سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.خسته نباشید
بنده یک ایکس باکس سوپر اسلیم خریداری کردم که پرسیدم گفتن کپی خور نمیشه ،چون ۲۰۱۴.۹ هست و نمیشه کاری کرد اما توی اینترنت دیدم که این مدل(4g( مادربورد کرونا داره و خواستن بپرسم واقعا نمیشه این مدل کپی خور کرد؟
و سوال دیگم اینکه الان بازی برنرمکس روی این کنسول اجرا میشه؟ واقعا ممنون میشم راهنمایی کنین، چون با این قیمت بازی اورجینال اصن نمیدونم چکار کنم

سلام.خسته نباشید
بنده یک ایکس باکس سوپر اسلیم خریداری کردم که پرسیدم گفتن کپی خور نمیشه ،چون ۲۰۱۴.۹ هست و نمیشه کاری کرد اما توی اینترنت دیدم که این مدل(4g( مادربورد کرونا داره و خواستن بپرسم واقعا نمیشه این مدل کپی خور کرد؟
و سوال دیگم اینکه الان بازی برنرمکس روی این کنسول اجرا میشه؟ واقعا ممنون میشم راهنمایی کنین، چون با این قیمت بازی اورجینال اصن نمیدونم چکار کنم
با سلام خدمت دوست عزیز//در مورد سوال اول /دستگاتون کپیخور میشه البته باید برد دی وی دی درایوتون تعویض بشه با ی برد مخصوص به اسم LTU2//در ضمن این ی کار بسیار تخصصی هست و تنها تعمیرکارا میتونند انجامش بدند//عکسی از برد LTU2 در پایین میزارم //با تعویض این برد دستگاه شما مثل تمام دستگاهای دیگه بدون مشکل کپیخور میشه//راستش من خودم تعمیرکارم قبلا از این بردها استفاده میکردم قیمتش حدودا 70 هزار تمن بود الان نمیدونم قیمتش چقدر هست//در ضمن اگه تصمیم به تعویض برد کردید حتما برد خودشو پس بگیرید/شاید ی روز به دردتون بخوره//در مورد سوال دوم دستگاه شما که هنوز کپی خور نشوده که بخواید از بازیهای برنرمکس استفاده کنید.در ضمن بازیهای برنر مکسو برای لایو استفاده میکنند تا ماکروسافت تشخیص نده که دستگاتون کپیخور شده چرا که اگه بفهمه دستگاتونو بن میکنه حتی احتمال بن کردن افلاین هم هست ..من شخصا از دوستان میخوام که به لایو وصل نشوند چرا که ارزش نداره و خطرناک//سوالی بود در خدمتم دوست عزیز 181052 181053 181054

سلام دوستان میخواستم بپرسم من دستگاهم جی تگ نیست میتونم هارد بدم بازی بزنن روش ؟؟
سلام امیر جان/اینکه تو دستگات جی تگ نیست و میخوای بدی برات بازی بریزند این کار شدنی نیست//برای مثال اگه بدی برات بازی بریزند موقع اجرای بازی دستگاه از تو درخواست گذاشتن سی دی بازی رو میکنه//پس این کار شدنی نیست//موقعی دستگاه سی دی بازی رو نمیخواد که دستگات جی تگ شده باشه //با ارزوی موفقیت سوالی بود درخدمتم امیرجان

