوبی نداره و سرعتش پایینه//به نظرم ی هارد تهیه کنی بهتره//در ضمن تنضیمات تصویرتو هم بزار روی 1080i این هم میتونه کمکت کنه برای بهبود افت فریم عزیزView attachment 183069
فلش کوچیکه ابتدای بازی خوبه ولی به مرور دیر لود میشه
سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه فکر کنی علت افت فریم در CGPU دستگات نه دوست عزیز //3 بارفلشتو کلییر کش کن احتمالا بهتر بشه اگه نشه مشکل از فلشت هست که جنس خوبی نداره و سرعتش پایینه//به نظرم ی هارد تهیه کنی بهتره//در ضمن تنضیمات تصویرتو هم بزار روی 1080i این هم میتونه کمکت کنه برای بهبود افت فریم عزیزView attachment 183069
اینم بگم فلشو با گوشی فرمت میکنم بازی رو نصب میکنم بعد خاموش روشن شدن دستگاه میپره ولی با ماهواره فرمت میکنم بازی نصب میمونه کلی رو فلش
واسه این افت فرم دستگاه رو اینور اونور کردم که دیسک کند بچرخه که ببینم مشکل شاید از لنز باشه که باعث داغون شدن دیسک شد ۵۰ ضرر کردم که فهمیدم لنز سالمه
بعد این که دیسک داشت میترکید داخل دستگاه بازی ادامه داشت بدون گیر تا خودم خاموش کردم
از چه فلشی استفاده کنم چند گیگ چه نوع مارکی

راهی واسه کم کردن کیفیت بازی هست با اضاف کردن فایل

فایلشو دارم ولی اضاف کردم علامت ضربدر روش بود تو کنسول

سلام مهدی جان اون کارایی که گفتم انجام دادی؟در مورد اینکه چه مدل فلش بخری اینو بگم که ی هارد بخری بهتره//اینطور هم که معلومه از رم استفاده میکنی اینا سرعتشون پایین حتی فلش /سرعت هارد با فلشو هیچ وقت نمیشه مقایسه کرد.به دستگاتم اسیب نزن تو این وضعیت گرونی ......سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

مهدی جان چنین چیزی ما اصلا نداریم/برای خوب کار کردن بازی باید سرعت داده ها خوب باشه وگرنه با مشکل فریم دیر لود شدن/پس دادها چی هستند میتونه فلش باشه یا هارد/هارد که خیلی هم عالیه سرعتش نسبت فلش یا رم بسیار بالاست

فلش کوچیکه ابتدای بازی خوبه ولی به مرور دیر لود میشه

اینم بگم فلشو با گوشی فرمت میکنم بازی رو نصب میکنم بعد خاموش روشن شدن دستگاه میپره ولی با ماهواره فرمت میکنم بازی نصب میمونه کلی رو فلش
واسه این افت فرم دستگاه رو اینور اونور کردم که دیسک کند بچرخه که ببینم مشکل شاید از لنز باشه که باعث داغون شدن دیسک شد ۵۰ ضرر کردم که فهمیدم لنز سالمه
بعد این که دیسک داشت میترکید داخل دستگاه بازی ادامه داشت بدون گیر تا خودم خاموش کردم
از چه فلشی استفاده کنم چند گیگ چه نوع مارکی
با گوشی فرمت کردن اشتباه //چون ی سری فایل بعد از فرمت با گوشی باید ساخته بشه بمونه که مخصوص گوشی هست اگه دقت کرده باشی//با خود ایکس باکس میتونی فرمت بکنی بهتره

