سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا سپهر سلام دوست عزیز
اقا نصب کردی برنامه رو؟
ببخشید اذیتت میکنم
سلام دوست عزیز .خواهش میکنم /دوست عزیز من این بازی رو باید بخرم .این بازی جدیده و نه در سایت خارجی هست نه در سایت ایرانی برای دانلود/البته خودم هم احتیاج دارم//ی چیزی هم بگم من برای نتیجه و رفع مشکل باید اول روی دستگاهام نصب کنم و ایرادی داشته باشم و برای برطرف کردن مشکل اول از دستگاهای خودم استفاده میکنم چرا که اگه مشکلی بوجود امد میتونم دستگامو به حالت قبل برگردونم //کار من تعمیرات کنسول بازی//دوست ندارم همینطوری ی چیز بگم که دوستان عزیز به مشکل بربخورند. 182304

سلام دوست عزیز .خواهش میکنم /دوست عزیز من این بازی رو باید بخرم .این بازی جدیده و نه در سایت خارجی هست نه در سایت ایرانی برای دانلود/البته خودم هم احتیاج دارم//ی چیزی هم بگم من برای نتیجه و رفع مشکل باید اول روی دستگاهام نصب کنم و ایرادی داشته باشم و برای برطرف کردن مشکل اول از دستگاهای خودم استفاده میکنم چرا که اگه مشکلی بوجود امد میتونم دستگامو به حالت قبل برگردونم //کار من تعمیرات کنسول بازی//دوست ندارم همینطوری ی چیز بگم که دوستان عزیز به مشکل بربخورند.View attachment 182304
سلام اقا سپهر گل
ببخشید که همیشه اذیتت میکنیم
ممنونم واقعا
من در هر صورت باید دستگاهمو اپدیت کنم
درسته؟؟

سلام اقا سپهر گل
ببخشید که همیشه اذیتت میکنیم
ممنونم واقعا
من در هر صورت باید دستگاهمو اپدیت کنم
درسته؟؟
سلام در هر صورت بله//اما اپدیت دستگاه جی تگ به این راحتی نیست//که تو اپدیت اخرو دانلود کنی و دستگاتو اپدیت کنی//دستگاهای جی تگ باید اول اخرین اپدیت هک شده رو به درستی انجام بدند بعد از اپدیت رسمی مایکروسافت استفاده کنند//لطفا از این کار صرف نظر کن//دوستانی بودند که حتی اول از اپدیت هک شده استفاده کردند و دستگاشون قاطی کرده بود//تازه از این گذشته KV دستگات ویرایش شده به CONSOLE ID دستگات توجه کن شماره موبایل//2روز تحمل کن مغازها بستند من این بازی رو نصب کنم تا نتیجه کارو بگم//دوست عزیز اگه دستگاتو همینطوری اپدیت کنی جی تگ دستگاتو برای همیشه از دست میدی شاید هم بدتر از اینا

سلام و خسته نباشید
دوستان کسی اگه میتونه کمک کنه لطفا گیرم
دستگاه اسلیم رو وقتی روشن میکنم هیچ تصویری نداره و چراغ مرکزی دکمه پاور چند لحظه سبز است سپس قرمز میشود ..
میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست؟
تصویر چراغ رو ۷ تا پست بالا تر گزاشتم
سلام دوست عزیز نگران نباش /دستگات هارد داره؟اگه داره دستگاتو خاموش کن و بدون هارد امتحان کن

بچه ها من یه xbox 360 e اورجینال غیر کپی خور گرفتم امروز براش یه هارد اینترنال ۵۰۰ گیگ گرفتم ولی هیچ رقمه شناسایی ش نمیکنه حتی با کامپیوتر هم فرمت fat 32 کردم ولی بازم تو لیست storage نمیاد کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم .
سلام دوست عزیز //دستگاه شما اوریجینال و قادر به شناسایی هارد نمیباشد//تنها موقعی هارد دستگاتونو شناسایی میکنه که دستگاتونو جی تگ کنید.برای جی تگ کردن دستگاتون تاریخ دقیق دستگاتونو بفرستید چراکه دستگاهای 2014 به بعد نه کپیخور میشند نه جی تگ //سوالی بود در خدمتم دوست عزیز وگرامی

هارد داره داخل خود کنسوله
هارد اکسترنال نداره
سلام دوست عزیز.خب دستگاتو خاموش کن هاردتو خارج کن/سوالی داری بپرس

