amir_amd
Loyal Member
توی خود سایت ایرانسل نوشتهسلام دوست عزیز .در مورد اینکه محدودیت 80 گیگ باشه من خودم هرگز نا محدود نخریدم و نمیدونم شاید شما استفاده کردید میدونید من نظری ندارم در این مورد
توی خود سایت ایرانسل نوشتهسلام دوست عزیز .در مورد اینکه محدودیت 80 گیگ باشه من خودم هرگز نا محدود نخریدم و نمیدونم شاید شما استفاده کردید میدونید من نظری ندارم در این مورد
سلام بیژ« جان این سایت تعمیرات دستگاه های بازیه توش شماره تماس هم داره.تماس بگیر اول ببین چطوره.موفق باشی دوست عزیز////خدمات ویژه تیم کپی خورسپهر جان میخوام برم تهران و ایکس باکسو از اون یارو بگیرم بعد شما گفتی ببرم پاساژ لباف ولی گفتی ممکنه کلا برد دستگاه رو عوض کنن جای دیگه رو نمیشناسید؟
تهران هم نبود اشکال نداره میگیرم از یارو میارم از شهر خودم پست میکنم آشنا و مطمئن باشه ممنون?
نه منظورم سی دی های اصلی نیست اونا گرونند البته همونها همشون 100% رایت شدند چون اوریجینالند //دوست عزیز منظور اصلی من همون بازی هایی که میخرید 20000 اینا رو باید از فروشنده بپرسید که برنر مکس یا نه....اینکه از کجا بدونی خود فروشنده باید بدونه.....منظورتون دیسک هایی هیت که خود مایکروسافت ساخته؟
اونا که دسته دوش حدودا 150 هست چون از خارج میاد ولی اینایی ک میگیرم تو ایران رایت نیشن فک کنم فروشنده ندونه راهی نیست خودم بفهمم؟
مطمئن هستن؟سلام بیژ« جان این سایت تعمیرات دستگاه های بازیه توش شماره تماس هم داره.تماس بگیر اول ببین چطوره.موفق باشی دوست عزیز////خدمات ویژه تیم کپی خور
آخه فروشنده های اینجا مثل شما حرفه ای نیستند یارو زیرزمین خونشو میکنه سیدی فروشینه منظورم سی دی های اصلی نیست اونا گرونند البته همونها همشون 100% رایت شدند چون اوریجینالند //دوست عزیز منظور اصلی من همون بازی هایی که میخرید 20000 اینا رو باید از فروشنده بپرسید که برنر مکس یا نه....اینکه از کجا بدونی خود فروشنده باید بدونه.....
سلام بیژن جان دوست عزیز....در مورد سوال اولت باید بگم شماره سریال دستگاتو یادداشت کن بعد بده برای تعمیر...در مورد سوال دومت اینکه از کجا بدونی سی دی برنر مکس چندتا مورد هست اما من هیچ کدومشونو قبول ندارم....بهتیرن کار اینه فروشنده بازی برنر مکس با وجدان باشه نه اینکه به دروغ به خاطر پول ی بازی معمولی رو بجای بازی برنر مکس بفروشه...راستش من خودم از مغازه های نزدیک به خودم تهیه میکنم....لازم به ذکر هست که بهترین کار اینه که دستگاتونو جی تگ کنید..بدبختی ما اینه که نمیتونیم بازی اوریجینال بخریم چون گرونه.حالا برای هر نوع کنسول بازی باشه..چرا که بازی اوریجینال نه هنگ میکنه نه به درایو لنز دستگاه صدمه میزنه//موفق باشی دوست عزیزمطمئن هستن؟
برد دستگاه با فالکون عوض نکنن
آخه فروشنده های اینجا مثل شما حرفه ای نیستند یارو زیرزمین خونشو میکنه سیدی فروشی
خب چجوری بفهمم یعنی هیچ راهی نیست که بفهمم برنرمکس هست
اینا که توی قاب هستند میگیرم من همونا هست؟
یا اینایی که شرکتهایی مثل گردو و.... که سیدی میزنن؟!