با سلام خدمت دوست عزیز//در مورد سوال اول /دستگاتون کپیخور میشه البته باید برد دی وی دی درایوتون تعویض بشه با ی برد مخصوص به اسم LTU2//در ضمن این ی کار بسیار تخصصی هست و تنها تعمیرکارا میتونند انجامش بدند//عکسی از برد LTU2 در پایین میزارم //با تعویض این برد دستگاه شما مثل تمام دستگاهای دیگه بدون مشکل کپیخور میشه//راستش من خودم تعمیرکارم قبلا از این بردها استفاده میکردم قیمتش حدودا 70 هزار تمن بود الان نمیدونم قیمتش چقدر هست//در ضمن اگه تصمیم به تعویض برد کردید حتما برد خودشو پس بگیرید/شاید ی روز به دردتون بخوره//در مورد سوال دوم دستگاه شما که هنوز کپی خور نشوده که بخواید از بازیهای برنرمکس استفاده کنید.در ضمن بازیهای برنر مکسو برای لایو استفاده میکنند تا ماکروسافت تشخیص نده که دستگاتون کپیخور شده چرا که اگه بفهمه دستگاتونو بن میکنه حتی احتمال بن کردن افلاین هم هست ..من شخصا از دوستان میخوام که به لایو وصل نشوند چرا که ارزش نداره و خطرناک//سوالی بود در خدمتم دوست عزیزView attachment 181052View attachment 181053View attachment 181054
اقا دمت گرم ،واقعا مفید بود، فقط داداش گفتین خودتونم تعمیرکاران ،اقا ی لطفی کن آدرس بده ،این کنسول بفرستم خودت زحمت این تعویض درایو و اینا رو که بالا توضیح دادین بکشین، هزینش هم هرچقدر باشه پای خودم.چون من تهران هم زنگ زدم گفتن نمیشه اصن،اما شما واقعا مشخصه بلد کارین

سلام اقا سپهر خوبی؟ی مدت نبودم از دستم راحت بودی.میگم من فیفا باز حرفه ای هستم.همیشخ هم کریر میرم.هیچ کدوم از کریرهام هم زیر سال 2030 نبوده.حالا جدیدا همش ارور فتال میده.تروجان من یکاری کن ی چیزی بگو بزنم درست شه.فقطم تو کریر ارور فتاا نیده نمیتونم برم تو بازی.کممممممممکمم کنننییییید
دوست عزیز سلام.برای منم در فیفا 21 اینجوری میشهچیکار کنم به نظرت.ن/خسته شدم

سلام دوست عزیز علیرضا.ریست کردن دستگات هیچ یک از بازیتو پاک نمیکنه.در ضمن من که نمیگم هاردتو پاک کن.ریست کردن دستگاه .....برای این کار اینطور اقدام کن .به داشبرد اصلی ایکس باکست رفته.../system/initial setup/این فقط ی قدم سادست .بعد هاردتم ی بار کلییر کش کن .شاید مشکلت با این کار حل بشه شاید هم نشه که کارهای بدی انجام بدیم.به هر حال هر کدامو که انجام بدیم نشه مجبوریم بدترین کارو برای از بین بردن فاتال کرش انجام بدیم.منتظرم موفق باشی دوست عزیز
اقا سپهر سلام و عرض ادب.دقیقا همین مشکل دوست عزیز ما ، منم دارم .چیکار کنم؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین

اقا سپهر سلام و عرض ادب.دقیقا همین مشکل دوست عزیز ما ، منم دارم .چیکار کنم؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز فاتال کراش ی مشکلی هست که بعضی موقع به خودی خود درست میشه ولی بعضی موقعها این مشکل ادامه دار هست و موجب اذیت میشه/دلایل زیادی میتونه نقش داشته باشه//ی راه سادش همون انجام مراحل بالاست که برای دوست عزیزمون توضیح دادم.شما هم ابتدا اینو انجام بدید شاید مشکلتون برطرف شد.یادت باشه هاردتو هم کلیر کش بکن//منتظر نتیجه هستم دوست عزیز اگه نشود کارای دیگه رو انجام میدیم//با ارزوی موفقیت

اقا دمت گرم ،واقعا مفید بود، فقط داداش گفتین خودتونم تعمیرکاران ،اقا ی لطفی کن آدرس بده ،این کنسول بفرستم خودت زحمت این تعویض درایو و اینا رو که بالا توضیح دادین بکشین، هزینش هم هرچقدر باشه پای خودم.چون من تهران هم زنگ زدم گفتن نمیشه اصن،اما شما واقعا مشخصه بلد کارین
هامی جان دوست عزیز//با احترام زیاد /من هرگز نمیتونم این کارو برای نه تنها شما بلکه برای هر کسی که خارج از شهر خودمه انجام بدم//دلیلش خیلی روشنه مسعولیت //اینو هم بگم دوست عزیز من برد LTU2 ندارم یکسال پیش 20 عدد خریدم همشو هم استفاده کردم//اما نگران نباش هستند کسانی که در تهران این کارو انجام میدند فردا چندتاشو برات معرفی میکنم تماس بگیر باهاشون و مشکلتو بهشون بگو امیدوارم مشکلت هر چه سریعتر حل بشه

