سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
صفحه xellاول این بود
162333
بعدازآپ دیت این شد
162334
البته اول به نسخه17559 بردمش وقتی سیستم بهم ریخت آوردمش به نسخه17511 که اول بود
162335
این هم عکس ازصفحه xebuild gui
162336
نظرت چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام
صفحه xellاول این بود
View attachment 162333
بعدازآپ دیت این شد
View attachment 162334
البته اول به نسخه17559 بردمش وقتی سیستم بهم ریخت آوردمش به نسخه17511 که اول بود
View attachment 162335
این هم عکس ازصفحه xebuild gui
View attachment 162336
نظرت چیه؟
مهدی جان دوست عزیز//صفحه xell عوض شده اشکال نداره برای همه اینطوری....من همه چیزو چک کردم دستگات مدلش ترینیتیه ولی احتمال داره اخرین مدل ساختش باشه که بردش کروناست// توی تنضیمات xebuild gui به هیچ وجه به تنضیمات دیگه دست نزن //همون طور که توی عکس میبینی اون تیک رو بردار البته اگه درایوت بازی رو نشناسه//بعد ببین شماره سریال دستگات درسته توی تنضییمات دستگات یا روی قاب دستگات///اگه درسته //از اول Updflash درست کن بعد با برنامه Simple 360 NAND Flasher رو در XeX Menu اجرا کن ...وقتی برنامه Simple 360 NAND Flasher اومد بالا اولین گزینه رو با دکمه A و بعد دکمه start اقدام به فلش کن در حین فلش به هیچ چیز دست نزن///اگه با برنامه XeX Menu نتونستی فلش کنی..میتونی از صفحه xell استفاده کنی.//کافیه Updflash که ساختی رو به یک فلش که چیزی توش نباشه با فرمت Fat 32 منتقل کنی و اخر صفحه xell که داره دنبال فایل میگرده فلشو بزنی تا دستگاتو فلش کنه.با ارزوی موفقیت سوالی بود بپرس 162360

سلام دوستان اگر کسی میدونه چطوری بدون مشکل به اینترنت وصل بشم در کنسول ایکس باکس ۳۶۰ به من بگه آی پی یا DNS چطوری تغییر دادین تا درست شه؟ ممنونم

مهدی جان دوست عزیز//صفحه xell عوض شده اشکال نداره برای همه اینطوری....من همه چیزو چک کردم دستگات مدلش ترینیتیه ولی احتمال داره اخرین مدل ساختش باشه که بردش کروناست// توی تنضیمات xebuild gui به هیچ وجه به تنضیمات دیگه دست نزن //همون طور که توی عکس میبینی اون تیک رو بردار البته اگه درایوت بازی رو نشناسه//بعد ببین شماره سریال دستگات درسته توی تنضییمات دستگات یا روی قاب دستگات///اگه درسته //از اول Updflash درست کن بعد با برنامه Simple 360 NAND Flasher رو در XeX Menu اجرا کن ...وقتی برنامه Simple 360 NAND Flasher اومد بالا اولین گزینه رو با دکمه A و بعد دکمه start اقدام به فلش کن در حین فلش به هیچ چیز دست نزن///اگه با برنامه XeX Menu نتونستی فلش کنی..میتونی از صفحه xell استفاده کنی.//کافیه Updflash که ساختی رو به یک فلش که چیزی توش نباشه با فرمت Fat 32 منتقل کنی و اخر صفحه xell که داره دنبال فایل میگرده فلشو بزنی تا دستگاتو فلش کنه.با ارزوی موفقیت سوالی بود بپرسView attachment 162360
سلام
سریال بادستگاه یکی هست ولی کنسول آی دی نمیخونه
ببین صفحه xell عادی هست؟
162407
یه جا نوشته block 0*1f2 seems bad
وتوپرانتز نوشتهA.K.A its really bad
یعنی مشکل ساز هست؟

سلام
سریال بادستگاه یکی هست ولی کنسول آی دی نمیخونه
ببین صفحه xell عادی هست؟
View attachment 162407
یه جا نوشته block 0*1f2 seems bad
وتوپرانتز نوشتهA.K.A its really bad
یعنی مشکل ساز هست؟
سلام مهدی جان متاسفانه بد بلاک داری توی NAND ریکاوری هم نمیتونه بکنه.در حال حاضر دستگات در چه وضعی هست؟؟؟

سلام مهدی جان متاسفانه بد بلاک داری توی NAND ریکاوری هم نمیتونه بکنه.در حال حاضر دستگات در چه وضعی هست؟؟؟
سلام
دستگاه بادرایو مشکلی نداره بازی اجرامیشه
بازی هایی که ازقبل توهاردبودند هم تعدادیشون هستندبعضی قابل بازی وبعضی بعدازاجراهنگ میکنند
مشکلم باداشبوردهست
گزینه خاموش کردن-فرمت کردن هارت یافلشوبعضی قسمتهای دیگه کارنمیکنند
ایده ای دارید؟

