سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان با سلام .
عزیزان من تازه XBOX 360 Slim 250 GIG گرفتم به همراه کینکت ...
سوالم اینجاست که من می خوام دستگاهم رو با استفاده از کابل HDMI به تلویزیون وصل کنم . اما متاسفانه وقتی می زنم تو خود تلویزیون نمیشناسه و میزنه Mode Not Supported !!
مدل تلویزیون سامسونگ LCD 37 اینچ هست ...
البته با خود تلویزیون تا الان مشکلی نداشتم و هر دستگاهی که HDMI داشته بهش وصل کردم و جواب داده حتی ریسیور فول اچ دی ! اما نمی دونم چرا وقتی دستگاه XBOX رو می خوام بهش وصل کنم تصویر نمیاره و پیغام بالا رو میده !
حتی رفتم به تنظیمات Display کنسول و اونجا Format رو به Normal و Wide Screen تغییر دادم اما فایده نداشت . حتی به 50 Htz و سپس 60 Htz تغییر دادم فایده نداشت ...
حتی چند تا کابل مختلف هم از کیفیت بالا تست کردم فایده نداشت ...
هیچی هیچی !! چرا ؟؟ کمکم کنید ...

دوستان با سلام .
عزیزان من تازه XBOX 360 Slim 250 GIG گرفتم به همراه کینکت ...
سوالم اینجاست که من می خوام دستگاهم رو با استفاده از کابل HDMI به تلویزیون وصل کنم . اما متاسفانه وقتی می زنم تو خود تلویزیون نمیشناسه و میزنه Mode Not Supported !!
مدل تلویزیون سامسونگ LCD 37 اینچ هست ...
البته با خود تلویزیون تا الان مشکلی نداشتم و هر دستگاهی که HDMI داشته بهش وصل کردم و جواب داده حتی ریسیور فول اچ دی ! اما نمی دونم چرا وقتی دستگاه XBOX رو می خوام بهش وصل کنم تصویر نمیاره و پیغام بالا رو میده !
حتی رفتم به تنظیمات Display کنسول و اونجا Format رو به Normal و Wide Screen تغییر دادم اما فایده نداشت . حتی به 50 Htz و سپس 60 Htz تغییر دادم فایده نداشت ...
حتی چند تا کابل مختلف هم از کیفیت بالا تست کردم فایده نداشت ...
هیچی هیچی !! چرا ؟؟ کمکم کنید ...
احتمالا تی وی قدیمیه و ساپورت نمکنه.

با تشکر از انجمن خوبتون،
من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید...
وقتی میخوام کنسول رو آپدیت کنم (چه با خود استفاده از وایرلس و چه با فایل های آپدیت) با یه ارور با این محتویات مواجه میشم:

cant process the update. If the problem persits, go to Welcome to Xbox Support - Xbox.com status code: 3f4a - 3f48 - 1781 - 0300 - c800 - 0036

ممنون میشم راهنماییم کنید، نمیدونم چیکار کنم..

من از یه فروشنده ی معتبر پرسیدم که میشه gta رو بدون هارد بازی کرد گفت نه باید حداقل فلش 16g بزنی ؟
درسته ؟؟ یعنی هیچ راهی نداره ؟
نه اجباری نیست نصب دیسک 2 برای بهتر اجرا کردن بازی میتونی اونو رو فلش 16 گیگ بریزی.

با تشکر از انجمن خوبتون،
من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید...
وقتی میخوام کنسول رو آپدیت کنم (چه با خود استفاده از وایرلس و چه با فایل های آپدیت) با یه ارور با این محتویات مواجه میشم:

cant process the update. If the problem persits, go to Welcome to Xbox Support - Xbox.com status code: 3f4a - 3f48 - 1781 - 0300 - c800 - 0036

ممنون میشم راهنماییم کنید، نمیدونم چیکار کنم..

این مشکل معروف خطای آپدیت هست.
شما اول اگه کنسولت جی تگ و ریست کلیج نیست ببین میتونی به لایو وصل بشی اگه آره ببین چقد روی هارد 360 فضا داری اگه نداری که مشکل همینه و باید فضا آزاد کنی.
یه راه دیگه پاک کردن کش سیستم هست بدین صورت:How to Clear Xbox 360 System Cache | Xbox Support - Xbox.com - Xbox.com
اگه مشکل با این حل شد که ایول اگه نه برو برای روش بعدی که هست:
هارد و یا فلشی که وصل به کنسول رو در میاری دوباره میزنی سر جاش
یه روش دیگه اینه که فایل آپدیت رو روی سی دی و یا دی وی دی رایت کنی ابته فایل رو در مسیر روت و یا ریشه دیسک خام میریزی و میزاریش داخل کنسول تا پیغام رایت بیاد و y رو بزنی برای آپدیت.
و آخرین راه حل اینه که اینکارو کنی:
دکمه وسط دسته 360 رو فشار بدی و بری به settings و بعد به System Settings و بعد به Storage و بعد میای پایین تا هاردت رو به صورت هایلایت و پر رنگ دربیاد(با ایکس انتخاب نکن)با جهت انتخابش کن و بعد
آنالوگ سمت چپ رو فشار بده داخل و بعد و بعد آنالوگ راست و بعد ایکس رو بزن و بعد دوباره اینکارو تکرار کن و بعد یه گزینه میاد و بله رو فشار بده و این کار آپدیت ناقص رو از روی دستگاه پاک میکنه و به حالت قبل از اون در میاره.
امیدوارم کار کنه.