هامی جان دوست عزیز//با احترام زیاد /من هرگز نمیتونم این کارو برای نه تنها شما بلکه برای هر کسی که خارج از شهر خودمه انجام بدم//دلیلش خیلی روشنه مسعولیت //اینو هم بگم دوست عزیز من برد LTU2 ندارم یکسال پیش 20 عدد خریدم همشو هم استفاده کردم//اما نگران نباش هستند کسانی که در تهران این کارو انجام میدند فردا چندتاشو برات معرفی میکنم تماس بگیر باهاشون و مشکلتو بهشون بگو امیدوارم مشکلت هر چه سریعتر حل بشه
فدای داداش ،دمت گرم بازم گفتی میشه کپی خورش کرد کلی خیالم راحت کردی، اقا سپهر دمت گرم اون شماره هارو لطف کنی این مشکل ما حل شه کلی دعات می کنم

فدای داداش ،دمت گرم بازم گفتی میشه کپی خورش کرد کلی خیالم راحت کردی، اقا سپهر دمت گرم اون شماره هارو لطف کنی این مشکل ما حل شه کلی دعات می کنم
به روی چشم فردا شمارهاشونو میدم خدمتت نگران نباش

به روی چشم فردا شمارهاشونو میدم خدمتت نگران نباش
سلام هامی جان دوست عزیز//من حقیقتش به تاریخ ساخت دستگات توجه نکردم اینطور که تاریخ ساخت دستگاتو نوشتی نشون میده که دستگات مدلش کرونا نیست و مدلش وینچستره//وینچسترا دستگاهی هستند که نه میشه کپیخورش کرد نه جی تگ//البته ی شانس وجود داره که دستگات کورونا باشه یا نه با اینکه به مادربرد دستگات دسترسی نیست میتونی ی نگاه به مادربرد دستگات بندازی از بیرون خوب متوجه میشی که دستگات کروناست یا وینچستر//دقت کن از اون سمتی که هارد نمیخوره ی قاب هست و به راحتی در میاد بعد با چراغ موبایلت نگاه کن ببین این خازنهارو میبینی اگه این خازنهارو دیدی دستگات کروناست و میتونی کپیخور و یا جیتگ بکنی/اما اگه این خازنهارو ندیدی دستگات متاسفانه وینچستره و هیچکاری نمیتوان روش انجام داد و بهتره زود بفروشی البته اگه خودت بخوای منتظرم جواب بدی 181352

سلام هامی جان دوست عزیز//من حقیقتش به تاریخ ساخت دستگات توجه نکردم اینطور که تاریخ ساخت دستگاتو نوشتی نشون میده که دستگات مدلش کرونا نیست و مدلش وینچستره//وینچسترا دستگاهی هستند که نه میشه کپیخورش کرد نه جی تگ//البته ی شانس وجود داره که دستگات کورونا باشه یا نه با اینکه به مادربرد دستگات دسترسی نیست میتونی ی نگاه به مادربرد دستگات بندازی از بیرون خوب متوجه میشی که دستگات کروناست یا وینچستر//دقت کن از اون سمتی که هارد نمیخوره ی قاب هست و به راحتی در میاد بعد با چراغ موبایلت نگاه کن ببین این خازنهارو میبینی اگه این خازنهارو دیدی دستگات کروناست و میتونی کپیخور و یا جیتگ بکنی/اما اگه این خازنهارو ندیدی دستگات متاسفانه وینچستره و هیچکاری نمیتوان روش انجام داد و بهتره زود بفروشی البته اگه خودت بخوای منتظرم جواب بدی 181352
هامی جان دوست عزیز همونطور که توی تصویر میبینی اون قاب نازک کنار درایوو برداری با ی چاقوی نازک میتونی اروم بدون خطو خش و عجله اینکارو انجام بدی بعد با نور موبایل زیر درایو دستگاتو نگاه کن ببین اون خازنهارو میبینی خیلی راحت میشه دید نیازی به باز کردن کل دستگاه نیست 181366

هامی جان دوست عزیز همونطور که توی تصویر میبینی اون قاب نازک کنار درایوو برداری با ی چاقوی نازک میتونی اروم بدون خطو خش و عجله اینکارو انجام بدی بعد با نور موبایل زیر درایو دستگاتو نگاه کن ببین اون خازنهارو میبینی خیلی راحت میشه دید نیازی به باز کردن کل دستگاه نیستView attachment 181366

[/QUOTEسپهر جان من نگاه کردم اون خازنها رو ندیدم ،چندتا عکس گرفتم دمت گرم خودت ی نگاه بنداز ببین تشخیص میدی کروناس مادربورد یا نه؟

Attachments

• IMG_20201119_223543.jpg
    IMG_20201119_223543.jpg
    440.2 KB · مشاهده: 5
  • IMG_20201119_223613.jpg
    IMG_20201119_223613.jpg
    464.2 KB · مشاهده: 5
  • Like
Reactions: sepehrpuor
سلام دوست عزیز فاتال کراش ی مشکلی هست که بعضی موقع به خودی خود درست میشه ولی بعضی موقعها این مشکل ادامه دار هست و موجب اذیت میشه/دلایل زیادی میتونه نقش داشته باشه//ی راه سادش همون انجام مراحل بالاست که برای دوست عزیزمون توضیح دادم.شما هم ابتدا اینو انجام بدید شاید مشکلتون برطرف شد.یادت باشه هاردتو هم کلیر کش بکن//منتظر نتیجه هستم دوست عزیز اگه نشود کارای دیگه رو انجام میدیم//با ارزوی موفقیت
سلام سپهر جان.این کاری هم که گفتین باز هم نشد.چیکار کنم داداش گلم

سلام حامی جان دوست عزیز/خیلی خوب و عالی عکس گرفتی دوست عزیز//تکلیف دستگات مشخص شد که متاسفانه مادربردش کرونا نیست و وینچستره//میتونی در عکسها ببینی دوست عزیز//بخدا خیلی امید داشتم به اینکه مادربود دستگات کرونا باشه//ی توضیح بدم که خازن نقش مهمی در مادربورد بازی نمیکنه فقط میشه از روی نبودن چند خازن فهمید که مادربورد کرونا هست یا وینچستر همین وگرنه اگه اون چند خازن باشه کلا مادربورد کرونا با وینچستر فرق میکنه..متاسفانه تا به حال هیچ روشی برای کپیخور کردن و جیتگ کردن این مدل پیدا نشده//اگه ناراحت نشی برادرانه بگم که دستگاتو زود تو سایت دیوار بفروش//چون اصلا بصرفه نیست//یادت باشه اگه خواستی مدل کرونا بخری حتما تاریخ ساختش به 2014 نرسیده باشه 2014 به بالا همشون وینچسترند//تفاوت کرونا با وینچستر رو مقایسه کن دوست عزیز//سوال بود بپرس من در خدمت هستم 181501 181502 181503 181505 181512