سلام امین جان دوست عزیز//اینکه بخوای دستگاتو جی تگ کنی حدودا 150 تا 170 خرجشه//همونطور هم که قبلا گفتم این مدل مادربرد مشکل گرمایشی دارند و هر لحظه احتمال 3 چراغ شدنشون وجود داره/این مشکل در4 مدل مادربرد وجود داشت xenon/zephyr/opus/falcon//فکر میکنم تا حالا 90 دصد این چهار مدل 3 چراغ شدن .و عمرشون تموم شده/مایکروسافت برای از بین بردن این مشکل مادر برد جسپرو روانه بازار کرد که تاریخ ساختش اخرای 2008 و در نهایت2009 بود/و واقعا مشکل گرمایش حل شد و البته به قول خودمون خرکار هم هست/اگه در تصویر زیر به تاریخ ساخت دقت کنی شاید دستگات جسپر باشه.البته اگه تاریخو در نظر نگیری ی شکاف در قسمت ورودی برق وجود داره که نشان دهنده جسپر بودن دستگاست//اگه دستگات جسپر بود نگهش دار اگه نه خرج الکی برای جی تگ نکن زود بفروش بره تا 3 چراغ نشده کار دستت نداده/البته این نظر شخصی منه //صلاحیت عمل با خودته دوست عزیزView attachment 183068
سپهر جان دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خیلی خیلی خوبتون ولی این 360 که الان در اختیار دارم با فرمایش شما هم دقیقا درسته بردش فالکون هستش که با توجه به توضیحاتی که شما دادین از خیر جیتگ کردنش میگذرم قبلا یدونه 360 الیت دیگه داشتم که جاسپر بود و از اونجایی که آداپتورش به هم نمیخورد هم مطمن هستم و اون یکی تاریخ ساختش 2009 بود . به هر حال چون یه دستگاه PS4 دارم که قابلیت جیلبریک شدن رو داره سعی میکنم از 360 خیلی خیلی کم استفاده کنم . باز هم ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتی عزیز .

مهدی جان چنین چیزی ما اصلا نداریم/برای خوب کار کردن بازی باید سرعت داده ها خوب باشه وگرنه با مشکل فریم دیر لود شدن/پس دادها چی هستند میتونه فلش باشه یا هارد/هارد که خیلی هم عالیه سرعتش نسبت فلش یا رم بسیار بالاست
آخه هرجا میخونم میگن کنسول هارد رو شناسایی نمیکنه باید جی تگ باشه واسه من lt3 هستش
بعد هیچ بازی نصب نمیشه بورنر مکس نیستن

آخه هرجا میخونم میگن کنسول هارد رو شناسایی نمیکنه باید جی تگ باشه واسه من lt3 هستش
بعد هیچ بازی نصب نمیشه بورنر مکس نیستن
سلام مهدی جان//یکی از خوبیهای جی تگ اینه که همه نوع هارد رو شناسایی میکنه و بعد از نصب بازی و اجرای بازی دیگه نیازی به گذاشتن سی دی بازی نیست//فکر کنم حدود 85 درصد مردم از جی تگ استفاده کردند چون ارزششو داره//از این گذشته میتونی خودت بازی رو دانلود کنی بریزی توی هارد //اینم بگم اگه خودت بخوای بازی بریزی توی هارد به یک کامپیوتر حدودا 100 هزار تمن نیاز داری چون بعد از دانلود بازی باید با ی نرم افزار تبدیل بشه /اگه کامپیوتر نداشته باشی باید سی دی بازی رو خریداری کنی خودت نصبش کنی یا باید هارد دستگاتو بدی برات بازی بریزند//هزینه جی تگ کردن دستگاه حدودا 150 تا 170 تمن هست //قیمت هارد هم بستگی داره چه مقدار ظرفیت هارد خریداری کنی/اینم اضافه کنم بعد از جی تگ دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی چرا که دستگات بن میشه//البته اینم بگم وصل شدن به لایو جز دردسر چیزی برای ما نداره//سوالی بود در خدمتم

هرجور فیلم میبینم تو یوتیوب همشون تو بازی nfs سی فرم ثابتن واسه من کمتر از سی هستش درحد ۴ یا ۵ فرم کمتره وقتیم که پلیس میاد کندتر میشه بازی
الان احساس میکنم واقعا ضعیف شده gpu بنظرتون از gpu هست یا لنز

هرجور فیلم میبینم تو یوتیوب همشون تو بازی nfs سی فرم ثابتن واسه من کمتر از سی هستش درحد ۴ یا ۵ فرم کمتره وقتیم که پلیس میاد کندتر میشه بازی
شانس ندارم خدایی تابلو انداختن بهم
صدرصد gpu مشکل داره ضعیف شده
از بچگی شانس نداشتم ندارم
اگه داشتم پارسال پول ایکس باکس وان داشتم خریت کردم نگرفتم الان شده ۸ تومن
... تو این زندگی

شانس ندارم خدایی تابلو انداختن بهم
صدرصد gpu مشکل داره ضعیف شده
از بچگی شانس نداشتم ندارم
اگه داشتم پارسال پول ایکس باکس وان داشتم خریت کردم نگرفتم الان شده ۸ تومن
... تو این زندگی
سلام دوست عزیز//اگه CGPU دستگاه کوچکترین مشکلی داشته باشه تصویر سیاه میشه در اصل میتونم بگم که دیگه نمیتونی از دستگات تصویر داشته باشی//و اینم بگم که به لنز دستگات هم ربطی نداره//دلایل افت فریم رو قبلا توضیح دادم ..با امید موفقیت دوست عزیز 183324

