مگه لنز دستگاهی که نصفه روزه کار کرده کثیف یا ضعیف میشه
- - -ویرایش - - -
تو این کشور نباید پول پای دستگاه داد همش دردسره. مردم تو کشورهای دیگه باخیال راحت میشینن بازیشونو میکنن.اینجا ما یا سی دی قلابی بهمون میدن یا همش باید دنبال هک جدید باشیم
خب چرا دستگاه ریست میشه؟
در ضمن مال من بعضی اوقات وسط بازی یهو همه چیز متوقف میشه هیچ چیزی کار نمیکنه و باید دستگاه رو روشن خاموش کرد
.ببین دستگاه به اصطلاح کپی خور شده باید درایوش باز بشه ور روی چیپش یک کاری انجام بدن.حالا خیلی از این کسانی که این کار را میکنند ناشی هستند و به خوده درایو صدمه می زنند. یا پیچ کم می بندن یا سفت می بندن یا بد جا می زنند وهزار تا یا دیگه.شما اگر دستگاهت را به عنوان xbox نو خریداری کردی باید بری سراغ فروشنده چون ممکن بطور کل درایوت را اشتباه بسته باشند.استاد بزرگ من دارم میگم لنز یک روز هم نیست که کار کرده.
سلام
دوستان دسته xboxرو چطوری میشه تمیز کرد؟
من هرچی بود بهش میزنم اما تمیز نمیشه!
سلام دوستان من به یه مشکل نادر توی بازی South Park برخوردم
ی قسمت بازی باید بری توی یه اتاقی بعد من وقتی میرم اگه برم سمت دری و بخوام در رو باز کنم کلا هنگ میکنه یا مثلا اگه دکمه بک رو بزنم تا استاپ بشه باز هنگ میکنه و تنها راهشم زدن دکمه پاور ایکس باکس هستش
4/5 بارم رفتم ولی باز همین مشکل هست
حتی دیسک رو هم عوض کردم
دیسک بازی هم مشکلی نداره روی هارد هم راحت نصب میشه نمیدونم مشکل چیه
حتی آخرین آپدیت داشبورد رو هم همین امروز از سایت ماکروسافت گرفتم با فلش نصب کردم
لطفا کمک کنید با تشکر فراوان
- - -ویرایش - - -
من والا استون میزدم ب پنبه راحت باهاش دسته تمیز میشد کم هم میزدم ک خیس نشه زیاد
دوستان لطفا یکی جواب سوال منو بده کمک کنید
من اين بازي رو اصلا بازي نكردم تا حالا (از سبكش خوشم نمياد) ولي احتمالا با نصب تايتل آپديت هاي بازي مشكل حل ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk