سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من رفتم سفر بعد میخواستم با دوستام اونجا که ایکس باکس داشتن از روی سیو خودم یه بازی رو بازی کنیم.به همین خاطر هاردمو با خودم بردم.هاردو رو ایکس باکسه دوستم نصب کردم.تو هاردم دو تا پروفایل هست که من اولی مد نظرم بود.پروفایل دوم رو به خوبی میاورد و هیچ مشکلی نداشت.ولی برای پروفایل اول به جای اسم پروفایل نوشته بود corrupted profile
خواستم ببینم که برای همیشه از دست رفته یا اگه به کنسول خودم نصبش کنم دوباره درست میشه؟

دوستان وقتی بازی رو روی فلش میریزم بعد از چند دقیقه از بازی میاد بیرون و ارور میده اما با خود dvd مشکلی ندارم..
به نظر شما مشکل از فلشم هست؟؟ ۲ تا فلش هم امتحان کردم

دوستان وقتی بازی رو روی فلش میریزم بعد از چند دقیقه از بازی میاد بیرون و ارور میده اما با خود dvd مشکلی ندارم..
به نظر شما مشکل از فلشم هست؟؟ ۲ تا فلش هم امتحان کردم

بازی 100 درصد یا همون برنر مکس باید بخری تا بتونید روی فلش یا هارد نصب کنید ....بازی های 97 نصب نمیشه

امروز داشتم فیفا بازی میکردم یه دفعه فریز کرد بعد که روشن کردم دستگاه سه چراغ قرمز زد اما یه بار دیگه روشن خاموش کردم چراغ قرمز رفت اما الان چند ساعت خاموشش کردم اخه یکم گرمم کرده بود . باید فاتحه شو بخونم ؟ یا ن

امروز داشتم فیفا بازی میکردم یه دفعه فریز کرد بعد که روشن کردم دستگاه سه چراغ قرمز زد اما یه بار دیگه روشن خاموش کردم چراغ قرمز رفت اما الان چند ساعت خاموشش کردم اخه یکم گرمم کرده بود . باید فاتحه شو بخونم ؟ یا ن

دستگاهت ارکید دیگه درسته؟؟؟
باید مواظب باشی اخوی دستگاهت قدیمی ئ هر لحظه خطر اینچنینی داره .....

260092"]كينكت من سرش رفته بالا پايين نمياد كاليبره و ريست هم كردم درست نشد
نميدونيد مشكل چيه
تو بازي ها دورسته فقط بالاست ببرم تعمير كار درست ميشه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

خیر
اما اصولی نیست و تو دراز مدت ممکنه اثارشو رو درایو در حال کار و یا خود برد اصلی بذاره
معمولا تو داشبرد از نصف توان خروجی کنسول استفاده میشه
پس بهتره از تو داشبرد خاموش کنید و یا وقتی به داشبرد برگشتید دکمه پاور رو بزنید
Sent from my RM-914_im_mea3_421 using Tapatalk

سلام
دوستان من وقتی بازی رو میریزم رو هارد و اجرا میکنم همیشه همون اویل بازی ارور میده و برمیگرده به داشبرد ولی وقتی نمیریزم رو هارد و همینجوری اجرا میکنم اصلا مشکلی نداره
به نظرتون ایراد از چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or