مهدی جان دوست عزیز ی هار تهیه کن دستگاتم جی تگ کن 2 سی دی رو هم نصب کن روی هارد دیگه نیازی هم به سی دی بازی نیست مشکلت کاملا حل میشه /ولی اگه جی تگ نکنی فقط هارد بخری باید ی سی دی بازی رو نصب کنی اون یکی رو هم باید از لنزت استفاده کنی//از این گذشته جی پی یو هم مگه ضعیف میشه//به لنز هم ربطی نداره

مهدی جان دوست عزیز ی هار تهیه کن دستگاتم جی تگ کن 2 سی دی رو هم نصب کن روی هارد دیگه نیازی هم به سی دی بازی نیست مشکلت کاملا حل میشه /ولی اگه جی تگ نکنی فقط هارد بخری باید ی سی دی بازی رو نصب کنی اون یکی رو هم باید از لنزت استفاده کنی//از این گذشته جی پی یو هم مگه ضعیف میشه//به لنز هم ربطی نداره
هزینه میبره تغریبا ۳۰۰ هارد
۲۰۰ جیتگ
بعد بازی ها هم برنر مکس نیستن
نصب نمیشن
مشکل بزرگتر من نزدیک شهریار هستم
بیشتر جاها هم که درست میکنن ناف تهرانن
منم سرکار میرم اصلا وقت ندارم برم تو شهریار جایی رو میشناسی معرفی کن
اگه میشه تفاوت انواع مادربرد هارو بگو الان واسه من فک کنم ترینتی هستش ۱۰.۸۳ آمپره

الان یعنی بازی هایی که نصب نمیشن با جی تگ کردن نصب میشه
من موقع نصب رو یه درصد مشخص میگه تمیز کن ازین چیزا هر بازی رو یه درصد خاصیه

این افت فرم هم که میگم در حد ۴ تا ۷ فرم اونم بعضی جا ها تو بازی مثلا nfs وقتی پلیس کنارمه افت فرم دارم
تو جی تی آی وی وقتی داخل شهرم توی روز افت فرم دارم
زیاد کم نیست ولی اعصاب خورد کنه روون نیست درحد ۳۰ فرم

به گرما هم ربطی نداره چون از اول روشن شدن همینطوریه

هزینه میبره تغریبا ۳۰۰ هارد
۲۰۰ جیتگ
بعد بازی ها هم برنر مکس نیستن
نصب نمیشن
مشکل بزرگتر من نزدیک شهریار هستم
بیشتر جاها هم که درست میکنن ناف تهرانن
منم سرکار میرم اصلا وقت ندارم برم تو شهریار جایی رو میشناسی معرفی کن
اگه میشه تفاوت انواع مادربرد هارو بگو الان واسه من فک کنم ترینتی هستش ۱۰.۸۳ آمپره
سلام مهدی جان دوست عزیز شما دستگاتونو جی تگ کنید تمام بازیها نصب میشوند و اهمیتی نداره که برنر مکس هست یا نه این خاصیت جی تگ کردن/بعد از نصب بازی هم نیازی به قرار دادن سی دی بازی نیست و شما با هارد بازی رو اجرا میکنید.حتی همین بازی جی تی ای وی//در مورد اینکه توی شهریار دستگاتو جی تگ کنی من اونجارو نمیشناسم//ولی هستند همکارانی که ادرسشون هست//تهران/توپخونه/پاساژ شیرازی/طبقه 2/پلاک 23/اقای میرضایی//شماره تماس/09104708007/اگه تصمیم گرفتی برای جی تگ ازش بخوا که ی هارد هم برات نصب کنه اینطور کارت بهتر انجام میشه//دستگات هم ترینیتی والاهالاست دستگاه خوبی هست اگه بهش بگی که خمیر سیلیکن CGPU رو هم تعویض کنه عمرشو تضمینتر میکنی.صدرصد خمیر سیلیکنش خشک شده 183400

