سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون، ببخشید اگر شما کامپیوتر دارین میشه برای من مود بریزین؟ من سیو خودم را به شما میدم و شما برایم بریزین ممنون میشم ??
دوست عزیز اریا من اخر ندونستم شما دنبال چی هستید..... بگذریم ## مود جی تی ای وی میخواهید ؟؟؟دوست عزیز شما باز باید با برنامه Horizon فایل سیو رو جدا کنید .در این صورت این کار غیر ممکنه //اگه بشه اینجا واست انجام میدم//شما باید سیوتون رو در اینجا اپلود کنید//سیو بازی جی تی ایو رو میگم...بعد از مود کردن من اپلودش میکنم //اشکال نداره دوست عزیز.بازم تاکید میکنم که بدون برنامه Horizon این کار غیر ممکن هست///نمایی از برنامه هاریزون 162059

ببخشید یادم رفت دستگاه روبا فلش usb وبرنامهxe build gui وsimple 360nand flasher آپدیت کردم
اگه مشکلتون حل نشده بهتره که به هیچ وجه از کنسول استفاده نکنید//و در اولین فرصت به تعمیرگاه نشون بدید..چرا که GPU دستگاتون تحت فشار قرار دارد و این میتونه برای دستگاتون مشکل افرین باشه//احتمالا موقع اپدیت کردن در برنامه xe build gui اشتباهاتی صورت گرفته یا انجام دادید.../با ارزوی موفقیت دوست عزیز

سلام شبتون بخیر باشه حتما اگر تبدیل رو
دوست عزیز اریا من اخر ندونستم شما دنبال چی هستید..... بگذریم ## مود جی تی ای وی میخواهید ؟؟؟دوست عزیز شما باز باید با برنامه Horizon فایل سیو رو جدا کنید .در این صورت این کار غیر ممکنه //اگه بشه اینجا واست انجام میدم//شما باید سیوتون رو در اینجا اپلود کنید//سیو بازی جی تی ایو رو میگم...بعد از مود کردن من اپلودش میکنم //اشکال نداره دوست عزیز.بازم تاکید میکنم که بدون برنامه Horizon این کار غیر ممکن هست///نمایی از برنامه هاریزونView attachment 162059
دوست عزیز اریا من اخر ندونستم شما دنبال چی هستید..... بگذریم ## مود جی تی ای وی میخواهید ؟؟؟دوست عزیز شما باز باید با برنامه Horizon فایل سیو رو جدا کنید .در این صورت این کار غیر ممکنه //اگه بشه اینجا واست انجام میدم//شما باید سیوتون رو در اینجا اپلود کنید//سیو بازی جی تی ایو رو میگم...بعد از مود کردن من اپلودش میکنم //اشکال نداره دوست عزیز.بازم تاکید میکنم که بدون برنامه Horizon این کار غیر ممکن هست///نمایی از برنامه هاریزونView attachment 162059
سلام باشه اگر تبدیل را پیدا کردم اینجا آپلود میکنم و شما برایم مود فارسی شدن یا مود پول زیاد و قدرت های زیاد شخصیت ها را بریزین ممنونم

• Like
Reactions: Bizhanl
سلام ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم هرچه زودتر مشکل دستگاتون برطرف شه//جای نگرانی نیست..موقع اپدیت نباید هیچ اروری در xe build gui دیده شود//قبل از اپدیت 162113 xebuild_gui_config.PNG.38c588cb1084687acbc90e24fe1631ac.png حتما باید تمام تیک های زیر سبز باشند.با ارزوی موفقیت//سوالی بود در خدمتم

خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم هرچه زودتر مشکل دستگاتون برطرف شه//جای نگرانی نیست..موقع اپدیت نباید هیچ اروری در xe build gui دیده شود//قبل از اپدیت View attachment 162113View attachment 162113حتما باید تمام تیک های زیر سبز باشند.با ارزوی موفقیت//سوالی بود در خدمتم
سلام
تیکهاهمه سبزبودند
دستگاه موقع اجرای بازی مشکلی نداره وهنگ نمیکنه
فقط موقعی که ازمحیط فری استایل میخوای بری به داشبورد اورجینال دستگاه دیگه جواب نمیده وهنگ میکنه
فری استایل روهم عوض کردم کلآبدترشدکه بهترنشد
الان میخوام یه جوری ازداش لانچ دیفالت روازروی فری استایل بردارم تادستگاه با داشبورد اصلی بیادبالا نمیتونم زیکس منوروبازکنم
موندم چکارکنم
بازهم ازراهنماییتون کمال تشکر رادارم

سلام
تیکهاهمه سبزبودند
دستگاه موقع اجرای بازی مشکلی نداره وهنگ نمیکنه
فقط موقعی که ازمحیط فری استایل میخوای بری به داشبورد اورجینال دستگاه دیگه جواب نمیده وهنگ میکنه
فری استایل روهم عوض کردم کلآبدترشدکه بهترنشد
الان میخوام یه جوری ازداش لانچ دیفالت روازروی فری استایل بردارم تادستگاه با داشبورد اصلی بیادبالا نمیتونم زیکس منوروبازکنم
موندم چکارکنم
بازهم ازراهنماییتون کمال تشکر رادارم
خواهش میکنم دوست عزیز مهدی جان///اینطور که مشخص شما احتمالا با واسطه اصلی یعنی Dash Launch که تنضیم کننده برنامه های فری استایل و برنامه های دیگه مثل اروراست مشکل دارید.بهتر فایل داشلانچ رو از داخل هاردتون کلا پاک کنید و همینطور فریاستایل ..تا بتونید با روشن کردن دستگاه داشبرد اوریجینال برگرده..و دوباره داشلانچ و فری استایلو نصب کنید..باز تلاشتو بکن ...با ارزوی موفقیت

خواهش میکنم دوست عزیز مهدی جان///اینطور که مشخص شما احتمالا با واسطه اصلی یعنی Dash Launch که تنضیم کننده برنامه های فری استایل و برنامه های دیگه مثل اروراست مشکل دارید.بهتر فایل داشلانچ رو از داخل هاردتون کلا پاک کنید و همینطور فریاستایل ..تا بتونید با روشن کردن دستگاه داشبرد اوریجینال برگرده..و دوباره داشلانچ و فری استایلو نصب کنید..باز تلاشتو بکن ...با ارزوی موفقیت
سلام
به چه صورت میتونم پاکشون کنم وقتی داشبورد اورجینالم لودنمیشه؟
بافری استایل هم نتونستم
راهی هست بتونم هاردم روبدون داشبرد اورجینال فرمت کنم؟

سلام
به چه صورت میتونم پاکشون کنم وقتی داشبورد اورجینالم لودنمیشه؟
بافری استایل هم نتونستم
راهی هست بتونم هاردم روبدون داشبرد اورجینال فرمت کنم؟
مهدی جان دوست عزیز شما نمیتونید هاردتونو با فری استایل فرمت کنی .فقط توی داشبرد اصلی امکان پذیره...ولی میتونید با پاک کردن برنامه فری استایل از خود فری استایل به داشبرد اصلی برگردید///روش پاک کردن برنامه فری استایل و داش لانچ ///وارد File Manager شده/و Hdd1 که همون هارد شما هست وارد شوید و دنبال برنامه Freestyle و با پیدا کردنش واردش نشوید روی گزینه فری استایل بمانید دکمه LB رو نگه داشته و دکمهB را بزنید تا برنامه پاک شود.. و همینطور داشلانچ بعد بیاید بیرون دستگاتونو خاموش کنید و روشن تا وارد داشبرد اصلی شوید .احتیاجی به فرمت هم ندارید ..باز هم سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

مهدی جان دوست عزیز شما نمیتونید هاردتونو با فری استایل فرمت کنی .فقط توی داشبرد اصلی امکان پذیره...ولی میتونید با پاک کردن برنامه فری استایل از خود فری استایل به داشبرد اصلی برگردید///روش پاک کردن برنامه فری استایل و داش لانچ ///وارد File Manager شده/و Hdd1 که همون هارد شما هست وارد شوید و دنبال برنامه Freestyle و با پیدا کردنش واردش نشوید روی گزینه فری استایل بمانید دکمه LB رو نگه داشته و دکمهB را بزنید تا برنامه پاک شود.. و همینطور داشلانچ بعد بیاید بیرون دستگاتونو خاموش کنید و روشن تا وارد داشبرد اصلی شوید .احتیاجی به فرمت هم ندارید ..باز هم سوالی بود در خدمتم دوست عزیز
سلام آقاسپهر
واقعآلطف بزرگی به من کردید
بالاخره بعدازدوروزموفق شدم باکمک شماداشبورداورجینال روببینم
ولی احتمالآموقع رایت ناندجدیدوآپدیت داشبوردیه مشکلی پیش اومده
هنوزدکمه guide دسته فقطدستگاه روروشن میکنه ولی بعدش دیگه عملی روانجام نمیده
بایدازروی خوددستگاه خاموشش کنم
بازهم تشکرمیکنم ازحوصله ای که خرج دادید
ممنون

سلام آقاسپهر
ممنون
خواهش میکنم .مهدی جان شماره اپدیتت چی همونی که میخواستیه؟؟؟

سلام آقاسپهر
ممنون
مهدی جان دستگاتو خاموش کن هارد دستگاتو خارج کن.بعد روشنش کن ببین درست میشه..برای خارج کردن هارد و زدنش حتما دستگاه باید خاموش باشه...راستی اون ناندی که قبلا استخراج کردی رو داری هنوز ؟؟؟//اگه داری میتونی از اول دوباره دستگاتو بدون عجله اپدیت کنی با دقت زیاد این بار////برای اپدیت یا کارای دیگه شما اول باید 2.Xex Menu.1 رو روی ی فلش بریزی وگرنه شما نمیتونید داش لانچ //فری استایل //و حتی اپدیت رو انجام بدید..البته با برنامه Horizon این کارو انجام بدید در کامپیوتر ..سعی کنید مشکلتون رو اول در داشبرد اوریجینال برطرف کنید بعد برنامه داش لانچ و فری استایلو نصب کنید.......در حال حاضر شما به برنامه 2.Xex Menu.1 برای اپ دیت نیاز دارید///باز اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

