سلام بهترین کار این هست که با شرکت تولید کننده بازی یک ایمیل بزنید مشکل شما کمیاب هست و یک چیزی نیست که همه باهاش درگیر باشن.مشکل از چیه چرا دستگاه گیر میکنه
ممنون از جوابتون بله برد کرونا ورژن 3 میباشد ..
فقط پرسیدم گفتن برای ورژن 3 میتونیم.. RGH2 با برد SQUIRT و CPU POSTFIX بزنیم که آنلاک بشه یا اینکه برد درایور رو عوض کنیم وبرد اصلی درایور رو هم تحویل میدیم و بازی هم از رو هارد هم از رو درایور اجرا میشه
میخواستم بدونم جریان این دو روش چی هست ممنون از راهنماییتون
پاور تا به دستگاه وصل نشه نباید چراغ سبز بده احتمالا در پاور یکی از ic ها یا ترانزیستور ها از کار افتاده بهتره از این آداپتور دیگه استفاده نکیسلام دوستان
من ایکس باکس اسلیم دارم. تازگیا هر وقت پاور رو به برق میزنم به جای اینکه نارنجی بشه رنگش سبز میشه و شروع به کار میکنه بدون اینکه کنسول باز باشه. مشکلش چیه؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین از کدوم قسمتتو فلش کپی کن ؛ بعد با Horizon آی دی پروفایل و صاحب سیو ( پروفایل ) رو عوض کن .
اینکه هارد 20گیگ دقیقا حجمش 20 نباشه طبیعیه، چون مقداریش برنامه های خود هارد و دستگاه هستیه هارد 20 گیگ برای کنسول فتم گرفتم .ولی نوشته 14 گیگ خالی داره . این درسته ؟ مشکلی نداره ؟
یه هارد 20 گیگ برای کنسول فتم گرفتم .ولی نوشته 14 گیگ خالی داره . این درسته ؟ مشکلی نداره ؟
دوستان چطور میشه سیو یک بازی رو از یک پروفایل به پرو فایل دیگه انتقال داد
من هر وقت بازی آنلاین Hand Of Kul رو بازی میکنم دستگاه FREEZ میکنهتا خاموش روشنش نکنم مشکل حل نمیشه
بازی رو پاک کردم , باز هم دانلودش کردم از یه اکانت گلد دیگر هم آزمایشش کردم
اما همینکه بازی رو شروع میکنم دستگاه قفل میکنه
۳ ماه که این مشکل رو دارم و بارها پرسیدم کسی جواب درستو حسابی تا حالا نداده.
مشکل از چیه چرا دستگاه گیر میکنه.
من 3 ماه دارم میپرسم علت فریز شدن دستگاهم چیهچقد سوت و کوره اینجا
جواب سوال قبلیم رو کسی نداد مجبور شدم رفتم از مغازه دار پرسیدم
حداقل جواب نمیدید یه فحش اینجا بدید که ما بفهمیم اینجا هم اومدید