سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش من اصلا حرف شما رو قبول ندارم درمورد اینکه 3 یا 4 ساعت بیشتر دووم نمیاره یا فقط سیمش بدرد می خوره من 3 ساله دارم همین الان پای ایکس باکسم 6 ساعته پاشم هیچی نشده مثل شیر داره کار می کنه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
آخه میگم برا من اصلن شارژ نگه نمیداره :( اصلن. تا کابل را جدا میکنم کنترلرم هم خاموش میشه :|

سلام.
امروز داشتم gta v بازی میکردم ک یهو دستگاه هنگید.دیسک رو در اوردم و کنسول ریستارت شد.
ولی دیگه هر کاری میکنم درایو باز نمیشه!!!
چیکار کنم؟؟؟!!
کنسولم هم x360 E و lt3+ و هارد 320 گیگ

سلام...
دوستان ی سوال ... درایو دی وی دی arcade سوخته یعنی نمیشه ازش dvd key در آورد . گفتن ک jtag میکنن باسه اینکه dvd key رو ازش استخراج کنن...
اگه jtag کنم میتونم دوباره به حالت اول برشگددونم؟ چون لایو بازی میکنم نمیخوام بن شم ... اصن احتمال بن شدن توش هست؟
اگه میشه هزینش چقدر میشه؟
لطفا سریعا جواب بدید اورژانسیه ممنون.

سلام...
دوستان ی سوال ... درایو دی وی دی arcade سوخته یعنی نمیشه ازش dvd key در آورد . گفتن ک jtag میکنن باسه اینکه dvd key رو ازش استخراج کنن...
اگه jtag کنم میتونم دوباره به حالت اول برشگددونم؟ چون لایو بازی میکنم نمیخوام بن شم ... اصن احتمال بن شدن توش هست؟
اگه میشه هزینش چقدر میشه؟
لطفا سریعا جواب بدید اورژانسیه ممنون.
شما اگر دستگاه را Jtag کنید دیگر به لایو نمی توانی اصلا وصل بشی.
فکر نمی کنم بتوانی بعد از Jtag کردن کنسول را به حالت اول برگردانی . ( البته مطمئن نیستم).

- - -ویرایش - - -

ممنون میشم اگر کسی هزینه تعمیر DVD-rom ایکس باکس رو محبت کنه :d
اگر هم بشه قیمت خود DVD-rom رو بگه بازم ممنون میشیم :d

تعمییر رام از 40 تا 120 ممکن هزینه داشته باشه .نسبت به تعویض قطعه آسیب دیده.
رام هم نسبت به مدل و جنس و وجدان فروشنده از 150 تا 250 تومان می توانی پیدا کنید.( البته من قیمت 300 تومان را بیشتر در بازار دیدم برای لایتون)

دادم به تعمیر کار اینو بهم گفت... از جایه دیگه شنیدم ک هزینه خود jtag تقریبا 30 تومنه هزینه برگردوندن هم ک کار سخت افزاریه رو برد اصلی 80 تومن تقریبا ...
با این حال من شک کردم چون تعمیر کاره هزینه برگردوندن ب حالت اولیه رو نمیخواد ازم بگیره چون شاید تونسته باشه dvd key رو از درایوم دراره و بخواد پول بچابه...
حالا فقط اینو میخوام بدونم ک لایو میتونه اینو تشخیص بده و منو ببنه؟! (البته اگه اصن کنسول بخواد jtag بشه تا ب حالت اول برگرده :l)

دوستان کنسول من چند روزیه توی هر بازی ای ک بازی میکنم فریز (هنگ)میکنه و وقتی کنسول رو ریستارت میکنم درایوش باز نمیشه و هی چراغ دایره ای شکله شروع ب چشمک میزنه!!!!
مدل ایکس باکسم هم نیو اسلیمه !!
موندم چیکار کنم؟!!!
اساتید راه حلی برای مشکل من ندارند؟
مشکل از درایوه یا از سی پی یو؟؟؟!!!

شاید ماله کابلت باشه از کابل های دیگه هم استفاده کردی؟
خب اون که صد در صد مگه تو ایران کابل اصلی که خود مایکرو زده باشه هم گیر میاد؟ همش همون چینیاس دیگه
الان من سوالی که دارم میشه مثلا با کوتاه کردن کابل این مشکلشو حل کرد؟ آخه تو Toms hardware یکی همین مشکلو با کابلای vga ارزون قیمت داشت گفته بودن یه تیکشو ببری درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or