سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممکن این نوع دیسک که استفاده می کنید به لنز دستگاه شما نمی خوره . ممکن با سرعت خیلی بالا رایت شده و این مشکل را داره. ممکن کیفیت دیسک بسیار پایین است. ممکن لنز دستگاه شما هنگام کپی خور کردنش صدمه دیده باشه. خوده من زمانی که دستگاهم را تازه خریدم فقط دیسک های Verbatim را خوب می خواند بقیه را بازی در میارد تا اینکه لنز دستگاه را عوض کردم. به نظر من بازی های دیگر را امتحان کنید یا از جایی دیگر بازی را تهیه کنید که کیفیت بهتری داشته باشه دیسک.

واچ داگز و هیتمن اینطورین چجوری بفهمم لنز دستگاه سالمه یا مشکل از رایت بازیاست؟

آخرین ویرایش:
واچ داگز و هیتمن اینطورین چجوری بفهمم لنز دستگاه سالمه یا مشکل از رایت بازیاست؟

تنها راهش این است که شما بازی های دیگری که روی دیسک های دیگه رایت شده امتحان کنید. کلا لنز xbox خیلی ضعیف است و عمر کوتاهی هم داره.

سلام دوستان من یه مانیتور ال جی از سری IPS داشتم (22 اینچ )که پشتش ورودی HDMI داشت و ایکس باکسو با اون به مانیتور وصل کردم اما الان رزولوشن ای که اراعه میده انگار نه انگار 1080 هست لبه های آبجکت ها خیلی بریده بریده نشون داده میشه ...درصورتی که وقتی میرم تو DISPLAY SETTINGS کنسول رزولوشن رو 1080P هست و همچنین WIDE SCREEN مشکل از کجاست ؟ ممکنه بخاطر کابل HDMI باشه ؟؟؟

سلام. من یک کابل VGA‌گرفتم واسه ایکس باکس که کار میکنه و میزنم به مانتیور تصویر میده ولی یک جوریه و انگار پشت متن چند بار همون جوری تکرار میشه و تار میشه یه جور تاره. به چه دلیل اینجوریه؟‌ \:

سریال نامر دستگاه را باید وارد کنید وارد seting شوید و system infromation را بزنید سریال دستگاه را از این قسمت بردارید.
هارد برایه خودم نبوده یعنی قبلا با یه سریال نامبره دیگه اوکی شده.شما مطمئنی اینطوری درست میشه؟ چون باید خیلی چیزها رو پاک کنم.

اقا من یه تبدیل جک 2.5 به 3.5 میلیمتری گرفتم که از اون سوراخ پایین دسته هدفون رو بش وصل کنم . اما تست کردم جواب نداد . او تیک های مربوط به صدا هدست هم زدم اما نداشت راهی نیست درست شه؟

آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟

شما اول باید ببینید اصلا مانیتور شما FullHD هست یا خیر. مدل مانیتور را اینجا هم بگید تا دوستان دیگه هم راهنمایی کنند. ممکن مانتیور شما اصلا قابلیت پخش 1080p را نداشته باشه و علاوه بر این خیلی از بازی های Xbox اصلا 1080 نیستند . البته نوع کابل و نویز اطراف هم در این قضیه دخیل است که ممکن تصویر قابل قبول را ارائه نده اما شما قبل از هرچیز اول اطلاعات مانتیورتون را بخوانید و بعد بازی که 1080 هست امتحان کنید و در نهایت برید سراغ کابل.

- - -ویرایش - - -

سلام. من یک کابل VGA‌گرفتم واسه ایکس باکس که کار میکنه و میزنم به مانتیور تصویر میده ولی یک جوریه و انگار پشت متن چند بار همون جوری تکرار میشه و تار میشه یه جور تاره. به چه دلیل اینجوریه؟‌ \:

کلا تبدیل های VGA همینطوری است شما از هر 100 تا کابلی که می گیری نسبت به قدرت ماینتورت و جنس کابل شاید یکدونش بدون مشکل تصویر را بهت بده. خیلی روی این تبدیل ها برای کیفیت خوب نمیشه حساب کرد.

