سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکسو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید اخه تازه کارم.
- - -ویرایش - - -
سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکس رو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید
تبدیل یا چیز خاصی نیست بشه ازش استفاده کرد؟داداش فکر نکنم بشه چون اون hdmi خروجی است نه ورودی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
میتونید از کارت کپچر اکسترنال استفاده کنید.ارزوناش که 30 40 هست av داره ولی 80 تومنیاش از این کمپوننت ها داره و میتونی کیفیت hd بازی کنیتبدیل یا چیز خاصی نیست بشه ازش استفاده کرد؟
میتونید از کارت کپچر اکسترنال استفاده کنید.ارزوناش که 30 40 هست av داره ولی 80 تومنیاش از این کمپوننت ها داره و میتونی کیفیت hd بازی کنی
- - -ویرایش - - -
سلام
من الان بازی gears of war 3 رو از دوستم گرفتم ولی lt2 هست و کنسول من lt 3 هست
چجوری بدون اینکه بخوام رویه سی دی دیگه رایتش کنم اجرا کنمش؟یه جا خوندم title update با فلش منتقل کنی میشه ولی نشد
باید حتما دوباره رایت شه...راهی نداره!
دوستانی ک هارد مایکروسافت دارند این مدلای 250 gb ها ک جدا برای فروش هست رو اگه بخریم،اینا رو میشه ب کامپیوتر وصل کرد و بازیها و سیوهارو منتقل کرد؟؟؟
اقا کمک کنید من وقتی میخوام با یکی از دوستام چت کنم مینویسه cant connect to xbox live party
اگه میشه لطفا جواب بدید ؟ یه دستگاه الایت واسه کسی گرفتم حالا که درایورش رو باز میکنم بعد بسته شدن اول موقع خوندن دیسک یه صدای خاصی مثل یه جیغ ریز میاد به نظرتون عادیه ؟ درضمن موقعی که بازیو رو هارد میزنی موقعی که کامل میره تو بازی لنز دیسک رو نمیخونه اما همین طور پشت سرهم یه صدای تق تق تق ریز میاد؟ مشکلش چیه و هزینه تعمیرش چه قدره ؟ اگه میشه سریع جواب بدید
من یه بازی رو وقتی اجرا میکنم با دیسک مشکلی نداره ولی وقتی میخوام نصب کنم رو 4 درصد میگه دیسک کثیفه.
بعد خواستم با کامپیوتر امتحانش کنم با IMGBURN ازش ایمیج گرفتم سالم بود!!
مشکله از دستگاهه؟چون تازه خریدمش