سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان خواشا جواب بدید:
میخواستم بدونم نسخه ترانکات بازی SPLINTER CELL: BLACK LIST مشکلی داره؟
چون من بازی رو بدون هارد اجرا میکنم توی منوی بازی هنگ میکنه!:((

سلام دوستان خواشا جواب بدید:
میخواستم بدونم نسخه ترانکات بازی SPLINTER CELL: BLACK LIST مشکلی داره؟
چون من بازی رو بدون هارد اجرا میکنم توی منوی بازی هنگ میکنه!:((

دوست عزیز اولا توصیه من به شما اینه که اگه هارد ندارید حداقل از یک فلش 16 gig به جای هارد استفاده کنید و به لنز دستگاه فشار وارد نکنید باور کنید این کار مقرونه به صرفه تره ولی به هر حال تصمیم با خودتون هست و در خصوص مورد دوم هم اگر یه نگاهی به چند تا پست قبلی می انداختین جوابتون رو میگرفتید در هر صورت کسانی که تست کردن گفتن که 97% مشکلی نداره و ممکنه دیسک شما ایراد داشته باشه .

دوستان سلام
من یه دو ماهی میشه یه کنسول اسلیم 250 خریدم تا الان مشکلی نداشت ولی چند روزه کنسول رو که روشن میکنم پاور از همون اول صدای بسیار زیادی میده انگار فن هاش دارن با سرعت بسیار زیادی میچرخن بعد که میرم تو بازی بعد نیم ساعت هم پاور و هم کنسول بسیار داغ هستن قبلا اصلا اینجوری نبود حتی بازی رو هم روی هارد نصب میکنم وقتی دیسک رو در میارم دیسک خیلی داغه قبلا بازی رو روی هارد هم نصب نمیکردم دیسک اینقدر داغ نبود.بعد بعضی بازی ها هم فکر میکنم خیلی کند اجرا میشن حتی وقتی بازیا رو نصب کردم مثلا sleeping dogs یا gta iv احساس میکنم مثل قبل روان نیستند و افت فریم دارم.میخواستم ببینم ممکنه از مشکل گرمایی باشه اگه اره یعنی پاور خرابه باید عوض بشه یا مشکل برد هستش.
در ضمن کنسولو به تلویزیون hdtv وصل کردم با کابل hdmi .مثلا وقتی کنسول رو روشن میکنم ولی تصویر روی تلویزیون هست صدای پاور خیلی ارومه ولی به محض اینکه میزنم روی hdmi که تصویر لوگوی ایکس باکس میاد صدای پاور بسیار زیاد میشه.میخواستم اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ازتون.

سلام!من یه ایکس باکس 360 دارم که پدر منو درآورده!هر سی دی که توش می ذارم هنگ میکنه و دیگه هیچ سی دی دیگه ای نمیخونه!پدر منو درآورده....باید چی کار کنم؟؟؟ تو رو خدا زود تر جواب بدین....

سلام!من یه ایکس باکس 360 دارم که پدر منو درآورده!هر سی دی که توش می ذارم هنگ میکنه و دیگه هیچ سی دی دیگه ای نمیخونه!پدر منو درآورده....باید چی کار کنم؟؟؟ تو رو خدا زود تر جواب بدین....
خدا پدر CD رو بیامرزه، ولی اگه هنگ میکنه حتما کیفیت رایت DVDهات پایینه و شایدم برنرمکس نبودن مزید برعلت شده و هنگ میکنه، شما سعی کن بازی هات و برنر بگیری شاید مشکلت حل شد (هرچند که اگه لایو نمیری واقعا لازم نیست بازی هات برنرمکس باشه چون بازی های 97% هم جواب میده)

