کسی بلده دی ال سی رو دی وی دی رایت کنه؟اگه کسی بلد بود لطفا آموزش قدم به قدمشو بزاره.
تو بازی سنتر یکی دکون باز کرده میگه دی ال سی رایت میکنه.آره دقیقا منم این مشکل را دارممنم میخوام dlc های بازی های dmc و dead space 3 را بازی کنم اما هنوز نتونستم
![]()
مثل اینکه مشکل از دیسک هست.منم 3 بار دیسکمو عوض کردم هنوز نتونستم بازی درست و حسابی پیدا کنم.در ضمن 4 گیگ کافی نیست باید یه فلش 8 گیگ وصل کنی و دیتای دیسک 1 رو روش بریزی.سلام
دوستان من الان سه روزه بدون مشکل gta بازی کردم
ولی امروز که اومدم برم تو بازی همون لودینگ اولش گیر کرد
بعد که اومدم دی وی دیشو نگاه کردم میبینم یه خش دور تا دورش افتاده
الان به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه دستگاهم اسلیم 4 گیگ
خب کیهتو بازی سنتر یکی دکون باز کرده میگه دی ال سی رایت میکنه.
مثلا این پسره دی ال سی های بلک اپس 2 رو ریخته رو دی وی دی.میشه آموزشش رو قرار بدید یا اینکه لینک بدید؟تمام DLC ها را نمی توانید اینکار را انجام بدید فقط DLC هایی که DRM_Free هستند همچین امکانی راداره.
دیسک برنرمکس نباشه بغضی وقتا این مشکل پیش میاد.برا اینکه کنسول ری استارت نشه میتونید دکمه ایجکت رو بزنید تا دیسک بیاد بیرون(اگه A یا B رو بزنید کنسول ری استارت میشه.)دوستان امروز داشتم gta بازی میکردم یهو کنسول و تی وی ریست شدند....به نظرتون مشکل چیه؟....کنسولمم اسلیمه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
مثلا این پسره دی ال سی های بلک اپس 2 رو ریخته رو دی وی دی.میشه آموزشش رو قرار بدید یا اینکه لینک بدید؟
- - -ویرایش - - -
دیسک برنرمکس نباشه بغضی وقتا این مشکل پیش میاد.برا اینکه کنسول ری استارت نشه میتونید دکمه ایجکت رو بزنید تا دیسک بیاد بیرون(اگه A یا B رو بزنید کنسول ری استارت میشه.)
متاسفانه من آموزشی ندارم و خودم هم این کار نکردم اما یادم در همین سایت یکی از دوستان آموزش گذاشته بود.مثلا این پسره دی ال سی های بلک اپس 2 رو ریخته رو دی وی دی.میشه آموزشش رو قرار بدید یا اینکه لینک بدید؟
ه.)
اره میشه آموزشش رو تو صفحه قبل توضیح دادمسلام
ميخواستم بدونم ميشه سيو هاي بازي رو از يه پروفايل به پروفايل ديگه انتقال داد؟
ممنونماره میشه آموزشش رو تو صفحه قبل توضیح دادم
1)اول این برنامه رو دانلود کن:XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon
2)یه پروفایل دیگه بساز
3)یه فلش بردار کانفیگیورش کن با ایکس باکس و سیو هات و پروفایل رو بریز رو فلش
4)فلش رو وصل کن به پی سی
5)رو گیمز کلیک کن بعد رو اون سیوی که میخوای انتقال بدی دابل کلیک کن.
6)یه پنجره باز میشه که مشخصات سیو رو نوشته.
7)پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل جدید رو بجای پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل قبلی بزار(عوض کن)
8)برا پیدا کردن پروفایل ای دی جدید برو تو دیوایس اکس پرورل-پروفایل-رو پروفایل جدید دابل کلیک کن تا مشخصاتش بیاد.
9)موقغ اجرای بازی بعد از زدن استارت بازی رو فلشی که سیو ها رو ریختی بزن
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتم.
میتونی 2 ساعت تو لایو بازی کنی کلی هم دردسر داره آنبن کردنش و برا دو ساعت نمیارزه سیو ها چیزیشون نمیشه.و بهتره یه ایکس باکس دیگه برا لایو بخری.ممنونم
ببخشید صفحه ی قبل رو نگاه نکرده بودم. دو سوال دیگه! با این کار سیو های پروفایل اصلی که از بین نمیره؟ و سوال بعدی اینکه من بن شدم سر بازی هیلو 4 بعدش الان خیلی دوست دارم GTA Online بزنم. اگه ایکس باکسم رو جی تگ کنم امکان داره باز بتونم به لایو وصل شم یا نه؟