سلام ممنون از پاسخ شما
من هارد خود xbox رو خریدم هارد اینترنال هست !
فقط تاریخ رو کجای دستگاه میزنه؟
ضمنا من یه فلش ۶۴ گرفتم بدون مشکل شناسایی شد و بازی asura s wrath رو که از xbox live خریده بودم براحتی نصب کردم .
به نظرتون از طریق مبدل ساتا به usb میشه از بیرون از طریق usb وصلش کرد؟
سلام دوست عزیز/فلش با هارد زمین تا اسمان فرق میکنه//برای اینکه بدونی دستگات در چه سالی ساخته شده پشت دستگاه نوشته MFR DATE....سوالی بود بپرس دوست عزیز 182649

هارد داره داخل خود کنسوله
هارد اکسترنال نداره
برای خارج کردن هارد دستگات از بند هارد استفاده کن //بند هاردو بگیر اروم بکش بیرون//حتما دستگاتو خاموش کن//اگه فلش هم داری خارجش کن //تا ببینیم ایا مشکل چراغ قرمز حل میشه از تصویر زیر برای خارج کردن هارد استفاده کن 182655 182656

برای خارج کردن هارد دستگات از بند هارد استفاده کن //بند هاردو بگیر اروم بکش بیرون//حتما دستگاتو خاموش کن//اگه فلش هم داری خارجش کن //تا ببینیم ایا مشکل چراغ قرمز حل میشه از تصویر زیر برای خارج کردن هارد استفاده کنView attachment 182655View attachment 182656
هاردشم در اوردم اما بازم درست نشد
هنوز چراغ پاورش قرمزه

هاردشم در اوردم اما بازم درست نشد
هنوز چراغ پاورش قرمزه
سلا دوست عزیز قبل از اینکه خبر بد بدم این سوالهارو درست جواب بده//1.دستگات جی تگ بود2.موقعی که چراغ جلو دستگات قرمز چراغ اداپتورت چی قرمزه یا سبز3.دکمه ایجکت دستگاتو میزنی درب درایو باز میشه یا نه/منتظرم دوست عزیز

سلا دوست عزیز قبل از اینکه خبر بد بدم این سوالهارو درست جواب بده//1.دستگات جی تگ بود2.موقعی که چراغ جلو دستگات قرمز چراغ اداپتورت چی قرمزه یا سبز3.دکمه ایجکت دستگاتو میزنی درب درایو باز میشه یا نه/منتظرم دوست عزیز
سلام
منظورتون از جی تگ کپی خوره؟ نه نبوده
موقعیکه چراغ دستگاه قرمز میشه چراغ اداپتور سبزه، حتی اداپتور هم عوض کردم یکی دیگه گرفتم اما بازم همین مشکلو داشت
۳-دکمه ایجکتو میزنم درب درایور کیر میکنه مثل همیشه اما چند بار میزنم باز میشه

سلام
منظورتون از جی تگ کپی خوره؟ نه نبوده
موقعیکه چراغ دستگاه قرمز میشه چراغ اداپتور سبزه، حتی اداپتور هم عوض کردم یکی دیگه گرفتم اما بازم همین مشکلو داشت
۳-دکمه ایجکتو میزنم درب درایور کیر میکنه مثل همیشه اما چند بار میزنم باز میشه
علی جان دوست عزیز متاسفانه CGPU دستگاه شما ایراد پیدا کرده/و این اصلا خبر خوبی نیست چرا که CGPU هم قلب و مغز دستگاست//البته اینو هم بگم که نسوخته فقط باید این چیپ که عکسش در پاین هست ریبول بشه تا درست بشه//متاسفانه کار کشیدن زیاد و نداشتن تهویه مناسب این مشکل را بوجود میاره//دوست عزیز از دستکاری دستگاه جدا خدداری کن//و در اولین فرصت به ی تعمیر کار واقعا حرفه ای نشونش بده//خیلی نگران شدم امیدوارم دستگاتو هر چه زودتر درست کنی//دوست عزیز دستگاهایی این مشکل رو برطرف میکنند حدودا 40 میلیون قیمت دارند//پس کار هر کسی نیست تعمیر این نوع مشکل..اگه خواستی ادرس تعمیرگاه معتبر در تهرانو بدم//سوال بود در خدمتم علی اقا دوست عزیز 182699

جایی رو می شناسید که بازی های اورجینال xbox 360 رو بفروشند؟! . من به شخصه از استور مایکروسافت معمولا بازی ها رو دیجیتالی می خریدم فقط برام عجیبه بعضی بازی ها تو لایو اصلا نیستند . مثلا الان دربه در دنبال بازی wet هستم ولی تو سایت مایکروسافت نیست !!! اگر قابل خرید بود همین الان میخریدم!!!

