سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
روش پخش موزیک برای ارور This disc is not supported نیست، اون برای Field Autorized Disk هست که کنسول ریست میشه
این اجرای اهنگ واسه چنتا چیز دیگه هم هست ولی برا اینیکه من گفتم هم هست مثلا میشه از این راه fable 3 رو اجرا کرد که ورژن ال تی 2 داره.

این اجرای اهنگ واسه چنتا چیز دیگه هم هست ولی برا اینیکه من گفتم هم هست مثلا میشه از این راه fable 3 رو اجرا کرد که ورژن ال تی 2 داره.
:d Fable III که اصلا دیسکش XGD3 نیست که بخواد رو LT2 یا LT3 اجرا نشه، دیسکش XGD2 هست که رو همه فریمورها اجرا میشه

:d Fable III که اصلا دیسکش XGD3 نیست که بخواد رو LT2 یا LT3 اجرا نشه، دیسکش XGD2 هست که رو همه فریمورها اجرا میشه
باو بخدا فیبل بصورت عادی رو ایکس باکس من اجرا نمیشه.من شدم مثل این آوتارم اصلا اشتباه شد.

آخرین ویرایش:
اقا من برای ایکس باکسم یه کابل hdmiنصب کردم که مال یه dvdplayer بود . حالا با این کابل کفییت تصویر پایین تره در مقایسه با کابل فابریک ایکس باکس??

آخرین ویرایش:
اقا من برای ایکس باکسم یه کابل hdmiنصب کردم که مال یه dvdplayer بود . حالا با این کابل کفییت تصویر پایین تره در مقایسه با کابل فابریک ایکس باکس
جمله شما سوالی یا خبری؟!اگر کیفیت پایین است بخاطر جنس کابلت است چون از این نوع کابل ها توی بازار ایران خیلی زیاد است.

آخرین ویرایش:
با سلام . اقا این دکمه rb دسته ما یکم از جاش در رفته و باید یه گوششو خیلی فشار بدی تا کار کنه. باید بازش کنم ؟ ااصلا قابل تعمیر توسط خودم هست. لطفا راهنمایی کنید

با سلام . اقا این دکمه rb دسته ما یکم از جاش در رفته و باید یه گوششو خیلی فشار بدی تا کار کنه. باید بازش کنم ؟ ااصلا قابل تعمیر توسط خودم هست. لطفا راهنمایی کنید
آره قابل تعمییر است باز کردنش هم خیلی سادست اگر اون فنری که پشت دکمه است حالت انعطاف پذیری خودش را از دست داده باشه باید تعویض کنی که توی توپ خانه من یک زمانی دیده بودم می فروشند اما اگر خاری که نگهدارنده این دکمه است شکسته باشه که دیگه کاریش نمی توانی بکنید یا باید ابتکار بزنی یا باید یک GamePad نو خریداری کنید.

بخشید سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه عضو این سایت شدم و نمیدونستم باید مشکلمو کجا بگم واسه همین تصمیم گرفتم بیام اینجا..خلاصه ببخشید دیگه
ایکس باکس arcade دارم ( هارد نداره)
چند ماهی بود به ایکس باکسم دست نزده بودم..دقیق یادم نیست شاید 6 ماه شایدم 1 سال
رفتم فروشگاه گفتم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم .. گفت باید برات lt3 رو بریزم
اینکار رو انجام داد و 3 بازی هم خریدم ( tomb rider , lost planet3 , hitman absolution )
تام رایدر رو راحت اجرا میکنه ولی اون 2تا رو میزنه the disk unsupported
حالا من باید چکار کنم؟؟؟ در ضمن بازی های قبلی هم مثه قبل میاد و داشبورد هم آپدیت شده
راستی ... قبل از این هم بازیهایی که داشتم اینا بود : la noire , batman arkham city , fifa12 , RUN , crysis2 , dead space 2 , alan wake , assassin revelation
بعد از اینکه اینارو بازی کردم دیگه چیزی نگرفتم تا دیروز که این اتفاق افتاد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...منتظرم

