.:Bardia:.
کاربر سایت
رو Xbox 360 Halo 4 edition میشه Lt+3 ریخت؟
مگه به غیر از ظاهر فرقی با مدل معمولی داره ؟ ( درایو / برد / ... ) اگه نه مشکلی نیست .
رو Xbox 360 Halo 4 edition میشه Lt+3 ریخت؟
سلام دوستان
من یه مدت با کنسولم مشکل دارم
بعضی از بازیهایی که داخل دستگاه میزارم در حین انجام بازی ارور میده(همون اروری که میگه دیسک قابل خواندن نیست و دیسک رو تمیز کنید)فکر میکردم شاید مشکل از رایت بازیها باشه که 97 درصد بودند اما یه بازی برن مکس هم گرفتم(اساسین 4)اما اونم همین مشکل رو داره. ورزن داشبورد هم 2.0.16547.0
ممنون میشم من و راهنمایی کنید
دوستان لنز كنسول ضعيف شده بازي هاي برنر رو سخت ميخونه هي بايد ديسكو دراري بكني تو تا بخونه
چقدر خرج داره تعميرش ؟!
اگه با همين وضعيت بخوام بفروشم چقدر ميخرن ؟
دوستان چطور میشه سیو یک بازی رو از یک پروفایل به پرو فایل دیگه انتقال داد
با سلام
من یک ایکس باکس اسلیم 250 گیگ با تاریخ تولید 12-04-2012 که فکر میکنم مادربورد آن فالکون باشد .. دارای درایور لایتون
DG- 16D5S با ورژن 11.75 خریدم میخواستم بدونم بهترین روش برای آنلاک کردن این دستگاه چیه ...البته چند جا پرسیدم که
جیتگ کردن و تعویض کردن برد درایور و LTU رو بهم گفتن یک نفر هم سوراخ کردن آی سی درایور رو پیشنهاد داد لطفا
راهنمایی کنید بهترین روش کدام است و به چه علت ....
ممنون
کسی نبود "؟
برد شما کرونا هست
jtag و یا ltu تنها راه شما هست سوراخ کاری خیلی وقته که دورانش گذشته.
برای شما که دستگاه هارد داره jtag خیلی بهتر است
- - -ویرایش - - -
معمولی رایت میشه
حدود 80 تومن میشه.از ماله پسر عمو منم همین طور شده بود بعد لنز وو عوض کرد ولی بازم درست نشد خودم از یکی دیگه پرسیدم گفت احتمالا تنظیم درایوش خراب شده و cd رو لنز قرار نمیگیره.اینه که میخوام بگم الکی لنز عوض نکن ببر پیشه یکی که بلده.اگه تو اصفهانی یکی تو مجتمع آرادی هست کارش خوبه.دوستان لنز كنسول ضعيف شده بازي هاي برنر رو سخت ميخونه هي بايد ديسكو دراري بكني تو تا بخونه
چقدر خرج داره تعميرش ؟!
اگه با همين وضعيت بخوام بفروشم چقدر ميخرن ؟
مشکل از چیه چرا دستگاه گیر میکنهسلام دوستان من هر وقت بازی آنلاین Hand Of Kul رو بازی میکنم دستگاه گیر میکنه
تا خاموش روشنش نکنم مشکل حل نمیشه
بازی رو پاک کردم , باز هم دانلودش کردم از یه اکانت گلد دیگر هم آزمایشش کردم
اما همینکه بازی رو شروع میکنم دستگاه قفل میکنه
۳ ماه که این مشکل رو دارم و بارها پرسیدم کسی جواب درستو حسابی تا حالا نداده.
مشکل از چیه چرا دستگاه گیر میکنه.