سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . اینجا کسی la noire بازی کرده ؟ میخوام بدم رایت کنن ولی میگه چون سه تا دیسکه مسوولیت قبول نمیکنم برا همین میخوام بدونم قضیه سه تا دیسک چیه چجوری بازی کنم نصب میشه یا مثل مکس پینه
سلام صبحان جان دوست عزیز در مورد سوال اولت //اینکه میگند مسئولیت قبول نمیکنند اینه که احتمال سوختن بازی وجود داره..وگرنه هیچ فرقی با بازی های دیگه نداره //2//این بازی بصورت Bluray هست ولی چون ایکس باکس 360 درایو Blu ray نداره شرکت Ubisoft این بازی رو بصورت جداگانه در 4 دی وی دی و 3 دی وی دی عرضه کرده//اموزش نصبش هم خیلی سادست /تموم 3 دیسکو تبدیل به god کن //توجه داشته باش موقع تبدیل به همون فضای بازی در هارد کامپیوتر لازم هست//.البته اگه دستگات جی تگ هست بعد از تبدیل بازیتو انتقال بده توی هارد ایکس باکس بعد دستگاتو ریست کن و با دیسک 1 بازیرو اجرا کن../چه نیازی به رایت داری فقط هزینه اضافی.. این هم اموزش ///سوالی بود در خدمتم

قسمت god کردن حالا این ها مهم نیستش من این هارو برام رو dvd 9 رایت میکنن منم بازی میکنم میخوام ببینم این 3 تارو بگیرم چجوری باید بازی کردشون

قسمت god کردن حالا این ها مهم نیستش من این هارو برام رو dvd 9 رایت میکنن منم بازی میکنم میخوام ببینم این 3 تارو بگیرم چجوری باید بازی کردشون
مهم از کجا بازی رو دانلود کردی تا بهت بگم //لینکشو داری؟؟

متوجه نیستین یک مغازه ای هست خودش بازی رو داره خودشم رایت میکنه من میخوام بدونم بعد گرفتن بازی از اونجا وقتی بازی سه دیسکه چجوری اجرا میشه

متوجه نیستین یک مغازه ای هست خودش بازی رو داره خودشم رایت میکنه من میخوام بدونم بعد گرفتن بازی از اونجا وقتی بازی سه دیسکه چجوری اجرا میشه
صالح جان من این بازی رو دارم//ولی تبدیل به گاد کردم//و با فایل دیسک 1 شروع کردم بازی رو//این بازی ی نوع بازی ادامه ای هست یعنی وقتی شما با دیسک 1 بازی میکنید تموم میشه مینویسه دیسک 2 رو بزارید و بعد 3//شما باید بازیرو به گاد تبدیل کنید //از دیسک بازی هم میتونی iso تهیه کنی و به گاد تبدیلش کنی..با ارزوی موفقیت

در ضمن بدونه نصب و گاد هم میتونی بازی کنی.مگه از دیسک بازی استفاده کنی....وقتی دیسک یک تموم شد مینویسه دیسک 2 و همچنین دیسک 3//موقع درخواست دیسک ها شما باید دکمه ایجکتو بزنید نگران نباش از بازی خارج نمیشی با گذاشتن دیسک بعدی و بستن درب درایو خود دستگاه ادامه دیسک رو انجام میده ...سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

سلام دوستان من یک کنسول jtag شده نوع lt3 دارم و با دکمه eject هم به راحتی روشن میشه و مث نسخه معمولی میمونه.یک سوال دارم که زگس منو و فری استایل روش نصب میشه یا نه؟میتونم باهاش این کار هارو انجام بدم گایز؟یا باید حتما سخت افزاری جیتگ بشه؟

و یک سوال دیگه
خیلی فرق داره بین جیتگ سخت افزاری با نرم افزاری؟
سلام دوستان من یک کنسول jtag شده نوع lt3 دارم و با دکمه eject هم به راحتی روشن میشه و مث نسخه معمولی میمونه.یک سوال دارم که زگس منو و فری استایل روش نصب میشه یا نه؟میتونم باهاش این کار هارو انجام بدم گایز؟یا باید حتما سخت افزاری جیتگ بشه؟
با سخت افزاری میشه کار های بیشتری کرد؟یا اصلا نمیشه با نرم افزاری کاری کرد فقد میشه با دیسک بازی کرد؟