آخه جیتگ دیگه لذت بازی آنلاین رو میگیرهسلام بیژن جان دوست عزیز....در مورد سوال اولت باید بگم شماره سریال دستگاتو یادداشت کن بعد بده برای تعمیر...در مورد سوال دومت اینکه از کجا بدونی سی دی برنر مکس چندتا مورد هست اما من هیچ کدومشونو قبول ندارم....بهتیرن کار اینه فروشنده بازی برنر مکس با وجدان باشه نه اینکه به دروغ به خاطر پول ی بازی معمولی رو بجای بازی برنر مکس بفروشه...راستش من خودم از مغازه های نزدیک به خودم تهیه میکنم....لازم به ذکر هست که بهترین کار اینه که دستگاتونو جی تگ کنید..بدبختی ما اینه که نمیتونیم بازی اوریجینال بخریم چون گرونه.حالا برای هر نوع کنسول بازی باشه..چرا که بازی اوریجینال نه هنگ میکنه نه به درایو لنز دستگاه صدمه میزنه//موفق باشی دوست عزیز
بیژن جان میشه..ولی هزینه زیادی رو میطلبه...حداقل احتمال سوختن ..ارور ..بعد از رایت بازی بسیار بالاست...کسی که این کارو میکنه حتما خیلی هزینه کرده .چرا که کارش فروش بازیهای معمولی و برنر مکسه...از این گذشته شما حتما باید از رایتر های لایت ان استفاده کنید که قیمتش بالاست.حتی احتمال سوختن رایتر هم وجود داره....سوالی بود در خدمتم دوست عزیزآخه جیتگ دیگه لذت بازی آنلاین رو میگیره
نمیشه خودم دیسک رو به صورت برنر مکس رایت کنم؟
سلام مشکل من همین است کامپیوتر ندارم راه دیگری نیست؟سلام اریا جان ....دو روش برای مود کردن GTAV وجود دارد.......1 از برنامه Horizon استفاده کنی//یا از برنامه GTA V Save Editor استفاده کنی...به نظر من برای مود کردن GTA V از برنامه Horizon استفاده کن.اینو برای همه اموزش دادم و راضی بودند///این روش مد نیازی به انلاین شدن نداره.هم برای ایکس باکس 360 جی تگ و غیر جی تگ عالیه//دوست عزیز برای این کار شما به کامپیوتر نیاز دارید ..در غیر این صورت این کار غیر ممکن هست..در اینجا شما به یک فلش نیاز دارید .فلش را به ایکس باکس زده و وارد سیو بازیها بشید .سیو بازیGTAV رو پیدا کنید.سپس مووش کنید به فلش.لطفا کپی نکنید فقط موو//بعد فلش رو از ایکس باکس جدا کرده به کامیوترتون وصل کنید....برنامه Horizon رو اجرا کنید در این برنامه محتویات فلشتون نمایش داده میشه//روی گزینه Games رفته و سیو GTAV رو پیدا کنید//روش کلیک کنید تا در بالا عکس یک خانوم به نمایش دراید...روی عکس رفته و گزینه MODE رو انتخاب کنید...در اینجا از شما میخواهد که ثبت نام کنید .شما باید ثبت نام کنید .بعد از ثبت نام ///صفه GTAV MODE به نمایش در میاد.شما میتونید همه گزینه هارو MAX انتخاب کنید ..حتی میتونید پولشو هر چقدر که میخواهید اضافه کنید.که برای خرید اصلحه مفیده////بعد از اتمام کار روی گزینه save کلیک کنید.فلشو از کامپیوتر خارج کنید و به ایکس باکس بزنید.و فایل GTAV رو به جای قبلیش انتقال بدید.و وارد بازی بشید..بعد از اینکه بازی شروع شد شما میتوانیدافزایش پول/قدرت /قدرت دویدن/رو ببینید...اگه موقع شروع بازی این اتفاقات نیوفتاد//از خود بازی دکمه بازی رو زده و دوباره لود کنید...دوستان عزیز برای ثبت نام برنامه Horizon باید انلاین باشید وگرنه نمیتونید ازGTAV MODE استفاده کنید...نمایی از GTAV MODE بعد از ثبت نام پایین هست.دوستان عزیز درسته توضیح زیاده ولی همش 3 دقیقه وقت میبره.سوالی بود در خدمتم..View attachment 160826View attachment 160827
