سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز من یک مشکل دارم. 8-9 ماهه xbox360 slim jtaged خریدم با یک هارد 250gb. تا الان این مشکل رو نداشتم ولی چهار روز پیش دستگاه در حین بوت قفل کرد. یک صفحه سفید اومد که یکسری متن روش نوشته بود. چون موقع بوت دستگاه اتاق دیگه ای بودم مطمئن نیستم وارد FreeStyle Dasboard شده بود یا همون صفحه اول متوقف شده بود و متن خطا رو هم متاسفانه یادم نیست. دستگاه رو سریع خاموش کردم و وقتی دوباره روشن کردم روی صفحه اولیه (آرم) متوقف ماند. بعد از چند ثانیه دستگاه رو خاموش کردم و از برق کشیدم. دوباره که روشن کردم بالا اومد ولی حافظه 4gb داخلی رو نمیشناخت و چاره ای جز فرمت اون برام نمیگذاشت که تمام سیو گیم هام پرید!! بعد از فرمت 3gb خالی نشون میداد. یک بازی رو انجام دادم و سیو کردم و خاموش. فرداش که روشن کردم اون بازی سیو روی حافظه داخلی رو تشخیص نمی داد و اعلام میکرد "آیا سیو جدید ایجاد کنم؟". حجم خالی حافظه شده بود 2.5gb (جهت اطلاع بازی Dynasty W 8). امروز هم دیدم دوباره حافظه داخلی را نشناخته و باید دوباره فرمت کنم. یک نکته دیگه هم اینکه گاهی باید دو سه بار خاموش و روشن کنم تا بالا بیاد. یک بار بردم آی سی jtag رو دوباره برنامه نویسی کرد و خوب شد ولی بعد از چند روز دوباره این مشکل خودش رو نشون داد.
الان دو تا سوال دارم اگر لطف کنید:
1- آیا باید بیخیال استفاده از حافظه داخلی بشم یا مشکلش قابل حله؟
2- راهی هست بتونم سیو گیمهای قبلیم رو برگردونم؟ (چیزی شبیه ریکاوری در ویندوز)
ممنون.

آخرین ویرایش:
امروز داشتم batman arkham origins میرفتم از بازی اومدم بیرون میخواستم ببینم چند درصد شده که دیدم زده save corrupted
الان اعصابم داغونه دوستان راهی برای fix کردنش نیست

امروز داشتم batman arkham origins میرفتم از بازی اومدم بیرون میخواستم ببینم چند درصد شده که دیدم زده save corrupted
الان اعصابم داغونه دوستان راهی برای fix کردنش نیست

متاسفانه راهی نداره ، من هم یکبار این بلا سرم اومد اما زیاد جلو نرفته بودم اما بعدش مدام روی یک فلش هم save می کردم.

دوستان من وقتی دستگاه رو روشن میکنم بعد از 10 دقیقه یهو صفحه رنگش میره خط خطی میشه و باید خاموشش کنم..سریع که روشنش میکنم 3 تا چراق قرمز روشن میشه
خاموش میکنم ..بعد یه ربع روشن میکنم به خوبی کار میکنه اما بعد چند دقیقه باز صفحه قاطی میکنه..مشکل از کجاست به نظرتون؟؟

سلام..

من حدود 10 ماهی بود بازی نکرده بودم!!

رفتم این واچ داگز رو دان کردم و بعد با این نرم افزار ABGX لانچ کردم و مشکل خاصی نداشت و رفتم با IMGBURN با سرعت 4X رایت زدم و بعدشم گذاشتم توی دستگاه

ازم پرسید اپدیت کنم گفتم باشه.... آپدیت کرد و ری استارت شد و دوباره اومد بالا رفتم توی بازی خود بازی فکر کنم خواست آپدیت شه (Game data inistalation progress) و نزدیکای 50 درصد ارور داد:

instaliton failed

game data eill be reinstalated!!

مشکل چی بوده؟!؟!؟!

سلام دوستان میشه دو ایکس باکس که یکی جیتگ ولی دیگری کپی خور معمولی لینک کرد بهم بازی کرد؟
البته من اینکارو کردم اونی که جیتگه یک lobby ساخت حتی اون یکی هم تونست بشناسه ولی errore ورژن بازی که یکی نیست میده. بازی cod:mw3 بود

اقا من بعد مدت طولانی دستگاه رو روشن کردم . بعد از 20 دقیقه دور فن میره بالا و دمای GPU میشه نزدیک 90 . ولی cpu رو 55 هست . بعدش پشت دستگا رو چراغ قوه زدم دیدم . متوجه شدم فن بالایی کار نمیکنه . الان این فن روخودم میتونم عوض کنم ؟ خیلی کار سختیه ؟ 2 تا فن باهم هستن یا جدان ؟ دستگاه هم arcade jasper هست.

سلام دوستان کنسول من از امروز صبح که چند ساعت بازی کردم مشکلی نداشت ولی از عصری وقتی نیم ساعت یا کمتر یا بیشتر بازی میکنم این ارور میده و از بازی میاد بیرون مشکل چیه دستگاه خراب شده ؟

x1n0ygtmv7wa9v6a8jpt.jpg

سلام دوستان کنسول من از امروز صبح که چند ساعت بازی کردم مشکلی نداشت ولی از عصری وقتی نیم ساعت یا کمتر یا بیشتر بازی میکنم این ارور میده و از بازی میاد بیرون مشکل چیه دستگاه خراب شده ؟

x1n0ygtmv7wa9v6a8jpt.jpg

احتمالا لنز هست با چندين بازي تست بكن ببين اگه اونا رو خوند كه هيچي ولي اگه هيچي نميخونه لنز هست برا من هم اتقاق افتاد رفتم. دادم كنج تو پايتخت و ازم ١٥٠ هزار تومن گرفت تعويض كرد خيلي هم راضي هستم جاي هايي كه نميدوني نده يك موقع ميگيرت يك اشغالي برات سرهمبندي ميكنن
مثل من شانس بياري يك سي دي برنر مكس مفت تو دستگاهت جا بمونه LOL

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or