سلام
دستگاه بادرایو مشکلی نداره بازی اجرامیشه
بازی هایی که ازقبل توهاردبودند هم تعدادیشون هستندبعضی قابل بازی وبعضی بعدازاجراهنگ میکنند
مشکلم باداشبوردهست
گزینه خاموش کردن-فرمت کردن هارت یافلشوبعضی قسمتهای دیگه کارنمیکنند
ایده ای دارید؟
سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه این مشکلات هنوز باقی هستند.و با هر نوع برنامه چه با xell و Simple 360 NAND Flasher . هم حل نشوده نشان از اینه که سیستم دستگات یکپارچه نیست.و دلیلش اینه که NAND دستگات ی بلاک خراب داره..اگرچه شاید موقعی که داشتی Nand دستگاتو خارج میکردی متوجه خرابی یکی از بلاک های Nand نشدی ..چرا که اونجا هم نشون میده که یکی از بلاک های ناندت خراب//البته اگه متوجه هم نشده بودی موقع وارد کردن ناند در برنامه xebuild gui برای درست کردن updflash اونجا هم نشون میداد.میتونی باز توی کامپیوترت چک کنی نندی که داری...و شاید با دیدنش از اپدیت کردن منصرف میشدی..البته این ی ریسک برای تو چرا که خیلی از دستگاه ها خرابی ناند دارند ولی موقع فلش ریکاوری یا همون خود دستگاه درستش میکنه.ولی توی دستگاه تو این اتفاق نیوفتاد و ریکاوری نکرد..مقصر خرابی ناند تو نیستی بلکه بعضی از دستگاه ها این خرابی رو دارند......و اخر اینکه شما باید دستگاتونو به تعمیر کار بدید تا اونا با سخت افزار درستش کنند//کار اونا اینه که ناند اوریجینالو با سخت افزار توی دستگات رایت میکنند و دستگات میشه مثل روز اولش////خیلی مهم اینو هم بهت بگم تنها کسی میتونه دستگاتو درست کنه که دستگاتو جی تگ کرده زیرا اون فقط ناند اوریجینالتو داره.....اون ناندی که تو هم اکنون داری ی ناند هک شدست ناند اوریجینال توی سیستم کامپیوتر کسی هست که دستگاتو جی تگ کرده......من خودم موقعی که دستگاه مشتریامو جی تگ میکنم ناند اوریجینالشو هم برای خودم نگه میدارم .و ی کپی هم به مشتری میدم///دوست عزیز با اون دستگاه بازی یا کار اضافی انجام نده چرا که احتمال روشن شدن چراغ مرگ یا همون چراغ قرمز وجود داره..من هم خودم سخت افزارشو دارم //هم اکنون قیمتش حدود 2 میلیون تومان هست /////با ارزوی موفقیت دوست عزیز

سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه این مشکلات هنوز باقی هستند.و با هر نوع برنامه چه با xell و Simple 360 NAND Flasher . هم حل نشوده نشان از اینه که سیستم دستگات یکپارچه نیست.و دلیلش اینه که NAND دستگات ی بلاک خراب داره..اگرچه شاید موقعی که داشتی Nand دستگاتو خارج میکردی متوجه خرابی یکی از بلاک های Nand نشدی ..چرا که اونجا هم نشون میده که یکی از بلاک های ناندت خراب//البته اگه متوجه هم نشده بودی موقع وارد کردن ناند در برنامه xebuild gui برای درست کردن updflash اونجا هم نشون میداد.میتونی باز توی کامپیوترت چک کنی نندی که داری...و شاید با دیدنش از اپدیت کردن منصرف میشدی..البته این ی ریسک برای تو چرا که خیلی از دستگاه ها خرابی ناند دارند ولی موقع فلش ریکاوری یا همون خود دستگاه درستش میکنه.ولی توی دستگاه تو این اتفاق نیوفتاد و ریکاوری نکرد..مقصر خرابی ناند تو نیستی بلکه بعضی از دستگاه ها این خرابی رو دارند......و اخر اینکه شما باید دستگاتونو به تعمیر کار بدید تا اونا با سخت افزار درستش کنند//کار اونا اینه که ناند اوریجینالو با سخت افزار توی دستگات رایت میکنند و دستگات میشه مثل روز اولش////خیلی مهم اینو هم بهت بگم تنها کسی میتونه دستگاتو درست کنه که دستگاتو جی تگ کرده زیرا اون فقط ناند اوریجینالتو داره.....اون ناندی که تو هم اکنون داری ی ناند هک شدست ناند اوریجینال توی سیستم کامپیوتر کسی هست که دستگاتو جی تگ کرده......من خودم موقعی که دستگاه مشتریامو جی تگ میکنم ناند اوریجینالشو هم برای خودم نگه میدارم .و ی کپی هم به مشتری میدم///دوست عزیز با اون دستگاه بازی یا کار اضافی انجام نده چرا که احتمال روشن شدن چراغ مرگ یا همون چراغ قرمز وجود داره..من هم خودم سخت افزارشو دارم //هم اکنون قیمتش حدود 2 میلیون تومان هست /////با ارزوی موفقیت دوست عزیز
سلام
ممنونم واسه توجه وراهنماییهاتون
دستگاه رودست دوم خریدم ونمیدونم کجاوچه کسی جیتگش کرده
فقط یه راه دارم اونهم اینه که اگر رفتم شیراز ببرم اونجاشایدراهی باشه