الان یعنی بازی هایی که نصب نمیشن با جی تگ کردن نصب میشه
من موقع نصب رو یه درصد مشخص میگه تمیز کن ازین چیزا هر بازی رو یه درصد خاصیه
بله دوست عزیز نصب میشند//اما اگه سیدی زیاد خش داشته باشه نصب نمیشه همیشه بازیهاتو تمیز نگه دار حتی نباید دستت به زیر بازی بخوره //روی ی درصد بگه تمیز کن نشانه اینه که سی دیت ختو خش یا کثیف//توجه داشته باش موقع نصب باید همون مقداری که نشون میده بازی چقدر فضا اشغال کرده باید بعد از نصب همون مقداررو هم نشون بده.وگرنه موقع اجرای بازی یا اولش یا وستش ارور میده//خودت باید تشخیص بدی که درست نصب کرده یا نه حتی 1 کیلو بایت کمتر مشکل ایجاد میکنه//برای مثال/سیدی بازی هست 657890/بعد از نصب تو باید نگاه کنی ببینی این رقم بعد از نصب درسته یا نه//نباید کمتر باشه /اگه دیدی کمتره از اول نصبش کن نگو اشکال نداره//گیج کننده به نظر میاد ولی موقع نصب تو میتونی نگاه کنی چقدر داره درست پیش میره و همینطور اخرش.نرم افزارهای جی تگ رو هم بده برات نصب کنه//بعد از جی تگ به هیچ وجه دستگاتو اپدیت نکن این کار دستگاتو با مشکل روبرو میکنه//نه تو بلکه همه/به لایو هم نباید وصل بشی /این کار خطرناک هر چند به دردسرش نمیرزه لای برای ما

به گرما هم ربطی نداره چون از اول روشن شدن همینطوریه
نه دوست عزیز از فلشته باید هارد نصب کنی

بله دوست عزیز نصب میشند//اما اگه سیدی زیاد خش داشته باشه نصب نمیشه همیشه بازیهاتو تمیز نگه دار حتی نباید دستت به زیر بازی بخوره //روی ی درصد بگه تمیز کن نشانه اینه که سی دیت ختو خش یا کثیف//توجه داشته باش موقع نصب باید همون مقداری که نشون میده بازی چقدر فضا اشغال کرده باید بعد از نصب همون مقداررو هم نشون بده.وگرنه موقع اجرای بازی یا اولش یا وستش ارور میده//خودت باید تشخیص بدی که درست نصب کرده یا نه حتی 1 کیلو بایت کمتر مشکل ایجاد میکنه//برای مثال/سیدی بازی هست 657890/بعد از نصب تو باید نگاه کنی ببینی این رقم بعد از نصب درسته یا نه//نباید کمتر باشه /اگه دیدی کمتره از اول نصبش کن نگو اشکال نداره//گیج کننده به نظر میاد ولی موقع نصب تو میتونی نگاه کنی چقدر داره درست پیش میره و همینطور اخرش.نرم افزارهای جی تگ رو هم بده برات نصب کنه//بعد از جی تگ به هیچ وجه دستگاتو اپدیت نکن این کار دستگاتو با مشکل روبرو میکنه//نه تو بلکه همه/به لایو هم نباید وصل بشی /این کار خطرناک هر چند به دردسرش نمیرزه لای برای ما
انصافا من به امید به اینترنت وصل شدن خریدم
الان میبینم هیچی نداره جز دردسر اضافه
هزینه یه هارد با جی تگ چقدر میشه

انصافا من به امید به اینترنت وصل شدن خریدم
الان میبینم هیچی نداره جز دردسر اضافه
هزینه یه هارد با جی تگ چقدر میشه
بعد کل دیسکام نو هستن از ۲۰ تا ۲ تاش نصب شدن رو فلش بقیه رو یه درصد مشخص خطا میده
دستگاه رو باز کردم نو هستش یعنی تعمیر نشده واسه همین تعجب کردم افت فرم داره چون طرف قبلی واسه بچهش گرفته بود از امتیازات بازی هم دیدم کم بود فقط خاک نشسته بود روش تمیز کردم
خمیر سلیکون ام فک کنم خشک شده بود مثل گج بود

بعد کل دیسکام نو هستن از ۲۰ تا ۲ تاش نصب شدن رو فلش بقیه رو یه درصد مشخص خطا میده
دستگاه رو باز کردم نو هستش یعنی تعمیر نشده واسه همین تعجب کردم افت فرم داره چون طرف قبلی واسه بچهش گرفته بود از امتیازات بازی هم دیدم کم بود فقط خاک نشسته بود روش تمیز کردم
خمیر سلیکون ام فک کنم خشک شده بود مثل گج بود
مهدی جان تعویض خمیر سیلیکون CGPU هیچ ربطی به افت فریم نداره//این کار باید انجام بشه تا دستگات از چراغ قرمز شدن جلوگیری بشه 183550

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or