سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من یه تبدیل جک 2.5 به 3.5 میلیمتری گرفتم که از اون سوراخ پایین دسته هدفون رو بش وصل کنم . اما تست کردم جواب نداد . او تیک های مربوط به صدا هدست هم زدم اما نداشت راهی نیست درست شه؟

من موندم تو این انجمن حتما باید پستمون رو نقل قول کنیم تا جواب بگیریم؟قبلا این طور نبود!!!!

سلام. یه سوال دارم.

من یه دستگاه ایکس باکس دارم از سال 2007 تا حالا مشکلی براش پیش نیومده. ولی جدیدا در درایو بعضی وقتا باز نمیشه و بعضی از بازی هامو نمیخونه. یه تعمییر کار دستگاهمو دید گفت درایوت عمرشو کرده.
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه درایوم بنکیو هست... میشه درایو و عوض کنم. ؟ اگه میشه عوض کرد باید حتما بنکیو بندازم یا هر مارکی میشه انداخت؟ ( مثلا لایت ان یا سامسونگ...)
ممنونم اگه کامل راهنمایی کنید.... قیمتشم بگید حدودا.... الیته اگه میشه تعویض کرد.

با سلام
دوستان من اخیرا ایکس باکس ۳۶۰ گرفتم مدل e
الان نزدیک به یک هفته هست که به صورت راندوم میتونم بازی کنم دستگاه بعضی موقعها بوت نمیشه و منوی ایکس باکس رو هم لود نمیکنه.
واقعا نمیدونم باید چکار کنم.اگر دوستان محبت کنن مشکل منو بگن ممنون میشم.:-s

با سلام
دوستان من اخیرا ایکس باکس ۳۶۰ گرفتم مدل e
الان نزدیک به یک هفته هست که به صورت راندوم میتونم بازی کنم دستگاه بعضی موقعها بوت نمیشه و منوی ایکس باکس رو هم لود نمیکنه.
واقعا نمیدونم باید چکار کنم.اگر دوستان محبت کنن مشکل منو بگن ممنون میشم.:-s

من یکی از دوستانم در لوگوی اول Freeze می شد .االبته مدل e نبود قدیمی تر بود.و هارد هم جدا براش خریده بود.یکبار Setting >Hard>Clear Cach کرد مشکل حل شد تا اینکه یک آپدیت دادن بیرون همین داستان ادامه پیدا کرد. یک کپی از Save / Profile گرفت و بعد هارد را کامل فرمت کرد.مشکلش برطرف شد. نمی دونم شاید برای شما هم جواب بده.

من یکی از دوستانم در لوگوی اول Freeze می شد .االبته مدل e نبود قدیمی تر بود.و هارد هم جدا براش خریده بود.یکبار Setting >Hard>Clear Cach کرد مشکل حل شد تا اینکه یک آپدیت دادن بیرون همین داستان ادامه پیدا کرد. یک کپی از Save / Profile گرفت و بعد هارد را کامل فرمت کرد.مشکلش برطرف شد. نمی دونم شاید برای شما هم جواب بده.

با تشکر از شما دوست عزیز از راهنماییتون
مشکل اینجاست که دستگاه روشن میشه اما اون چراغ سبز که به شکل دایره هست روشن نمیشه برا همین من لوگوی ایکس باکس رو هم نمیبینم چون کلا بوت نمیشه.

با تشکر از شما دوست عزیز از راهنماییتون
مشکل اینجاست که دستگاه روشن میشه اما اون چراغ سبز که به شکل دایره هست روشن نمیشه برا همین من لوگوی ایکس باکس رو هم نمیبینم چون کلا بوت نمیشه.

شما چراغ آداپتورت ببین چه رنگی است زمانی که دستگاه را روشن می کنی؟

دوستان امکان داره که دستگاه من با یه مانیتور فول اچ دی مچ نباشه؟ (از طریق hdmi )وصل کردم ولی کیفیت افتضاحی میده قبلا هم تو این تاپیک پرسیده بودم !!من این مانیتور رو تست کردم با یه دستگاه دیگه روش فیلم فول اچ دی گزاشتم و خیلی خوب نشون داد ولی با ایکس باکس کیفیت افتضاحی میده ...به نظرتون مانیتوره کلا با ایکس باکس مچ نمیشه یا این که مشکل از کنسول من هست و میشه تعمیرش کرد آخه ما تلویزیون یا مانیتور دیگه ای نداریم که HDMI داشته باشه و با اون تست کنم .ممنون میشم جواب بدید

