سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوال دارم

بازیا اولش ممکنه unreadable بزنه یا unricognize disc مشکل از لنزه؟ ال تی ۳ دارم

بستگی به دیسک بازی داره. اگر بازی قدیمی باشه به این دلیله که دیگه روی ال تی 3 کار نمی کنه و باید نسخه ال تی 3 اش رو تهیه کنید. اما اگر بازی جدید باشه احتمالاً 97 درصدیه و باید برید سراغ برنرمکس

بستگی به دیسک بازی داره. اگر بازی قدیمی باشه به این دلیله که دیگه روی ال تی 3 کار نمی کنه و باید نسخه ال تی 3 اش رو تهیه کنید. اما اگر بازی جدید باشه احتمالاً 97 درصدیه و باید برید سراغ برنرمکس

پس یعنی لنز سالمه دیگه؟ چون وقتی میره تو بازی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

پس یعنی لنز سالمه دیگه؟ چون وقتی میره تو بازی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

احتمال بسیار بسیار زیاد لنز سالمه...

من میخوام به xbox live وصل شم میترسم xboxام خراب شه چکار کنم چون همه میگن فیفا online باحالتره

اگر که دستگاهت lt+3 روش هست یا lt+2 میتونی براحتی وصل شی به لایو ولی باید دیسکت burner max باشه...برای امنیت بیشتر!

دوستان سلام !
من در حال تعویض تسمه درایو دستگاه هم بودم و دستگاه خاموش بود !که یه هو درایو دستگاه بسته شد و هر کاری کردم باز نمیشه که تسمه رو جا بزنم !لطفا اگر امکان داره بگید چیکار کنم که در درایو دستگاه رو بتونم باز کنم و تسمه رو جا بزنم ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم !

دوستان سلام !
من در حال تعویض تسمه درایو دستگاه هم بودم و دستگاه خاموش بود !که یه هو درایو دستگاه بسته شد و هر کاری کردم باز نمیشه که تسمه رو جا بزنم !لطفا اگر امکان داره بگید چیکار کنم که در درایو دستگاه رو بتونم باز کنم و تسمه رو جا بزنم ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم !
دی وی دی رام رو از 360 جدا کن و قابش روی درایو رو دربیار و بعد چرخ دنده سفیده رو بچرخونی البته کمی زور باید بزنی و درایو بیرون میاد.

دوستان لنز دستگاه ممکنه به مرور ضعیف بشه و دیسک ها رو بد بخونه ؟
من دستگاهم رو الان نزدیک به 4 ساله که خریدم و بازیها رو هم از جایی که میخرم مطمئن هستم که کیفیتش خیلی خوبه و همه را هم برنر مکس میگیرم و روی هارد میرزم ولی اخیرا روی بازی های جدید که گرفتم مثل ریمن و بلک لیست و سینت را یه دفعه کنسول فریز میکنه و مجبورم کنسول رو خاموش کنم . بعضی وقت ها هم دیسک رو که میزارم اصلا میزنه دیسک قابل خوندن نیست .

فکر میکنید مشکل از لنز هست یا چیزه دیگه ؟

دروود
دوستان قضیه اینه که دیگه پیغام انلاک شدن اچیومنت برای ایکس باکس بنده نمایش داده نمیشه
خود اچیومنت باز میشه ولی اون پیغامی که همیشه واسه باز شدنش میامد نمیاد دیگه
مثلا 20 گیمر اسکور برای هد شات و از این جور چیزا حالا گیمر اسکورش اضاقه میشه ولی اون نوشته مربوط بهش که وسط بازی میومد دیگه نمیاد؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

آخرین ویرایش:
دروود
دوستان قضیه اینه که دیگه پیغام انلاک شدن اچیومنت برای ایکس باکس بنده نمایش داده نمیشه
خود اچیومنت باز میشه ولی اون پیغامی که همیشه واسه باز شدنش میامد نمیاد دیگه
مثلا 20 گیمر اسکور برای هد شات و از این جور چیزا حالا گیمر اسکورش اضاقه میشه ولی اون نوشته مربوط بهش که وسط بازی میومد دیگه نمیاد؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
الان متوجه شدم پیغامهای که تو لایو برای رسیدن مسیج میداد هم دیگه نمیده:((
بابا راه دوری نمیره کمک کنید لطفا
کلا دیگه هیچ پیغامی نمیده
کلیر کش هم کردم
از برق هم کامل جداش کردم
لطفا راهنمایی کنید=((

الان متوجه شدم پیغامهای که تو لایو برای رسیدن مسیج میداد هم دیگه نمیده:((
بابا راه دوری نمیره کمک کنید لطفا
کلا دیگه هیچ پیغامی نمیده
کلیر کش هم کردم
از برق هم کامل جداش کردم
لطفا راهنمایی کنید=((

دستگاه شما گلیچ شده؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

شما اگر بازی را روی هارد نصب می کنید => اگر بازی 100% روی هارد نصب میشه بنابراین مشکل از درایو نیست و شما باید مشکل را در هارد یا جای دیگر پیگیری کنید
اگر بازی از روی دیسک همیشه اجرا میکردید => بسته به جایی که Xbox قرارداره به احتمال خیلی زیاد گردوخاک گرفته روی چرخ دنده ها و النز را هم شاید کثیف شده یا موتوری که لنز را بالا و پایین می کرده ضعیف شده و... بهترین کار این است که ببرید پیشه یک فرد وارد براتون درایو را باز کنه و تمیز کنه و گردو خاک را بگیره.
به احتمال زیاد همان ضعیف شدن لنز است.

سلام دوستان
نمی دونم مشکلم را باید اینجا پبرسم یا نه ولی فقط اینجا به روزه تقریبا
من 3سال پیش یه xbox خریدم و حدود یک سال و نیم هم باهاش بازی کردمو تاکه رسیدیم به کنکور ولش کردم.تو 1.5 سال هم نه جایی دادم آپدیت کنه نه خودم آپدیتی کردم
اما الان که می خوام آپدیتش کنم به lt+3 چند تا سوال دارم
1.برای آپدیت کردن به lt+3 لازمه که اول به lt+2 آپدیت کنم ؟
2. داشبوردم الان 2.0.12625.0 یادمه balack ops و fable3 رو هم به راحتی اجرا میکردم .الان فریموره من چیه ؟(هر چند black ops الان اجرا نمیشه)
3. برای آپدیت کردن بدیم بیرون مطمئنه یا نه ؟ اگه میشه یه جای مطمئن تو تهران معرفی کنید
4.هزینه آپدیت بدی بیرون حدودا چقدر در میاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or