امیدی به این هست که بتونم بازی هارو روی هاردش بریزم؟

مدل کنسول xbox 360 سوپر اسلیم

سلام مهدی جان دوست عزیز ..این برنامه رو من امروز باهاش کار کردم برنامه کاملی نیست//من ناند ی اسلیمو که بد بلاک داره دادم بعد ریمپش کردم واقعا ریمپش کرد.ولی بعد از ساخت Updflash باز بد بلاک مشاهده میشه //من باز روش کار میکنم شاید بشه به کل بد بلاک رو درست کرد..واینکه مشکل شما با ریمپ کردن درست نمیشه چرا که برنامه Jrunner بطور اوتوماتیک ریمپ میکنه//شما به ناند اوریجینالت نیاز داری که در دسترس نیست.البته قبل هم گفته بودم که به سخت افزار نیازه برای رایتش یا همون فلش کردن// دستگاه باید باز بشه چندتا سیم به پروگرامر یا همون سخت افزار وصل بشه و اماده برای رایت ناند اوریجینال برای برگرداندن دستگاه به حالت قبل///شما باید کسی که دستگاتو جی تگ کرده پیدا کنی...البته بیشتر دستگاه ها در تهران جی تگ شدند
سلام آقاسپهر
دستگاه روبردم شیراز ولی بعدازکلی وقت تلف کردن یه نظرهایی دادکه ازش خواستم دستگاه روبدون دستکاری بهم برگردونه
میگفت باید 800تومانی خرج کنی تازه تضمینی هم نمیدادکه مشکل حل بشه
احساس کردم زیادبه کارش واردنیست
اگرخواستم دستگاه رو بفرستم تهران شخص یا مغازه ای که بشناسی میتونه واقعآ خوب کارکنه معرفی میکنید؟
ودرآخراگر نکته ای که میتونه کمکم کنه ممنون میشم

و یک سوال دیگه
خیلی فرق داره بین جیتگ سخت افزاری با نرم افزاری؟

با سخت افزاری میشه کار های بیشتری کرد؟یا اصلا نمیشه با نرم افزاری کاری کرد فقد میشه با دیسک بازی کرد؟

امیدی به این هست که بتونم بازی هارو روی هاردش بریزم؟

مدل کنسول xbox 360 سوپر اسلیم
سلام دوست عزیز //سوپر اسلیم شما جی تگ نداره فقط فریمورش LT3 هست//نرم افزاری هم موجود نیست//شما باید دستگاتونو جی تگ سخت افزاری کنید//ببینید دوست عزیز هیچ دستگاهی در اصل جی تگ نیست فقط دستگاهای اپ دیت 4 رقمی قدیمی جی تگ میشوند که دیگه وجود ندارند//اینکه الان همه میگند دستگامونو جی تگ کنیم در اصل RGH میشوند که فرقی با J TAG نداره...فقط اگه دستگاتونو جی تگ یا همون RGH کنید دیگه نمیتونید از لایو استفاده کنید//ولی بجاش از دیسک بازی استفاده نمیکنید بعد از نصب بازی... اگه دستگاتون با دکمه eject این تصویر پایینو داره دستگاتون جی تگ یا همون RGH هست.و میتونید نرم افزار هاشو نصب کنید// سوالی بود در خدمتم با ارزوی موفقیت/حتما ناند اوریجینال مربوط به دستگاتونو از شخص جی تگ کننده بگیرید روی ی سی دی رایتش کنه/ی موقع دچار مشکل شدید بتونید به راحتی به حالت قبل برگردید 163555

