سلام به همه دوستان . چند تا سوال داشتم .
1- gta v رو بدون هارد هم میشه بازی کرد دیگه ؟؟
2- من نمی تونم آنلاین شم . حالا می خوام بازی ها رو آپدیت کنم . چه باید بکنم ؟؟
جی تی ای رو میشه بدون هارد اجرا کرد ولی اگه بریزی رو USB 16 گیگ بهتر اجرا میشه و اگه بریزی رو HDD بازی افت تکسچر و افت فریم پیدا میکنه درباره سوال دوم هم تاتل آپدیت ها نقش خاصی تو بازی افلاین زیاد ندارن شاید مثلا تعداد بازی کمی باگ های سینگل پلیر رو رفع کنن ولی در کل مربوط به لایو میشه و برای از بین بردن ماد ها و گلیچ ها هستن.سلام به همه دوستان . چند تا سوال داشتم .
1- gta v رو بدون هارد هم میشه بازی کرد دیگه ؟؟
2- من نمی تونم آنلاین شم . حالا می خوام بازی ها رو آپدیت کنم . چه باید بکنم ؟؟
جی تی ای رو میشه بدون هارد اجرا کرد ولی اگه بریزی رو USB 16 گیگ بهتر اجرا میشه و اگه بریزی رو HDD بازی افت تکسچر و افت فریم پیدا میکنه درباره سوال دوم هم تاتل آپدیت ها نقش خاصی تو بازی افلاین زیاد ندارن شاید مثلا تعداد بازی کمی باگ های سینگل پلیر رو رفع کنن ولی در کل مربوط به لایو میشه و برای از بین بردن ماد ها و گلیچ ها هستن.
به هر حال از این سایت میتونی تاتل آپدیت ها رو دانلود کنی:XBUC: XBOX 360 Title Updates
راستش من چون cod بازم از بازی های دیگه خبر ندارممثلا" میگن pes 2014 قراره چهره ها رو بعدا" تو آپدیت کامل کنن . من از این سایت اونی که میخوام دانلود کنم بعد چه کنم ؟
مرسی از پاسختون
یعنی میخوای سه تا memory USB وصل کنی خب جدا جدا وصل کن.راهی هست بشه از ۳ تا پورت usb کنسول به عنوان storage device استفاده کرد؟ تا دو تا پر میشه سومی رو دیگه نمی شناسه!