یه سوال در مورد تایتل آپدیت ها داشتم . امروز داشتم تایتل آپدیت مربوط به بازی Tomb Raider رو دانلود میکردم که یه TU 3 داشت که حجمش حدود 35 مگ بود ولی پائین تر از اون یه دونه TU 2 بود که حجمش حدود 42 مگ بود .حالا سوال اینجاست که دانلود TU 3 کافیه و شامل تغییرات مربوط به TU 2 هست یا خیر ؟؟ آخه حجمش بیشتر بود این سوال واسم پیش اومد . سوال دیگر این که چه طوری میشه تایتل آپدیت ها رو از روی کنسول پاک کرد ؟؟ آیا با پاک کردن کش کنسول تایتل آپدیت ها از بین میرن ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.یه X360 دارم LT3 اما میخوام اوریجینالش کنم.
کسی میدونه چجوری؟
یه راه حل 100% میخوام

راه حلش اینه ببری بیرون بدی برات فریمویر ارجینال بریزن ..!

یه سوال در مورد تایتل آپدیت ها داشتم . امروز داشتم تایتل آپدیت مربوط به بازی Tomb Raider رو دانلود میکردم که یه TU 3 داشت که حجمش حدود 35 مگ بود ولی پائین تر از اون یه دونه TU 2 بود که حجمش حدود 42 مگ بود .حالا سوال اینجاست که دانلود TU 3 کافیه و شامل تغییرات مربوط به TU 2 هست یا خیر ؟؟ آخه حجمش بیشتر بود این سوال واسم پیش اومد . سوال دیگر این که چه طوری میشه تایتل آپدیت ها رو از روی کنسول پاک کرد ؟؟ آیا با پاک کردن کش کنسول تایتل آپدیت ها از بین میرن ؟؟

همون آپدیت آخر کفایت میکنه ..
باید برید ستینگ تو هارد بعد بازی رو بیارید از اونجا تایتل رو پاک کنید ..

رو 2.0.16202.0 جواب داد

تو همین تاپیک چند وقت پیش مطرح شده بود که با پخش آهنگ از روی کنسول میشه بازی هایی رو که برنرمکس نیست روی هارد نصب کرد و بدون مشکل بازی کرد.
من هم امتحان کردم و الحمدلله تا الان هر چی بازی بوده با این روش بازی کردم.:bighug:
منتها ترسم از آپدیت جدید داشبورد هست که نکنه مایکروسافت این سوراخ رو بسته باشه.:-s
ورژن داشبورد من 2.0.16197.0 است.
می خوام بدونم کسی ورژن جدید تر از من مثل 2.0.16202.0 یا 2.0.16203.0 یا 2.0.16529.0 رو آپدیت کرده که تست کنه ببینه هنوزم میشه با آهنگ بازی هایی که روی هارد نصب شده اند رو اجرا کرد؟^:)^
دو تا بازی دارم که آپدیت جدید رو می خواد
1 - Remember Me
2 - Army of Two The Devils Cartel

چند روز پیش رفتم برای یکی از دوستام xbox خریدم. داشبورد رو که آپدیت کرد بازی ها رو با mp3 تست کردم;). جواب داد:d.
نتیجه گیری اخلاقی ====> تا ورژن 2.0.16202.0 با mp3 حال کنید.
اونایی که مطلب رو گرفتن لایک کنن:x

چند روز پیش رفتم برای یکی از دوستام xbox خریدم. داشبورد رو که آپدیت کرد بازی ها رو با mp3 تست کردم;). جواب داد:d. نتیجه گیری اخلاقی ====> تا ورژن 2.0.16202.0 با mp3 حال کنید. اونایی که مطلب رو گرفتن لایک کنن:x
من الان دارم با داشبورد2.0.16203.0 از همین روش بازیها97%رو ازرو هارد بازی میکنم:دی

The disk is not Supported

سلام
جدیدا بازی های قدیمی دیگه اجرا نمیشن و میگه The disk is not Supported مشکل چیه؟
الان مثلا Battlefield 3 یا darksouls کار نمیکنن
الان باید چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or