آخرین ویرایش:
سلام آقاسپهر
دستگاه روبردم شیراز ولی بعدازکلی وقت تلف کردن یه نظرهایی دادکه ازش خواستم دستگاه روبدون دستکاری بهم برگردونه
میگفت باید 800تومانی خرج کنی تازه تضمینی هم نمیدادکه مشکل حل بشه
احساس کردم زیادبه کارش واردنیست
اگرخواستم دستگاه رو بفرستم تهران شخص یا مغازه ای که بشناسی میتونه واقعآ خوب کارکنه معرفی میکنید؟
ودرآخراگر نکته ای که میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام مهدی جان به احتمال زیاد اون شخص ناند اوریجینال دستگاتون نداشته وگرنه میتونست به راحتی دستگاتونو به حالت قبل برگردونه//چه نظرهایی داد؟؟ جایی رو فقط سراغ دارم این هم سایتشونه بهشون زنگ بزن باهاشون صحبت کن //و در اخر نکته ای که بتونه کمکت کنه اینکه خیلی ها وقتی دستگای رو جی تگ میکنند ی نشانه ای پشت دستگاه چیزی مثل برچسب تعمیرگاهشونو میزنند البته بعضی ها هم داخل دستگاه مینویسند/که بشه ی سر نخ برای پیدا کردنشون //امیدوارم هر چه زودتر دستگات درست بشه اگه به سایت اینا سر زدی تماس گرفتی واقعیتو بگو کارشون خوبه به هیچ وجه نگو دستگامو دادم تعمیر کار..موفق باشیخدمات ویژه تیم کپی خور

سلام مهدی جان به احتمال زیاد اون شخص ناند اوریجینال دستگاتون نداشته وگرنه میتونست به راحتی دستگاتونو به حالت قبل برگردونه//چه نظرهایی داد؟؟ جایی رو فقط سراغ دارم این هم سایتشونه بهشون زنگ بزن باهاشون صحبت کن //و در اخر نکته ای که بتونه کمکت کنه اینکه خیلی ها وقتی دستگای رو جی تگ میکنند ی نشانه ای پشت دستگاه چیزی مثل برچسب تعمیرگاهشونو میزنند البته بعضی ها هم داخل دستگاه مینویسند/که بشه ی سر نخ برای پیدا کردنشون //امیدوارم هر چه زودتر دستگات درست بشه اگه به سایت اینا سر زدی تماس گرفتی واقعیتو بگو کارشون خوبه به هیچ وجه نگو دستگامو دادم تعمیر کار..موفق باشیخدمات ویژه تیم کپی خور
سلام بازهم مثل همیشه ممنون جوابگویی شما

سلام دوست عزیز //سوپر اسلیم شما جی تگ نداره فقط فریمورش LT3 هست//نرم افزاری هم موجود نیست//شما باید دستگاتونو جی تگ سخت افزاری کنید//ببینید دوست عزیز هیچ دستگاهی در اصل جی تگ نیست فقط دستگاهای اپ دیت 4 رقمی قدیمی جی تگ میشوند که دیگه وجود ندارند//اینکه الان همه میگند دستگامونو جی تگ کنیم در اصل RGH میشوند که فرقی با J TAG نداره...فقط اگه دستگاتونو جی تگ یا همون RGH کنید دیگه نمیتونید از لایو استفاده کنید//ولی بجاش از دیسک بازی استفاده نمیکنید بعد از نصب بازی... اگه دستگاتون با دکمه eject این تصویر پایینو داره دستگاتون جی تگ یا همون RGH هست.و میتونید نرم افزار هاشو نصب کنید// سوالی بود در خدمتم با ارزوی موفقیت/حتما ناند اوریجینال مربوط به دستگاتونو از شخص جی تگ کننده بگیرید روی ی سی دی رایتش کنه/ی موقع دچار مشکل شدید بتونید به راحتی به حالت قبل برگردیدView attachment 163555
ممنون از پاسخگویی
یعنی در اصل الان دستگاه من جیتگ نیست و هزیته ای الکی دادم
فقد یسک بازی هارو به صورت کپی میخونه
و یک سوال شما میدونین هزینه جیتگ کردن الان چنده و الان ممکنه بتونم جیتگ کنم دستگاه رو؟

یعنی هیچ راهی نیست برا اینکع بتونم روی هارد ایکس باکسم گیم بریزم؟حتما باید برم هزینه کنم؟

اگر کسی بتونه مشکل من رو حل کنه دعاش میکنم
واقعا ممنونش میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or