مهدی جان دستگاتو خاموش کن هارد دستگاتو خارج کن.بعد روشنش کن ببین درست میشه..برای خارج کردن هارد و زدنش حتما دستگاه باید خاموش باشه...راستی اون ناندی که قبلا استخراج کردی رو داری هنوز ؟؟؟//اگه داری میتونی از اول دوباره دستگاتو بدون عجله اپدیت کنی با دقت زیاد این بار////برای اپدیت یا کارای دیگه شما اول باید 2.Xex Menu.1 رو روی ی فلش بریزی وگرنه شما نمیتونید داش لانچ //فری استایل //و حتی اپدیت رو انجام بدید..البته با برنامه Horizon این کارو انجام بدید در کامپیوتر ..سعی کنید مشکلتون رو اول در داشبرد اوریجینال برطرف کنید بعد برنامه داش لانچ و فری استایلو نصب کنید.......در حال حاضر شما به برنامه 2.Xex Menu.1 برای اپ دیت نیاز دارید///باز اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز
سلام
ازداشبورداورجینال گزینه خاموش کردن فرمت کردن هاردیافلش وclear cash اصلآکارنمیکنند
اززیکس منوهم خواستم فری استایل وداش لانچ روپاک کنم قفل میکنه وبعددوباره میادتوداشبورد اورجینال
فکرکنم آپ دیت حسابی مشکل داشته
ناندروکپی کردم با سی پی یوکی دارم
راستی دستگاه روچک کردم بدون هاردبالا نمیاد؟

سلام
ازداشبورداورجینال گزینه خاموش کردن فرمت کردن هاردیافلش وclear cash اصلآکارنمیکنند
اززیکس منوهم خواستم فری استایل وداش لانچ روپاک کنم قفل میکنه وبعددوباره میادتوداشبورد اورجینال
فکرکنم آپ دیت حسابی مشکل داشته
ناندروکپی کردم با سی پی یوکی دارم
راستی دستگاه روچک کردم بدون هاردبالا نمیاد؟
شماره اپدیتت چی اونی که میخواستی شده؟؟ //ناند قبلی رو نگه دار// از اول اپدیت کن با ناند قبلیت .با حوصله ببین نتیجه چی میشه؟؟؟؟ایگزه منوتو پاک نکن برای اپدیت نیاز داری// منم کمکت میکنم جای نگرانی نیست دوست عزیز

شماره اپدیتت چی اونی که میخواستی شده؟؟ //ناند قبلی رو نگه دار// از اول اپدیت کن با ناند قبلیت .با حوصله ببین نتیجه چی میشه؟؟؟؟ایگزه منوتو پاک نکن برای اپدیت نیاز داری// منم کمکت میکنم جای نگرانی نیست دوست عزیز
سلام
ممکنه سیستم ویروس داشته منتقل شده باشه به کنسول واین مشکلات روبوجودآورده باشه؟
باایگزه منونمیتونم داش لانچ وفری استایل روپاک کنم
delete میزنم کاری انجام نمیده
انگار هارد طوری شده که نمیشه روش تغییراتی ایجادکرد
بدون هارد هم دستگاه بالا نمیاد!
علت ممکنه چی باشه؟
ممنون

سلام
ممکنه سیستم ویروس داشته منتقل شده باشه به کنسول واین مشکلات روبوجودآورده باشه؟
باایگزه منونمیتونم داش لانچ وفری استایل روپاک کنم
delete میزنم کاری انجام نمیده
انگار هارد طوری شده که نمیشه روش تغییراتی ایجادکرد
بدون هارد هم دستگاه بالا نمیاد!
علت ممکنه چی باشه؟
ممنون
سلام مهدی جان دوست عزیز//اینکه ویروس به دستگات منتقل بشه جواب خیر..چرا که ایکس باکس به ویروس الوده نمیشه//باور کن من توی چند سال جیتگ دستگاه های مشتریام چیزی اینطوری ندیدم.حتی براشون اپدیت هم کردم که تو انجام دادی///با داشتن ناند قبلی میشه هم دستگاه رو اپدیت کرد به بالا هم میشه اپدیتش کرد به پایین چرا که دستگاه جی تگ//من ی چیزی از تو میخوام برای کمک بهتر///ی عکس از دستگات بدی تا ببینم مدل دستگات چیه...و همینطور ی عکس از xeBuild_GUI البته بعد از گذاشتن ناند قبلی و شماره CPU این بسیار کمک کنندست//موقع گذاشتن ناند قبلی و شماره CPU به چیزی دست نزن و فقط گزینه Check kv رو بزن من ببینم مشکل کجاست 162314

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or