دوستان امکان داره که دستگاه من با یه مانیتور فول اچ دی مچ نباشه؟ (از طریق hdmi )وصل کردم ولی کیفیت افتضاحی میده قبلا هم تو این تاپیک پرسیده بودم !!من این مانیتور رو تست کردم با یه دستگاه دیگه روش فیلم فول اچ دی گزاشتم و خیلی خوب نشون داد ولی با ایکس باکس کیفیت افتضاحی میده ...به نظرتون مانیتوره کلا با ایکس باکس مچ نمیشه یا این که مشکل از کنسول من هست و میشه تعمیرش کرد آخه ما تلویزیون یا مانیتور دیگه ای نداریم که HDMI داشته باشه و با اون تست کنم .ممنون میشم جواب بدید

سلام
من هم با مانیتور آی پی اس ال جی قبلا امتحان و اصلا کیفیت نداشت.نمیدونم راه حلی داشته باشه یا نه ولی مشکل از کنسول نیست خیالت راحت.

دانلود بازی و نصب آن روی xbox

با سلام،
من یه xbox 360 slim 4Gb گرفتم (lt3) و فک کنم کپی خور بود. اولین باز که به نت وصلش کردم یه آپدیت خاست و من هم آپدیت کردم
از اون موقع به بعد بعضی از بازی هارو اجرا نمی کنه !!! از چند جا پرسیدم و ارور بهشون گفتم ، گفتن لنز مشکل پیدا کرده
لنز و عوض کردم و متاسفانه هیچ تغییر خاضی نکرده !!
بعد فهمیدم که کیفیت دیسکایی که میگیرم خیلی بده به خاطر همین تصمیم گرفتم بازی و دانلود کنم و بریزم رو Dvd_9 و اجرا کنم.
ارور هم که گفتم این بود که هنوزم میده !!!! الان مشکل از چیه؟!
This disk is not readable
1.clean disc with soft cloth:-/
2.reset.............
:-/:-/:-/
سوالات :
1. آموزش نصب بازی روی دی وی دی
2. ایکباکس باید مشخصات خاصی داشته باشد واسه این کار ( یا تنظیمان؟!)
3. Dvd-9 خوب چی هست؟!
:-/

آخرین ویرایش:
با سلام،
من یه xbox 360 slim 4Gb گرفتم (lt3) و فک کنم کپی خور بود. اولین باز که به نت وصلش کردم یه آپدیت خاست و من هم آپدیت کردم
از اون موقع به بعد بعضی از بازی هارو اجرا نمی کنه !!! از چند جا پرسیدم و ارور بهشون گفتم ، گفتن لنز مشکل پیدا کرده
لنز و عوض کردم و متاسفانه هیچ تغییر خاضی نکرده !!
بعد فهمیدم که کیفیت دیسکایی که میگیرم خیلی بده به خاطر همین تصمیم گرفتم بازی و دانلود کنم و بریزم رو Dvd_9 و اجرا کنم.
ارور هم که گفتم این بود که هنوزم میده !!!! الان مشکل از چیه؟!
This disk is not readable
1.clean disc with soft cloth:-/
2.reset.............
:-/:-/:-/
سوالات :
1. آموزش نصب بازی روی دی وی دی
2. ایکباکس باید مشخصات خاصی داشته باشد واسه این کار ( یا تنظیمان؟!)
3. Dvd-9 خوب چی هست؟!
:-/

عزیز رایت بازی ها توسط هر رایتر و با هر برنامه امکان نداره به خصوص اگر XGD 3 باشه بازی .که معمولا همه با Liteon می زنند .جنس دی وی دی و سرعت رایت و اینکه رایتر Flash شده باشه یا .... همه موارد مهمی که باید رعایت بشه . از همه مهمتر تنظیمات برنامه imgburn است.توی تاپیک ها مربوطه بگردی جواب سوالات را پیدا می کنی.

عزیز رایت بازی ها توسط هر رایتر و با هر برنامه امکان نداره به خصوص اگر XGD 3 باشه بازی .که معمولا همه با Liteon می زنند .جنس دی وی دی و سرعت رایت و اینکه رایتر Flash شده باشه یا .... همه موارد مهمی که باید رعایت بشه . از همه مهمتر تنظیمات برنامه imgburn است.توی تاپیک ها مربوطه بگردی جواب سوالات را پیدا می کنی.

ممنون!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or