سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

ببخشید واسه بازی هایی که برنرمکس نیستن یه روش بود که میشد بازی ها رو از روی هارد اجرا کرد،همون راه که اول باید یک آهنگ پلی میشد و بعد بازی اجرا میشد...

یک نفر یک توضیح در مورد چگونگی این کار بهم میده؟ :)

دوستان من یه آرکید دست 2 خریدم وقتی هر دیسک بازی رو میزارم ارور unreadable disk میده،زنگ زدم یارو گفت لنزش سالمه و خودم کلی بازی خش دار امتحان کردم روش
بعدش گفت امکان داره تنظیم لنز به هم خورده باشه تو جابجایی(آخه برام پست کردند) بعدش دستگاه رو باز کردم و لنزش رو تمیز کردم بالانسش کردم
اما وقتی اومدم اجرا کنم دیدم لنز یه صدای تق تق ریز و پشت سر هم میده..دیسک باز نمیشه و نمیخونه دیسک ها رو
هر چی هم نیگاه کردم چیزی دستگیرم نشد ..کسی میتونه کمکم کنه؟؟ واقعا ممنون میشم

دوستان من یه آرکید دست 2 خریدم وقتی هر دیسک بازی رو میزارم ارور unreadable disk میده،زنگ زدم یارو گفت لنزش سالمه و خودم کلی بازی خش دار امتحان کردم روش
بعدش گفت امکان داره تنظیم لنز به هم خورده باشه تو جابجایی(آخه برام پست کردند) بعدش دستگاه رو باز کردم و لنزش رو تمیز کردم بالانسش کردم
اما وقتی اومدم اجرا کنم دیدم لنز یه صدای تق تق ریز و پشت سر هم میده..دیسک باز نمیشه و نمیخونه دیسک ها رو
هر چی هم نیگاه کردم چیزی دستگیرم نشد ..کسی میتونه کمکم کنه؟؟ واقعا ممنون میشم
لنز رو کلن نابود کردی

- - -ویرایش - - -

نباید بازش میکردی

سلام من یه 360 اسلیم از این جدیدا آکبند بدون هارد کپیخور نرم افزاری با آخرین آپدیتش گرفتم فروشنده گفت درایو لایتونه الآن بعد از دو هفته دستگام شروع کرده ارور دادن تو اکثر بازیا یا همون اول یا بعد از یک ساعت بازی ارور disk is unreadable میده من همه ی بازیامو 97% گرفتم احساس میکنم از موقعی که کینکت و بهش وصل کردم اینجوری شده اینم بگم که تو این دو هفته کلا 3 ساعتم بازی نکردم حالا به نظرتون مشکل از چیه؟
برای حلش پیکار کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

چرا وقتی تاریخ کنسولو عوض میکنم بعد دستگاه رو خاموش روشن میکنم همه چیز ریست میشه و برمیگرده به جای اولش ؟ کار خاصی باید انجام داد که تاریخ کنسول ذخیره بشه ؟

چرا وقتی تاریخ کنسولو عوض میکنم بعد دستگاه رو خاموش روشن میکنم همه چیز ریست میشه و برمیگرده به جای اولش ؟ کار خاصی باید انجام داد که تاریخ کنسول ذخیره بشه ؟

متاسفانه کنسول 360 باتری داخلی نداره و وقتی کنسول رو از برق میکشی همه چیز ریست میشه مگه اینکه کنسول به اینترنت متصل باشه که خودش به صورت اتوماتیک تاریخ و ساعت تنظیم شه

سلام.من امروز داشتم GTA V بازی می کردم که یهو کنسول خاموش شد بعد وقتی روشنش کردم چراغش قرمز بود بعد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد . من کنسول رو 2 ساله که دارم و تا حالا آخ هم نگفته بود ولی حالا اینطوری شد. باید نگران باشم ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام.من امروز داشتم GTA V بازی می کردم که یهو کنسول خاموش شد بعد وقتی روشنش کردم چراغش قرمز بود بعد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد . من کنسول رو 2 ساله که دارم و تا حالا آخ هم نگفته بود ولی حالا اینطوری شد. باید نگران باشم ؟