تا دلت بخواد سوال دارمبیژن جان میشه..ولی هزینه زیادی رو میطلبه...حداقل احتمال سوختن ..ارور ..بعد از رایت بازی بسیار بالاست...کسی که این کارو میکنه حتما خیلی هزینه کرده .چرا که کارش فروش بازیهای معمولی و برنر مکسه...از این گذشته شما حتما باید از رایتر های لایت ان استفاده کنید که قیمتش بالاست.حتی احتمال سوختن رایتر هم وجود داره....سوالی بود در خدمتم دوست عزیز
نه اریا جان .حتی اون دومی روش هم که اسمش Save GTA V Editor هم به کامپیوتر نیاز هست. که من توصیه نمیکنم چون احتمال فریز در دستگاه هست .خب بده بیرون این کارو انجام بدند..موفق باشی دوست عزیزسلام مشکل من همین است کامپیوتر ندارم راه دیگری نیست؟
بیژن جان دوست عزیز جواب های شما بعد از درست شدن دستگاتون داده میشه .با ارزوی موفقیتتا دلت بخواد سوال دارم
ایکس باکس محصول مایکروسافت هست میشه روش ویندوز نصب و اجرا کرد؟
چجوری میشه بازی های xbox(نسل 6) رو روی 360بازی کرد؟
موس و کیبورد به 360 وصل میشه؟
عزیزم با دانلودش مشکلی ندارم و انتقالشم مشکلی نیست فقط فایلی که دانلود میکنم تبدیلشو مشکل دارمسلام دوست عزیز صالح جان..شما میتونید با تایپ کردن دانلود بازیهای ایکس باکس 360 بازی مورد نظرتو دانلود کنی.بعداز دانلود بازیرو از حالت فشرده خارج کن و به ی فلش 8 گیگ منتقلش کن بعد فلشو به دستگاه ایکس باکست بزن بازیتو بریز توی هاردت..اگه حجم بازیت بیشتر از 8 گیگ باشه به فلش بالای 8 گیگ نیاز داری.با ارزوی موفقیت دوست عزیز
منظورش فرمت ایزو هست سپهر جانعزیزم با دانلودش مشکلی ندارم و انتقالشم مشکلی نیست فقط فایلی که دانلود میکنم تبدیلشو مشکل دارم
صالح جان دوست عزیز .فایلی که دانلود کردی و از حالت فشرده خارجش کردی چیه دو نوع داریم /ISO/GOD/ اگه نمیدونی ی عکس از فایل بفرست //اگه ISO هست باید با برنامه Xbox Image Browser تبدیلش کنی..اگه GOD هست نیازی به تبدیل نیست اماده برای بازی هست....در صورت ISO بودن به شکل زیر انجام بده////// موفق باشیعزیزم با دانلودش مشکلی ندارم و انتقالشم مشکلی نیست فقط فایلی که دانلود میکنم تبدیلشو مشکل دارم
سلام اریا جان دوست عزیز.لطف کن حرفات گیج کننده نباشه...توی صحبت های قبلیت من ازتو برای از بین رفتن مشکلت پرسیدم در این رابط .جواباتو خودت نگاه کن نوشتی نه مشکلم حل شده..یا نوشتی وسط بازی فلشو درمیارم درست میشه...اینارو میگی کسی هم که میخواد کمک کنه به مشکل بر میخوره....حالا بیخیال ...به هر حال 2 راه داری یا اینکه بازیتو کلا پاک کنی که به قول خودت اسلحه و غیرش رو از دست میدی....یا اینکه این بازی رو انلاین بازی کنی...در ضمن توی پست قبلی که برات نوشتم در مورد MODE کردن میتونی از اون استفاده بکنی چون اینقدر پولداره که اسلحه بخری که تمومی نداره...موفق باشیسلام من هنوز نتونستم gta v بازی کنم من کنسول رو به اینترنت متصل میکنم. بعدش هم اینترنت رو وسط بازی قطع کردم و بازی موند ولی خاموش کردم و یک چند ساعت بعد خواستم بازی کنم که مشکل همیشگی پیش اومد آپدیت هاش نوشته gta online ممکنه از آپدیتهاش باشه چیکار کنم درست بشه اگر آپدیت ها رو پاک کنم که همه چیزیش از بین میره اسلحه های جدید و ...
ب نظرم بیخیال بشی بهترهسلام من هنوز نتونستم gta v بازی کنم من کنسول رو به اینترنت متصل میکنم. بعدش هم اینترنت رو وسط بازی قطع کردم و بازی موند ولی خاموش کردم و یک چند ساعت بعد خواستم بازی کنم که مشکل همیشگی پیش اومد آپدیت هاش نوشته gta online ممکنه از آپدیتهاش باشه چیکار کنم درست بشه اگر آپدیت ها رو پاک کنم که همه چیزیش از بین میره اسلحه های جدید و ...