جایی رو می شناسید که بازی های اورجینال xbox 360 رو بفروشند؟! . من به شخصه از استور مایکروسافت معمولا بازی ها رو دیجیتالی می خریدم فقط برام عجیبه بعضی بازی ها تو لایو اصلا نیستند . مثلا الان دربه در دنبال بازی wet هستم ولی تو سایت مایکروسافت نیست !!! اگر قابل خرید بود همین الان میخریدم!!!
نه بخدا سراغ ندارم دوست عزیز//چرا دستگاتونو کپیخور یا جی تگ نمیکنید....تاریخ ساختشو بگید میتونم بگم که کپیخور یا جی تگ میشه یا نه

علی جان دوست عزیز متاسفانه CGPU دستگاه شما ایراد پیدا کرده/و این اصلا خبر خوبی نیست چرا که CGPU هم قلب و مغز دستگاست//البته اینو هم بگم که نسوخته فقط باید این چیپ که عکسش در پاین هست ریبول بشه تا درست بشه//متاسفانه کار کشیدن زیاد و نداشتن تهویه مناسب این مشکل را بوجود میاره//دوست عزیز از دستکاری دستگاه جدا خدداری کن//و در اولین فرصت به ی تعمیر کار واقعا حرفه ای نشونش بده//خیلی نگران شدم امیدوارم دستگاتو هر چه زودتر درست کنی//دوست عزیز دستگاهایی این مشکل رو برطرف میکنند حدودا 40 میلیون قیمت دارند//پس کار هر کسی نیست تعمیر این نوع مشکل..اگه خواستی ادرس تعمیرگاه معتبر در تهرانو بدم//سوال بود در خدمتم علی اقا دوست عزیزView attachment 182699
من این دستگاه رو خریدم ۱۰ بارم روشنش نکردم اخه که بخواد روش فشار بیاد و بسوزه....
زحمتتون ادرس ی تعمیرگاه معتبر و بدید و بگید هزینش چقدر میشه

نه بخدا سراغ ندارم دوست عزیز//چرا دستگاتونو کپیخور یا جی تگ نمیکنید....تاریخ ساختشو بگید میتونم بگم که کپیخور یا جی تگ میشه یا نه
نمیشه
تاریخ ۲۳-09-2014
والا من خودم xbox one s و ps4 و نینتندو سوییچ و ps vita و pspدارم و در همشون فقط بازی اورجینال دیجیتال خریدم ( من اصلا دیسک فیزیکی اعتقاد ندارم )متاسفانه انقدر بازی های عصر حاضر مضخرف شدن دیگه تمایل به خریدشون ندارم مثلاassassin s creed جدید و واچ داگ ز و خیلی های دیگه . این کنسول xbox 360 e رو هم به قصد اورجینال خریدم . فکر میکردم میتونم اون بازی هایی رو که مد نظر دارم بخرم ولی نشد در هر حال اشکال نداره این کنسول هم به کالکشنم اضافه میشه و کاری باهاش ندارم شاید برم یه ps3 هم بخرم چون خیلی دوست دارم بعضی بازی هاشو تجربه کنم در هر حال ببخشید مزاحم وقتتون شدم .

• Like
Reactions: amin200200
من این دستگاه رو خریدم ۱۰ بارم روشنش نکردم اخه که بخواد روش فشار بیاد و بسوزه....
زحمتتون ادرس ی تعمیرگاه معتبر و بدید و بگید هزینش چقدر میشه
علی جان هزینشو من نمیدونم چقدر میشه شمارشو میدم همین الان باهاش صحبت کن//ادرسش هم تهران/توپ خونه/پاساژ شیرازی طبقه 2پلاک23 اقای میرضایی //شماره تلفن موبایل:09104708007

نمیشه
تاریخ ۲۳-09-2014
والا من خودم xbox one s و ps4 و نینتندو سوییچ و ps vita و pspدارم و در همشون فقط بازی اورجینال دیجیتال خریدم ( من اصلا دیسک فیزیکی اعتقاد ندارم )متاسفانه انقدر بازی های عصر حاضر مضخرف شدن دیگه تمایل به خریدشون ندارم مثلاassassin s creed جدید و واچ داگ ز و خیلی های دیگه . این کنسول xbox 360 e رو هم به قصد اورجینال خریدم . فکر میکردم میتونم اون بازی هایی رو که مد نظر دارم بخرم ولی نشد در هر حال اشکال نداره این کنسول هم به کالکشنم اضافه میشه و کاری باهاش ندارم شاید برم یه ps3 هم بخرم چون خیلی دوست دارم بعضی بازی هاشو تجربه کنم در هر حال ببخشید مزاحم وقتتون شدم .
درسته تاریخ ساختش نشان دهنده اینکه مادربرش وینچستره و هیچ کاری نمیشه کرد/مایکروسافت برای جلوگیری از هک این نوع مدل مادربردو طراحی کرد و تا کنون هیچ جا نتونستند حکش کنند//با ارزوی سلامتی دوست عزیز موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or