سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکسو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید اخه تازه کارم.

- - -ویرایش - - -

سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکس رو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید

سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکسو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید اخه تازه کارم.

- - -ویرایش - - -

سلام. من یه لپ تاب دارم که درگاه hdmi خودش داه ؟ حالا میخوام ایکس باکس رو بش وصل کنم اگه میشه راهنمایی کامل کنید

داداش فکر نکنم بشه چون اون hdmi خروجی است نه ورودی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تبدیل یا چیز خاصی نیست بشه ازش استفاده کرد؟
میتونید از کارت کپچر اکسترنال استفاده کنید.ارزوناش که 30 40 هست av داره ولی 80 تومنیاش از این کمپوننت ها داره و میتونی کیفیت hd بازی کنی

- - -ویرایش - - -

سلام
من الان بازی gears of war 3 رو از دوستم گرفتم ولی lt2 هست و کنسول من lt 3 هست
چجوری بدون اینکه بخوام رویه سی دی دیگه رایتش کنم اجرا کنمش؟یه جا خوندم title update با فلش منتقل کنی میشه ولی نشد:(

میتونید از کارت کپچر اکسترنال استفاده کنید.ارزوناش که 30 40 هست av داره ولی 80 تومنیاش از این کمپوننت ها داره و میتونی کیفیت hd بازی کنی

- - -ویرایش - - -

سلام
من الان بازی gears of war 3 رو از دوستم گرفتم ولی lt2 هست و کنسول من lt 3 هست
چجوری بدون اینکه بخوام رویه سی دی دیگه رایتش کنم اجرا کنمش؟یه جا خوندم title update با فلش منتقل کنی میشه ولی نشد:(

باید حتما دوباره رایت شه...راهی نداره!

دوستانی ک هارد مایکروسافت دارند این مدلای 250 gb ها ک جدا برای فروش هست رو اگه بخریم،اینا رو میشه ب کامپیوتر وصل کرد و بازیها و سیوهارو منتقل کرد؟؟؟

Last edited by a moderator:
باید حتما دوباره رایت شه...راهی نداره!

دوستانی ک هارد مایکروسافت دارند این مدلای 250 gb ها ک جدا برای فروش هست رو اگه بخریم،اینا رو میشه ب کامپیوتر وصل کرد و بازیها و سیوهارو منتقل کرد؟؟؟

فک نکنم بشه ولی میتونی بریزی تو فلش و از طریق هوریزون منتقلش کنی به pc

اقا کمک کنید من وقتی میخوام با یکی از دوستام چت کنم مینویسه cant connect to xbox live party

ماله اینترنت و پورت های بسته است. چند ساعت دیگه و روز بعد امتحان کن معمولا مشکل برطرف میشه. البته اگر پورت را باز کنند. برای من خیلی پیش میاد این مورد.

لطفا یکی به این مشکل جواب بده
هرچی بازی رایت میکنم با اینکه 100% رایت میشه و وریفای هم میشه وقتی درون ایکس باکس قرار میدم اجرا نمیشه(صفحه سیاه) وقتی هم میرم برای نصب تا یه درصدی میره(40-50...) بعد پیام میده دیسکتون کثیفه یا خط داره نمیتونم بخونمش! دیسک نو.نو...
این مشکل رو با بازی های تازه رایت دارم، با بازی های قبلی دیسک به راحتی ران و اجرا میشه
لطفا کمک کنید...

اگه میشه لطفا جواب بدید ؟ یه دستگاه الایت واسه کسی گرفتم حالا که درایورش رو باز میکنم بعد بسته شدن اول موقع خوندن دیسک یه صدای خاصی مثل یه جیغ ریز میاد به نظرتون عادیه ؟ درضمن موقعی که بازیو رو هارد میزنی موقعی که کامل میره تو بازی لنز دیسک رو نمیخونه اما همین طور پشت سرهم یه صدای تق تق تق ریز میاد؟ مشکلش چیه و هزینه تعمیرش چه قدره ؟ اگه میشه سریع جواب بدید

آخرین ویرایش:
من یه بازی رو وقتی اجرا میکنم با دیسک مشکلی نداره ولی وقتی میخوام نصب کنم رو 4 درصد میگه دیسک کثیفه.
بعد خواستم با کامپیوتر امتحانش کنم با IMGBURN ازش ایمیج گرفتم سالم بود!!
مشکله از دستگاهه؟چون تازه خریدمش

اگه میشه لطفا جواب بدید ؟ یه دستگاه الایت واسه کسی گرفتم حالا که درایورش رو باز میکنم بعد بسته شدن اول موقع خوندن دیسک یه صدای خاصی مثل یه جیغ ریز میاد به نظرتون عادیه ؟ درضمن موقعی که بازیو رو هارد میزنی موقعی که کامل میره تو بازی لنز دیسک رو نمیخونه اما همین طور پشت سرهم یه صدای تق تق تق ریز میاد؟ مشکلش چیه و هزینه تعمیرش چه قدره ؟ اگه میشه سریع جواب بدید

احتمالا مشکل شما از موتور لنز یا خوده لنز است که هزینه اش تا جایی که من می دونم بین 50 تا 130 تومان میشه.

من یه بازی رو وقتی اجرا میکنم با دیسک مشکلی نداره ولی وقتی میخوام نصب کنم رو 4 درصد میگه دیسک کثیفه.
بعد خواستم با کامپیوتر امتحانش کنم با IMGBURN ازش ایمیج گرفتم سالم بود!!
مشکله از دستگاهه؟چون تازه خریدمش

ممکن این نوع دیسک که استفاده می کنید به لنز دستگاه شما نمی خوره . ممکن با سرعت خیلی بالا رایت شده و این مشکل را داره. ممکن کیفیت دیسک بسیار پایین است. ممکن لنز دستگاه شما هنگام کپی خور کردنش صدمه دیده باشه. خوده من زمانی که دستگاهم را تازه خریدم فقط دیسک های Verbatim را خوب می خواند بقیه را بازی در میارد تا اینکه لنز دستگاه را عوض کردم. به نظر من بازی های دیگر را امتحان کنید یا از جایی دیگر بازی را تهیه کنید که کیفیت بهتری داشته باشه دیسک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or