سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من وقتی بازی رو میریزم رو هارد و اجرا میکنم همیشه همون اویل بازی ارور میده و برمیگرده به داشبرد ولی وقتی نمیریزم رو هارد و همینجوری اجرا میکنم اصلا مشکلی نداره
به نظرتون ایراد از چیه ؟
علتش اینه که دیسک های شما 97% هست و برای اینکه بتونی از روی هارد بازی کنی باید قبلش یه مزیک پلی کنی، یا اینکه از روی دیسک اجرا کنی

سلام
میخواستم بدونم میشه رو پرو فایل هر کس رمز بخصوصی گذاشت ؟
یعنی هر کس نتونه وارد پروفایل من بشه
راستی یه سوال دیگه من بازی هایی که میکنم برای داداشم که کوچیکه مناسب نیست ! ایا میشه کاری کرد که لیست بازی ها رو بشه برای هر پروفایل متغییر درست کرد ؟
ممنون

سلام
راستی یه سوال دیگه من بازی هایی که میکنم برای داداشم که کوچیکه مناسب نیست ! ایا میشه کاری کرد که لیست بازی ها رو بشه برای هر پروفایل متغییر درست کرد ؟
ممنون

اولی رو نمی دونم ولی بازی هایی که مخصوص داداشت نیست رو جدا کن بزار جایی که نتونه برداره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام
ممنون
رمز روی خود دستگاه میشه گذاشت ولی روی پروفایل فکر نکنم ، بابت سوال دوم هم میشه توی هر پروفایل توی ستینگ تنظیم کرد که اون پروفایل تا چه درجه سنیرو میتونه بازی کنه ، مثل T ، M و ....

این اخطارو میده

21102340753236556296.jpg

ok میزنم دستگاه ریستارت میشه

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من یه مشکل با شارژر joystickم دارم. من یه دونه از شارژر ها خریدم که با کابل usb به خود ایکس باکس وصل میشه و به جای باطری های قلمی میشه از این کیت استفاده کرد. منظورم از ایناست:

293c1jx2vv120ywd37k8.jpg

اما مگه قرار نیست که این شارژر بعد از اینکه یه مدت با کابل به دستگاه وصل شد، خودش شارژ بشه و دیگه نیازی به کابل نباشه؟ ولی این کیت شارژری که من دارم به محض اینکه کابل را قطه میکنم، joystickم خاموش میشه. یعنی مشکل از این کیت هست یا اصلن قراره که فقط با کابل بازی کنم؟

سلام
بچه ها من یه مشکل با شارژر joystickم دارم. من یه دونه از شارژر ها خریدم که با کابل usb به خود ایکس باکس وصل میشه و به جای باطری های قلمی میشه از این کیت استفاده کرد. منظورم از ایناست:

293c1jx2vv120ywd37k8.jpg

اما مگه قرار نیست که این شارژر بعد از اینکه یه مدت با کابل به دستگاه وصل شد، خودش شارژ بشه و دیگه نیازی به کابل نباشه؟ ولی این کیت شارژری که من دارم به محض اینکه کابل را قطه میکنم، joystickم خاموش میشه. یعنی مشکل از این کیت هست یا اصلن قراره که فقط با کابل بازی کنم؟
احتمالا مشکل از کیت شماست. برای من باید ی مدت طولانی توی شارژ باشه و بعدشم حدودا 4/3 ساعت کلا شارژ نگه میداره. ولی اینطوری ک میگین نیست

سلام.
امروز داشتم gta v بازی میکردم ک یهو دستگاه هنگید.دیسک رو در اوردم و کنسول ریستارت شد.
ولی دیگه هر کاری میکنم درایو باز نمیشه!!!
چیکار کنم؟؟؟!!
کنسولم هم x360 E و lt3+ و هارد 320 گیگ

احتمالا مشکل از کیت شماست. برای من باید ی مدت طولانی توی شارژ باشه و بعدشم حدودا 4/3 ساعت کلا شارژ نگه میداره. ولی اینطوری ک میگین نیست
بهنام تویی؟ :d حالا چرا اینقدر رسمی با من حرف میزنی :-/
نه برا من اصلن شارژ نگه نمیداره :| یعنی تا کابل را جدا میکنم joystick هم خاموش میشه. یعنی ممکنه خراب باشه؟ ببرم پس بدم قبول میکنه؟

سلام

293c1jx2vv120ywd37k8.jpg

دوست عزیز کاش قبل از خریدش یه مشاوره گرفته بودید و از خرید این کیت شارژ منصرف میشدید . آخه در کل من ندیدم که کسی از این کیت شارژها داشته باشه و بتونه بیش از 3 یا 4 ساعت کنترلرش دوام بیاره . کاش به جای این، باطری های قلمی با قابلیت ریشارژ خریده بودید، که با شارژر خودشون باطری رو شارژ میکنند . من 4 تا از این باطری ها دارم و خیلی راضیم . این کیت شارژی هم که شما خریدید فقط کابلش به درد بخور هست همین .

دوست عزیز کاش قبل از خریدش یه مشاوره گرفته بودید و از خرید این کیت شارژ منصرف میشدید . آخه در کل من ندیدم که کسی از این کیت شارژها داشته باشه و بتونه بیش از 3 یا 4 ساعت کنترلرش دوام بیاره . کاش به جای این، باطری های قلمی با قابلیت ریشارژ خریده بودید، که با شارژر خودشون باطری رو شارژ میکنند . من 4 تا از این باطری ها دارم و خیلی راضیم . این کیت شارژی هم که شما خریدید فقط کابلش به درد بخور هست همین .

داداش من اصلا حرف شما رو قبول ندارم درمورد اینکه 3 یا 4 ساعت بیشتر دووم نمیاره یا فقط سیمش بدرد می خوره من 3 ساله دارم همین الان پای ایکس باکسم 6 ساعته پاشم هیچی نشده مثل شیر داره کار می کنه

داداش من اصلا حرف شما رو قبول ندارم درمورد اینکه 3 یا 4 ساعت بیشتر دووم نمیاره یا فقط سیمش بدرد می خوره من 3 ساله دارم همین الان پای ایکس باکسم 6 ساعته پاشم هیچی نشده مثل شیر داره کار می کنه

دوست عزیز بنده جنسی رو که الان توی بازار هست منظورم بود ولی شنیده بودم که جنس اصلش ( اونایی رو که خوده مایکروسافت به فروش می رسوند و از اون طرف میاوردن ) دوام خوبی داره ولی باز هم به پای باطری های شارژی مثلا از برند VARTA نمیرسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or