سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام..دیروز میخواستم دستگاه رو روشن کنم دیدم سه چراغ قرمزش روشن میشه و دیگه کار نمیکنه...چیکار کنم ببرمش تعمیرگاه؟ اینم بگم که چراغ ادابتور نارنجی میمونه و سبز نمیشه موقع روشن شدن دستگاه...ممکنه از ادابتور باشه؟

آخرین ویرایش:
سلام،از دوستان کسی تعمیرکار مطمئن در توپخانه می شناسه من این Xbox را ببرم پیشش برای تمیز کردن یا تعویض لنز دیگه هیچ بازی را نمیشه روش نصب کرد متاسفانه .این همه وقت را ول کرد دقیقا سر GTA این بلا را سرماآورد.از دوستان اگر کسی تعمیرکار مطمئن میشناسه ممنون میشم برای من پ.خ بزنه.
با تشکر

سلام دوستان
امروز داشتم بازی میکردم یک باره دستگاه خاموش شد بعد دوباره زدم روشن شد اما بازی نکردم و خاموش کردم بعد چند ساعت دوباره که خواستم استفاده کنم هرچی میزنم یک ثانیه روشن میشه بعد خاموش.
کسی میدونه چی کار باید کرد ممنون میشم جواب بدید:-/

سلام به همه دوستان . چند تا سوال داشتم .

1- gta v رو بدون هارد هم میشه بازی کرد دیگه ؟؟

2- من نمی تونم آنلاین شم . حالا می خوام بازی ها رو آپدیت کنم . چه باید بکنم ؟؟

1-آره به یک فلش 16 گیگ احتیاج هست عوض هارد .
موفق باشی.

جی تی ای رو میشه بدون هارد اجرا کرد ولی اگه بریزی رو USB 16 گیگ بهتر اجرا میشه و اگه بریزی رو HDD بازی افت تکسچر و افت فریم پیدا میکنه درباره سوال دوم هم تاتل آپدیت ها نقش خاصی تو بازی افلاین زیاد ندارن شاید مثلا تعداد بازی کمی باگ های سینگل پلیر رو رفع کنن ولی در کل مربوط به لایو میشه و برای از بین بردن ماد ها و گلیچ ها هستن.
به هر حال از این سایت میتونی تاتل آپدیت ها رو دانلود کنی:XBUC: XBOX 360 Title Updates

جی تی ای رو میشه بدون هارد اجرا کرد ولی اگه بریزی رو USB 16 گیگ بهتر اجرا میشه و اگه بریزی رو HDD بازی افت تکسچر و افت فریم پیدا میکنه درباره سوال دوم هم تاتل آپدیت ها نقش خاصی تو بازی افلاین زیاد ندارن شاید مثلا تعداد بازی کمی باگ های سینگل پلیر رو رفع کنن ولی در کل مربوط به لایو میشه و برای از بین بردن ماد ها و گلیچ ها هستن.
به هر حال از این سایت میتونی تاتل آپدیت ها رو دانلود کنی:XBUC: XBOX 360 Title Updates

مثلا" میگن pes 2014 قراره چهره ها رو بعدا" تو آپدیت کامل کنن . من از این سایت اونی که میخوام دانلود کنم بعد چه کنم ؟
مرسی از پاسختون

مثلا" میگن pes 2014 قراره چهره ها رو بعدا" تو آپدیت کامل کنن . من از این سایت اونی که میخوام دانلود کنم بعد چه کنم ؟
مرسی از پاسختون
راستش من چون cod بازم از بازی های دیگه خبر ندارم :دی
بعد اینکه اخرین آپدیت رو گرفتی یه فلش کانفیگیور شده بردار و وصلش کن به لپ تاپ بعد برنامه ی هرایزون رو از اینجا دانلود کنxboxmb.com بعد اون اپدیت رو درگ کن تو هرایزون و save to device رو بزن و فلش رو وصل کن به ایکس باکس.
اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم

بچه ها من یه مشکل عجیب پیدا کردم

من وقتی با پروفایل خودم sign میکنم و وارد بازی pes 2014 میشم بعد از قسمتی که مینویسه loading برمیگرده تو dashboard و کلا تو بازی نمیره ولی وقتی با پروفایل برادرم میرم خیلی راحت وارد بازی میشه و اگر من بخوام بازی کنم مجبورم با پروفایل برادرم برم تو بازی بعد خودمو sign in کنم

ایا راهی هست که مشکل پروفایلم حل شه

اخه تا قبل این راحت بازی میکردم حتی الان gta v را هم به راحتیو بدون مشکل بازی میکنم

دوستان یه سوال مبتدیانه :

من بازی ها رو روی هاردم نصب میکنم و بعد از یه مدت که بازی کردم پاکشون میکنم ، بعضی از بازی ها مثلا مثل گیرز 3 یا فورزا 3 با این حال که روی هارد کنسول ریخته بودم و بعدا هم پاک کردم ولی الان یه فایل سیو ازشون توی هارد مونده که میشه بازی رو از جاهایی که تموم کردم ادامه بدم .
ولی بعضی بازی ها مثل گرید 2 که اخیرا گرفتم ، روی هارد ریختم و کلی هم پیشروی داشتم ولی بعد از یکی دو ماه که از روی هارد پاک کردم دیدم اون فایل سیو هم باقی نمونده و کلا الان انگار بازی از اول هست و همه پیشروی هام از بین رفته .
الان داستان دقیقا چیه و چرا بعضی باز ها سیوشون میمونه و بعضی ها نه ؟

ممنون میشم یکی یه توضیحی بده .

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or