کلا تبدیل های VGA همینطوری است شما از هر 100 تا کابلی که می گیری نسبت به قدرت ماینتورت و جنس کابل شاید یکدونش بدون مشکل تصویر را بهت بده. خیلی روی این تبدیل ها برای کیفیت خوب نمیشه حساب کرد.[/QUOTE]
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟‌ S:

- - -ویرایش - - -

کمک کنین تورو خدا

شما اول باید ببینید اصلا مانیتور شما FullHD هست یا خیر. مدل مانیتور را اینجا هم بگید تا دوستان دیگه هم راهنمایی کنند. ممکن مانتیور شما اصلا قابلیت پخش 1080p را نداشته باشه و علاوه بر این خیلی از بازی های Xbox اصلا 1080 نیستند . البته نوع کابل و نویز اطراف هم در این قضیه دخیل است که ممکن تصویر قابل قبول را ارائه نده اما شما قبل از هرچیز اول اطلاعات مانتیورتون را بخوانید و بعد بازی که 1080 هست امتحان کنید و در نهایت برید سراغ کابل.

- - -ویرایش - - -

کلا تبدیل های VGA همینطوری است شما از هر 100 تا کابلی که می گیری نسبت به قدرت ماینتورت و جنس کابل شاید یکدونش بدون مشکل تصویر را بهت بده. خیلی روی این تبدیل ها برای کیفیت خوب نمیشه حساب کرد.
عزیز سری IPS ال جی همشون Full HD هستن واتفاقا ال جی هم تو تبلیغاتش خیلی رو مناسب بودن مانیتور های این سری برای بازی مانور میده بخاطر همینه که من فک میکنم مشکل از کابله حالا اگه یه دونه از اون کابلایی که خود مایکروسافت
زده واسه XBOX بگیرم پس حل میشه مشکل ؟

سلام

من یک اسلیم 4 گیگ آکبند (بانیان پرتو) گرفتم . فروشنده دستگاه با ایجکت روشن کرد گفت اگه با ایجکت روشن بشه درایو 100 درصد لایتونه

اونطور که خاطرم هست با یکبار زدن دکمه ایجکت روشن شد

ولی الان

من اگر کنسول از برق کشیده باشم وقتی بزنم به برق باید 3 یا 4 بار ایجکت بزنم تا دستگاه روشن شه

اما اگر خاموش کرده باشم اما از برق نکشم . بخوام روشن کنم با یکبار دکمه ایجکت روشن میشه

اون حالت 3 یا 4 بار طبیعیه یا جور دیگری هست ؟

دستگاه از کجا بفهمم ltu هست یا lt3 ؟؟

من هیتمن رو هرجا گشتم پیدا نکردم میتونم با iso2god بازی رو گاد کنم بعد با هوریزون بریزم رو فلش و انتقال بدم به هارد و با دی وی دیش بازی کنم؟ یا اصن گاد مخصوصه جی تگه؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

عزیز سری IPS ال جی همشون Full HD هستن واتفاقا ال جی هم تو تبلیغاتش خیلی رو مناسب بودن مانیتور های این سری برای بازی مانور میده بخاطر همینه که من فک میکنم مشکل از کابله حالا اگه یه دونه از اون کابلایی که خود مایکروسافت
زده واسه XBOX بگیرم پس حل میشه مشکل ؟
اگر اینطوری که شما دارید میگید هست . حتما مشکل از خوده کابل HDMI است که دارید استفاده می کنید.

یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟‌ S:

- - -ویرایش - - -

کمک کنین تورو خدا[/QUOTE]
نه متاسفانه کاریش نمی توانید بکنید.
سلام

من یک اسلیم 4 گیگ آکبند (بانیان پرتو) گرفتم . فروشنده دستگاه با ایجکت روشن کرد گفت اگه با ایجکت روشن بشه درایو 100 درصد لایتونه

اونطور که خاطرم هست با یکبار زدن دکمه ایجکت روشن شد

ولی الان

من اگر کنسول از برق کشیده باشم وقتی بزنم به برق باید 3 یا 4 بار ایجکت بزنم تا دستگاه روشن شه

اما اگر خاموش کرده باشم اما از برق نکشم . بخوام روشن کنم با یکبار دکمه ایجکت روشن میشه

اون حالت 3 یا 4 بار طبیعیه یا جور دیگری هست ؟

دستگاه از کجا بفهمم ltu هست یا lt3 ؟؟

اگر بازی های جدید را اجراء کنید یعنی LT3 است چون اصلا دیگه بازی برای lt2 نیست و وجود هم نداره. درمورد روشن شدن دستگاه هم با eject ربطی به lt3 و چیز دیگه نداره. xbox اورجینال هم با eject روشن میشه.
من نمی دونم این حرف ها را از کجاشون درمیارن به خورد مردم می دن . اما این ماله support ماکروسافت است می توانی خودت ببینی
Press the eject button on the console
If the console still does not turn on when you press the eject button, please skip ahead to Checking the power supply for your Xbox 360 Console. If the console does turn on, then there may be an issue with your faceplate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or