XboxLiveVirus
کاربر سایت
نه تنها راهش جی تگ هست.ولی من میتونم برات اواتار اوارد باز کنم.دوستان این اواتار ایتم ها و تم ها ک پولی هستند راهی نیست ک به صورت مجانی ازشون استفاده کرد؟
آخرین ویرایش:
نه تنها راهش جی تگ هست.ولی من میتونم برات اواتار اوارد باز کنم.دوستان این اواتار ایتم ها و تم ها ک پولی هستند راهی نیست ک به صورت مجانی ازشون استفاده کرد؟
نه تنها راهش جی تگ هست.ولی من میتونم برات اواتار اوارد باز کنم.
باید پروفایلتو برام بفرستی اگه سوال بیشتری داشتی تو این تاپیک مطرح کنhttp://forum.bazicenter.com/thread81206/#post2795592چجوری؟
راستی این پوینت ها ب چه دردی میخورن؟
امکان داره و اگه همچین مشکلی داشته باشه باید قاب درایو رو عوض کنی دیسک ها رو هم بزار تو جعبشون بعد از هر بازی.من اکثر سی دی هام وقتی میزارم از تو درایور دستگاه صدایی میاد خفیف اما انگار که یه چیزی داره صاییده میشه وقتی سی دی رودر میارم میبینم کلی خش گرد روشه
همه سی دی ها تی گت هستن و بعضی هاشون برنزن که بازن صدا میده
این مشکل از چیه چون بعضی ا بازی ها صدا نمیدن
در ضمن این امکان وجود داره که از چیزایه دیگه خشی شده باشن چون من سی دی هام قاب ندارم و میزارم تو جا سی دی کتابی که خشی میکنه
حالا سوالام
ایا امکان داره لنز دستگاه این بلا رو بیاره و باید درستش کنم؟
اگه دیسک ورباتیم و برنز بخرم درس میشه ؟
دیسکامو چجوری نگهداری کنم که خراب نشن
سلام دوستان یه کمک خیلی فوری لازم دارم
دیروز یه کابل اتصال به مانیتور گرفتم که کنسول رو به ال سی دی کامپیوتر وصل کنم وقتی وصل کردم درست بود و همه چیز اوکی بود
یعدش رفتم تو ستینگ دستگاه و قسمت دیسپلی اونجا رزولیشن رو میخ.استم ببرم بالا (رزولیشن مانیتور 900*1600) من هواسم نبود پایینیشو انتخاب کردم و از رزولشین مانیتور بیشتر شد و حالا که میخواد تصویر بیاد مانیتور مینویسه out of rage یه همچین چیزی دوستان حالا چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!!!
کمک لطفا بد جوئری گیر کردم تصویر سیاه میمونه و نوشته رو مینوسه
کمک لطفا
مدل ملنیتور LG w2061 TQ
لطفا جواب بدید....یعنی کسی نیست؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
ببخشید این راهنمایی تکمیلی کجاست؟1.برای فهمیدن اینکه درایو دستگاه شما چیه توی بخش "راهنمایی تکمیلی توضیح داده شده ".درمورد تغییر برد و اینجور چیزها هم راهی نداره مگر اینکه کنسول را باز بشه.
2.پیشنهاد همه به عمودی بودن دستگاه است اما درمورد افقی بودن و صدا دادن باید در دیسک های مختلف تست کنید بعضی از دیسک به قدر داغون و نامرقوب هستند که در همان حالت عمودی هم باعث صدای وحشتناک از درایو می شند.
3.برات پ.خ می کنم.
4.یکسری راه ها را در بخشی که گفتم توضیح دادند برای تشخیص درایو دستگاه
5.Region است که بسته به بازی های منتشر شده می توانی استفاده کنید در ایران اکثرا PAL استفاده می کنند چون Region NTSC خیلی سخت گیر میاد تمام بازی های موجود در اینترنت هم یا PAL است یا Free Region.در لایو هم تاثیری نداره فقط در اجرا کردن بازی روی کنسول موثر است.یعنی اگر شما دستگاهت PAL باشه و بازی NTSC خریداری کنید اجراء نخواهد شد.
6.Setting>Console>System Info
سلام دوستان
یه سوال
برای اتصال ایکس باکس به لپ تاپ از طریق کابل HDMI چیکار باید کرد
راهنمایی کنید لطفا
:d