سلام دوستان دسته ی بیسیم من دیگه فقط با کابل روشن میشه بدون کابل روشن نمیشه یکی دیگه از دسته هامم دکمه هاش هرز رفته . تعمیرگاه منصفی سراغ دارین ؟
دیویدی رامش هم باید فط سیدی توش باشه بیاد بیرون .
الان روی ال تی 2 هست ایکس باکسم مدلشم آرکید هست میشه جوری شه که بتونم باهاش لایو بازی کنم ؟
ممنون

سلام دوستان دسته ی بیسیم من دیگه فقط با کابل روشن میشه بدون کابل روشن نمیشه یکی دیگه از دسته هامم دکمه هاش هرز رفته . تعمیرگاه منصفی سراغ دارین ؟
دیویدی رامش هم باید فط سیدی توش باشه بیاد بیرون .
الان روی ال تی 2 هست ایکس باکسم مدلشم آرکید هست میشه جوری شه که بتونم باهاش لایو بازی کنم ؟
ممنون

پاسخ دادم دوست عزیز در پیام خصوصی

دوستان ایا جی استیک دسته قابل تعمیره ؟؟ چند روزی میشه بعد یه مدت بازی جی استیک دسته سمت چپیش کار نمیکنه و باید فشار زیادی بدم تا عمل کنه !!

سلام و تشکر پیشاپیش

برایه XBOX ELITE هارد چی بگیرم ؟‌
اکسترنال چه مدل هایی بهش میخوره ؟‌
چه جور بهش میخوره ؟‌
چه بازی هایی رو میتونم بریزم رو هارد که بدونه نیاز به سی دیش اجرا شه ؟‌
آیا برایه اجرایه GTAV نیاز به آپدیت هست ؟‌ (‌آخرین بازیه اجرا شده فیفا ۱۳ و چند بازیه جدید تر از اون بوده . که فک نکنم بازی هایه ۲۰۱۳ جزوشون باشه )‌

اگه دیسک 2 gtav رو نصب نکنم باعث ضعیف شدن لنز نمیشه؟آخه من میخوام زیاد بازی کنم و همیشه بازی ها رو نصب میکنم
اگه نصب کنم چی میشه؟
یک عده معتقد هستند که باعث افت فریم میشه یا Texture ها دیر لود میشه.اما درحالی که من در این مدت که دارم بازی می کنم هیچ مشکلی نداشتم دیسک 2 را هم روی دستگاه نصب کردم.به نظر من که باید نصب بشه .چون سرعت خواندن از روی هارد به مراتب تا DVD بالاتر است.

- - -ویرایش - - -

سلام و تشکر پیشاپیش

برایه XBOX ELITE هارد چی بگیرم ؟‌
اکسترنال چه مدل هایی بهش میخوره ؟‌
چه جور بهش میخوره ؟‌
چه بازی هایی رو میتونم بریزم رو هارد که بدونه نیاز به سی دیش اجرا شه ؟‌
آیا برایه اجرایه GTAV نیاز به آپدیت هست ؟‌ (‌آخرین بازیه اجرا شده فیفا ۱۳ و چند بازیه جدید تر از اون بوده . که فک نکنم بازی هایه ۲۰۱۳ جزوشون باشه )‌
سوالات اولت را نمی دونم اما درمورد بازی های xbox شما برای نصب کردن بازی روی هارد باید حتما برنرمکس بگیری وگرنه اصلا نصب نمیشه و به شما ارور می ده (به جز بازی هایی کهXGD2 هستند و احتیاج به برنر نیست).تنها درصورتی شما می توانید دیگر از دیسک استفاده نکنید که دستگاه را Jtag کنید درغیر اینصورت باید حتما دیسک در دستگاه باشه برای اجرای بازی(چند ثانیه اول می خوانه و دیگر کاری به دیسک نداره).GTA فعلا هیچ آپدیتی براش نیامده (اگر منظورت آنلاین است ) درمورد خوده دستگاه هم باید LT3 باشه و از زمان Fifa 13 تا الان چند تا آپدیت برای خوده داشبورد xbox اومده که برای وصل شدن به لایو باید حتما روی دستگاه ریخته بشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان ایا جی استیک دسته قابل تعمیره ؟؟ چند روزی میشه بعد یه مدت بازی جی استیک دسته سمت چپیش کار نمیکنه و باید فشار زیادی بدم تا عمل کنه !!

معمولا تعویض میشه اما اگر بشه تعمییر کرد ،درستش می کنند. برات پ.خ دادم جهت تعمییر.

دوستان من یه مدتی(حدودا یه هفته)میشد بازی GTA:V رو گرفته بودم و بازیش میکردم و به 30% هم رسوندمش ولی وقتی امروز رفتم بازی کنم دیدم میگه باید فلشت کانفینگ بشه!(من بازی رو روی فلش 16 گیگ زده بودم و بازی میکردم و مشکلی نداشت)
هرچی بهش ور رفتم دیدم بازم میگه کانفینگ گن منم کانفینگ کردم و دوباره بازی رو نصب کردم و رفتم از اول و بعد از یه مدت بازی کنسولو بستم.حالا هم که روشنش کردم دیدم دوباره میگه فلشو کانفینگ کن؟!من باید چیکار کنم الان؟این هر دفعه میگه کانفینگش کن!من تا الان اصلا این مشکلو نداشتم و فلش رو هم اصلا از دستگاه جدا نکردم!!!!دوستان توروخدا راهنماییم کنید دارم دیونه میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or