سلام
ممنونم واسه توجه وراهنماییهاتون
دستگاه رودست دوم خریدم ونمیدونم کجاوچه کسی جیتگش کرده
فقط یه راه دارم اونهم اینه که اگر رفتم شیراز ببرم اونجاشایدراهی باشه
خواهش میکنم مهدی جان//امیدوارم هر چه زودتر دستگات درست بشه//باز به کسی که جی تگ میکنه توی شهرتون نشونش بده ی راه دیگه هست که بتونند ناندی که داری رو ریکاوری کنند..البته من این کار ریکاوری رو انجام میدم ولی خب متاسفانه به دقت زیادی نیازه و این کار شما نیست.//70 درصد دستگاه ها در تهران جی تگ شدند.اگه رات به اونجا افتاد ی سر بزن اونا با زدن شماره سریال میفهمند که دستگاتو جی تگ کردند یا کسی دیگه این کارو انجام دادند.تعمیر گاه های زیادی اونجا هست کارشون خوبه//با ارزوی موفقیت دوست عزیز

خواهش میکنم مهدی جان//امیدوارم هر چه زودتر دستگات درست بشه//باز به کسی که جی تگ میکنه توی شهرتون نشونش بده ی راه دیگه هست که بتونند ناندی که داری رو ریکاوری کنند..البته من این کار ریکاوری رو انجام میدم ولی خب متاسفانه به دقت زیادی نیازه و این کار شما نیست.//70 درصد دستگاه ها در تهران جی تگ شدند.اگه رات به اونجا افتاد ی سر بزن اونا با زدن شماره سریال میفهمند که دستگاتو جی تگ کردند یا کسی دیگه این کارو انجام دادند.تعمیر گاه های زیادی اونجا هست کارشون خوبه//با ارزوی موفقیت دوست عزیز
خیلی تلاش کردم بتونم ازطریق remap کردن بدبلاک رو درست کنم ولی دیگه خسته شدم
نرم افزاری که پیداکردم قدیمیه وکرونا روساپورت نمیکنه
موفق باشید.

موفق باشید.
بله دوست عزیز این نرم افزارها فقط برای ایکس باکس های مدل فت هست //مانند /Xenon/Falcon/Jasper

موفق باشید.
مهدی جان دوست عزیز با برنامه Jrunner 17511 هم ی امتحان بکن این برنامه خیلی خوبی هست و بیشتر بد بلاک هارو remap میکنه اگه نشد دیگه ولش کن//با این برنامه Updflash رو درست کن بعد بریز توی فلش با XELL رایتش کن 162780

مهدی جان دوست عزیز با برنامه Jrunner 17511 هم ی امتحان بکن این برنامه خیلی خوبی هست و بیشتر بد بلاک هارو remap میکنه اگه نشد دیگه ولش کن//با این برنامه Updflash رو درست کن بعد بریز توی فلش با XELL رایتش کنView attachment 162780
سلام سپهرجان
ممنون از پیگیری شما
قبلآتست کردم موفق نشدم واصلاح نشد
یه برنامه به اسم
XNandHealerGUI_0.77 واسه ریمپ کردن پیداکردم ولی نمیدونم چی بگم
یا من وارد نیستم از اون استفاده کنم یا مناسب این کارنیست

• Like
Reactions: Bizhanl
سلام سپهرجان
ممنون از پیگیری شما
قبلآتست کردم موفق نشدم واصلاح نشد
یه برنامه به اسم
XNandHealerGUI_0.77 واسه ریمپ کردن پیداکردم ولی نمیدونم چی بگم
یا من وارد نیستم از اون استفاده کنم یا مناسب این کارنیست
سلام مهدی جان دوست عزیز ..این برنامه رو من امروز باهاش کار کردم برنامه کاملی نیست//من ناند ی اسلیمو که بد بلاک داره دادم بعد ریمپش کردم واقعا ریمپش کرد.ولی بعد از ساخت Updflash باز بد بلاک مشاهده میشه //من باز روش کار میکنم شاید بشه به کل بد بلاک رو درست کرد..واینکه مشکل شما با ریمپ کردن درست نمیشه چرا که برنامه Jrunner بطور اوتوماتیک ریمپ میکنه//شما به ناند اوریجینالت نیاز داری که در دسترس نیست.البته قبل هم گفته بودم که به سخت افزار نیازه برای رایتش یا همون فلش کردن// دستگاه باید باز بشه چندتا سیم به پروگرامر یا همون سخت افزار وصل بشه و اماده برای رایت ناند اوریجینال برای برگرداندن دستگاه به حالت قبل///شما باید کسی که دستگاتو جی تگ کرده پیدا کنی...البته بیشتر دستگاه ها در تهران جی تگ شدند

سلام . اینجا کسی la noire بازی کرده ؟ میخوام بدم رایت کنن ولی میگه چون سه تا دیسکه مسوولیت قبول نمیکنم برا همین میخوام بدونم قضیه سه تا دیسک چیه چجوری بازی کنم نصب میشه یا مثل مکس پینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or