دوستان یکی میشه به من بگه این پورت های یو اس بی روی کنسول دقیقا به چه دردی میخورن؟.:دی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
برای وصل کردن GamePad و یا Flash یا External Hard ویا شارژر Gamepad.
بخشید سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه عضو این سایت شدم و نمیدونستم باید مشکلمو کجا بگم واسه همین تصمیم گرفتم بیام اینجا..خلاصه ببخشید دیگه
ایکس باکس arcade دارم ( هارد نداره)
چند ماهی بود به ایکس باکسم دست نزده بودم..دقیق یادم نیست شاید 6 ماه شایدم 1 سال
رفتم فروشگاه گفتم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم .. گفت باید برات lt3 رو بریزم
اینکار رو انجام داد و 3 بازی هم خریدم ( tomb rider , lost planet3 , hitman absolution )
تام رایدر رو راحت اجرا میکنه ولی اون 2تا رو میزنه the disk unsupported
حالا من باید چکار کنم؟؟؟ در ضمن بازی های قبلی هم مثه قبل میاد و داشبورد هم آپدیت شده
راستی ... قبل از این هم بازیهایی که داشتم اینا بود : la noire , batman arkham city , fifa12 , RUN , crysis2 , dead space 2 , alan wake , assassin revelation
بعد از اینکه اینارو بازی کردم دیگه چیزی نگرفتم تا دیروز که این اتفاق افتاد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...منتظرم

دو تا بازی دیگه ممکن بخاطر دیسک باشه که بد رایت کردن یا با سرعت بالا رایت شده باشه اگر بازی های دیگرت مشکل نداره بدون که ایراد مال دیسک هاست که با سرعت بالا رایت شده و از اونجایی که دستگاه شما هم خیلی وقت ازش استفاده نشده ممکن روی لنز و چرخ دنده هاش گرد و خاک گرفته باشه .به نظر من بهتر اول دیسک را تعویض کنید.

دو تا بازی دیگه ممکن بخاطر دیسک باشه که بد رایت کردن یا با سرعت بالا رایت شده باشه اگر بازی های دیگرت مشکل نداره بدون که ایراد مال دیسک هاست که با سرعت بالا رایت شده و از اونجایی که دستگاه شما هم خیلی وقت ازش استفاده نشده ممکن روی لنز و چرخ دنده هاش گرد و خاک گرفته باشه .به نظر من بهتر اول دیسک را تعویض کنید.

اون دیسک های قبلی که چند تا ازشون مثال زدم همشون اجرا میشن ولی از این 3 تا که بعد از آپدیت کردن گرفتم ... تام رایدر راحت میاد اما هیتمن و لاست پلنت اجرا نمیشه....البته ناگفته نماند که گاهی disk is unsupprted رو میگه گاهی هم میگه the disk unreadable...pleace clean disk OR restart the console

دیسک ها هم تمیز و بدون خش یا هیچ لکه ای هستن
راستی...موقعی که فروشگاه دستگاه رو آپدیت کرد...تذکر داد که اگه پیغام آپدیت داد..yes رو بزن ... اما همچین پیغامی اصلا نیومد
ممنون

آخرین ویرایش:
اون دیسک های قبلی که چند تا ازشون مثال زدم همشون اجرا میشن ولی از این 3 تا که بعد از آپدیت کردن گرفتم ... تام رایدر راحت میاد اما هیتمن و لاست پلنت اجرا نمیشه....البته ناگفته نماند که گاهی disk is unsupprted رو میگه گاهی هم میگه the disk unreadable...pleace clean disk OR restart the console