سلام حامی جان دوست عزیز/خیلی خوب و عالی عکس گرفتی دوست عزیز//تکلیف دستگات مشخص شد که متاسفانه مادربردش کرونا نیست و وینچستره//میتونی در عکسها ببینی دوست عزیز//بخدا خیلی امید داشتم به اینکه مادربود دستگات کرونا باشه//ی توضیح بدم که خازن نقش مهمی در مادربورد بازی نمیکنه فقط میشه از روی نبودن چند خازن فهمید که مادربورد کرونا هست یا وینچستر همین وگرنه اگه اون چند خازن باشه کلا مادربورد کرونا با وینچستر فرق میکنه..متاسفانه تا به حال هیچ روشی برای کپیخور کردن و جیتگ کردن این مدل پیدا نشده//اگه ناراحت نشی برادرانه بگم که دستگاتو زود تو سایت دیوار بفروش//چون اصلا بصرفه نیست//یادت باشه اگه خواستی مدل کرونا بخری حتما تاریخ ساختش به 2014 نرسیده باشه 2014 به بالا همشون وینچسترند//تفاوت کرونا با وینچستر رو مقایسه کن دوست عزیز//سوال بود بپرس من در خدمت هستمView attachment 181501View attachment 181502View attachment 181503View attachment 181505View attachment 181512
[/QUOآقا سپهر درسته مشکل ما حل نشد و مادربورد وینچستر از آب دراومد اما واقعا یدونه باشی .خیلی باحوصله و کامل جواب دادی و وقت گذاشتی. اقا خدا به کارت برکت بده.دمت گرم

خواهش میکنم دوست عزیز//اگه سوالی بود در خدمتم//میدونی دوست عزیز هر شخصی فقط میخواد دستگاشو بفروشه.و متاسفانه موقع فروش دستگاه اطلاعات کامل در اختیار خریدار نمیگذارند چرا چون فقط پول براشون مهمه//برای مثال دیروز از توی یه سایت دستگاه مدل 2014 اسلیم دیدم با اینکه میدونم که مادر بوردش وینچستره میپرسم که دستگاه کپیخور میشه یا نه میگه چرا نمیشه /خب چه انتظاری باید داشت از اینجور ادما با ارزوی موفقیت دوست عزیز

سلام سپهر جان.این کاری هم که گفتین باز هم نشد.چیکار کنم داداش گلم
سلام دوست عزیز/خب همونطور که گفته بودم میریم کارای بعدی رو انجام میدیم//فقط به این سوالات جواب بده1//ایا واقعا اون کارایی که گفته بودم انجام دادی2 سی دی بازی فیفارو داری یا دانلودشو3//مدل دستگات چی هست4/چندتا بازی روی هاردت داری5/ایا توی بازی فیفا فقط توی ی نقطه فاتال کراش میده یا معلوم نمیشه کجاست6// از کدوم داشبرد استفاده میکنی7//کامپیوتر داری//دوست عزیز جوابهای خدای نکرده الکی یا کارایی که میگم دقیق انجام ندی میتونه اواقب بدی رو به همراه داشته باشه و من مسعولیتی در قبال انجام ندادن دقیق نخواهم داشت//در خدمت هستم دوست عزیز

سلام دوست عزیز/خب همونطور که گفته بودم میریم کارای بعدی رو انجام میدیم//فقط به این سوالات جواب بده1//ایا واقعا اون کارایی که گفته بودم انجام دادی2 سی دی بازی فیفارو داری یا دانلودشو3//مدل دستگات چی هست4/چندتا بازی روی هاردت داری5/ایا توی بازی فیفا فقط توی ی نقطه فاتال کراش میده یا معلوم نمیشه کجاست6// از کدوم داشبرد استفاده میکنی7//کامپیوتر داری//دوست عزیز جوابهای خدای نکرده الکی یا کارایی که میگم دقیق انجام ندی میتونه اواقب بدی رو به همراه داشته باشه و من مسعولیتی در قبال انجام ندادن دقیق نخواهم داشت//در خدمت هستم دوست عزیز
بله دقیقا کارهایی که گفتین رو انجان دادم.هم سی دی شو دارم و هم دانلودشو که هر دوتارو از مرکز بازی گرفتم.xbox360 s مدل 1439... تقریبا 8 تا.توی فیفا 21 که سی دس شو دارم تو قسمت کریر مود زمانی که میخوام برم برای بازی کردن قبل از شروع بازی ارور میده و اینکه توی ترکیب تیمم یه بازیکنی که هویتش نامشخصه وجود داره و یکی از بازیکنام حذف میشه.فقط اینکه از کجا باید بفهمم از کدام داشبورد استفاده میکنم.کامپیوتر هم دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or