سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان . من هر فلاشی رو به ایکس باکس میزنم بعد دو دقیقه که می خواد configuration کنه ارور میده رو 8 تا فلاش امتحان کردم خواهش میکنم کمک کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

درود
دوستان من یه arcade دارم ، میخوام باهاش فیلم با فرمت mkv و ... ببینم ! تا حالا به اینترنت وصلش نکردم،کلا زیاد استفاده نکردم از دستگاه ! قبلا یه بار میخواستم فیلم بزارم توش و بزارم آپدیت شه ولی یکی از دوستان گفت اگر وصل کنی به لایو خودکار یه پچی روش نصب میشه که باعث میشه دیگه نتونی بازی های غیر اورجینال رو بازی کنی !
هنوز مشکل حل نشده ؟! چیکار کنم الان ؟

درود
دوستان من یه arcade دارم ، میخوام باهاش فیلم با فرمت mkv و ... ببینم ! تا حالا به اینترنت وصلش نکردم،کلا زیاد استفاده نکردم از دستگاه ! قبلا یه بار میخواستم فیلم بزارم توش و بزارم آپدیت شه ولی یکی از دوستان گفت اگر وصل کنی به لایو خودکار یه پچی روش نصب میشه که باعث میشه دیگه نتونی بازی های غیر اورجینال رو بازی کنی !
هنوز مشکل حل نشده ؟! چیکار کنم الان ؟
نخیر کنسولت LT3 باشه وصل کن به لایو مشکلی پیش نمیاد

سلام دوستان من بازي جي تي اي ٥ رو ١٥ روز يعني ٣٦٠ ساعت بازي كردم ( پشته سره هم نه كلا ) ايا به لنز اسيب زده ؟؟؟ مرسي

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

سلام دوستان من بازي جي تي اي ٥ رو ١٥ روز يعني ٣٦٠ ساعت بازي كردم ( پشته سره هم نه كلا ) ايا به لنز اسيب زده ؟؟؟ مرسي

aryan namavar

بستگي به نوع بازي نداره
بستگي به اين داره كه تا الان چقدر از لنزت كار كشيدي

Sent from my iPhone using Tapatalk

بستگي به نوع بازي نداره
بستگي به اين داره كه تا الان چقدر از لنزت كار كشيدي

خوب من لنز دستگاه رو تو پايتخت يك جاي امن پارسال (تابستون) عوض كردم بعد ميخوام ببينم ١٥ روز بازي كردن جي تي اي ٥ (دقيقا ١٥ روز :)) )
ضرر وارد ميكنه به لنز يا نه زياد ؟

aryan namavar

خوب من لنز دستگاه رو تو پايتخت يك جاي امن پارسال (تابستون) عوض كردم بعد ميخوام ببينم ١٥ روز بازي كردن جي تي اي ٥ (دقيقا ١٥ روز :)) )
ضرر وارد ميكنه به لنز يا نه زياد ؟

aryan namavar

نه باو
١٥ ساعت مداوم؟
خيالت راحت

آقا من داشتم جی تی ای وی بازی میکردم یهو فریز کرد ایکس باکس ریست کردم دیگه فلاش مو نمی خونه چی شده یعنی ؟ اصلا فلاش و پیدا نمیکنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام من یه مدت بازی نمی کردم حالا چند تا بازی جدید خریدم حالا 10 دقیقه که بازی می کنم می یاد از بازی بیرون و دیگه نمی شه رفت توی بازی مشکل از کجاست؟

نه باو
١٥ ساعت مداوم؟
خيالت راحت

نه در كل ١٥ روز ولي نه مداوم XD

aryan namavar

بله دوست عزیز لنز به مرور زمان و استفاده عمرش کوتاه تر میشه

پس يعني مثل خر از لنز دستگاهم كار كشيدم :) ؟

aryan namavar

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من از دیروز تا حالا تا کنسولمو روشن میکنم تا صفحه دشبورد میاد چشمک باز شدن در کنسول هی میزنه اما هرکاری میکنم در کنسولم باز نمیشه مشکل چیه؟لطفا جواب بدید.مرسی

سلام دوستان من از دیروز تا حالا تا کنسولمو روشن میکنم تا صفحه دشبورد میاد چشمک باز شدن در کنسول هی میزنه اما هرکاری میکنم در کنسولم باز نمیشه مشکل چیه؟لطفا جواب بدید.مرسی

دوست عزيز من اين رو از خود سايته اكس باكس خوندم برات لينك رو ميزارم اميدوارم بدرد بخوره
(اگه ميخواي معني كلمه اي رو بدوني از meriam webster استفاده كن )
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system/manually-eject-disc

aryan namavar

سلام من بازیه Worms.The.Revolution.Collection رو خودم رایت کردم کامل 100% اجرا هم میشه ولی گزینه نصب نداره اصلا یه راهنمایی چیزی بکنین ممنون(اول بازی علامت بازی های آرکید میاد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or