راستی...موقعی که فروشگاه دستگاه رو آپدیت کرد...تذکر داد که اگه پیغام آپدیت داد..yes رو بزن ... اما همچین پیغامی اصلا نیومد
ممنون
دیسک های قبلی حجمشون کمتر هست و لنز راحت میتونه اجراشون کنه.ولی دیسک های جدید فرق داره حجمشون بیشتر و اگه لنز ضعیف شده باشه که همون طور فربد گفت علتش هم احتمالا گرد و خاک هستش.شما بهتره این چندتا دیسک رو عوض کنی و اگه دیدی باز هم اجرا نشد مشکل به احتمال زیاد لنزت هست.
اون چیزی هم که درباره ی اپدیت گفته بود بعضی از بازی ها رو که دفعه ی اول اجرا میکنی(یعنی اولین باری که ال تی 3 میریزی اولین بازی که اجرا میکنی مثلا بلک اپس 2 رو)یه اپدیت میخواد که اونو باید بریزی.من حدسم اینکه خود تعمیر کاره قبلا این کار رو کرده.

دیسک های قبلی حجمشون کمتر هست و لنز راحت میتونه اجراشون کنه.ولی دیسک های جدید فرق داره حجمشون بیشتر و اگه لنز ضعیف شده باشه که همون طور فربد گفت علتش هم احتمالا گرد و خاک هستش.شما بهتره این چندتا دیسک رو عوض کنی و اگه دیدی باز هم اجرا نشد مشکل به احتمال زیاد لنزت هست.
اون چیزی هم که درباره ی اپدیت گفته بود بعضی از بازی ها رو که دفعه ی اول اجرا میکنی(یعنی اولین باری که ال تی 3 میریزی اولین بازی که اجرا میکنی مثلا بلک اپس 2 رو)یه اپدیت میخواد که اونو باید بریزی.من حدسم اینکه خود تعمیر کاره قبلا این کار رو کرده.

همین بازی ها رو برم دوباره بگبرم یا فرقی نداره؟ فکر نمیکنم بخاطر گرد و خاک باشه چون خیلی تمیز نگهش داشتم ولی بازم امتحان میکنم..چشم
عه..پس واسه همین حجم بیشتره که بازی گرون تر شده و وقتی هم اجرا میشه سر و صدای بیشتری میده؟
اگه تعمیر کار قبلا این کارو انجام نداده بود از کجا بفهمم؟ میشه اسم چند تا بازی مثه بلک اپس2 که آپدیت داره و باید بریزم رو بگید...میخوام اونو بزارم ببینم مشکل حل نمیشه
ممنون دوست عزیز از توضیح خوبت..مرسی

همین بازی ها رو برم دوباره بگبرم یا فرقی نداره؟ فکر نمیکنم بخاطر گرد و خاک باشه چون خیلی تمیز نگهش داشتم ولی بازم امتحان میکنم..چشم
عه..پس واسه همین حجم بیشتره که بازی گرون تر شده و وقتی هم اجرا میشه سر و صدای بیشتری میده؟
اگه تعمیر کار قبلا این کارو انجام نداده بود از کجا بفهمم؟ میشه اسم چند تا بازی مثه بلک اپس2 که آپدیت داره و باید بریزم رو بگید...میخوام اونو بزارم ببینم مشکل حل نمیشه
ممنون دوست عزیز از توضیح خوبت..مرسی
اجرا نشدن بازی ها ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه که یکیش هم همین ضعیف شدن لنز هست من داشتم تو چنتا تاپیک میگشتم برات بهترین جواب رو بدم یکی گفته بود کنسول رو افقی گذاشت درست شد.(منم با بازی هام مشکل دارم ولی دست مال میکشم اجرا میشن.البته بازی های من زیاد خش دارن و کثیف هستن :دی). در باره اپدیت وقتی از شما اپدیت نمیخواد یعنی لازم نداره.صدای دیسک رو هم میتونی با نصب کردنش حل کنی.قیمت بازی ها هم به دلار ربط داره و دلیلشم اینکه قیمت هر دی وی دی ایکس باکس گرون شده.شما بهتر بری از یجا دیگه بازی بخری تا معلوم بشه مشکل از بازی ها بوده یا از خود کنسول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or