اون سه چراغ مال وقتيه كه برق خوب نرسه به كنسول

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام من دو سه روزه وقتی با کنسولم بازی میکنم هی کنترلر خاموش میشه مثلا تو بازی بترفیلد با بعضی تفنگ ها شلیک میکنم سریع خاموش میشه بعد پشت سر همهم خاموش میشه هی روشنش میکنم هی خاموش میشه البته مشکل از کنترلر اینا نیست چون با هر دو تا کنترل همین مشکل هست پس نمیتونه از اون باشه البته تو همه بازی ها نه فقط بترفیلد یکی یه راهنمایی کنه خواهشا کنسولمم اسلیم 250 گیگ بازی هارو هم از هاردم اجرا میکنم (جیتک شده)

سلام من دو سه روزه وقتی با کنسولم بازی میکنم هی کنترلر خاموش میشه مثلا تو بازی بترفیلد با بعضی تفنگ ها شلیک میکنم سریع خاموش میشه بعد پشت سر همهم خاموش میشه هی روشنش میکنم هی خاموش میشه البته مشکل از کنترلر اینا نیست چون با هر دو تا کنترل همین مشکل هست پس نمیتونه از اون باشه البته تو همه بازی ها نه فقط بترفیلد یکی یه راهنمایی کنه خواهشا کنسولمم اسلیم 250 گیگ بازی هارو هم از هاردم اجرا میکنم (جیتک شده)

شاید مشکل از باطری باشه. خیلی از دوستان همین مشکل رو دارن. مثلا وقتی با شاتگان شلیک کنید ( چون قدرت زیادی داره ) به علت ویبره بیشتر دسته خاموش میشه :d

سلام
من رفتم اکانت لایو خریدم بعد میخوام هر بازی رو انلاین بازی کنم اولش میگه باید بازی اپدیت بشه
چیکار کنم مال همه اینجوریه یا فقط مال من8-| ؟
دوستان لطفا کمک کنید.
باتشکر

سلام
من رفتم اکانت لایو خریدم بعد میخوام هر بازی رو انلاین بازی کنم اولش میگه باید بازی اپدیت بشه
چیکار کنم مال همه اینجوریه یا فقط مال من8-| ؟
دوستان لطفا کمک کنید.
باتشکر
همیشه برای هر بازی آپديت میاد باید آپديت کنی تا بتونی لایو بازی کنی

ببخشید میشه یه راهنمایی راجع به انلاین بازی کردن جی تی ای وی بدید
چون میخوام لایو بازی کنم میگه باید 7 الی 8 پچ دانلود کنم ؟
بعضی بازی ها اینطوری آن الان اگه بخوای جی تی ای انلاین بازی کنی باید پچ هاشو دانلود کنی بعضی بازی ها پچ می خوان بعضی ها نمی خوان

ببخشید یه سوال دیگه با سرعت اینتنت 512 میشه gta v رو بدون هنگ بازی کرد
با تشکر ار کمکتان:x

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دانلود بازی و نصب آن روی xbox
با سلام،
من یه xbox 360 slim 4Gb گرفتم (lt3) و فک کنم کپی خور بود. اولین باز که به نت وصلش کردم یه آپدیت خاست و من هم آپدیت کردم
از اون موقع به بعد بعضی از بازی هارو اجرا نمی کنه !!! از چند جا پرسیدم و ارور بهشون گفتم ، گفتن لنز مشکل پیدا کرده
لنز و عوض کردم و متاسفانه هیچ تغییر خاضی نکرده !!
بعد فهمیدم که کیفیت دیسکایی که میگیرم خیلی بده به خاطر همین تصمیم گرفتم بازی و دانلود کنم و بریزم رو Dvd_9 و اجرا کنم.
ارور هم که گفتم این بود که هنوزم میده !!!! الان مشکل از چیه؟!
This disk is not readable
1.clean disc with soft cloth:-/
2.reset.............
:-/:-/:-/
سوالات :
1. آموزش نصب بازی روی دی وی دی
2. ایکباکس باید مشخصات خاصی داشته باشد واسه این کار ( یا تنظیمان؟!)
3. Dvd-9 خوب چی هست؟!
:-/

برو به این لینک مشکلت حل میشه
http://www.aparat.com/v/VCB0K/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or